Nyheter om Raastad


Idrettssjefen i kommunen protesterer på parkeringsbot fra kommunen

PORSGRUNN: Idrettssjef Espen Raastad i Porsgrunn kommune klager etter at en ansatt manglet parkeringsbevis og ble bøtelagt av kommunens parkeringsvakt.

Slik ser det ut i Jessheim sentrum: - Søppelet flyter overalt

Magne Raastad reagerer på at søppelet flyter i og rundt Jessheim sentrum. Nå etterlyser han flere søppelkasser.
Les mer om:

Stengt fire ganger på tre uker: - Gå på do før du besøker bassenget

PORSGRUNN: Svømmehallen på Stridsklev har måttet stenge flere ganger de siste ukene. - Det er rett og slett noe dritt, sier Espen Raastad i Porsgrunn kommunes idrettsavdeling.
Les mer om:

Inga akutt krise – enno

RÅKA: Då streken i Felleskjøpet Agri var eit faktum, tok bonde Magne Raastad kontakt med ein alternativ kraftfôrleverandør. Men streiken vil gi han tap på årets kornproduksjon.

Tennis som hovedrett - jazz som dessert for veteranene på Hankø

Kameratene Edvard Raastad (82) og Henning J. Forsberg (72) har tenkt og snakket om dette i årevis. Endelig blir drømmen innfridd: En hel Hankø-helg med tennis og jazz.
Les mer om:

Badeanlegg stengt – fester i taket røk

BØ: Svømmehallen i Gullbring ble fredag stengt på dagen. Det ble oppdaget at fester i taket hadde rustet bort og daglig leder av kulturanlegget, Espen Raastad, tar ingen sjanser.
Les mer om:

Gir seg i Bø – klar for ny lederstilling i Porsgrunn

BØ: Daglig leder i Gullbring kulturanlegg, Espen Raastad, har sagt opp. I august begynner han i ny jobb i Porsgrunn kommune.

Fredrikstad Tennisklubb får besøk av tennislegende

- Veien er selve målet. Det må være glede med sporten. Ikke stress for mye med resultater og prestasjoner i ung alder, sier Edvard Raastad.
Les mer om:

Øker leia med 110 prosent: - I verste fall må vi legge ned

BØ: Breddeidretten har fått regninga når Gullbring-leder Espen Raastad har fått i oppgave å finne en halv million kroner. Idrettsklubbene føler seg ikke trygge til tross for at kommunen har kalt inn til eiermøte.
Les mer om:

Snøfylt sesongstart for Sigrun & co

Rustad ILs Sigrun Raastad (14) var en av 1097 langrennsløpere som deltok i Lauritz Bergendahls Minneløp i Sørkedalen søndag.
Les mer om:

Presten som tar et rått oppgjør med Kirken

– Det er råtøft, vondt og uutholdelig å stå i kirkekampen. Kirkeledere snakker og finner kompromisser, imens tar unge mennesker livet av seg, sier Hilde Raastad, som nå utgir bok, også med hennes egne erfaringer som lesbisk prest.
Les mer om: