Nyheter om Raknes


Skeptisk til FKHs damesatsing – slik svarer FKH

Bent Arild Raknes tror ikke FKHs damelag klarer å samle de største lokale talentene. Og at det vil ta mange år før de eventuelt kan snuse på Toppserien. I FKH er de sterke i troen på målet om toppfotball.
Les mer om:

Inspirasjoner: Steinar Raknes velger Jan Garbarek

I serien Inspirasjoner har vi denne gangen snakket med jazzbassisten, sangeren og låtskriveren Steinar Raknes. Han velger seg Jan Garbarek, som har vært med ham helt fra begynnelsen. Innlegget Inspirasjoner: Steinar Raknes velger Jan Garbarek dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Denne smarte ideen betaler skolegang for 300 fattige barn(pluss)

Psykolog Solfrid Raknes samarbeider med lokale krefter i Libanon for å gi syriske flyktninger skolegang. Den nye inntektskilden er en liten mini-Bernie.
Les mer om:

USA-ekspert: President-embetet henger nå i luften

USA-kjenner Ketil Raknes sier de foreløpige valgresultatene viser at USA er blitt enda mer polarisert enn landet var i 2016. Hilmar Mjelde ved Norce Research sier at president-embetet henger i luften og det vil ta tid før vi vet hvem som vinner.
Les mer om:

– Det er vanvittig tragisk oppå de krisene som allerede var der(pluss)

Psykolog Solfrid Raknes dro fra leiligheten i Beirut og hjem til Midsund forrige fredag. Nå er flere fra leilighetshuset hun bodde i, innlagt på sjukehus i Libanon.
Les mer om:

Moldejazz med tre ekstrakonserter

Moldejazz setter opp tre ekstrakonserter under sommerens jubileumsfestival: Ane Brun, Ytre Suløens Jass-Ensemble og Steinar Raknes & The Stillhouse band – On The Road.
Les mer om:

Får ikkje lenger komme inn i flyktningleirane(pluss)

Solfrid Raknes i Libanon: - Det er tøffe tak, både i Libanon generelt, og inne i leirane spesielt.
Les mer om:

- Får ikkje lenger dra inn i flyktningleirar(pluss)

Psykologspesialist Solfrid Raknes er i Libanon for å drive hjelpearbeid - koronasituasjonen betyr svært tøffe tider for mange.
Les mer om:

Får ikkje lenger dra inn i flyktningleiarar for å hjelpe. Sjekk også hennar råd for å snakke med barn som er redde for korona(pluss)

- Redsel kan vere bra, seier psykologspesialist Solfrid Raknes. Her er hennar råd til god samtale med barn om vanskelege kjensler.
Les mer om:

Solfrids råd for å snakke med barn som er redde for korona(pluss)

- Redsel kan vere bra, seier psykologspesialist Solfrid Raknes. Her er hennar råd til god samtale med barn om vanskelege kjensler.
Les mer om:

Har laget to nye plater på tre uker(pluss)

Når Steinar Raknes ikke spiller konsert på Syd med Unni Wilhelmsen, bruker han tida i Molde til å spille inn ny musikk: Et bestillingsverk til Jazzfest i Trondheim og Moldejazz. Og ei plate på otrøy-dialekt.

– Du ser bilder og hører historier du helst skulle vært foruten

Bent Raknes har tung erfaring med å etterforske overgrepssaker mot barn. Nå skal det forskes på belastningen politifolk utsettes for.
Les mer om:

Steinar Raknes holdt koken i to timer under sin selverklærte releasekonsert onsdag(pluss)

Med låta «Chamelon» fra sitt nyeste album «Chasing The Real Things» ønsket Steinar Raknes et Syd-lig publikum velkommen til det han sjøl erklærte som en releasekonsert.
Les mer om:

Derfor elsker Steinar Raknes å øve

Jazzbassisten og låtskriveren slipper ny americana-vokalskive.
Les mer om:

Ny Facebook-skandale: - Kjørte svertekampanje mot kritikere og rivaler

- Katastrofalt for Facebook, sier PR-ekspert Ketil Raknes.
Les mer om:

Lars Peter hylles med egen fotballkamp: Pengene som samles inn går til fattige barn

(Rælingen – Strømmen 2 1-1). 2. juni får Rælingen-legende Lars Peter Raknes (30) sin egen testimonial-kamp. Inntektene fra kampen skal blant annet hjelpe fattige familier med å betale treningsavgift til idrettslaget.
Les mer om:

PR-ekspert om Listhaug: – Hun forstår mediene bedre enn de forstår seg selv

Sylvi Listhaug (Frp) har en unik forståelse av hvordan media tenker, mener PR-ekspert Ketil Raknes. Derfor klarer hun å skape stor blest om turen sin til Vardø for å hjelpe et enkeltmenneske.
Les mer om:

Eit spel på spedbornlydar

I sin babykonsert på Oslo World brukte Eldbjørg Raknes spedborna sine musikalske utsegn og løfta med det musikken, skriv Olav Opsvik.
Les mer om:

Tok bassen til toppen

Steinar Raknes tok bassen sin til fjells for å spille på åpningen av steintrappene opp til Rørsethornet. Flere hundre mennesker tok turen til åpningen av den foreløpig siste, spektakulære tilveksten til Midsundtrappene.
Les mer om:

Psykologisk strikkehjelp

På Raknes er ivrige damer i sving med strikkepinnar og ullgarn. Det dei strikkar, tek psykolog Solfrid Raknes med til Libanon. Der får syriske flyktningbarn både varm ull og «Psykologisk førstehjelp».
Les mer om:

Ekspertens klare råd: Løp og kjøp!

– Svaret på hva Lundavang-området bør brukes til, er enkelt: Boliger! Dette er indrefileten i byen, og Molde kommune må sørge for å erverve området fortest mulig, sier eiendomsmekler Peder Normann Raknes.
Les mer om:

– Vil forsterke Molde som handelsby

Forretningsarealer på nærmere 9.000 m² blir frigjort i Molde sentrum når flere store bilfirma flytter til Bilbyen på Eikrem. Eiendomsrådgiver Peder Normann Raknes tror det vil styrke Molde som handelssentrum.
Les mer om:

Trumps aggressive rådgiver

Stephen «Steve» Bannon er spesialrådgiver for president Trump. – De høyreekstreme i landet ser Bannon som et tegn på at de nå har fått anerkjennelse og innflytelse, sier USA-ekspert Ketil Raknes.
Les mer om:

Mina parkerte rullatoren som 99-åring

Mina A. Raknes (100) begynte å mosjonere for eitt år sidan. No brukar ho rullatoren berre til å hengje klede på.
Les mer om: