Nyheter om Premier League


Sa nei takk til Newcastle: «Venter på telefon fra Manchester United»

Den italienske meget suksessrike manageren Antonio Conte trives egentlig ikke i England, noe han passet på å fortelle i de to årene han ledet Chelsea. – Likevel etter å ha vunnet Serie A med Inter Milan skal lysten til å lede en av de store i England ha våknet hos han. Newcastle som har hentet inn saudi-arabiske penger skal ha vært på telefonen til Antonio Conte, men fått et nei på deres forespørsel om å overta managerstolen etter Steve Bruce.

Tidene har forandret seg: FC København jakter Barcelona-spiller

Ståle Solbaken har tidligere sagt at FC København er en klubb som er rigget for fotballstorhet. Får den danske klubben vlljen sin, starter de neste sesong med en Barcelona-spiller i troppen. Nåløyet for en plass hos Barcelona er så ekstremt lite, så når en Barcelona-spiller faller utenfor La Liga-troppen, betyr det ikke at ferdighetene mangler. Les: Vil ikke si noe om Brann samtidig som han er i ferd med å bli sjef i Åsane Alex Collado er en av disse. Den siste kampen for Barca var tilbake i januar 2020 da det ble fem fattige minutter i 0-2 tapet mot Valencia.

Hvordan få mest mulig ut av sesongens gjenstående kamper

Uansett om du foretrekker Eliteserien, Premier League, Serie A eller noen annen sport enn fotball, er høsten og vinteren spekket full av spennende kamper. Med mørkere dager og kaldere kvelder passer det perfekt å tilbringe noen timer foran TV-skjermen. Og vi har noen tips til hvordan du kan få mest ut av sesongens gjenstående kamper. Utvid horisonten din De fleste av oss fokuserer kun på kampene til favorittlaget vårt, eller én spesifikk liga eller to. Men det finnes så mange sporter og klubber, så hvorfor ikke også sjekke ut noe nytt?

Chelsea har endelig skjønt det: Gjør en av «sine egne» til lønnsvinner

Vi er vant til at Chelsea henter inn den ene forsterkningen etter den andre til klubbens største pay check. Nå skal Granovskaia og gjengen vise at det ikke bare er nykommerne som er i posisjon til å forhandle frem de beste lønningene. Nå sliter ingen i Chelsea-troppen med økonomien, men Mason Mount står nederst på lønnsstigen med rundt 75 000 pund i ukelønn.

Den spanske regjeringen setter inn nådestøtet mot Real Madrids grandiose planer

Florentino Perez har aldri gitt opp Super League-prosjektet. Real Madrid-presidenten skjelte ut City, United og de andre klubbene da de trakk seg tilbake fra det lukkede ligaselskapet og ba supporterne sine om unnskyldning. Nå jobber sterke krefter for at også Perez skal gi slipp på de grandiose planene. Det et tre klubber som fortsatt kjemper for Super League-prosjektet: Real Madrid, Barcelona og Juventus.

Én dårlig og én god nyhet for Everton-supporterne

Når Everton har spilt Premier League-kamper, da har også Abdoulaye Doucouré vært nitti minutter på banen. Sesongen for den sentrale midtbanespilleren har startet bra med 2 scoringer og 4 assists på 8 ligakamper. Mot West Ham gikk det dessverre ikke like bra. Søndag fikk David Moyes og gjengen fikk med seg full poengpott på Goodison Park etter en sen scoring.

Julian Nagelsmann smekker igjen døra til Premier League

De siste sesongene har en av fotballens mest lovende managere blitt linket til Premier League-klubber på jakt etter den rette lederen. I vinter sto 34-åringen på toppen av ønskelista til Tottenham, men da Nagelsmann fikk muligheten med Hansi Flicks exit til å velge drømmeklubben, ble Premier League ikke lenger et alternativ. For det dreier seg nå kun om Bayern München. Nagelsmann har vist at han kan lede Bayern til toppen av Bundesliga med en vanvittig målforskjell på + 21 etter åtte runder (Dortmund på andre har + 8).

Kieran Trippier hamrer på Old Trafford-porten

I sommer var den engelske landslagsspilleren så sterkt linket til Manchester United at engelsk presse nesten tok overgangen for gitt. Solskjær ville ha inn høyrebacken som skulle gi Wan-Bissaka skikkelig konkurranse, men forhandlerne hos United undervurderte Atleticos standhaftighet. Ifølge Sport1 avviste Atletico et bud på 21 millioner pund fra United, og i midten av august kom meldinger om at Premier League-klubben hadde «avsluttet interessen» for 31-åringen.

