Nyheter om Rønningen


OL-finalen utsatt for Tønsberg-jentene

OL-finalen i seiling ble utsatt en dag for Helene Næss og Marie Rønningen – klokkeslettet vet man ikke enda
Les mer om:

Seilingen utsatt – Næss og Rønningen må vente med å avslutte sitt OL

Vanskelige forhold på regattabanen førte til at mandagens seilerkonkurranser ble utsatt. Helene Næss og Marie Rønningen i 49er FX avslutter sitt OL tirsdag.
Les mer om:

Opp- og nedtur for Næss/Rønningen – klar for medaljeseilas

Helene Næss/Marie Rønningen i 49er FX ble nummer tre i den første av lørdagens OL-seilaser, men endte tredje sist i den neste og så medaljehåpet svinne.
Les mer om:

Medaljehåpet ute for Næss/Rønningen

Helene Næss/Marie Rønningen i 49er FX ble nummer tre i den første av lørdagens OL-seilaser, men endte tredje sist i den neste og så medaljehåpet svinne. De må de prestere i den siste innledende seilasen bare for å ta seg videre til medaljeseilasen. De er på 10.-plass, og ti båter får være med i den avsluttende seilasen.
Les mer om:

Norske seglarar forbanna etter kollisjon: – Heilt «crazy» forhold

TOKYO/OSLO (NRK): Segleduoen Marie Rønningen og Helene Næss fekk ikkje ein optimal start på OL. Sistnemnde datt uti vatnet rett før konkurrenten deisa i båten.
Les mer om:

Utsatt for krasj - havnet i vannet

Seilerne Marie Rønningen og Helene Næss fikk en svak start på OL-mesterskapet i 49er FX. I det første seillaset ble duoen nummer 10, men det var i det påfølgende seillaset at uhellet var ute. De norske kvinnene krasjet med Tyskland og Helene Næss havnet i vannet. Hun holdt seg fast i et tau og ble slept etter båten et lite stykke før hun kom seg om bord igjen. Det tok tid før seilbåten kom i gang igjen. Lenge var det usikkert om de faktisk kunne fortsette, eller om det var skade på båten.

Høysesong på fødeavdelinger: – Det er som at fødegudene åpner slusene

Flere har vært kritiske til at fødeavdelinger er slått sammen på sommeren. Fødende, Erna Rønningen merka at det var travelt, men er fornøyd med oppfølginga.
Les mer om:

Helene (30) og Marie (27): – Det sa bare pang

Helene Næss og Marie Rønningen deler hele døgnet sammen over 200 dager i året for å nå det store målet sitt. Nå har de endelig klart det.
Les mer om:

Norske OL-håp: – Det har vært mange tøffe år

MOSS (VG) Helene Næss (30) og Marie Rønningen (27) håper å gjøre det så bra i OL at de har råd til å fortsette med det de elsker aller mest: Å seile.
Les mer om:

Får frekke kommentarer

Marie Rønningen (27) og Helene Næss (30) går for gull i sitt aller første OL. De legger ikke skjul på at det kan gå en kule varmt på dekk.
Les mer om:

Her starter det Helene og Marie har gruet seg til: – Det har vært lange dager

Etter tretten seilaser og sportslig opptur i Portugal ventet den kanskje aller største utfordringen for Helene Næss og Marie Rønningen.

Odd-juvel hylles etter Glimt-skalp: – Et av de største talentene jeg har sett

SKIEN (VG) Filip Rønningen Jørgensen (19) var en av banens giganter da Odd påførte Bodø/Glimt deres første tap for sesongen – og spås en stor fremtid av lagkamerat Mushaga Bakenga.

Se Marie og Helene teste OL-antrekket

Seilerne Marie Rønningen og Helene Næss fra Nøtterøy er klare for OL i Tokyo. Sjekk ut reiseantrekket her!

18-åring reddet Odd-poeng på overtid

18-åringen Filip Rønningen Jørgensen berget ett poeng på overtid for Odd etter en tam hjemmepremiere i eliteserien i fotball mot Sarpsborg mandag.

Her er TA-børsen

SKIEN: Innbytter Filip Rønningen Jørgensen fikset 1-1 og reddet et poeng på overtid. Slik spilte Odd.

Odd utlignet på overtid

Det så ut til å gå mot tap for Odd da de lå under 1-0 helt frem til det 92. spilleminutt mot Sarpsborg 08. Men da dukket Filip Rønningen Jørgensen (18) opp foran mål og satte inn utligningen, og det var også hans første mål i eliteserien. Tidligere i kampen hadde Sarpsborgs Jonathan Lindseth vartet opp med en herlig brassescoring. Dermed endte det 1-1 i mandagens første eliteseriekamp.

Disse er forhåndsuttatt til OL

19 utøvere ble onsdag tatt ut til OL i Tokyo, og tre til paralympics. Blant dem Olaf Tufte, som med det er klar for sitt sjuende sommer-OL. Første uttak: Roing: Kjetil Borch, Kristoffer Brun, Are Strandli, Martin Helseth, Oscar Stabe Helvig, Erik Solbakken og Olaf Tufte. Håndballandslagene, kvinner og menn. Seiling: Line Flem Høst, Nicholas Fadler Martinsen, Martine Steller Mortensen, Helen Næss, Marie Rønningen, Hermann Tomasgaard, Anders Pedersen. Svømming: Henrik Christiansen. Sykkel bane: Anita Stenberg. Triatlon: Kristian Blummenfelt og Gustav Iden.

Jon Vidar reddet sin firbente kollega: 25 år etter får han heder for heltedåden(pluss)

Vi skal helt tilbake til 1998 for hendelsen, som i år vil gi Jon Vidar Rønningen Forsvarets innsatsmedalje. Han reddet sin beste venn og teampartner hunden Troy fra en mulig død, da patruljen ble angrepet av pansergranter.
Les mer om:

Frilansskuespiller og musiker i koronatiden: – Det var litt flaks at jeg holdt på med det akkurat da

Det har vært et tungt år for mange som driver med kultur. Frilansskuespiller Hanna Børseth Rønningen har hatt mer å gjøre enn noen gang
Les mer om:

Eva (57) så døden i hvitøyet: – Heldigvis var venninnen min ute i god tid. Det tror jeg reddet livet mitt

-Det er utrolig hvor fort ting kan skje. Den ene dagen er du frisk og rask – en dag senere ligger du i respirator i en sykeseng og slåss for livet. Det sier Eva Rønningen (57), velkjent personlighet på Notodden, som har vært gjennom det hun betegner som et sant helvete.
Les mer om:

Helene (29) og Marie (26) reiste til Lanzarote uten returbillett: – Aner ikke hva som skjer framover

Vanligvis vet Helene Næss (29) og Marie Rønningen (26) hva de skal gjøre hver eneste uke to år fram i tid. For ett år siden endret alt seg.
Les mer om:

Andreas (47) og familien tok en stor sjanse: – Et av de beste valgene jeg har gjort

Julaften kom tidlig i år for Andreas Rønningen og hans familie, som for noen år siden tok et stort valg.
Les mer om:

Til slutt lot Tønsberg-firmaet seg overtale av Helene (29) og Marie (26): – Vinner dere, får dere fast jobb!

Helene Næss (29) og Marie Rønningen (26) har seilt gjennom mye urent farvann. Nå har de signert avtale med en lokal hovedsponsor som jobber for å gjøre verdenshavene renere.
Les mer om:

Stortalentet mister EM

Verken Andrea Rooth fra Lambertseter, Helene Rønningen fra Tyrving eller Henriette Jæger fra Aremark stiller til start under neste ukes innendørs-EM i friidrett i polske Torun. Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Norges største friidrettstalent på kvinnesiden, Henriette Jæger, har vært i nærkontakt med en person som er smittet av koronaviruset og får ikke reist. – I henhold til mesterskapets protokoll får man ikke innreise hvis så har skjedd de siste 14 dagene før mesterskapet, sier sportssjef Erlend Slokvik. Rooth ble påmeldt av NFIF på 60 meter hekk uten at hun hadde kla

Troppen til innandørs-EM

Norges Friidrettsforbund har tatt ut følgende utøvere til årets innendørs-EM i polske Torun 4.- 7. mars: Kvinner: Helene Rønningen, IL Tyrving, 60 meter. Henriette Jæger, Aremark IF, 400 meter og femkamp. Hedda Hynne, IK Tjalve, 800 meter. Andrea Rooth, Lambertseter IF, 60 meter hekk. Menn: Even Meinseth, IL Gular, 60 meter. Jacob Vaula, IL Gular, 60 meter. Mathias Hove Johansen, IL Skjalg, 60 meter. Tobias Grønstad, IK Tjalve, 800 meter. Jakob Ingebrigtsen, Sandnes IL, 1500 meter og 3000 meter. Filip Ingebrigtsen, Sandnes IL, 1500 meter og 3000 meter.