Nyheter om Premier League


Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Den danske midtbanespilleren Christian Eriksen er pr definisjon klubbløs etter et halvt år for den ferske Premier League klubben Brentford. – Eriksen viste alle han ikke var hemmet av hjertestarteren og at han var i sitt livs form. Brentford manager Thomas Frank har ikke gitt opp og har tatt kontakt med den meget kalkulatordyktige eieren Matthew Benham til å komme opp med et fristende nytt tilbud til Eriksen. Manchester United var frempå med et bud, men fikk det avslått. – Begrunnelse Christian Eriksen ønsker å bo i London!.

Klopp om nysignering: For et talent han er!

Den tyske manageren gleder seg til å se han i aksjon for The Reds. Liverpool kunngjorde tidligere i dag kjøpet av Fabio Carvalho fra Fulham. Jürgen Klopp har nå kommentert signeringen til Liverpools offisielle hjemmeside: – Det er fantastisk å kunne ønske Fabio velkommen og introdusere han for våre fans. For et talent han er! Han er en spiller som kan få hele stadion til å reise seg. Han bringer personligheten sin til spillet. Han er selvsikker og eventyrlysten med ballen, og vil få ting til å skje.

Er Premier League virkelig klar for playoff-system?

The Athletic har snust seg til at Serie A 2022/23-sesongen vil avgjøres på playoff. Det amerikanske konseptet har nådd en av verdens mest tradisjonsrike fotballnasjoner. Genialt, eller et grep som kommer til å snyte supporterne for underholdning? De fire klubbene som ender i playoff og spiller om serietittelen blir selvfølgelig vinnerne.

Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse

Mathias Normann som er på kontrakt med russiske Rostov har i et år vært på lån hos Norwich i Premier League, nå lå en kjøpsopsjon i bunn, men den var linket til overlevelse på øverste nivå. Det ble bare 25 kamper for Normann for Norwich på grunn av et skadeopphold som kom særdeles ubeleilig. Den defensive midtbanespilleren har kontrakt med Rostov frem til sommeren 2024, i en normal situasjon ville han returnert, men på grunn av Russland sin invasjon av Ukraina ønsker han aldri å returnere. Hele verden har fått med seg at Erling Braut Haaland har signert for Manchester City.

Liverpool ber om noen få millioner ekstra

Det er helt tydelig at nyopprykkede Nottingham Forrest har tenkt å bli værende i Premier League. – De har sikret seg en av Englands beste keepere med en låneavtale for Dean Henderson. – «Skogvokterne» har satt klubbrekord da de i helgen betalte 20 millioner euro for Taiwo Awoniyi som forlot Liverpool i fjor sommer i en overgang fra Union Berlin. Nottingham Forrest manager Steve Cooper ønsker seg det walisiske stortalentet Neco Williams, de har allerede lagt inn et bud, et bud Liverpool har sagt nei til.

Barcelona får 2 milliarder! – Er som en dråpe i havet

Det hjelper selvsagt å få inn to friske milliarder, men det rekker ikke hele veien for Barcelona som i mange år har brukt gullkortet helt uten å tenke på at en dag, som ikke er så vakker, må det hele betales tilbake. I forbindelse med salg av tv rettigheter mottar Barcelona 207 millioner euro, som de har tenkt til å bruke på spillerkjøp. Med andre ord, ikke betjene gjelden på godt over 10 milliarder.

Rykket opp etter forrige sesong – har med største selvfølgelighet kontaktet agentene til Dybala og Icardi

Paulo Dybalas agent valfarter rundt i Europa for å forhandle til seg det beste tilbudet for sin argentinske free agent. I Paris peker pila til Icardi mot en exit PSG. Litt underholdende oppi alt fotball-alvoret er det at en nykommer i øverste divisjon med største selvfølgelighet har tatt kontakt med agentene til de to stjernene.

Manchester United valgte å ikke gi helt slipp på Dean Henderson

Fotball VM som starter i november presset frem en løsning som gjør at Manchester United keeper Dean Henderson får kjørt seg på høyt nivå og med det være aktuell når landslagssjef Gareth Southgate bestemmer hvem som kan reise med flagget på brystet til Qatar. Spanske David de Gea har nesten enerett på å vokte målet til Manchester United med Dean Henderson som den foretrukne arvtageren. – Nå har det åpnet seg opp en god løsning både for United som ikke trenger å slippe Henderson helt og for keeperen selv som får svært gode arbeidsforhold opp imot VM.

