Nyheter om Rabben


Mari (38) får permisjon frå kommunestyret, for no får Alma (10), Gustav (8) og Edith (4) ein veslebror

Mari Rabben Lundby (38) frå Rogne fekk innvilga permisjon frå kommunestyrevervet sitt. Det gjeld fram til 1. september 2022. Søknaden har samband med fødselspermisjon, for no blir Mari og Jon Rabben Lundby (39) foreldre til fire.
Les mer om:

Da Grenland stengte kokte det over for Reymond: – Kan ikke sitte stille og holde kjeft

BAMBLE/PORSGRUNN: Reymond Rabben raser mot det han mener er et syltynt grunnlag for nedstenging. – Hele næringslivet lider av denne panikkhandlingen, sier han.

De beste skøyterne har flyttet fra Bergen: – Folk mister håpet

Antall junior- og seniorskøyteløpere i klubben er halvert på få år. Maria Rabben (19) er en av dem som leier i Stavanger for å være sikret is.
Les mer om:

Mari Rabben Lundby (Ap): – Vi har høge mobbetal i Øystre Slidre, då må vi prioritere kvalitet i skule- og barnehage

Årsbudsjettet for 2021 og økonomiplanen for åra 2021 til 2024 vart banka gjennom i Øystre Slidre torsdag. Avisa Valdres følgde debatten, der alle partia melde seg på talarlista. For fyrste gong på mange år var det kutt og ikkje vekst det handla om.

Kutt i skule, helse og omsorg? – Dei minste vi har, er vårt største potensial, sa Mari Rabben Lundby (Ap)

Etter at kommunestyret torsdag fekk presentert den økonomiske situasjonen for Øystre Slidre, så var spørsmåla mange. «Dette er ei ny øving for Øystre Slidre. Å måtte kutte i tenester for å få budsjettet i balanse, er ikkje noko vi er vande med», var gjennomgangstonen.

Preben (19) fikk seg en skikkelig overraskelse

(Lillehammer-Stjernen 4-2) Da Preben Rabben Arntsen (19) ankom garderoben på morgenkvisten var han innstilt på være døråpner i spillerboksen. Sju timer senere måtte den unge keeperen på isen på Lillehammer som skuddstopper.
Les mer om:

Oddmund (23) fra Røn er tatt opp til prestisjefylt talentprogram for film: – Jeg er en praktiker av natur, og får mye energi av å jobbe med andre kreative mennesker

Talent Innlandet skal gi dyktige unge talenter innen kunst og kultur tilgang til unike talentprogrammer av kvalitet i regionen, ved bruk av fremragende regionale aktører og Talent Norge sitt nasjonale og internasjonale nettverk. Oddmund Rabben (23) fra Røn er en av de utvalgte talentene.
Les mer om:

Originalt og enkelt hytteparadis i Grøvdalen: – Et stort pluss at det ikke er dekning her(pluss)

Anita Høgset og Sindre Myklebust tar et langt steg tilbake i tid når de kjører fra Ålesund og parkerer på Rabben i Grøvdalen.
Les mer om:

Tore pusset opp bobla fra Bodø

Det vart lagt merke til då fire bilar frå Nord Rogaland VW Klubb rulla inn på Rabben Feriesenter utpå ettermiddagen fredag. 
Les mer om:

- Det er Statens vegvesen og jeg som eier parkeringsplassen ved Ulnes kirke. Etter mitt syn er det bra at folk parkerer der

Vidar Rabben viser til at det er han som er grunneier på deler av parkeringsplassen ved Ulnes kirke. Han syns det er helt greit at bygdefolket bruker det som privat parkering.
Les mer om:

Nettmøte med NAV

Tor-Odd Rabben fra NAV Kontaktsenter Rogaland svarer på lesernes spørsmål torsdag formiddag. Du kan sende inn dine spørsmål allerede nå.
Les mer om:

– Konsekvensane av å leggje ned ein av dei kommunale barnehagane bør utgreiast på kort og lang sikt, og bør behandlast som eigen sak, ikkje berre slettast i budsjettet

Her kjem kommunestyrerepresentantar for Øystre-Slidre Arbeidarparti; Bjarne Budal, Mari Rabben Lundby, Rannveig Hovi, Sissel Gulbrandsen med eit tilsvar til Magne Egil Mjøs (Sp) sitt innlegg om barnehagestrukturen i Øystre Slidre.

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege frå John Berge Knutson til Yvonne Knutson (01.10.2019) Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege for kr 900.000 frå Trygve Johan Knutson til John Berge Knutson (01.10.2019) Hjortelandsvegen 5 (Gnr 7, bnr 21) er overdrege frå Harald Moen til Solfrid Hogneland Moen (01.10.2019) Overdraginga omfattar også Blåsjøvegen 697 (Gnr 9, bnr 60) Del av Indre Ryfylkevegen 3370 (Gnr 143, bnr 1) er overdrege frå Hans Slåtten til Håvard Nedrebø (02.10.2019) Gullingvegen 15 (G

Informerte dei folkevalde om framtidig E16-trasé – om kort tid blir det ope folkemøte om europavegen i Slidre og Vang

Torsdag var Statens vegvesens Jon Rabben Lundby inne om informerte kommunestyret i Vestre Slidre om arbeidet med reguleringsplanar og utbetringar på E16. I desember blir det informasjonsmøte i Slidre, og dagen etter i Vang.

- "Ræbben" har fått mye negativ omtale

- Rabben i Råde har vært lite omtalt i kommuneplaner for Råde. Stedet har også fått mye negativ omtale, sier lokalhistoriker Eigill Tangen, som nå har skrevet en bok om området øst i bygda.
Les mer om:

Reymond (28) har investert millioner: - Folk vil helst ha alt på ett sted. Her får de det.

STATHELLE: Reymond Rabben har startet nedtellingen til åpningen av sitt nye treningssenter.
Les mer om:

- Se, nå blomstrer stemorsblomstene igjen, sier Kari Rabben Moen i Aurdal

Kari Rabben Moen på garden Sørre Onstad i Aurdal er overrasket over at stemorsblomstene blomstrer for fullt nå på høsten. Det kan hun ikke huske ha skjedd før.
Les mer om:

«Brakk» fingeren – tilbake på banen etter sekunder.

Underveis i førsteomgang «brakk» Runar Rabben Johnsen høyre lillefinger. Få sekunder senere var han på banen igjen. Se hva som førte til hendelsen 1 minutt og 55 sekunder ut i videoen.
Les mer om:

Birk (18) fra Skien har sommerjobb hos barndomshelten

SKIEN/KRISTIANSAND: Birk Teodor Rabben kunne ikke vært mer fornøyd med sommerjobben sin. Nå sier han god morgen til Kaptein Sabeltann hver eneste dag.

Flytter til kjøpesenteret og utvider til 700 kvadratmeter

STATHELLE: Reymond Rabben satser tøfft i treningssenterbransjen. Nå står et splitter nytt fullskala treningssenter for tur, på Brotorvet.
Les mer om:

Kaptein "Barney" var fornøyd med Slidre/Røn-seier fredag kveld

Takling: Det var til tider tøffe dueller i lokaloppgjøret mellom Slidre/Røn og FK Vang i 6. divisjon fredag kveld. Kampen endte 2-1 med seiersmål av Robert Frydelund Rabben. Se målet her.
Les mer om:

Budal på topp, Hovi og Lundby som to og tre

Nominasjonsmøtet i Øystre Slidre Arbeidarparti landa torsdag på Bjarne Budal som sin ordførarkandidat. Som nummer to kjem Rannveig Hovi og nummer tre Mari Rabben Lundby. Dei tre er kumulerte.

Sjarmørkoret fekk biskopen til å smile

Vetle Hegge Blomlie (f.v.), Margrethe Rogne, Alma Rabben Lundby, Kristine Alund, Randi Rogne og Trine Rudi fekk biskop Solveig Fiske til å smile på kyrkjebenken i Rogne kyrkje onsdag kveld. Biskopen er på visitas i Øystre Slidre denne veka.

Personbil kjørte i tre i Råde

Det har vært en trafikkulykke på Rabben i Råde.
Les mer om:

Leiaren i Øystre Slidre Arbeiderparti seier klart ifrå

I eit lesarbrev av Mari Rabben Lundby, Sissel Gulbrandsen og Rannveig Hovi seier trioen klart frå korleis det ynskjer å ha det i Øystre Slidre kommune. «Barnehagesaka» dreier seg om meir enn berre barnehage.