Nyheter om Rekdal


Kjetil Rekdal om Starts tabellplassering: – Det er forventet og fortjent

HamKam-trener Kjetil Rekdal (52) er ikke nådig mot Start. Den meritterte treneren er ikke overrasket over at hans tidligere klubb har slitt denne sesongen.
Les mer om:

HamKam herjer, mens Start sliter: – Det er som forventet og fortjent

HamKam og Kjetil Rekdal tok et langt steg mot opprykk til Eliteserien. Samtidig slet Start seg til uavgjort mot Stjørdals/Blink.

Rekdal slår tilbake

- Det er mange som tror at jeg har noe imot Martin Ødegaard. Men det har jeg definitivt ikke. Men jeg vil se mer av pasningen han hadde mot Tyrkia på overtid.

Ekspertene om «anonym» Ødegaard: – Er Norge for dårlig for Ødegaard?

ISTANBUL/NORGE (VG) (Tyrkia - Norge 1–1) Kjetil Rekdal (52) spør om Martin Ødegaard (22) blir «tvunget til å være anonym» på landslaget. Nok en gang etterlyser ekspertene mer kreativitet, risiko og råskap fra Norges 10er.

- Vil være latterlig

Kjetil Rekdal mener Norge må knekke en «forferdelig kode» mot Tyrkia. HamKam-bossen håper Martin Ødegaard (22) vil spille en sentral rolle, og har ingen tro på at kapteinen har stoppet opp i utviklingen.

Rekdal satt på tribunen og var mest opptatt av sønnen – valdresgutter klarte seg godt mot menn fra «Kamma 2»

Valdres FK spilte mandag kveld på det som neste år kan bli en eliteseriearena. på Briskeby stadion møtet de 2. laget til HamKam, som sikret en komfortabel seier med resultatet 4–0.
Les mer om:

Rekdal tror ikke Norge er veldig svekket – bortsett fra én posisjon

LILLESTRØM (VG) Forfallene har tikket inn én etter én, men med unntak av én posisjon er ikke Ståle Solbakkens førsteellever så svekket, mener Kjetil Rekdal (52).

Han var bare passe fornøyd. Men det var en god helg for Rekdal og HamKam.

Konkurrentene kunne nærmet seg. Men HamKam og Kjetil Rekdal er foreløpig på stå kurs opp til Eliteserien.

Nå er det endelig fotballfeber på Hamar

HAMAR (Aftenposten): De har lidd lenge, men nå skjer det ting i tradisjonsklubben HamKam. I hovedrollen som så ofte før i norsk fotball: Kjetil Rekdal.

Rekdal om Sandnes Ulf: – Tøffere enn tabellen tilsier

Nytt navn- samme kvalitet og lidenskap
Les mer om:

Rekdal om Åsane etter ydmykelsen: – De har en sårbar spillestil

HamKam-trener Kjetil Rekdal mener Åsanes spillestil er spennende, men også mulig å utnytte.

- Han tapte i Real Madrid

Kjetil Rekdal mener uttalelsen «Har vi plass til ham?» er blitt misforstått. Men han er klar på at Martin Ødegaard må ta mer plass. HamKam-treneren tror 22-åringen tapte krigen i det interne hierarkiet i Real Madrid.

Solbakken: – Det var ufint av Kjetil Rekdal

Ståle Solbakken forsvarer Martin Ødegaard og sender et stikk til Kjetil Rekdal, som stilte spørsmål ved om det var plass til Ødegaard på det norske landslaget.

Solbakken forsvarer Ødegaard

– Kjetil Rekdal? Nå har jeg jo rost han for jobben i HamKam i år, utbryter Ståle Solbakken når han får høre at Rekdal har vært kritisk til Martin Ødegaards bidrag på landslaget. – Det er noe av det dummeste jeg har hørt, fortsetter landslagssjefen. Solbakken forsvarer kapteinen sin. – Martin er steinsikker på det laget. Hvilken side hadde Martin i første omgang? Den sida der det spilte en debutant. Den sida var helt stengt i første omgang. Martin er den som løper mest på banen, han spiller mye bedre med ball i andre omgang, fordi han får ballen oftere, sier han.

Van Gaal hevder fem norske er gode nok for Nederland

ULLEVAAL STADION (VG) Nederland-sjef Louis van Gaal ville ikke gå inn på navn, men talte opp fem norske spillere som er gode nok for hans lag. Kjetil Rekdal tror ikke nødvendigvis at nederlenderen snakker sant.

Rekdal ut mot «myte»: – Tull!

HAMAR (TV 2): Fra fortapt til suveren: HamKam og Kjetil Rekdal styrer mot opprykk, men trenerveteranen har sett seg lei én påstand.

Drømmekveld for Rekdal - HamKam fikk luke på tabelltopp

Kjetil Rekdal og HamKam har god grunn til å smile. Onsdagens seier over Jerv sikret en perfekt start på høstsesongen.

HamKam fikk luke i toppen

Kjetil Rekdal og HamKam fikk en god start på høstsesongen med 2-0-seier over Jerv. Nå har hamarsingene fire poengs luke til opprykksrivalene i 1.-divisjon. Serielederne var ett poeng foran tabellnabo Jerv før oppgjøret. Samtidig avga Aalesund poeng mot Ranheim, og dermed ble det en god onsdag for Rekdal i kveldssola i Grimstad. Mot Jerv, som har hatt en god sesong til nå og vært med i toppen hele veien, var det Aleksander Melgalvis som headet inn 1–0 før to minutter var spilt. Like etter pause var debutanten Thelonius Bair, som er på lån fra Vancouver Whitecaps, på plass og doblet ledelsen.

Flyttet sønnen til bedre lag

Hvorfor har ikke det norske herrelandslaget vært i et sluttspill siden 2000? Kjetil Rekdal (52) og Willem II-spiller Ulrik Yttergård Jenssen (25) mener svaret ligger i hvordan barna trenes.

Fulgte Valdres-herrene i regnet da HamKam 2 stilte med et knallsterkt mannskap i 4. divisjon

Koronapandemien har vært et langt mareritt for breddefotballen, men fredag var det duket for 4. divisjonsoppgjøret Valdres FK mot HamKam 2. Dit sendte meritterte spiller og trener Kjetil Rekdal fire av sine A-spillere i Obos-ligaen.

HamKam-trener Kjetil Rekdal sender 5–6 av sine beste spillere for å spille 4. divisjonsfotball mot Valdres FK

HamKam skriver på sine heimesider at den planlagte treningskampen mot Ull/Kisa fredag er avlyst på grunn av påvist koronasmitte hos en Ull/Kisa-spiller. Ifølge avisa HA sendes dermed flere av spillerne fra 1. divisjonslaget for å spille 4. divisjonskamp fredag kveld – mot Valdres FK.

Henrykt Rekdal om Warholms fantomløp: – Mye, mye større enn Marseille

Er Karsten Warholms bragd tidenes største norske idrettsøyeblikk? Straffehelten fra Brasil-triumfen under fotball-VM i 1998 er ikke i tvil.
Les mer om:

- Forventes titler

Ole Gunnar Solskjær forlenget i dag kontrakten sin med Manchester United. Kjetil Rekdal mener det nå vil forventes titler fra nordmannen.

Rekdal om spillerjakten: – Blir ikke kjøpefest på Hamar

Stopperkrise og keeper-exit. Kjetil Rekdal (52) har fått mye å tenke på, men avfeier tanken på at noen kan lokke ham bort fra Hamar.
Les mer om:

Rekdals utfordringer: Overtidstap, spillere på vei bort og skadet kaptein

(HamKam – Aalesund 2–3) Til tross for tap mot Aalesund, tar HamKam sommerferie som knappe serieledere i Obos-ligaen. Når neste kamp spilles kan det være med et helt annet mannskap for trener Kjetil Rekdal (52).