Egil Østenstad inn i Haalands team som «finansdirektør»

Tidligere fotballproff Egil Østenstad skal være med å styre virksomheten rundt Erling Braut Haaland, skriver Dagens Næringsliv. Haaland skrev nylig under for Manchester City i Premier League, og med spill for storklubben kommer en god lønn og store beløp fra samarbeidspartnere. Det skal Østenstad være med å håndtere, ifølge DN. Østenstad har også spilt for Manchester City, der han var lagkamerat med Alfie Haaland. Ingen av partene har ønsket å kommentere opplysningene, melder NTB.

Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Både Flamengo og Andreas Pereira ønsket at utlånet fra Manchester United skulle forlenges, men det har ikke så langt vist seg mulig på grunn av svært vanskelig økonomi. – Det er ikke bare klubben, men også landet som sliter, Brasil har nemlig en av verdens største idioter som president i Jair Bolsonaro. Flamengo jobber med å skrape sammen penger til en permanent opphold, men det går trått og Andreas Pereira sin tid i klubben er nå bekreftet over og flybillett «hjem» til England er bestilt.

ESPN: Chelsea klar med Granovskaia-erstatter

Forrige uke kom meldingen fra Chelsea at en av klubbens største administrative suksessfaktorer er historie på Stamford Bridge. Da Abramovich tok over Chelsea i 2003 hentet han inn Marina Granovskaia. I 2013 var det Granovskaia som hadde ansvaret for overganger og kontrakter. Hvis hun lurte på om hun var ekstremt dyktig i jobben, var det bare å ta en tur til trofé-skapene. I 2021 fikk hun en offisiell anerkjennelse på at hun var den beste. Best Club director in Europan Football-prisen gikk til Granovskaia på Golden Boy awards i 2021.

Tidenes best betalte Liverpool-spiller har endelig signert

Etter mer enn et halvår med usikkerhet, surrete kommentarer fra Salah og nøling fra Liverpool, er den beste løsningen for begge parter på plass. Mo Salah blir Liverpool for «evig og allltid». Vi kan høre et lettelsens sukk fra all verdens Liverpool-supportere når forlengelsen er bekreftet. Og enda bedre: Ifølge Sky Sports løper den nye avtalen til 2025, altså arbeidsro i minst to sesonger til. LES: Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League -Jeg har det fantastisk, og jeg elsker å vinne trofeer med denne klubben.

Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Et låneopphold i Wolverhampton sesongen 2020/21 var det som skulle løfte Vitinha som i en årrekke ble sett på et av Portugals største talenter, mulighets det største siden Ronaldo. Omtalen av ungguttens smarthet var overveldende: «Vitinha spiller sjakk, mens andre spiller kinasjakk» Hans prestasjoner på midtbanen har brakt 22 åringen inn som en fast del av det portugisiske landslaget, til Premier League og nå til Paris Saint-Germain. Midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

For fire dager siden kom tilbudet til klubbløse Jesse Lingard. Så ble det tyst

I dag er Jesse Lingard klubbløs! – 29 åringen har vært på kontrakt med Manchester United siden 1.juli 2008 så det må være en uvant situasjon. For fire dager siden sendte West Ham skal ha sendt et kontraktstilbud til Jesse Lingard, men de har ennå ikke hørt fra ham. – Sky sports melder at Jesse Lingard som var på et vellykket låneopphold hos London-klubben er sterkt ønsket av manager David Moyes. SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet Tonen er god, både på lån og på Old Trafford i David Moyes sin periode som Manchester Unitied manager.

En stor dag i London: Tottenham har signert med Richarlison

Det har vært varslet den siste uken, nå kom signeringen som får Antonio Conte til å smile. Han måtte se Romelu Lukaku forsvinne ut av Premier League på utleie til Inter, Tottenham sikrer seg senterforwarden som scorer 10 i PL for en klubb som har slitt med absolutt alt forrige sesong. En stor seier for Tottenham – og direktør Fabio Paratici. Richarlison fikk gjennombruddet hos Everton og sender en stor takk til klubben.

Tottenham kjøper Richarlison fra Everton

Richarlison (25) forlater Everton for Premier League-kollega Tottenham. Den brasilianske spissen kan komme til å koste over 600 millioner kroner. Richarlison og Everton har lagt bak seg en forferdelig sesong som endte med at de til slutt greide å holde seg i Premier League. Kommende sesong skal han spille mesterliga med Tottenham. Klubben bekrefter overgangen på sine nettsider fredag. Richarlison har spilt for Everton de fire siste sesongene etter overgangen fra Watford. (NTB)

«Ronaldo presenteres som Roma-spiller 7. juli»

Nå som vi såvidt har begynt å forberede oss på at CR7 går ut på Old Trafford også kommende sesong, kommer det en rimelig sterk påstand fra Italia.

Ønsker Roberto Firmino i bytte mot midtbanespiller

Klopp er i gang med å fornye angrepsrekka på Anfield. Mane har dratt til München og Salah forventes å forlate gratis etter neste sesong. Nå kan den siste i den fryktede front treeren også være på vei bort, i følge Liverpool Echo.

Skal overtale Liverpool til å selge Gomez

Midtstopperposisjonen er et sårt punkt for Jürgen Klopp. Han vet han har verdens beste og en solid bredde, men vet tilsvarende godt at skader kan komme «i flokk», tidlig i sesongen og snu opp ned på planene. Etter at Everton-keeper Pickford måkte ned Virgil van Dijk i Merseyside-derbyet i oktober 2020, og Joe Gomez og andre Liverpool-midtstopperne fulgte etter med skade, handlet denne sesongen stort sett om å redde det som reddes kunne av poeng. Så når noen banker på i sommer og skal overbevise Klopp om å slippe Joe Gomez, da skjønner vi at det kan bli tøft.

Skal signere både Marcelo og Dani Alves!

Det var noe sårt da Real Madrids mestvinnende spiller ever ikke fikk forlengelse med klubben han hadde tjent i seksten år. Alt har sin slutt, men 34-åringen hadde et sterkt ønske og tro på at han skulle avslutte karrieren på San Bernabeu. Landsmann Dani Alves ble hentet inn av kompis Xavi før jul i fjor for å hjelpe Barca tilbake på det sportslige sporet. Brasilianeren gjorde jobben, men måtte se forlengelsestilbudet aldri komme. De to spillerne har vist at de på sine beste kampdager fortsatt kan matche de beste forsvarsspillerne, i tillegg har begge kroppen proppfull av offensive gener.

Tommelen opp!

Absolutt alt lå til rette for suksess da Chelsea hentet den belgiske spissen Romelu Lukaku fra de regjerende seriemestre Inter Milan sist sommer. – Det gikk trått og den siste tiden har Lukaku jobbet aktivt for å få til en retur til Inter Milan. Nå er det endelig tommelen opp. Både Inter og Chelsea bekrefter at Romelu Lukaku går på lån til den italienske storklubben neste sesong. – Lånebeløpet sies å være 8 millioner euro.

Manchester United blar opp en halv milliard etter Arsenal fikk nei

Det har ikke vært en god sommer for Manchester United på overgangsmarkedet. – Mål etter mål har sagt nei takk og gjennomgangsmelodien er den samme. Stjernespillere vil vinne og det er lenge til det som var verdens største klubb er tilbake på topp. Arsenal har lagt inn et bud på den argentinske midtstopperen Lisandro Martinez som har vært en av bærebjelkene i Ajax de siste tre årene hvor han har blitt ledet av nyansatte Manchester United manager Erik ten Hag.

Nå som Romelu Lukaku og Paulo Dybala kommer har de ikke lenger bruk for Edin Dzeko

Både Romelu Lukaku og Paulo Dybala har kjøpt bussbillett til Italias nest største by Milano. – Bare detaljer (les penger) gjenstår før Romelu Lukaku ankommer Inter Milan på en låneavtale. Og Paulo Dybala som allerede har tatt farvel med Juventus fansen har valgt bort alle beilerne fra Premier League. Det må ryddes plass i angrepet og i følge Calciomercato er det Edin Dzeko som har trukket det korteste strået. Manager Simone Inzaghi har en klar plan for høsten. – Det som skjer nå er bare første skritt.