Nyheter om Reiten


Fortsetter som trener i Chelsea

Emma Hayes forlenger med Chelsea. 44-åringen har vært trener i klubben siden 2012 og har ledet laget til fire ligatitler, to FA-cuptitler og to ligacuptitler. Hayes er treneren til Maren Mjelde og Guro Reiten i Chelsea. Sist sesong ble det seriegull etter en intens duell med Manchester City om seriegullet. Klubben kom til kort i mesterligafinalen mot Barcelona i midten av mai. Hayes har trent Chelsea i 249 kamper fordelt på ni år, og vunnet ti trofeer.

Norges landslag knust av Nederland

Norges landslag i fotball for kvinner gikk på en skikkelig smell i privatlandskampen mot regjerende europamester Nederland tirsdag. Nederlenderne slo Norge hele 7-0. Det er Norges styggeste tap noensinne. Fra før var 0-5 mot Sverige i 1985 og Kina i 1999 (VM-semifinale) resultatmessig bunnotering. Landskampen var for øvrig Ingrid Moe Wold (31) sin siste kamp på toppnivå. Hun var norsk kaptein i sin 78. og siste landskamp.

Én debutant i troppen

Brøndby-proffen Malin Sunde er med i landslagstroppen for første gang når kvinnelandslaget møter Sverige og Nederland 10. og 15. juni. – Vi har fulgt henne og fått gode tilbakemeldinger på henne fra Brøndby også. Det blir interessant å se henne med oss, sier landslagssjef Martin Sjögren. Caroline Graham Hansen, Guro Reiten og Maren Mjelde mangler til privatlandskampene.

Reiten-scoring i FA cup-kvarten

Guro Reiten scoret det første målet da Chelsea slo Everton 3-0 i FA-cupens kvartfinale og avsluttet sesongen i engelsk kvinnefotball. Sam Kerr scoret ett mål og la opp til de to andre. For Everton-spiller Ingrid Moe Wold var det karrierens siste kamp. Hun fikk applaus og gode klemmer da hun ble byttet ut på overtid. FA-cupen fortsetter til høsten.

Norsk Chelsea-duo hyller Graham Hansen før finalen: – En av de beste i verden

Chelsea møter Barcelona i kveldens mesterligafinale. Maren Mjelde og Guro Reiten er full av lovord om Caroline Graham Hansen, som står på motsatt banehalvdel.

- En av de beste i verden

Chelsea møter Barcelona i Champions League-finalen. Maren Mjelde og Guro Reiten er full av lovord om Caroline Graham Hansen, som står på motsatt banehalvdel.

Reiten om strenge innreiseregler: – Jeg har blitt god til å sitte i karantene

Guro Reiten må i karantene i ti dager når hun reiser hjem fra England. Hun har blitt vant til det etter meget strenge regler det siste året i England.
Les mer om:

Reiten og Chelsea er seriemestere

Guro Reiten og Chelsea er seriemestere nok en gang etter å ha knust Reading 5-0 på hemmebane. Reiten ble byttet inn i andre omgang og spilte en drøy halvtime. Dette er fjerde gang Chelsea er kronet til seriemestere. Dermed har Chelsea vunnet både ligacupen og serien, og fortsatt mulighet til å vinne «alt». For 16. mai spiller de mesterligafinale mot Barcelona og FA-cupen skal spilles høst. Maren Mjelde spiller også på Chelsea, men er ute med skade. Melanie Leupolz scoret det første for Chelsea, deretter fulgte Fran Kirby opp med to scoringer - en like før og en like etter pause.

Mjelde og Reiten seriemestere i England – Graham Hansen seriemester i Spania

Det ble en god dag for norske fotballkvinner rundt omkring i Europa. Søndag ble Chelsea seriemestere i England, mens Barcelona sikret ligagullet i Spania.

Reiten med to assist

Guro Reiten fekk to assist da Chelsea vann 2-0 mot Tottenham. Blåtrøyene festa med det grepet på toppen av tabellen. Med siger mot Reading på sundag er ligagullet i boks.

Reiten suser mot tittelen

Guro Reiten fikk sjansen fra start var involvert i begge målene da Chelseas kvinnelag slo Tottenham 2-0 og gjenerobret førsteplassen før helgens serieavslutning.
Les mer om:

Helnorsk Champions League-finale: Reitens Chelsea møter Graham Hansens Barcelona

(Chelsea – Bayern München 4–1, 5–3 sammenlagt) Caroline Graham Hansens Barcelona får selskap av Guro Reiten og Chelsea i Champions League-finalen.
Les mer om:

Hansen og Reiten til finale

Caroline Graham Hansen sto for en praktfull assist da Barcelona slo Paris Saint-Germain 2-1 og sikret seg plass i mesterligafinalen. I finalen møter hun Guro Reiten og Chelsea.

Manageren om Reitens tøffe sesong: – Tror det har vært vanskelig for henne

Guro Reiten (26) har gått fra å være fast i Chelsea-elleveren til å hovedsakelig sitte på benken denne sesongen, men Chelseas manager tror fremdeles 26-åringen vil spille en viktig rolle i sesongavslutningen.
Les mer om:

Tap for Reiten og co. mot Bayern

Guro Reiten (26) og Chelsea tapte 1-2 for Bayern München i mesterligaens første semifinale søndag. Reiten var involvert i Chelseas eneste mål i kampen.
Les mer om:

Bayern tok første stikk mot Reitens Chelsea

(Bayern München – Chelsea 2–1) Guro Reiten var på banen i 65 minutter i 1–2-tapet i første Champions League-semifinale borte mot Bayern München.
Les mer om:

Uavgjort for Reiten og Chelsea i seriefinale – går mot gull

Guro Reiten kom inn og spilte det siste kvarteret da Chelsea spilte 2-2 borte mot Manchester City i engelsk superliga. Ett poeng bør holde til seriegull.

Uavgjort for Reiten og Chelsea

Guro Reiten kom inn og spilte det siste kvarteret da Chelsea spilte 2-2 borte mot Manchester City i engelsk superliga. Ett poeng bør holde til seriemesterskap med to runder igjen.

Guro Reiten og Chelsea nærmer seg ligagullet

Jordbærkrangel på Stortinget: – Helt sjokkert over Bollestad
Les mer om:

Guro Reiten og Chelsea nærmer seg ligagullet

(Manchester City-Chelsea 2–2) Chelsea brøt Manchester Citys seiersrekke og næmer seg gullet i den den engelske kvinneligaen. Guro Reiten spilte de siste 14 minuttene av den dramatiske toppkampen.
Les mer om:

– Jeg har godt håp om at Astad-Bjerkeset vil klikke på plass i Nasjonal Transportplan (pluss)

– Det bygges nytt sjukehus på Hjelset. Sjukehuset skal stå ferdig i 2025. Da er det viktig at vegen fra Kristiansund by til Hjelset blir bedre enn den er i dag, sier Steinar Reiten.
Les mer om:

Boligmarkedet skapte utfordringer da Karianne (23) ville flytte hjem til Valdres med familien sin: – Det har vært veldig krevende

Lenge har Karianne Reiten Sveen fra Leira hatt lyst til å flytte hjem til Valdres sammen med samboeren og sønnen, men å finne bolig ble en stor utfordring. Hun mener kommunene må ta grep.
Les mer om:

Fotballjentene fikk det tøft

Guro Reiten ga Norges kvinnelandslag en tidlig ledelse mot Tyskland, men tyskerne vendte til 3-1-seier i tirsdagens privatlandskamp i Wiesbaden.
Les mer om:

Tonje (28) ville heim til Valdres – fikk jobb som trainee hos Valdres Energi Vekst

Tonje Marie Reiten Sveen ønsket seg heim til Valdres. Etter allsidig jobberfaring og utdannelse både fra Valdres og utenfor dalen, begynte hun 4. januar i år i et engasjement som trainee hos Valdres Energi Vekst – som den første traineen i en bedrift i Valdres.

Reiten med perlemål da Norge slo Belgia

Etter at Norge markerte støtte for menneskerettigheter før kampen, viste Guro Reiten fram frisparkfoten. Lisa-Marie Utland scoret også i 2-0-seieren mot Belgia.
Les mer om: