Nyheter om Ringerike


Vålerenga Hockey sparket treneren

Kenneth Larsen har fått sparken som hovedtrener i Vålerenga Hockey. Han er dermed ferdig etter kun 21 kamper for klubben. Det bekrefter han til TV 2. Laget ligger på 4.-plass i eliteserien med 37 poeng, og har elleve poeng opp til Stjernen på tabelltopp. Vålerenga tapte 2–4 borte mot Ringerike torsdag, og etter kampen ble Larsen fratatt ansvaret for ishockeyklubben. – Jeg hadde håpet at jeg ville få mer tid til å få oss på rett spor og er overrasket over at jeg ikke fikk mer tid. Men hvis du ikke har tillit hos ledelsen så er man kjørt i den bransjen her, sier Larsen til TV 2.

Nødnumrene i Ringerike fungerer nå som normalt

Etter at nødnumrene har vært utilgjengelige flere steder på grunn av uvær lørdag, er tjenesten nå tilbake i normal drift ved Nes i Ådal.
Les mer om:

Stjernen-seier i Hønefoss

(Ringerike – Stjernen 2-4) Stjernen kom under nok en gang, men snudde kampen og vant fortjent etter tre perioder lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Nødnettet nede i deler av Innlandet og Viken: – Alvorlig situasjon som kan bli verre

Uværet medfører at nødnettet og telefonnettet er nede i blant annet Numedal, Hallingdal og deler av Ringerike.

Kraftig vind har skapt kaos i store deler av Sør-Norge – flere kommuner har satt krisestab

Uværet medfører at nødnettet og telefonnettet er nede i blant annet Numedal, Hallingdal og deler av Ringerike.
Les mer om:

Nødnettet nede i deler av Innlandet og Viken: – Alvorlig situasjon som kan bli verre

Uværet medfører at nødnettet og telefonnettet er nede i blant annet Numedal, Hallingdal og deler av Ringerike.

Fire til sykehus etter trafikkulykke i Jevnaker

Fire personer er fraktet til Ringerike sykehus etter en trafikkulykke i Jevnaker på Ringerike fredag ettermiddag.

Biler truffet av trær: - Kaotisk

Fredag ettermiddag er vinden sterk flere steder sør i landet. Politiet i sørøst har mottatt flere meldinger om trær som har falt i veibanen. Ringerike brann melder om flere som sitter innesperret i biler.
Les mer om:

Vinden løyer: – Roligere nå

Voldsomme vindkast har ført til trær i veibanen og stengte veier i flere fylker. Flere personer og biler har vært innesperret på Ringerike fredag kveld.
Les mer om:

Ringerike strammer inn coronareglene

På grunn av økende coronasmitte i Ringerike har beredskapsledelsen i kommunen besluttet å innføre noen lokale tiltak.
Les mer om:

20-åringen skriver historie: – Trodde ikke det var mulig

Kenneth Pappalardo Guldbrandsen (20) har imponert stort i sin første sesong for Ringerike Panthers. Nå har han også sikret seg en historisk plass på landslaget.
Les mer om:

Perfekt jubileum for Sveum: - Det er jævlig mange kamper

Dennis Sveum spilte sin kamp nummer 700 da Stavanger Oilers møtte Ringerike i Hønefoss. Jubileumsfesten var aldri i nærheten av å bli spolert, til det var Oilers for overlegne.

Slik feiret Beverne

Stjernen vant over Ringerike i målkalas - og Beverne feiret!
Les mer om:

Austin (27) avgjorde 13-målsdrama

(Ringerike Panthers-Stjernen 6-7) Med knappe tre minutter igjen på klokka ble Austin Cangelosi (27) matchvinner for et Stjernen-lag som lenge slet i motbakke i en match med hele 13 scoringer.
Les mer om:

Følg dagens Stjernen-kamp her

Stjernen møter Ringerike på Hønefoss i dag. Vidar Henriksen holder deg oppdatert gjennom hele kampen i studioet under. Kampstart kl 16.00.

Olsson: - Vi må tilbake på vinnersporet

Stjernen-troppen satt seg på bussen for sin bortekamp mot Ringerike i dag. Dette sa trener Anders Olsson før avreise.
Les mer om:

Stjernen snudde til seier

Tyler James ble matchvinner da Stjernen posisjonerte seg på tabelltoppen etter 2-1-seier borte over Frisk Asker. Det meste av dramaet skjedde i løpet av få minutter i 1. periode. Hjemmelagets Viktor Granholm gjorde 1-0 8.29 minutter, men bare 2.01 minutter senere utlignet Patrick Newell for Stjernen. 14.11 minutter var spilt da James scoret målet som skulle vise seg å bli helt avgjørende for kamputfallet. Det kom nemlig ingen mål i de to siste periodene. Eirik Salsten scoret tre av målene da 2.-plasserte Storhamar slo Sparta 4–3 på egen is i Hamar.

Oilers kunne juble over den andre strake seieren

Oilers hadde ingen problemer med å slå Ringerike i egen hall. Dermed tok laget sin andre strake seier denne uken. Seieren både kunne og burde vært større.
Les mer om:

Robin fra Fredrikstad sendte Sparta forbi Stjernen

Sparta-spiller Robin Andre Soudsky fra Fredrikstad har spilt barne -og ungdomshockey i Stjernen. Med sin sene, og ikke minst sjeldne scoring mot Ringerike, sendte han Sparta forbi sin egen moderklubb og opp tabelltopp.

Serieleder Stjernen tapte

Serieleder Stjernen røk 1–2 hjemme for Stavanger. Vålerenga tapte 4–5 for Lillehammer etter forlengning. Sparta er ny serieleder med 3–2 over Ringerike. Etter en målløs 1. periode tok Stavanger ledelsen ved Daniel Bøen Rokseth mot slutten av midtperioden. Dan Kissel økte til 2–0 tidlig i tredje periode. Arturs Niskakangas reduserte, men flere mål ble det ikke, og Stjernen gikk på sitt første tap denne sesongen. Naboen Sparta er nytt lag på tabelltopp.

KAMPSTART 16.00: Følg Stjernen-Ringerike her

Stjernen jakter sesongens tredje triumf når Ringerike kommer på besøk til Stjernehallen lørdag. Dropp er 16.00.
Les mer om:

Kritisk skadd etter utforkjøring

En kritisk skadd person er fraktet til Ullevål sykehus i luftambulanse etter en utforkjøring på fylkesvei 350 på Ringerike mandag morgen.
Les mer om:

Stor drivstofflekkasje i Tyristrand

Store mengder drivstoff lekket fra en XY-stasjon i Tyristrand i Ringerike. To personer ble evakuert på grunn av eksplosjonsfare. Situasjonen er under kontroll.
Les mer om: