Nyheter om Røyken


Wi-To helt i 100: Dette er guttene (og jenta) i røyken

Randi Dyrkorn Willumsen er glad for at 100 år gamle Wi-To stadig er i toppform.

Kristine tok seg ut gjennom røyken: – Skremmende opplevelse(pluss)

Kristine Hals reddet seg selv ut fra boligblokken som brant natt til tirsdag. Hun ble sendt til legevakta etter å ha pustet inn mye røyk.
Les mer om:

Elbilbrann i Oslo førte til kraftig røykutvikling

Naboer ble bedt lukke vinduer og trekke unna røyken fra en elbil som brant på Holmen i Oslo onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Marca: Barcelona har fortalt Koeman hvordan han kan beholde jobben

Nå har røyken endelig lagt seg i Barcelona. Messi er ute, Memphis Depay har overtatt rollen som en av lederne i angrepet, Griezmann er returnert til Atletico, Ruig Puig er sluppet løs, tenåringen Pedri skal få ta mer plass – og Ansu Fati er tildelt Messis ikoniske nr. 10-drakt. For Ronald Koeman skal det endelig handle om trening og kamp, trening og kamp. Men midt opp i stormen har Ronald Koeman ikke fått det endelige signalet fra president Joan Laporta at han er del av de langsiktige planene på Camp Nou.

Gnister fra kantslåttbilen skapte gressbrann: – Var det nødvendig å klippe akkurat i dag?

Da Håvard Thoreid (34) så røyken oppe ved hovedveien, var han raskt på ballen.
Les mer om:

– Hadde jeg ikke gjort det, kunne vi ikke ligget så tett på hverandre i så høg fart

Røyken hang fortsatt over Rudskogen Motorsenter da Jonathan Øraker og resten av laget hans i Team Fullfinans ble utropt som vinnere av årets Gatebil Super 3. 
Les mer om:

Kylian Mbappé åpner døra for Cristiano Ronaldo

Røyken rundt Lionel Messi har lagt seg, kampen om Harry Kane pågår for fullt. I Paris jobbes det på høygir for å løse Kylian Mbappé-saken, mens det i Torino er et mønster som signaliserer at CR7 igjen er i bevegelse. Kunne vært litt av en roman, men dette er sommeren der faktisk alt kan skje i fotballens verden. Les: United risikerer å få både Lukaku og Saul Niguez stormende mot seg Ifølge RMC Sport har Mbappé fortsatt ikke har gitt tilbakemelding på PSGs siste kontraktstilbud, som inkluderer ny femårsavtale med lønnsforhøyelse og opsjon på ytterligere ett år.

Område på størrelse med Portugal tatt av flammene i Sibir

Guvernøren i Jakutia-regionen ga alle innbyggerne fri fra jobben fredag og ber dem holde seg innendørs for å unngå røyken fra de enorme skogbrannene.
Les mer om:

En lokal brannmann oppdaget røyken, og varslet umiddelbart 110-sentralen

Brannen i dag hadde et stort skadepotensial, sier innsatsleder Thor Arne Larsen.
Les mer om:

Hellas kjemper mot «marerittbrann» utenfor Aten

Det greske brannvesenet jobber for å få kontroll på en brann nord for Aten som har ødelagt flere titall hus i løpet av natten. Røyken har veltet innover Aten.

Hellas kjemper mot «marerittbrann» utenfor Aten

Det greske brannvesenet jobber for å få kontroll på en brann nord for Aten som har ødelagt flere titall hus i løpet av natten. Røyken har veltet innover Aten.

Her var bålbrenneren heldig: – Sa han ikke visste at det var ulovlig

Mens brannvesenet var på et annet oppdrag i nærheten, så de røyken stige opp fra sivet i sjøkanten på Føynland. Bålbrenneren hadde en slags forklaring.
Les mer om:

Tobakkskjempe ber om sigarettforbud

Philip Morris vil fase ut den tradisjonelle røyken i Storbritannia innen ti år.
Les mer om:

Skogbrannene herjer – røyken strekker seg 3.000 kilometer

Verdens kaldeste by preges av skogbranner og varmerekorder. Store områder kan være ødelagt for alltid, ifølge forsker.
Les mer om:

Vanskelig å huske, umulig å glemme

Vi så røyken stige over Oslo akkurat i det begges telefoner begynner å ringe. Bekymrede familiemedlemmer og venner ringte igjen og igjen.
Les mer om:

Fotballspillere som røyker

De fleste ser på fotballspillere som ekstremt profesjonelle idrettsutøvere som lever et svært strengt liv med fastsatte kostholdsprogram, ingen alkohol og utskeielser, eller røyking. Men det er en sannhet med visse modifikasjoner, da det finnes flere eksempler på at spillere på toppnivå også liker å skeie ut. Selv om klubbene har blitt mer seriøse i fokuset på en sunn livsstil og ansetter kostholdseksperter, kokker og annet nyttig støtteapparat, klarer noen spillere likevel ikke å holde tritt med den strenge livsstilen som klubbene ønsker at de skal følge.

Opprørt og engstelige etter nok en brann i borettslaget: - Vi bar ut en eldre dame. Hun var helt oppskjørtet

GULSET/SKIEN: Beboere hadde panikk i natt da de ble vekket midt på natta og varslet om brann i blokka. - Vi bar ut en eldre dame. Røyken hadde veltet inn i ledigheten hennes, forteller Mary Ann Hagen.
Les mer om:

– Røyktmengden økte betraktelig

Harald Glevoll, som holder til ved Rotvassbu ved Øvre Rotvatnet, så røyken stå opp fra området like ved Bjørgovarden tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Giftig røyk fra brann i avfallsanlegg i Skien

Det brenner i en sorteringsrobot på Bjorstaddalen avfallsanlegg i Skien. Den kraftige røyken er giftig, opplyser brannvesenet.

Les dagens VG her!

Hadde ikke barnebarna overtalt ham til å stumpe røyken, kunne det spøkt for operasjonen som hindret hovedpulsåren i å sprekke. 20 år etter Dizzie Tunes’ avskjed, nyter Yngvar Numme pensjonisttilværelsen i fulle drag. I et stort intervju med VG snakker han om sykdommen, kjærligheten og livet i Spania.
Les mer om:

Sky Sport: Maurizio Sarri henter Chelsea-spilleren han fikk til å skinne

Ruben Loftus-Cheek gikk glipp av hele Champions League-moroa til Chelsea denne sesongen på utleie til Fulham.

Rykket fra lunsjpausen på jobben: – Må bidra når det smeller

ÅGOTNES (VG) Logistikkmedarbeideren fikk på seg brannuniformen i en fart da meldingene kom torsdag. Deretter fulgte åtte timer i røyken.
Les mer om:

Brann i avfallsanlegg ved E18 i Arendal

Røyken fra en brann i avfallssorteringsanlegget ved E18 i Arendal fredag morgen gjorde at veien en periode var stengt. Nå er røyken avtagende og motorveien forbi stedet er gjenåpnet for trafikk.
Les mer om:

– Ikke giftig røyk fra brann i søppelanlegg i Arendal

Røyken fra brannen i avfallssorteringsanlegget ved E18 i Arendal er avtagende og motorveien forbi stedet er gjenåpnet for trafikk.
Les mer om: