Nyheter om Raaen


Kommunedirektøren i e-post til Odde: «Jeg reagerer på at du antyder at jeg snakker usant»(pluss)

I en e-post til kommunedirektør Emil Raaen skrev samferdselskoordinator Finn Olav Odde (Sp) at informasjonen om at Raaen var søker på jobben som fylkesrådmann kom i seneste laget.
Les mer om:

Ble spurt to ganger om han hadde søkt på toppjobb(pluss)

Lokalpolitikerne i Ørland kommune strides om hva de oppfattet at kommunedirektør Emil Raaen svarte da de spurte han om han var søker til jobben som ny fylkesdirektør.
Les mer om:

Ber om penger for å gå gjennom hele oppvekstsektoren: - Kanskje er det nok å ha to skoler i den nye kommunen(pluss)

På Ørland kommunes strategimøte om økonomi på torsdag presenterte kommunedirektør Emil Raaen behovet for en omfattende analyse av hvordan fremtidens skole- og barnehagestruktur i kommunen bør være.
Les mer om:

Flere samfunnstopper på hemmelig søkerliste. Han er en av dem(pluss)

Kommunedirektør i Ørland, Emil Raaen, har søkt på jobben som fylkesdirektør i Trøndelag.

Står på hemmelig søkerliste. - Jeg ble oppfordret til å søke (pluss)

Kommunedirektør i Ørland, Emil Raaen, har søkt på jobben som fylkesdirektør i Trøndelag.

Arne og gjengen satser på tapetproduksjon: – Det var på tide å tenke utenfor boksen

Da Cicero Digital og Grafisk fikk færre oppdrag på grunn av koronasituasjonen, ble et tapetsamarbeid med Jan Raaen fra tidligere Vallø Tapetfabrik realisert.
Les mer om:

Kommunedirektør i epost til politisk trio: Bryter loven om vi gjør som dere ber om (pluss)

Kommunedirektør Emil Raaen skriver i sitt svar til de tre toppolitikerne i Ørland kommune at kommunen ville brutt kommuneloven om administrasjonen behandlet byggesaken for Grøntvedt nutris gasstank slik politikerne ønsket.
Les mer om:

Foreslår eiendomsskatt på rundt 350 kroner i måneden. Om politikerne sier nei, råder han dem til å legge ned både svømmehall og skole(pluss)

Kommunedirektør Emil Raaen foreslår eiendomsskatt på hus og fritidsboliger for å få økonomien i Ørland kommune til å gå opp. Han fraråder ikke å innføre eiendomsskatten, men om politikerne sier nei mener administrasjonen at politikerne i så fall bør legge ned både svømmehall, skole og hele kommunens satsning på næringsarbeid.

Han ledet kommunen gjennom utbruddet: - Det vil være blank løgn å si at man som leder ikke blir stresset og bekymret(pluss)

Tirsdag orienterte kommuneoverlegen kriseledelsen om at den siste personen i det lokale koronautbruddet i Ørland kommune ville være ute av isolasjon i løpet av dagen. Slik har kommunedirektør Emil Raaen opplevd å lede kommunen gjennom utbruddet.
Les mer om:

Skal ikke være rådmann lenger(pluss)

Emil Raaen skal ikke lenger være rådmann i nye Ørland kommune, men skal bli kommunedirektør.
Les mer om:

«Det er tid for å legge dette bak seg og se fremover»(pluss)

Gruppelederne i Arbeiderpartiet, Høyre og Senterpartiet i nye Ørland var torsdag invitert til et uformelt møte med påtroppende rådmann i nye Ørland kommune, Emil Raaen.

Inviterer fremmede til jul

I fjor la Mona Raaen ut en Finn-annonse der hun inviterte folk til å feire jul med henne. I år gjentar hun suksessen og oppfordrer samtidig andre til å gjøre det samme.
Les mer om:

Følg langrennsjentenes 10 km jaktstart i Ruka

Stadig flere gjør som familien Raaen på julaften. De legger ut en annonse på Finn og åpner hjemmet sitt for fremmede.
Les mer om:

Anne Sofie (8) og mamma åpner dørene for ukjente på julaften

Stadig flere gjør som familien Raaen på julaften. De legger ut en annonse på Finn og åpner hjemmet sitt for fremmede.
Les mer om:

Foreslår maks eiendomsskatt, høyere gebyrer og millionkutt i tjenestene(pluss)

Tirsdag la rådmann Emil Raaen og hans kommunalsjefer frem sitt forslag på nye Ørland kommunes første budsjett. Rådmannen foreslår store grep for å få kommuneøkonomien i balanse i løpet av de fire neste årene.

Rådmannen etter ulovlig valg: - Er lei meg(pluss)

Rådmann i nye Ørland kommune, Emil Raaen, sier til Fosna-Folket at han er lei seg for at ordfører og varaordfører i den nye kommunen ble valgt på ulovlig vis.
Les mer om:

Disse svarte prikkene har en funskjon

Mens Ellen Marie Hvedding ønsket deg velkommen i flydøra, ble vi med kaptein Øyvind Oterkiil Raaen på en sjekk rundt flyet.
Les mer om:

Stor hyllest planlegges i Trondheim

Artistkolleger og venner sto ifølge Rockheim i kø for å være med på å hylle den kommende jubilanten, som har bursdag 21. mars. En hærskare andre artister skal gjøre sine versjoner av Åges låtslagere. Det er allerede lovet «både overraskelser og unike musikalske øyeblikk». Det er lov å regne med et visst spenn i bidragene når en artistkarriere på 50 år skal markeres.

Har trukket seg fra topplederstilling i nykommunen(pluss)

Erstatteren til Petra Mekkes-Roodbol er allerede klar, opplyser Emil Raaen, påtroppende rådmann i nye Ørland kommune.
Les mer om:

Systemfeil hos legen når det er vanlig å ikke komme inn til avtalt tid

– Legen må legge inn nødvendige slingringsmonn slik at planen går ihop, skriver Eli Raaen. Hun mener det er «vanlig praksis» at legetimen starter 30-60 minutter etter avtalt tid.
Les mer om:

Kommunalsjef-striden: Nå skal stillingen lyses ut eksternt(pluss)

Raaen skal ha gitt de aktuelle kandidatene tilbud om nytt fullverdig jobbintervju. Det skal de imidlertid ha takket nei til.
Les mer om:

Disse kniver om topplederjobbene i nykommunen(pluss)

– Vi går grundig til verks. Lederansettelsene er svært viktige for organisasjonen vi skal bygge, sier prosjektleder Emil Raaen.
Les mer om:

Ny-rådmannen ønsker seg disse seks kommunalsjefene(pluss)

Prosjektleder Emil Raaen som blir rådmann i Ørland kommune etter sammenslåingen presenterte tirsdag ettermiddag sitt forslag til toppledelsen i den nye kommunen.
Les mer om:

Går fra suksessklubb til klubb i krise, med reell fare for å rykke ned

Vi skal være forsiktige med å si hva andre tenker og føler, men vi er rimelig sikre på at stemningen ikke er på topp i OBOS-Ligaklubben Levanger.

Dette er status for lederkabalen i nykommunen(pluss)

Prosjektleder Emil Raaen erkjenner at det begynner å bli knapt med tid på flere områder i sammenslåinga av Ørland og Bjugn.
Les mer om: