Nyheter om Ringen


Christian Eriksen ute av sykehuset etter vellykket operasjon

Bildene av ringen med danske spillere rundt lagkamerat Eriksen er vanskelig å glemme. Oppi det dramatiske var det en påminnelse om at fotball fortsatt bare er det viktigste av det uviktige. Så kom bildet fra sykehuset med tommelen opp fra Christian Eriksen. På fredag kom bekreftelsen fra det danske fotballforbundet om at Eriksen var skrevet ut etter en vellykket operasjon. Christian Eriksen has been discharged from the hospital.

Vet du hva som står inni ringen? Da kan du hente den

SKIEN: For omtrent fire uker siden mistet en mann gifteringen sin i Løveid-slusene på Skotfoss. Han var overbevist om at den var tapt for alltid, og la derfor ikke igjen kontaktinfo. Mandag formiddag ble ringen tilfeldigvis funnet og hentet opp av en dykker på stedet.
Les mer om:

Julen Lopetegui kliner til med fem års kontrakt for urgamle Sergio Ramos

Samtidig som Real Madrid teller på knappene om de skal driste seg til å øke tilbudet til deres 35 år gamle kaptein Sergio Ramos fra et til to år benytter den meget smarte manageren i Sevilla Julen Lopetegui muligheten til å komme imellom med et langt mer fristende bud. Sevilla solgte sin allerede da stjernespiller Sergio Ramos til Real Madrid i 2005 for 27 millioner euro. Julen Lopetegui som var manager for Real Madrid i fire korte måneder høsten 2018 vet hva det vil bety for klubben å hente hjem Ramos.

Holdt ut i ringen mot Mayweather

Den profilerte Youtube-profilen Logan Paul imponerte da han barket sammen med Floyd Mayweather i bokseringen i Miami i natt. Han holdt ut i åtte runder, og til tross for at han mottok noen tøffe slag, nektet han å gå ned for telling. Den noe omstridte kampen kåret ingen vinner, noe som var planlagt på forhånd. Men Paul jublet etter å ha klart seg forhåndsvis bra mot en av de største bokseprofilene sporten har å by på. – Jeg koste meg. Man må bare innse at man ikke er 21 år lenger.
Les mer om:

Publikum buet under showkampen

Logan Paul og Floyd Mayweather møtte hverandre i ringen i Miami natt til mandag.
Les mer om:

Stjernekampen vekker reaksjoner: – Idretten er død

Natt til mandag møttes tidligere verdensmester Floyd Mayweather og «boksingens svar på Kim Kardashian» i ringen. Kampen får bokselegender til å snu seg i graven, ifølge en ekspert.
Les mer om:

Forlovet: - Brakk meg da jeg så ringen

Tv-profilen skal gifte seg for andre gang.
Les mer om:

Min krigshverdag: Vennskap over fiendebildet

Møt Grethe Karlsen (90), Anne Marie Liljebjelke (89) og Inger Synnøve Olsen (88) og deres store fortellinger fra serien i Fredriksstad Blad og boken "Min krigshverdag" i samtale med statsstipendiat i historie, Petter Ringen Johannessen. Om flukten i en snekke til Sverige en påskenatt, om hvordan en tysk soldat ble bedt med hjem til familien julaften, og hvorfor Terboven kom til skjenkestedet Bjørnen i Fredrikstad og møtte fiskere fra Hvaler der kravet om å frigi fanger på Grini ble imøtekommet.

Denne ringen har skapt stort engasjement: – En av våre ansatte fant den tilfeldig

Det pågår nå en jakt på å finne eieren av ringen, slik at spørsmålet om hvordan den havnet på Vikan kan besvares.
Les mer om:

Min krigshverdag: Da krigen kom til Norge, direkte kl. 19:00

Ole Krøtøe var bare et steinkast unna da den første bomben falt i Fredrikstad. Møt tidsvitnene i samtale med Petter Ringen Johannessen.

Denne historiske ringen kan nå bli din: – Fantastisk, rett og slett unikt

I forbindelse med at Tønsberg i år feirer 1150-årsjubileum ønsker Stiftelsen Oseberg Vikingarv å kaste litt ekstra glans over feiringen med blant annet å lansere selveste Maria-ringen.
Les mer om:

Se knockout-kongens VM-kamp på VG+: – Kommer aldri i verden til å gå tiden ut

Artur Beterbijev (36) står med 15 knockoutseirer av like mange mulige som proffbokser, og etter halvannet år borte fra ringen skal han forsvare VM-titlene i lett tungvekt mot tyske Adam Deines (30).
Les mer om:

Ny runde om brygge: Hytteeiere har klaget på politikernes vedtak

Striden om ei brygge som er ulovlig bygget ved Ringen på Borøya fortsetter. Nå har hytteeierne klaget på vedtaket politikerne gjorde i fjor høst.
Les mer om:

Satte fast ringen – fikk hjelp av brannvesenet

Er du usikker på hva du gjør hvis du setter fast ringen på fingeren? Les videre!
Les mer om:

Dag Erik Pedersen slutter i «Mesternes mester»

HELGEROA (VG) – Etter 12 sesonger gir Dag Erik Pedersen (61) seg som programleder for «Mesternes mester». – Ringen er sluttet, sier han til VG.
Les mer om:

Kråkerøy Trening og Fresh Fitness legges ned – inn kommer en gammel kjenning

– Ringen er sluttet, ler eiendomsutvikler Bernt Sørlie etter at det nå er klart at Sats gjør comeback på Glommen Brygge. Samtidig legges både Fresh Fitness og Kråkerøy Trening ned.
Les mer om:

Fant ringen på ferie - etterlyser eieren

Er du denne ringens herre?
Les mer om:

Raymond Johansen vil ut av ringen – varsler ytterligere lettelser i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen vil ut av smitteringen regjeringen har tegnet opp. Han lover å fortsette gjenåpningen av Oslo så lenge smittetrenden ikke snur.

Raymond Johansen vil ut av ringen – varsler ytterligere lettelser i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen vil ut av smitteringen regjeringen har tegnet opp. Han lover å fortsette gjenåpningen av Oslo så lenge smittetrenden ikke snur.

Raymond Johansen vil ut av ringen – varsler ytterligere lettelser i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen vil ut av smitteringen regjeringen har tegnet opp. Han lover å fortsette gjenåpningen av Oslo så lenge smittetrenden ikke snur.

Håre støveldiska frå fjerdeplass

Anders Håre hoppa til fjerdeplass i det første av to kontinentalcuprenn i hopp i Willingen fredag, men blei diska for feil ved støvlane. Håre hoppa seg opp fra sjuandeplass og ble fjerde best i det første av fire renn denne helga. Han landet på 135 og 132 meter i sine to hopp, før han blei diska. I det andre rennet fredag blei Sondre Ringen nummer tre.
Les mer om:

Jake Paul skal i ringen igjen – møter avdanket MMA-utøver

YouTube-stjernen skal møte MMA-utøveren Ben Askren i en boksekamp i april. Begge er sikre på at de vil vinne.
Les mer om:

Ringen er tilbake på fingeren til Arna(pluss)

For fem og eit halvt år sidan mista Arna Liv Øvrebust frå Stordal gifteringen sin. For ei tid tilbake vart den innlevert på lensmannskontoret i Elnesvågen i Hustadvika kommune.
Les mer om:

Nygifte Malin (27) og Herman (25) har kjøpt seg et evighetsprosjekt: – Tenk å ende opp på en sånt sted!

De giftet seg i august og vant budrunden i september. Nå er Malin og Herman Ringen i full gang med et «evighetsprosjekt» i Skjeberg.
Les mer om: