Nyheter om Real Madrid


Har bestemt seg for å ikke kjøpe fri kriselån

Ozan Kabak er i den litt unike situasjonen at låneavtalen som brakte han til Anfield ikke blir forlenget, til tross for at 21 åringen har blitt bedre og bedre siden kan kom til klubben. – Den tyrkiske forsvarsspilleren kom fra Schalke 04 i vinter og håpet trolig at oppholdet skulle vare lenger enn det avtalte halvåret. Kabak har ikke noe å komme tilbake til egentlig, Schalke har rykket ned til 2.Bundesliga et nivå som er langt under hans ambisjonsnivå. Liverpool har en utkjøpsavtale på 200 millioner kroner, en sum de ikke kan forsvare ettersom grunnen til låneavtalen ikke er der lenger.

Premier League klubb overrasker stort, vil signere utestengt keeper

Ajax-keeper André Onana drømmer om spille i Premier League, nå kan en avtale komme på plass selv om han trolig må vente et år på å få stå i mål Goal skriver at Arsenal har is i magen og gjerne signerer Onana nå i sommer selv om de må vente. Kameruneren er nemlig utestengt for doping fram til februar neste år, men han har anket dommen og kommet med en forklaring som virker fornuftig. Les: Real Madrid kan hente tilbake gammel mester Han testet positivt på det vanndrivende stoffet Furosemid i februar.

Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

Real Madrid kan hente tilbake gammel mester

Etter alle solemerker forlater Real Madrid manager Zinedine Zidane sin post et år før tiden, det står ikke på rykter om hvem som kommer til å overta kongens klubb i sommer. Den tidligere storspilleren Raúl, for tiden leder for klubbens akademi, har blitt nevnt, men han har trolig ikke nok erfaring enda. Det snakkes også om tidligere Juventus manager Massimiliano Allegri, men i det siste snakkes det høyere om en retur til den gamle dame som erstatter for Andrea Pirlo.

Hevder Zinédine Zidane gir seg

Zinédine Zidane har informert spelarane i Real Madrid om at han sluttar som trenar etter sesongen, melder spanske medium. Det er radiostasjonen Onda Cero og nettstaden Goal som hevdar å kjenne til at franskmannen nyleg gav spelarane beskjed om at han ikkje blir å finne i trenarrolla på Santiago Bernabéu til hausten. Zidane har kontrakt også ut neste sesong. Ifølgje Goal skal spelarane ha blitt informert om fotballprofilens standpunkt i forkant av ligamøtet med Sevilla sist søndag.
Les mer om:

Spanske medier: Zidane ferdig i Real Madrid etter sesongen

Tripic starter for Viking – flere endringer på laget
Les mer om:

Spanske medier: Zidane ferdig i Real Madrid etter sesongen

Ifølge spanske medier har Zinédine Zidane (48) allerede informert Real Madrid-spillerne om at han forlater klubben når denne sesongen er over.
Les mer om:

Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez

Rafael Benitez har rykket opp som en av kandidatene til Tottenham-jobben. Runder hos Liverpool, Real Madrid, Chelsea (vikar) og Newcastle bør gjøre franskmannen til en populær manager hos Spurs-supporterne. Neppe, sier den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills. Mills ser på Benitez som en manager fra øverste hylle, men tviler på at spanjolen kommer til å tilføre mye nytt etter José Mourinho. Les: Sverige mister løven Zlatan Vi digger Benitez, men ble nysgjerrig på analysen til Mills. -Spurs-supportere har klaget på style of play. Er Rafas stil spennende?

Gigant lokker Ramos med en langsiktig kontrakt

Det var plutselig veldig lite som holdt Real Madrid kaptein Sergio Ramos i klubben, tilbudet om kontrakt bare på et år og 10% nedgang i lønn ble en «dealbraker». Derfor, kontrakten som går ut til sommeren vil ikke bli forlenget. Det er få som tror at klubbens meget selvsentrerte president Florentino Pérez kommer ned fra sin høye hest og bryter sin egen regel. «Ingen gamlinger får mer enn et år». Paris Saint-Germain ved nøyaktig hva som frister en 35 år gammel stjernespiller.

Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte

Cristiano Ronaldo er og blir Sporting Lisboas største sønn. Det var her det hele startet i 2002, det var de som ga verden CR7. Så da mamma Ronaldo fortalte at hun jobbet med sønnen om en retur til Sporting, tok det av hos supporterne. Ryktene har gått i en stadig strøm om en Juventus-exit, der Manchester United og Real Madrid naturlig nok er linket til Ronaldo. Denne uken kom også ryktet om at Sporting Lisboa kunne være en destinasjon for portugiseren.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Real Madrid jager byrivalen i spansk gulldrama

Real Madrid slo Granada 4-1 torsdag og puster Atlético Madrid i nakken i gullstriden i spansk fotball.
Les mer om:

Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane

Real Madrid manager Zinedine Zidane er ikke kjent for å være verdens mest omgjengelige person, han er en 100% vinnerskalle som ikke blåservarmluft på fintfølelse fotballstjerner. – Vet ikke om jeg har rett, men den franske verdensmesteren minner meg om vår egen Kjetil Rekdal.

Manchester United-speider har funnet det råeste talentet i skandinavisk fotball

Det har gått inflasjon i merkelapper som råeste, største, beste, men denne gangen er vi uskyldige. Ordene kommer fra Manchester Uniteds egen speider. Kamaldeen Sulemana. Dette er 19-åringen som får Uniteds danske scout Tommy Møller Nielsen til å trekke frem de største superlativene. Les: Premier League viser pampene hos Real Madrid og Juventus -Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, begynner Nielsen til B.T. (foto: sulemana, twitter) Ghaneseren kom fra Right To Dream-akademiet til FC Nordsjælland i begynnelsen av 2020.

Arsenal best i by´n!

Hjertepumpa dunket bra på supporterne i London. Når Chelsea og Arsenal byr opp til dans, blir det sjelden kjedelig. Arsenal har mest æren å kjempe for (og en nesten umulig EL-plass), mens Thomas Tuchel kjemper for de siste poengene som skal gi Chelsea-eierne det tilsvarende Frank Lampard leverte forrige sesong: Topp-fire plassering. Gjengen fra Stamford Bridge startet best, Mason Mounth og Havertz skapte fra start problemer for Arsenal-forsvaret. Ødegaard og gjengen sto imot og fikk belønningen allerede etter kvarteret.

Premier League viser pampene hos Real Madrid og Juventus

Da Liverpool og resten av Premier League-gjengen knyttet bånd med Real Madrid, Juventus og de andre «utvalgte» til Super (ego) League, var del av festtalen at det ville dryppe godt på resten av fotball-Europa. Særlig. Nå er planene for en lukket liga satt på vent, som Real-presidenten så fint sa det. Premier League akter å stenge døra helt – og kaste nøkkelen.

«Som å gå i krigen med Julius Cæsar i 2021»

Det Jose Mourinho tydeligvis ikke skjønte var hvor stor helt Gareth Bale er for Tottenham fansen. Den portugisiske manageren som gikk nesten rett i ny jobb som manager for Roma var akkurat som Zinedine Zidane en bremsekloss for Bale. Ventet til nå med å komme med kritikk Tottenham trengte bare å sende Jose Mourinho ut døra for å vekke Gareth Bale, han sørget for hat-trick i sist søndagen 4 – 0 seier mot Sheffield United og er i ferd med å gjenerobre godfølelsen.

Åpner disiplinærsak mot utbrytere

Det europeiske fotballforbundet skal etterforske Barcelona, Real Madrid og Juventus for klubbenes rolle i planene om en europeisk superliga. Uefa bekrefter at det er opprettet disiplinærsak mot klubbene, og at inspektører skal se nærmere på saken.

PSG har definitivt en plan for Sergio Ramos

Eder Militao ble hentet til Real Madrid i 2019 som Sergio Ramos´ tiltenkte etterfølger. Først to år senere har portugiseren vokst seg inn i troppen til Zidane. Timingen for Ramos var noe uheldig. For ett av de sterkeste forhandlingskortene til El Capitan har vært at ingen andre har vist seg verdige til å styre forsvaret fra midten. Varane gjør selvfølgelig sin del av jobben, men med ambsisjonene og forventningene til en kongeklubb, skal hele midtforsvaret kvalifisere til merkelappen: «to av verdens beste».

Smeller igjen døra for Haaland

Ryktene har svirret siden de første scoringene i Dortmund-drakt. Da Haaland aldri sluttet å score, bare økte ryktene om en spektakulær overgang ett år før utkjøpsklausulen kicker inn. Så dro agent Raiola og Alfie på turné. Denne sommeren skulle den råeste handelen presses gjennom. Som agenten så lite musikalsk sa det: En klubb som Real Madrid har ikke råd til ikke å kjøpe Haaland.

Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

Det virker stadig mer sannsynlig at Andrea Pirlo blir avskjediget som Juventus manager når sesongen er over, men slik flere italienske medier skriver, den gamle dame ønsker ikke å offentliggjøre noe som helst før de har en spektakulær erstatter på plass. Få om noen kan matche Real Madrid manager Zinedine Zidane sin nyhetsverdi i det minste. Zinedine Zidane den neste sjefen i Torino. Franskmannen spilte for Bianconeri fra 1996 til 2001 før han gikk over til Los Blancos, som han representerte til han ble pensjonist i 2006.

Forstår at det stilles spørsmål

Barcelona-sjef Ronald Koeman regner med at hans framtid i klubben vil bli tatt opp etter 3-3 mot Levante tirsdag. – Trenerne er alltid i søkelyset, men etter en andre omgang som det kan jeg forstår at det blir reist spørsmål om meg, sa Koeman ifølge Reuters. Barcelona ledet både 2-0 og 3-2, men klarte ikke å ta alle de tre poengene. Etter uavgjort-kampen er sjansen for å ta ligatittelen betraktelig mindre. Med to kamper igjen å spille er Barcelona ett poeng bak Atlético Madrid og ett foran Real Madrid. Begge hovedstadslagene har tre kamper igjen og kan skaffe seg en luke.
Les mer om:

Juventus trues med utkastelse

Italias fotballpresident sier at han vil kaste Juventus ut av Serie A dersom klubben ikke trekker seg ut av det omstridte superliga-samarbeidet. Juventus er den eneste italienske klubben som er igjen i prosjektet etter at Inter og Milan ga seg. De seks engelske klubbene som var med på opprettelsen av den europeiske superligaen, samt spanske Atlético Madrid, trakk seg også raskt ut. Juventus, Barcelona og Real Madrid har imidlertid ikke villet avslutte superligaprosjektet. – Reglene er klare.

Real Madrid utnyttet ikke muligheten mot Sevilla

Real Madrid kunne kommet à jour med byrival Atlético, men de ble bare 2-2 mot Sevilla i La Liga søndag.

Real Madrid utnyttet ikke mulighet

Real Madrid kunne kommet à jour med byrival Atlético, men de ble bare 2-2 mot Sevilla i La Liga søndag. Toni Kross ordnet den viktige 2-2-scoringen helt på tampen. Det er ekstremt tett i toppen med Atlético Madrid to poeng foran Real Madrid og Barcelona. Sevilla ligger seks poeng bak på fjerdeplassen. Det gjenstår tre serierunder.