Nyheter om Premier League


Vant sin første FA-cupfinale

Leicester vant finalen i FA-cupen lørdag 1-0 etter at Chelsea fikk en scoring i sluttminuttene annullert på grunn av offside. Youri Tielemans scoret vinnermålet til Leicester. Seieren i den prestisjefulle turneringen var den første til Leicester. Både i 1949, 1961, 1963 og 1969 ble det finaletap, men på det femte forsøket i en finale skulle det endelig lykkes. Over 21.000 mennesker overvar kampen på Englands nasjonalarena. Så mange mennesker har det ikke vært på en fotballkamp i England siden koronaviruset lammet idretten i mars i fjor.

Vanvittig deilig med Leeds tilbake i Premier League!

Du trenger ikke å være tilhenger av Leeds for å la deg drives med av den offensive fotballen til Marcelo Bielsa. På lørdag var det arbeidgjengen til Sean Dyche som ikke skjønte hva som traff dem i andre omgang. Leeds jakter høyere plassering på tabellen, og hadde som vanlig bestemt seg for at en kamp ikke forsvares til seier. Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers Det var nok av muligheter for Leeds i første omgang.

Oppsiktsvekkende endring

Premier League er ikke til å kjenne igjen denne sesongen.
Les mer om:

Manchester United har sin første signering

Nå er det fortsatt en god del uker til overgangsvinduet åpner i Premier League, men med utsiktene til å hente inn en gammel kjenning på free transfer, akter ikke United å vente. Sergio Romero forlater Old Trafford etter noen gode år og ett kaotisk siste år, som endte med at argentineren har vært del av United-treningen men ikke i kampdrakt. Også 3. keeper Lee Grant står uten kontrakt til sommeren. Les: RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté Det er derfor en solid keeper-kapabal som skal gå opp i sommer, når fremtiden til David de Gea også skal avgjøres.

Scott Carson med historisk Premier League-comeback

Mai 2011 spilte West Bromvich-keeper Scott Carson sin siste Premier League-kamp. Det vil si, etter fredagen ikke lenger den siste. 3645 dager har gått siden 35-åringen spilte i verdens tøffeste liga. Mot Newcastle på fredag var han tilbake mellom stengene – for verdens beste klubb (vi tar City-seieren i CL på forskudd). Les: David Luiz er ferdig med Arsenal -Jeg er helt euforisk over å få sjansen. Det var en mulighet for at jeg kunne ha spilt forrige sesong, men Ederson gikk etter Golden Glove-prisen.

David Luiz er ferdig med Arsenal

Og skal vi fortsette setningen må det være at Arsenal er ferdig med David Luiz også. Da den brasilianske midtstopperen kom tilbake til Chelsea i 2016 etter to år i Paris Saint-Germain var det fordi han savnet livet på Stamford Bridge. – Han var med å finne Premier League og FA Cupen før han overraskende meldte overgang til Arsenal i 2019. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Det viste seg å være en tabbe, for det første er ikke overganger mellom byrivalene særlig populære i noen av leirene og David Luiz kom virkelig til en klubb som var i oppløsning.

Steve Bruce lykkes etter 19 år!

Vi tror Klopp, Guardiola, Tuchel, Solskjær og Brendan Rodgers tar imot priser for egen innsats med et høflig smil og et skuldertrekk. Her er det tre poeng og titler som teller. For Steve Bruce blir dette et helt annet ball game. Da han i perioden 1987-96 sørget for å skremme motstandere som prøvde å tråkle seg gjennom midtforsvaret til Manchester United, var det tre poeng og titler som gjaldt. Som manager har Bruce måttet innse at han får glede seg over det som kommer.

Bruno Fernandes allerede større en Frank Lampard

Vi vet tomater kastes i strie strømmer mot oss fra London, men i en enkeltstående sesong har den fortsatt rimelig ferske Premier League-spilleren hos United passert Big Frank. Fernandes fikk sikkert ikke med det da han måtte gå av gressmatta på Old Trafford med 3-2 tap mot erkerivalen Liverpool, men scoringen i det 10 minutt (godt assistert av Nat Phillips) sendte portugiseren opp i totalt 28 mål denne sesongen. Les: Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel Rekorden for flest scoringer for en midtbanespiller i samme sesong var Frank Lampards med sine 27. Nå se

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Please, ta en sesong til i Dortmund

Alexis Sanchez var konge hos Arsenal, narr hos United. Eden Hazard var keiser av Premier League, en fotnote i La Liga.

To Premier League giganter i basketak om supertalent

Det er ikke noe vits i å vente med å lære seg navnet Abdallah Sima. – Den senegalesiske spissen som bare er 19 år gammel har fått en samlet fotballpresse i Tsjekkia til å finne frem de aller største superlativene. Abdallah Sima har et rykk som sammenlignes med en jaguar på jakt og et blikk som en falk i stup. Hyllesten som har blitt spisstalentet til del i sin første sesong på senior nivå for Slavia Praha har vekket interessen utenfor Tsjekkias grenser og etter han imponerte stort i Europaligaen startet basketaket storklubber imellom.

Smell for Solskjærs United i prestisjeduellen: – De fortjente å vinne

Manchester United åpnet strålende, men Liverpool snudde 0-1 til en kruttsterk 4-2-seier i torsdagens storkamp i Premier League. Roberto Firmino scoret to mål.

Rotet bort ny Europa-sjanse

Everton kunne ha styrket egne sjanser til å spille i Europa neste sesong, men måtte nøye seg med 0–0 borte mot Aston Villa i Premier League torsdag. Dermed kan europacupspill glippe for Liverpool-klubben. Carlo Ancelottis menn imponerte ikke stort i borteoppgjøret mot Villa, og skapte få farligheter. Poengdelingen gjør at åttendeplasserte Everton er forbi Arsenal på tabellen, men de blåkledde er fortsatt utenfor europaplass.

Sky Sports: Magikeren Luis Campos jaktes av United

Han sto bak oppbyggingen av Monaco i 2013, så bygde han opp Lille til å bli en reell utfordrer til PSG. Luis Campos har den magiske touchen som får storklubber til å rydde plass for portugiseren. Den tidligere sportsdirektøren hos Lille forsvant ut fra Ligue 1-klubben i desember etter uenighet med klubbpresidenten. Dette betyr at en av bransjens beste er på markedet. Les: Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea I tillegg til å bygge opp de største talentene, er Campos spesielt kjent som mester til å skape solid fortjeneste på spillere.

Tottenham kretser rundt Rafael Benitez

Helt siden første gang han entret Premier League-sirkuset i 2004 for Liverpool, har vi sett på Rafa Benítez som en av managerne som skaper liv på balløya.

Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea

Når en manager enten går frivillig eller blir kastet på dør, er sannsynligheten stor for at han (sorry, er bare hanner i denne sammenhengen) jobber for å plukke med seg sine favoritter til neste jobb. Det tok ikke mange timene etter at José Mourinho fikk jobben hos Roma, før ryktene gikk om at lojale spillere hos Tottenham og United ville få en telefon. Les: Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane Thomas Tuchel ble kastet inn på Stamford Bridge godt inn i andre del av sesongen og har ikke hatt noe overgangsvindu å leke seg i.

Manchester United-speider har funnet det råeste talentet i skandinavisk fotball

Det har gått inflasjon i merkelapper som råeste, største, beste, men denne gangen er vi uskyldige. Ordene kommer fra Manchester Uniteds egen speider. Kamaldeen Sulemana. Dette er 19-åringen som får Uniteds danske scout Tommy Møller Nielsen til å trekke frem de største superlativene. Les: Premier League viser pampene hos Real Madrid og Juventus -Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, begynner Nielsen til B.T. (foto: sulemana, twitter) Ghaneseren kom fra Right To Dream-akademiet til FC Nordsjælland i begynnelsen av 2020.

Arsenal best i by´n!

Hjertepumpa dunket bra på supporterne i London. Når Chelsea og Arsenal byr opp til dans, blir det sjelden kjedelig. Arsenal har mest æren å kjempe for (og en nesten umulig EL-plass), mens Thomas Tuchel kjemper for de siste poengene som skal gi Chelsea-eierne det tilsvarende Frank Lampard leverte forrige sesong: Topp-fire plassering. Gjengen fra Stamford Bridge startet best, Mason Mounth og Havertz skapte fra start problemer for Arsenal-forsvaret. Ødegaard og gjengen sto imot og fikk belønningen allerede etter kvarteret.

Premier League viser pampene hos Real Madrid og Juventus

Da Liverpool og resten av Premier League-gjengen knyttet bånd med Real Madrid, Juventus og de andre «utvalgte» til Super (ego) League, var del av festtalen at det ville dryppe godt på resten av fotball-Europa. Særlig. Nå er planene for en lukket liga satt på vent, som Real-presidenten så fint sa det. Premier League akter å stenge døra helt – og kaste nøkkelen.

TV 2-sjef enig om fotballpriser: – Det er dyrt

Med fulle rettigheter til Champions League og LaLiga, blir det langt dyrere å se Premier League neste sesong på TV 2, men TV-kanalen avviser at de melker det siste ut av de gjeve rettighetene.

TV 2 skrur opp prisen på fotballen

TV 2, som har rettigheter til blant annet Premier League og Champions League, øker satsen for fotballpakken på fjernsyn med 200 kroner fra høsten.

Bekreftet: Alexander Tettey tilbake i Eliteserien!

Tolv sesonger i utlandet. Nå er tiden moden for å returnere til norsk fotball. For den tidligere Norwich-spilleren var timingen perfekt. -Det står skrevet i stjernene at det er fint å avslutte karrieren i Rosenborg. Nå er et passende tidspunkt å vende hjem på, og Rosenborg er laget mitt, sier Tettey til RBKs hjemmeside. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Og det skal bli mer Tettey hos Rosenborg etter at 35-åringen bestemmer seg for å gi seg. Da venter oppgaver med Rosenborgs taltentsatsing. Rosenborg – Rennes – Norwich.

Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb

Lampard er for tiden hjemme på en slags pappaperm, men vet at neste valg av jobb vil definere ham. Innser han at han ikke var oppgaven voksen nok i Premier League og sklir tilbake til Championship, eller? Ifølge The Telegraph har Crystal Palace ingen planer om å slippe Lampard ut av verdens tøffeste liga. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Med Roy Hodgson på kontrakt som løper ut i sommer, jobbes det intenst med veien videre for den stolte London-klubben. Hodgson og Palace har til tider rystet toppklubbene denne sesongen, men 13.

Sjokk: TV 2 jekker opp prisen på fotball enda en gang

Hvis du synes det var dyrt for et år siden da TV 2 økte den veiledende prisen til distributørene fra 499 kroner til 699 kroner så holder du trolig på hatten i dag. – Nå økes prisen ytterligere. Den nye prisen er opp 200 kroner eller 30 % til 899 kroner. TV stasjonen forsvarer den ekstreme prisøkningen med at de har rettighetene både til Champions League,, Premier League, La Liga og landslagsfotball. – Dessuten skal de trolig melke så mye ut av Premier League før rettighetene går videre til Nent. – De som er gode med kalkulator har funnet ut av prisen er opp med omtrent 80% på et år.

Voldsom reaksjon: - Trist

TV 2, som har rettigheter til blant annet Premier League og Champions League, øker satsen for fotballpakken på fjernsyn med 200 kroner fra høsten.