Nyheter om Rasmussen


Fra uønsket til startplass. Nå forteller han hva som skjedde i mellomtiden.

Ikke bare sportslige grunner til at han mistet plassen, tror Mathias Rasmussen.
Les mer om:

Ni nye smittetilfeller / Ett av tilfellene knyttes til sykehjem

- Det er registrert ni nye smittetilfeller av covid-19 det siste døgnet, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune . Et av smittetilfellene er knyttet til sykehjem.
Les mer om:

Monica fikk traumebehandling: – Det er ikke så vanskelig å snakke om det lenger

SKIEN: Motivasjonen min er å hjelpe andre som har vært gjennom det samme som meg. De skal ikke lenger trenge å føle skam, sier Monica Rasmussen.
Les mer om:

Trara-utvalg vil ikke ha badstuflåte i 3. dam: – Vi må snart stoppe litt

Trara lokalsamfunnsutvalg er ikke spesielt positive til ideen som har vært lansert om en badstuflåte i 3. dam i marka. – Skal man ødelegge naturen med å dra enda mer installasjoner inn der, så synes jeg det er en feil ting, sier leder Per-Ivar Rasmussen.
Les mer om:

Belinda og Rune er bekymret for dette området: – Den ulykken kommer til å skje

Belinda Myrhaugen og Rune Rasmussen er bekymret for trafikksikkerheten langs Nordliveien i Lørenskog. Nå håper de at det tas grep.
Les mer om:

Trodde de kjøpte småbruk langs rolig vei: – Det kommer til å gå veldig ille en dag

– Hadde jeg fått tak i en tilsvarende bolig et annet sted, så hadde vi flyttet, sier Frank Willy Goa Rasmussen. Han frykter en alvorlig ulykke.
Les mer om:

Sterk Brann-seier

Brann fikk hjelp til å ta ledelsen hjemme mot Kristiansund, da Dan Petter Ulvestad satte ballen i eget nett på komisk vis etter 19 minutter. Selv om Sery Larsen også vartet opp med et selvmål før pause, slo Brann tilbake etter hvilen. Petter Strand fikk en fullstreffer på frispark og Mathias Rasmussen fikset 3-1-seier minuttet før full tid. Da er Brann på kvalifiseringsplass i Eliteserien, ett poeng foran Stabæk, som slo Sandefjord 3-0 søndag.

Rasmussen og Strand sikret Brann-seier – ikke lenger på direkte nedrykksplass

BERGEN (VG) (Brann – Kristiansund 3–1) Ikke siden 1. serierunde har Brann vært over direkte nedrykksplass.

Rasmussen og Strand sikret Brann-seier – ikke lenger på direkte nedrykksplass

BERGEN (VG) (Brann – Kristiansund 3–1) Ikke siden 1. serierunde har Brann vært over direkte nedrykksplass. Nå venter en thrillerhøst for bergenserne.

Kommunesammenslåing: – Målet er å få en avklaring så fort som mulig

Moskenes forbereder seg på samtaler med nabokommunene om sammenslåing. – Målet er å få en avklaring så fort som mulig, sier ordfører Lillian Rasmussen.

Drømmedebut for Sakor

Dagen etter at Vajebah Sakor ble klar for Brann, scoret han sitt første mål. Innbytteren trengte litt mindre enn fire minutter på banen for å gjøre seg bemerket da Brann slo Harstad 5–0 i 3. runde av cupen. Bergenserne ledet 1–0 mot 4-divisjonslaget til pause etter mål av Mathias Rasmussen. I 2. omgang ble forskjellene mellom topp og bredde synligere. Moonga Simba la på til 2–0, før to raske mål av Aune Heggebø doblet ledelsen til 4–0. Sakor fastsatte sluttresultatet til 5–0 i det 71. spilleminutt.

Lars (61) slapp fengsel

Lars Rasmussen ble dømt til fengsel for dyrking av cannabis. Da han anket saken, slapp han. Nå stuper straffenivået for rusbrukere.
Les mer om:

Målene rant inn for Rasmussen

Elkem slår alarm om dyr strøm: Ber poli­tikerne be­grense kraft­eksporten
Les mer om:

Traras trofaste talsmann fyller 70

70-årsjubilant Per-Ivar Rasmussen har lenge kjempet for sitt lokalmiljø, først som mangeårig leder (og fortatt styremedlem) av Bjørndalen Vel, deretter som leder i snart 20 år av Trara lokalsamfunnsutvalg.
Les mer om:

Med denne kan Bjørn Tore både se over det elektriske og gjete sauene (pluss)

– Dette er fremtiden, sier elektriker og sauebonde Bjørn Tore Rasmussen om det flyvende verktøyet han har anskaffet seg til sitt nye foretak.
Les mer om:

Rasmussen ble helten for Åkra

Følg folkefesten her og chat med reporter Lindø underveis
Les mer om:

Rasmussen vil hjelpe KrF over sperre­grensa

KrF har doblet sitt valgkampbudsjett i år. Det skyldes blant annet at Einar Rasmussen går inn med et betydelig beløp.
Les mer om:

Snakker ut etter skandalen

Mathias Rasmussen (23) kom i søkelyset for sine uttalelser etter nachspielet på Brann Stadion.
Les mer om:

Mathias Rasmussen spiller videre for Brann

Mathias Rasmussen får fortsette i Brann-drakten. Han er tilgitt av klubbledelsen, melder Bergensavisen.
Les mer om:

Rasmussen spiller videre for Brann

Mathias Rasmussen får fortsette å ikle seg Brann-drakten. Bergensavisen melder at han er tilgitt av klubbledelsen. Framtiden til Rasmussen var uklar etter at han hadde kommet med uttalelser til mediene som klubbledelsen reagerte på. Disse kom i etterkant av nachspiel-saken som har forfulgt Brann i flere uker. – Jeg husker ikke helt hva jeg sa til VG, faktisk. Men det var aldri ment som noe vondt overfor klubben, sier Rasmussen til BA. – Jeg er veldig glad for at Mathias er med videre, sier Brann-trener Eirik Horneland til avisa.
Les mer om:

Horneland svarer ekspert: – Du vet egentlig ikke hva du snakker om

BRANN STADION (VG) (Brann – Haugesund 1–3) Discovery+-ekspert Joacim Jonsson fikk kontant svar da han ga uttrykk for at Eirik Hornelands uttalelser om Mathias Rasmussen kunne bidra til «fryktkultur».

Horneland sier Rasmussen er ute av medisinske årsaker - legen sier at han kunne spilt

Mathias Rasmussen (23) er ikke i Branns kamptropp til helgen grunnet en injeksjon i kneet, sier Brann-trener Eirik Horneland. Klubbens lege sier imidlertid at Rasmussen kunne spilt.
Les mer om:

Skyte- og voldsepisoder vekker uro: Søker et roligere miljø for familien utenfor byen

John Olaf Sundfør Rasmussen (40) sier at skyteepisoden er tragisk og at den har rystet nærmiljøet. Nå flytter firebarnsfamilien fra Trosterud og ut av Oslo.
Les mer om:

Brann-spiller uønsket

Etter det TV 2 erfarer skal Mathias Rasmussen ha fått beskjed av Brann om å finne seg en ny klubb. Les mer på tv2.no/sport.
Les mer om:

Nok en spiller på vei ut: Brann har gitt Rasmussen beskjed om å finne seg ny klubb

Mathias Rasmussen kan være på vei bort fra Brann etter mindre enn ett år i klubben.
Les mer om: