Nyheter om Reyes


Artiststipend til Daniela Reyes

Musiker og sangdikter Daniela Reyes ga nylig ut sin første singel, debutalbumet er rett rundt hjørnet og nå får hun stipend, mentorhjelp og konserter fra Norsk Viseforum med seg på veien. Innlegget Artiststipend til Daniela Reyes dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Hetses etter disse bildene

Den spanske frivilligarbeideren Luna Reyes blir hetset grovt etter å ha klemt en senegalesisk flyktning.
Les mer om:

Spansk statsråd fikk tilsendt rødflekket kniv

Den spanske statsråden Reyes Maroto sier at hun har fått en kniv med røde flekker i posten, få dager før det holdes regionalvalg.
Les mer om:

Frustrert Barcelona-spiller sendes på utleie

I 2018/19-sesongen spilte Carles Alena 27 kamper og var del av laget som sendte det 26. ligatrofeet til Barcelona. Etter dette var kursen staket ut – og inn i en fremtid som fast på førstelaget. Så skjedde et eller annet med den unge midtbanespilleren. Men luften gikk ut av balongen på vei mot stjernene, og Barcelona var tvunget til å sende Alena til Betis på utleie for å sanke spilletid.

Klarer The New Mutants å lokke folk til kinoene?

The New Mutants har blitt utsatt fire ganger, men nå er X-Men-spin-off-en klar for kinopremiere. Angivelig. Maisie Williams, kjent som Arya Stark i Game of Thrones, har hovedrollen som Marvel-karakteren Wolfsbane alias Rahne Sinclair. Wolfsbane og de andre mutantene Magik, Cannonball, Mirage og Sunspot blir holdt innesperret i en hemmelig anstalt for å redde dem mot seg selv. Noe våre venner ikke synes henger på greip… Anya Taylor-Joy og Henry Zaga i The New Mutants (Marvel/20th Century Fox) Den britiske 97-eren teamer opp med skuespillerne Anya Taylor-Joy (Split, Glass), Charlie Heaton (Stran

Nærkontakt

KONSERTMELDING: Daniela Reyes gav publikum på Victoria etterlengta nærkontakt gjennom ærlege ord og ei fargerik klangverd. Innlegget Nærkontakt dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Maisie Williams vs. The Owners: Innbrudd som går til helvete

Maisie Williams tar steget fra kriger i Game of Thrones til tjuveradd i britisk grøsser. The Owners, som foregår på 90-tallet, handler om en gruppe venner som tror de har funnet et tomt hus fullt av penger. Men når det gamle ekteparet som bor i huset brått kommer tilbake og overrasker dem, blir bordet snudd. Foråsidetsånn! Handlingen lyder litt som Fede Álvarez’ flotte 2016-thriller Don’t Breathe, men denne har en mer snodig vri. Jamfør traileren nedenfor. Maisie Williams’ karakter Mary burde ikke ha blitt med på innbrudd (RLJE Films) 23 år gamle Maisie Williams, som fikk to Emmy-nominasjoner

Utenlandske turister kan bestille ferie i Spania fra juli

Spanias turistminister Reyes Maroto opplyser at utlendinger kan bestille ferie i landet fra juli siden karanteneperioden trolig fjernes innen da.
Les mer om:

Utenlandske turister kan bestille ferie i Spania fra juli

Spanias turistminister Reyes Maroto opplyser at utlendinger kan bestille ferie i landet fra juli siden karanteneperioden trolig fjernes innen da.
Les mer om:

Utenlandske turister kan bestille ferie i Spania fra juli

Spanias turistminister Reyes Maroto opplyser at utlendinger kan bestille ferie i landet fra juli siden karanteneperioden trolig fjernes innen da.
Les mer om:

Eiesyk norsk videopremiere ♡

Til tross for tingenes tilstand: 2020 kan bli et godt år for Ida Maria Søberg alias Ima Sobé. I dag kan Asker-jenta feire at Milos-samarbeidet «One More Night» har streamet 1 million ganger på en drøy måned:   Som låtskriver og vokalist har Ima Sobé skrevet og sunget for artister som ItaloBrothers, Tungevaag, Sofia Reyes og Alok, noe som har gitt henne flere titalls millioner streams. Men akkurat nå er det hennes egen karriere som står i fokus. I dag har 730 premiere på musikkvideoen til gullstrupens nye singel «Mine». Se den lekre snutten nedenfor en kjapp chat ♡ Hei Ima!
Les mer om:

UFC-sjefen mener superstjernen tapte – varsler omkamp

MMA-utøveren Jon Jones (32) har en av de mest imponerende karrierene i historien sportslig sett, men UFC-mesteren har hatt dommerne i overkant på sin side i det siste. I natt vant han omstridt mot Dominick Reyes (30).
Les mer om:

Fem filmer du bør få med deg under Film fra Sør

Da har årets Film fra Sør-festival ankommet hovedstaden, og GAFFA har tatt en titt på programmet. Det er et solid program, med mange oppdagelser i vente. Slik som med de tidligere Film fra Sør-utgavene ligger nok de største filmopplevelsene der du minst forventer dem. LES OGSÅ: Filmbransjen raser mot ny Netflix-funksjon. Når det sagt, her er fem forslag til hva det kan være spennende å sjekke ut på Film fra Sør, både de treffsikre og de litt mystiske. Parasite Åpningsfilmen, og kanskje det mest åpenbare valget. Men med det åpenbare valget er du relativt sikret en bra kinoopplevelse.
Les mer om:

Terminator: Dark Fate flopper

I’ll be baaack Sorry, Hollywood. Folk ser ut til å være lei av Terminator. Det hjelper ikke at originalens hovedpersoner Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton teamer opp med filmskaperen James Cameron for første gang siden Terminator 2: Judgement Day fra 1991. Ifølge Box Office Mojo har den sjette filmen, Terminator: Dark Fate, kun spilt inn 123 millioner dollar på kino på verdensbasis i premierehelgen.

Den nye traileren til Terminator: Dark Fate viser nesten alt?

Det skulle kanskje ikke så mye til, men den nye traileren til Terminator: Dark Fate er fetere enn den første. Men man får følelsen av å nesten se hele filmen… Titt på den – rause – smakesnutten nedenfor. Det skal en del til å toppe sci-fi-klassikerne The Terminator (1984) og Terminator 2: Judgment Day (1991) – begge regissert, skrevet og produsert av James Cameron. Men han var ikke involvert i de tre neste filmene, som alle fikk lunken mottakelse. I den sjette filmen er Hollywood-mogulen dog tilbake med Arnold Schwarzenegger som gammel Terminator og Linda Hamilton som den originale helten Sara

Åpnet VM med seier

Anders Mol (21) og Christian Sørum (23) fikk en perfekt start på VM i sandvolleyball da de slo Sergio Gonzalez og Luis Reyes 21-10, 21–14 i Tyskland fredag.
Les mer om:

Mol og Sørum opna med klar siger

Anders Mol og Christian Sørum var klart best i første VM-kampen i Hamburg og slo det kubanske paret Gonzales og Reyes 21-10, 21-14. Det norske paret er topprangert og storfavoritt i VM, og møter tyske Erdmann/Winter i neste kamp søndag.
Les mer om:

Overlegne i VM-debuten

Anders Mol (21) og Christian Sørum (23) fikk en perfekt start på VM i sandvolleyball da de slo Sergio Gonzalez og Luis Reyes 21-10, 21–14 i Tyskland fredag.
Les mer om:

Den avdøde stjernens sønn (11) klar for Real Madrid

Fotballstjernen José Antonio Reyes døde i en bilulykke 1. juni. Nå er hans elleve år gamle sønn klar for Real Madrid.

Fetteren til Reyes var i bilen under dødsulykken: – Vi fløy gjennom luften

Den eneste gjenværende etter ulykken der Jose Antonio Reyes og Jonathan Reyes omkom, fetteren Jose Manuel Calderon, snakker for første gang ut etter dødsulykken
Les mer om:

Mistet fire jobber uken etter at Netflix slapp When They See Us

Den tidligere Manhattan-aktoren Linda Fairstein har blitt berømt forfatter av blant annet 20 romaner om aktoren Alexandra Cooper, basert på hennes egen erfaring. Men denne uken fikk karrieren en brå knekk. Ifølge Publishers Weekly har 72-åringen nå mistet kontrakten med sin forlegger Dutton. Bruddet ble annonsert fredag kveld. Hashtaggen #CancelLindaFairstein har vært trending siden Netflix slapp When They See Us 31. mai. Miniserien skildrer den beryktede Central Park Five-saken, hvor fem unge minoritetsgutter blir uskyldig dømt, siktet for voldtekt, ran og drapsforsøk av en kvinnelig jogger.

Tøff VM-motstand for Mol og Sørum

Anders Mol og Christian Sørum får tøff motstand i VMs gruppespill. Nordmennene havnet i gruppe A sammen med Vitor Felipe og Pedro Solberg fra Brasil. I samme gruppe havnet tyske Alexander Walkenhorst og Sven Winter, og Sergio Reynaldo Gonzales og Luis Enriqe Reyes fra Cuba.

Konas siste avskjed med Reyes

Fotballstjernen José Antonio Reyes gikk bort i en bilulykke i helga, bare 35 år gammel. Nå tar kona et siste farvel med spanjolen.
Les mer om:

- Reyes fortjener ikke hyllest

Bilen skal ha hatt en hastighet på 237 km/t da ulykken inntraff. Keeperlegenden Santiago Cañizares mener at Jose Antonio Reyes ikke fortjener å bli hyllet som en helt.
Les mer om:

Verdifull last – trofeet kommer endelig hjem til Liverpool

Titusenvis av Liverpool farget byen rød da heltene dere vendte tilbake fra fotballkrigen som seierherrer. Hva er det med fotball og krigsmetaforer? Hver eneste gang noen skriver om fotballkamper, dukker det opp det ene svulstige uttrykket etter det andre. Vel, i denne sammenhengen er vi litt unnskyldt. Se og nyt (eller la deg gremmes) over velkomsten Liverpool-spillerne fikk da de kom hjem til Merseyside. BEAUTIFUL!!