Nyheter om Ringen


Tatoveringene ryster

Det italienske bokseforbundet får krass kritikk for å tillate bokseren Michele Broili (28) å gå i ringen.
Les mer om:

Andreas (31): – Jeg er blond og får vel ikke like fort grå hår som andre. Men panna har vokst, den er minst én centimeter lenger

Et spillersalg og eget bryllup er de største oppturen til Andreas Aalbu etter en svært utfordrende start som daglig leder i Ull/Kisa. Nå håper han verden stabiliserer seg, slik at ringen fortsatt blir på fingeren.
Les mer om:

Listhaug svarer LO-topp: – Setter partiboka foran Norges beste

Frp-leder Sylvi Listhaug knaller tilbake mot Fellesforbundets leder Jørn Eggum, som anklager Frp for å slutte ringen med MDG i oljepolitikken.
Les mer om:

LO-topp i strupen på Sylvi Listhaug: – Fører strutsepolitikk

Frp slutter ringen med MDG, sier Fellesforbundet-leder Jørn Eggum om at Sylvi Listhaug sabler ned regjeringens oljeskatteforslag. Selv støtter han hovedgrepet.
Les mer om:

Maiken bor alene ved en risåker og har to minutter med varmt vann på en god dag: – Elsker det jeg holder på med

Maiken Aannerud var tilbake i ringen med et smell etter to års opphold.
Les mer om:

Sørlendinger jakter seier i Danmark

Både Anna og jeg skal møte mer erfarne fightere i ringen, men vi gleder oss enormt til å gå kamp igjen etter en lang pause.
Les mer om:

- Fram med boksehanskene

Dagbladet går i ringen med partiledere og politikere på Løvebakken fram mot valget.
Les mer om:

Muhammad Alis barnebarn med spektakulær profesjonell debut

Nico Ali Walsh gjorde en vellykket pro -debut lørdag kveld, vant i første runde og hyllet deretter bestefaren Muhammad Ali. Iført shorts laget for bestefaren, banket Ali Walsh ned sin uovertrufne motstander midtveis i første runde før mellomvektskampen endelig ble stoppet etter 1:49 minutter. Ali Walsh som landet en serie med ubesvarte slag mot hodet. Les: Lover Liverpool-supporterne at Jordan Henderson ikke ender opp hos Messi og gjengen «Det har vært en følelsesmessig reise, hele denne turen,» sa Ali Walsh. «Tydeligvis, bestefar, jeg har tenkt så mye på ham.

Dette sier han til Paul-kamp

Den filippinske kampsport-legenden Manny Pacquiao er ikke interessert i møte influencere i ringen. Han holder likevel døren åpen for et annet gigant-møte.
Les mer om:

Bli med på rekordrunde på Ringen

Audis testfører Frank Stippler har vært på Nordsløyfa med nye RS3. Det resulterte i ny rekord – du kan bli med på testrunden her.
Les mer om:

Moddi (34) har gått i 38 dager: – Ubehaget fikk meg til å gjøre det

38 dager tok det Moddi (34) å gå fra Oslo til Trondheim. På veien har han skrevet en konsert – og funnet noe bedre enn Ringen kino.
Les mer om:

Tufte avslørte NM-planer etter OL-farvel

Olaf Tufte (45) har kastet inn årene i OL-sammenheng, men avslørte etter sitt siste løp at han stiller til start i NM i september for å avslutte ringen helt.
Les mer om:

Tufte i tårer etter sitt siste OL: – Dette svir litt ekstra

TOKYO (VG) Ringen er sluttet for Olaf Tufte (45). 25 år og én dag etter B-finalen i Atlanta-OL rodde han sitt siste internasjonale løp i B-finalen i Tokyo. Nå er karrieren definitivt slutt for bonden fra Vestfold. Så kom tårene.

Ringen på venstre sko forteller hva Camilla Herrem savner mest av alt

TOKYO (Aftenposten): Når Camilla Herrem (34) lukker øynene på slutten av nasjonalsangen, maner hun frem bildet av faren som døde så brått.
Les mer om:

Skal jobbe om natta: Nå stenger banen - dette skal gjøres

Sporveien skal arbeid på T-banelinja. Det gjør at både Sognsvannsbanen og deler av linjene som kjører ringen, stenges for T-banetrafikk.
Les mer om:

Da Rigmor oppdaget at ringen var borte, ble hun helt fortvilet: – Det er sørgelig

Den sammensmeltede familieringen med diamanter er på avveie.
Les mer om:

Lang kamptørke er snart over

Etter over 21 måneders ufrivillig kamppause gleder jeg meg til å gå i ringen 24. juli.
Les mer om:

Ingen landslagshoppere til Wisla

Norge deltar uten A-landslagshoppere under Sommer Grand Prix i Wisla til helgen.

Årets viktigste dag ødelagt av vannskade

Karin Ringen Kristiansen ved Nygaardsgata Café & Bistro er ganske frustrert i dag. Været er riktig. Byen koker og folk er stadig på døra. Men hun må holde stengt.
Les mer om:

Vi har sett nok. Italia kan vinne.

(Belgia – Italia 1–2) Roberto Mancini står i ringen av vilt jublende italienske spillere og viser frem to fingre.
Les mer om:

Tottenham og Everton barker sammen i budkrig

Litt i overkant dramatisk overskrift, men for «ferskingene» Nuno Santo og Rafael Benitez kan rundene i ringen om en midtstopper ha betydning for sesongen. Conor Coady. Wolverhampton-supporterne vil ikke miste forsvarsgeneralen sin, men med både Tottenham og Everton på offensiven skal det holde hardt å få beholde 28-åringen. Les: Vi skjønner United har gjort en god deal når Dortmund-direktøren surmuler Det er Football-Insiders kilde hos Tottenham som hevder Coady har vært et prioritert mål allerede underveis i forhandlingene mellom London-klubben og Nuno Santo.

Blåser nytt liv i gammelt serveringssted: – Vi skal gjøre vår greie, men får også tilgang til de gamle, gode oppskriftene

– Konseptet gjør at det føles litt som om ringen er sluttet, sier Raymond Wiig.
Les mer om:

Modric har null planer om å gi plass til Martin Ødegaard

Luka Modric gir garantert ikke fra seg posisjonen på midtbanen hos Real Madrid frivillig. På tirsdag viste 35-åringen hvorfor klubbpresident Perez ville ham med kroaten videre. 2-1 scoringen til Modric etter 62 minutter mot Skottland ble til 3-1 seier og avansement fra gruppespillet i EM. Dette var kvelden da ringen ble sluttet for ballartisten. Les: Feyenoord henter Molde-høyreback For med scoringen mot Skottland skrev Modric seg inn i historiebøkene som den eldste målscoreren for Kroatia i et EM. Og rekorden som yngste målscorer for nasjonen?

Én måned etter flåttbittet, oppdaget Eva den røde ringen

2020 ble et rekordår for alvorlig borreliose etter flåttbitt, pandemien kan være noe av forklaringen. Ekspert mener det er spesielt én ting man skal være obs på.
Les mer om:

Christian Eriksen ute av sykehuset etter vellykket operasjon

Bildene av ringen med danske spillere rundt lagkamerat Eriksen er vanskelig å glemme. Oppi det dramatiske var det en påminnelse om at fotball fortsatt bare er det viktigste av det uviktige. Så kom bildet fra sykehuset med tommelen opp fra Christian Eriksen. På fredag kom bekreftelsen fra det danske fotballforbundet om at Eriksen var skrevet ut etter en vellykket operasjon. Christian Eriksen has been discharged from the hospital.