Nyheter om Rørvik


Budsjettet i Saltdal: Snuoperasjonen feilet for Rørvik og staben

Livet som herre over egen økonomi kan ha blitt kortvarig. Kommunedirektør Stein Ole Rørvik stirrer på nytt ROBEK-spøkelset inn i hvitøyet.
Les mer om:

Deltok på Boligmessa for første gang - og gikk helt til topps: - Hvor kult er ikke det?

Natalie Mikkelsen og Ida Rørvik forklarer hva som er de viktigste ingrediensene til «hjertet av huset".
Les mer om:

ATV-fører flys til sykehus etter utforkjøring i Nærøysund

En fører flys til sykehus med ukjent skadeomfang etter å en utforkjøring med ATV i Rørvik i Nærøysund kommune.
Les mer om:

Fløyet til sykehus etter ATV-ulykke

En mann i 60-årene ble skadd i en ATV-ulykke på Rørvik søndag morgen.
Les mer om:

Til sykehus med luftambulanse etter ATV-ulykke

En person på en ATV har kjørt av veien og veltet ned en liten skrent i Rørvik i Trøndelag, søndag formiddag.
Les mer om:

Trudde katten måtte avlivast(pluss)

Sara Rørvik og Kent Eriksson frykta dei måtte avlive katten Simba sist helg.
Les mer om:

Arne Jørgen skjønte med en gang hva som hadde skjedd: - Jeg sprang til sjøen da jeg hørte et kjempesmell

Arne Jørgen Aasmundsen i Rørvik fryktet det verste da han hørte et kjempesmell fra sjøen ved 18.30-tiden tirsdag kveld. Han arbeidet utendørs i hagen da smellet drønnet over boligområdet. Han skjønte med en gang hva som hadde skjedd, og fikk flashback til da sønnen hans for 15 år siden kjørte på det samme skjæret.

Slik imponerer du på jobb

Har du lyst til å bli lagt merke til på jobb og imponere sjefen? Morten Rørvik er ekspert på personlig produktivitet, og…
Les mer om:

Slo tilbake med seier

Norges curlingkvinner åpnet med en liten sensasjon i 15-2-seieren over Østerrike i OL-kvalifiseringen i Tyrkia onsdag. Norges lag med skip Marianne Rørvik, Mille Haslev Nordbye, Eli Skaslien og Martine Vollan Rønning tok føringen allerede etter første omgang med hele sju poeng på direkten etter en såkalt «seven ender». Norge tapte tidligere onsdag 5-6 mot Slovakia og står med to seirere og ett tap så langt i første del av OL-kvalifiseringen.

Tap i OL-kvalifiseringen for Norge

De norske curlingkvinnene klarte ikke å følge opp den imponerende seieren i OL-kvalifiseringen mot vertsnasjonen Tyrkia og tapte 5-6 for Slovakia onsdag. Det norske laget, med Marianne Rørvik, Mille Haslev Nordbye, Eli Skaslien og Martine Vollan Rønning, gikk i ledelsen 1-0, men Slovakia slo tilbake og sikret fire poeng totalt i omgang 3, 4, og 5. Norge spiller i gruppe B, der laget også skal møte Østerrike og Brasil. Det er bare de to beste lagene i hver gruppe som kan gå videre til neste runde i OL-kvalifiseringen i Nederland. Den spilles i Leeuwarden fra 5.-18.

Svart nøkkel ga ulovlig toppfart – det ble dyrt

To dagers kontroll i Rørvik ga sekssifret beløp til statskassen.
Les mer om:

Svart nøkkel ga ulovlig toppfart – det ble dyrt

To dagers kontroll i Rørvik ga sekssifret beløp til statskassen.
Les mer om:

Flere båter i ferd med å synke på én uke: – Folk må følge med på båtene sine

En båteier med båtplass i Rørvik ble fredag oppmerksom på en båt i båthavna som var i ferd med å synke. Det er det tredje tilfellet havnevesenet har fått melding om denne uka.
Les mer om:

Bård overlevde den grufulle sykdommen. Så rammet et nytt sjokk: – Vår verden raste sammen

De siste årene har vært tøffe for Tore Winter og ektemannen Bård. Da Tore innså at han var en hårsbredd fra å måtte avlive sin firbente bestevenn, hunden Odin, ble NRKs hundetrener Maren Teien Rørvik hans siste håp.
Les mer om:

Camilla og Maria åpnet pop–up-butikk midt under pandemien – nå håper de på å bli værende på senteret

Da det meste stengte ned i fjor, valgte gründerne Camilla Rørvik og Maria Torset-Granli å åpne butikk.
Les mer om:

Brann spredte seg blant båter

Det brøt ut brann i en stor båt som lå fortøyd ved Rørvik natt til mandag. Brannen spredte seg, og folk som sov i fartøyer, ble vekket og evakuert.
Les mer om:

Brann spredte seg blant båter som lå fortøyd i Rørvik

Det brøt ut brann i en stor båt som lå fortøyd ved Rørvik natt til mandag. Brannen spredte seg, og folk som sov i fartøyer, ble vekket og evakuert.
Les mer om:

Eksplosjonsartet båtbrann i Rørvik

Det brøt ut brann i en stor båt som lå fortøyd ved ei havn i Rørvik i Trøndelag natt til mandag. Brannen spredte seg, og folk som sov i båtene ble vekket og evakuert.

Kaller ansettelsen av topplederen en lukket prosess

(SALTDAL) En lukket prosess kan være til fare for det lokale demokratiet. Det mener Saltdal Ap, som kritiserer veien fram til ansettelsen av Stein Ole Rørvik som kommunedirektør.
Les mer om:

Marie (71) steller fem mål med hage: — For meg er det medisin

Behovet etter å grave i jorda og en omgang med tarotkort, førte Marie Rørvik (71) til småbruket på Vatnebu for nesten 30 år siden. Nå er hun selvforsynt med grønnsaker og har fem mål med hage.
Les mer om:

Avsluttet med seier

Roduoen Kristoffer Brun og Are Strandli vant A-finalen i lettvekt dobbeltsculler i Italia søndag. Det var Strandlis siste verdenscupkonkurranse. Etter OL i Tokyo legger han opp. Den norske båten var i mål 7/100 sekund foran den italienske med Pietro Ruta og Stefano Oppo. Jenny Marie Rørvik ble nummer fire i B-finalen i singlesculler søndag. Dobbeltfireren med Siri Eva Kristiansen, Inger Seim Kavlie, Thea Helseth, Maia Emilie Lund) endte på femteplass i A-finalen.

Kjetil Borch til A-finale

Kjetil Borch rodde inn til tredjeplass i sitt semifinaleheat, og det holdt akkurat til å ta seg til A-finalen under verdenscupen i Italia. Kjetil Borch var 5,5 sekunder bak heatvinneren tyske Oliver Zeidler. Petter Myhre Tufte tok 4.-plassen i C-finalen i singlesculler, og han var drøye fire sekunder bak vinneren. Jenny Marie Rørvik klarte ikke å ta seg til A-finalen i kvinnenes singlesculler. Hun ble nummer fem i sitt semifinaleheat og må ut i B-finale søndag. Den norske båten i dobbeltfirer var igjennom oppsamlingsheat.

Borch og Rørvik til semifinale

Roeren Kjetil Borch vant sitt forsøksheat i singlesculler i verdenscupen i italienske Sebaudia og er klar for semifinale. Det er også Jenny Marie Rørvik. Borch viste konkurrentene ryggen og vant sitt heat med åtte sekunders margin til nærmeste utfordrer, kroaten Damir Martin. Rørvik ble nummer tre i sitt heat, slått med hele 19,54 sekunder av heatvinner Anna Souwer fra Nederland.

Han valgte maivinneren Mustang Mach-E

– Nå er familien helelektrisk og miljøvennlig, slår en blid Håvard Rørvik Arnesen fra Vågsbygd fast etter å ha fått utlevert en ny Ford Mustang Mach-E i Sørlandsparken.
Les mer om: