Nyheter om Rekdal


Dette har imponert Kjetil Rekdal mest med årets FFK-utgave

For 15 år siden kom Kjetil Rekdal (52) med en av sine mest kjente utblåsninger etter å ha tapt mot FFK. Fredag håper han på en langt hyggeligere aften i plankebyen.
Les mer om:

Sparker Joey Hardarson, det eneste som kan redde Start nå er «Myggen»

Syvendeplassen i OBOS-Ligaen passer dårlig med sørlandsklubben Start sitt ambisjonsnivå. Dagens nyhet, ikke enda bekreftet av klubben, sier at hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson har begge fått sparken i IK Start. Start har vært ute å kjøre helt siden før de sparket Kjetil Rekdal våren 2019 og hentet opp islandske Joey Hardarson som midlertidig hovedtrener. Start som etter de fikk på plass rike betting eiere har som ambisjon å ikke bare delta, men å vinne, deres uttalte målsetning er å bli seriemester og så gjøre det stort ute i Europa.

- Nekter å tro det

Kjetil Rekdal er skuffet over Norge: - Det er tydelig at Ståle Solbakken er på leit etter formasjon og konstellasjoner. At vi skal være like dårlig mot Nederland i september, nekter jeg å tro, sier han.

Stikk etter Rekdal-melding

Kjetil Rekdal hadde takket blankt nei til Sarpsborg 08. Sportssjefen sendte dermed noen stikk til trenerprofilen.

Carlo Ancelotti vil ta med en av Evertons beste

Før Carlo Ancelotti signerte for Real Madrid var det ingen så vidt jeg kunne se som tippet han som en aktuell kandidat for å ta over for Zinedine Zidane. – Det til tross for et meget suksessrikt opphold i kongens klubb for ikke så lenge siden.

Svaret til Rekdal

HamKam-trener Kjetil Rekdal synes Martin Ødegaard (22) ofte er skadet. - Det er bekymringsfullt, sier han. Selv sier Ødegaard: - Jeg er stort sett frisk.

Thomas Rekdal til Stuttgart

Thomas Rekdal (20) skifter klubb fra Mainz til Stuttgart i tysk Bundesliga.
Les mer om:

Thomas Rekdal til Stuttgart

Thomas Rekdal (20) skifter klubb fra Mainz til Stuttgart i tysk Bundesliga.
Les mer om:

Thomas Rekdal til Stuttgart

Thomas Rekdal (20) skifter klubb fra Mainz til Stuttgart i tysk Bundesliga.
Les mer om:

Thomas Rekdal bytter klubb

Thomas Rekdal (20) skifter klubb fra Mainz til Stuttgart i tysk Bundesliga.
Les mer om:

Thomas Rekdal klar for Stuttgart

Fotballtalentet Thomas Rekdal (20), som har landskamper for G15, G16, G17 og G18, har forlatt Mainz 05 etter to år og signert for bundesligaklubben Stuttgart. Der blir han signert en kontrakt på 2,5 år og blir i første omgang en del av U21-troppen, bekrefter klubben på sine hjemmesider. – Jeg gleder meg til å ta på Stuttgart-drakta, sier Rekdal i en uttalelse. Stuttgart-direktør Thomas Krücken fullroser klubbens nye signering. – Thomas er en veldig intelligent, teknisk og begavet spiller som har gode løsninger under press og passer bra inn i vår spillestil.

Nytt poengtap

Kjetil Rekdal kunne tatt HamKam til tabelltoppen, men laget mistet seieren i 1-1-møtet med Bryne i 1. divisjon. Et sent mål doblet poengfangsten for Sogndal.

HamKam-trener Kjetil Rekdal: - Stas at Bryne er tilbake

I 1985 var da 16-årige Kjetil Rekdal på Bryne som Molde-spiller for første gangen. Nå som HamKam-trener, syns han det er stas at Bryne er tilbake.
Les mer om:

HamKam-trener Kjetil Rekdal: - Stas at Bryne er tilbake

Ni nye tilfeller på Nord-Jæren - fem i Stavanger

Rekdals største bekymring: – Vi må aldri glemme hvorfor vi lykkes

Kjetil Rekdal har fått sin beste sesongstart på ti år.
Les mer om:

Klar tale fra Rekdal: Slakter Hareides taktikk(pluss)

– Jeg tror ikke at jeg hadde tapt denne kampen, sa Kjetil Rekdal etter at Åge Hareides Rosenborg slapp inn to mål på fire minutter.

Dobbel lykke: - Rotete

Først vant favorittlaget Leeds 4-0 borte mot Burnley, så ledet han HamKam til 3-0 over Stjørdals/Blink og rett inn på tabelltopp. Men det er bare favorittlaget som slipper unna kritikk fra Kjetil Rekdal.

Storeslem for Rekdals menn

Kjetil Rekdal sitt HamKam slo Stjørdals-Blink 3-0 i sesongopninga i førstedivisjon og toppar dermed tabellen. Også Fredrikstad kunne feire returen til nest øvste divisjon med seier. Karane frå plankebyen slo Åsane 3-2 borte. På Fosshaugane såg det lenge ut til at heimelaget skulle gå på ein smell mot Ull/Kisa, men på overtid sørga Peter Godly Michael at kampen enda 1-1. Sogndals Andreas Hoven fekk raudt kort tidleg i første omgang. Øvrige resultat: Jerv - KFUM Oslo: 1-0 Ranheim - Grorud: 1-0 Strømmen - Raufoss: 1-1 Tidlegare i dag slo Aalesund gjestane frå Bryne 2-1.

Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane

Real Madrid manager Zinedine Zidane er ikke kjent for å være verdens mest omgjengelige person, han er en 100% vinnerskalle som ikke blåservarmluft på fintfølelse fotballstjerner. – Vet ikke om jeg har rett, men den franske verdensmesteren minner meg om vår egen Kjetil Rekdal.

Neymar hadde et ønske før han signerte ny kontrakt

Det som omtales som årets viktigste underskrift kom for noen dager siden, den brasilianske superstjernen Neymar skrev en forlengelse med Paris Saint-Germain frem til 2025, men før han gjorde det hadde han et ønske. Det var ikke noe spesielt og rart som man kunne forvente av en fotballstjerne, men et ønske om å få spille i det utsatte sommer OL 2020 i Japan. Les: Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb Tydeligvis fikk 29 åringen viljen sin har er tilgjengelig for valg for Brasil-troppen i Tokyo etter å ha vunnet gull på de forrige kampene i Rio.

Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb

Lampard er for tiden hjemme på en slags pappaperm, men vet at neste valg av jobb vil definere ham. Innser han at han ikke var oppgaven voksen nok i Premier League og sklir tilbake til Championship, eller? Ifølge The Telegraph har Crystal Palace ingen planer om å slippe Lampard ut av verdens tøffeste liga. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Med Roy Hodgson på kontrakt som løper ut i sommer, jobbes det intenst med veien videre for den stolte London-klubben. Hodgson og Palace har til tider rystet toppklubbene denne sesongen, men 13.

Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper

Rosenborg har fortsatt det største budsjettet i norsk fotball, men suksess både på banen og med spillersalg gjør sist sesongs seriemester Bodø/Glimt til en klubb som kan måte seg med de store gutta. – Vi i Sporten tipper som sist sesong at Bodø/Glimt henter hjem gullet i år også, med Molde og Vålerenga igjen til å kjempe om sølvet. 27 år gamle Kasper Junker, som ble toppscorer i Eliteserien sist sesong spiller nå for den japanske klubben Urawa Red Diamonds, han «la igjen» 2,11 millioner euro til Bodø/Glimt som allerede hadde en sunn økonomi.

Kjetil Rekdal henter Rosenborg keeper

Tre dager for sesongen sparkes i gang for Hamar-klubben er keeper på plass, på lørdag tar HamKam imot Stjørdals-Blink på Briskeby i en sesong hvor planen er å kjempe i toppen i OBOS-Ligaen istedenfor å være redd for nedrykk. Rosenborg-keeper Julian Faye Lund er på lån hos HamKam frem til 1.august.

Kan «Reka» løfte HamKam opp i opprykksdiskusjonen?

Kjetil Rekdal (52) og HamKam var høstens lag i fjor. Fortsetter oppturen denne sesongen?

Solbakken og Rekdal roser Solskjær for cupfinale: – Stor mulighet for tittel

Landslagssjef Ståle Solbakken og Leeds-supporter Kjetil Rekdal er begge imponert over suksessen til tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-manager.