Patrick Vieira var minuttet fra det store poengranet

Han har spilt Arsenal til tre serietitler og fire FA Cup-trofeer. På mandag var oppgaven å sørge for at Arsenal-supporterne gikk nedtrykte hjem fra Emirates Stadium. Patrick Vieira skulle lede Crystal Palace mot klubben i sitt hjerte, og ble møtt av et hjemmepublikum som ikke hadde glemt en av sine største fotballhelter fra gullalderen til klubben. Ødegaard fikk 67 minutters møte med Vieiras menn. (foto: arsenal, twitter) Les: The Chronicle: «Ralf Rangnick har begynt å lage skisse på visjonen for Newcastle» Så gikk fløyta, og Vieira var lederen for «fienden».

Vil innskrenke sponsorreglane

18 av dei 20 klubbane i Premier League vil ha forbod mot sponsorar som har koblingar med klubbeigarane, melder Sky Sports. Bakgrunnen er dei omstridde nye arabiske eigarane av Newcastle United, og frykta for at dei skal teikne sponsorkontrakter med saudiarabiske statseigde selskap. Forbodet er i utgangspunktet mellombels og varer ein månad. Då er det meininga at eit permanent forbod skal vere på plass. 18 av dei 20 klubbane i Premier League røysta for forbodet på det ekstraordinære medlemsmøtet måndag.

Spillerne og formasjonen som gir Manchester United seier mot Liverpool

Etter nok et skuffende resultat for United i Premier League, har Manchester Evening News fått nok. Endringer må gjøres ute på gressmatta, og lokalavisen har oppskriften for Solskjær. Manchester Evening News er avisen som følger alt som følges kan om United, alt fra overgangsrykter til hvilke spillere som kjører inn porten til Carrington for dagens trening.

Bruker millioner på å sparke ut Steve Bruce for så gå etter Frank Lampard

Gårsdagens 2 – 3 tap mot Tottenham var de nye Newcastle eierne sin første kamp og trolig også den siste for Steve Bruce. BBC mener imidlertid han sitter i managerstolen frem til november og med det får med seg bortemøtet mot Crystal Palace (lørdag 23 oktober) og hjemmekampen mot Chelsea (lørdag 30 oktober). Frank Lampard har ikke hatt en managerjobb siden han fikk sparken av Chelsea i januar. Uansett hvordan det går er Steve Bruce ferdig. – Vi fikk nyss om at Chelsea legende Frank Lampard var i samtaler med Newcastle i forrige uke og.

«Viser ingen tegn til fremgang»

Hvor logisk er det at Manchester United skal vinne Premier League med en trener hentet rett fra Eliteserien?

Fikk sparken etter fire poeng på åtte kamper

Det er ikke akkurat verdens mest fargerike klubb som sparker sin manager etter en skuffende start på sesongen. Etter opprykket til Serie A sist sesong var det ingen som tippet at Fabrizio Castori sitt mannskap skulle overleve i øverste divisjon i Italia. – Det kommer de ikke til å gjøre selv om de har sparket sin 67 år gamle manager. Les: Melder Gareth Bale hinker tilbake til Premier League i en midt på treet sjokkerende overgang Klubben var kom med følgende melding på Twitter i går: L’U.S.

Melder Gareth Bale hinker tilbake til Premier League i en midt på treet sjokkerende overgang

Gareth Bale er fantastisk god når han gidder og når han ikke er skadet. – Da han kom tilbake til Real Madrid etter utlånet til Tottenham var mottagelsen og engasjementet overraskende stort. Manager Carlo Ancelotti var strålende fornøyd med å få tilbake sin stjernespiller fra første runde på Santiago Bernabéu, men så skjedde det som måtte skje, Bale ble skadet.

Tottenham avlyste Newcastle-feiringen

Fotballverden har plutselig fått øynene på Newcastle. Knapt poeng etter syv runder i Premier League, men med et eierskifte som skal endre maktbalansen i verdens tøffeste liga. Det var et Newcastle-lag som møtte Tottenham med fremtidshåp i blikket, noe Nuno Santo og Spurs-gjengen skulle få kjenne på. Callum Wilson brukte bare to minutter før det sto 1-0 etter et flott angrep av hjemmelaget. På tribunen satt den nye Newcastle-ledelsen og smilte. Effekten av eierskiftet hadde gitt resultat i første kamp. Men Tottenham var ikke interessert i å gi motstanderne langvarig glede.

Mohamed Elyounoussi vekker interessen fra de «store»

For et par uker siden kunne den norske venstre vingen Mohamed Elyounoussi fortelle han synets det var ufattelig deilig å endelig slå igjennom Southampton. – Han kom i sommer tilbake til St. Mary’s Stadium fra utlån hos Celtic og det var tydelig han hadde en plan. Southampton manager Ralph Hasenhüttl har definitivt Mohamed Elyounoussi godt plantet i sin førsteelver og det ser lysere ut også for han som manager etter lørdagens 1 -0 seier mot Leeds klatret opp på en 15.plass i Premier League og vekk fra nedrykksstreken.

Newcastle overrasker alle i vinterens overgangsvindu

For litt over en uke siden ble det klart at Mike Ashley endelig hadde klart å hente inn noen milliarder på Newcastle da Premier League godkjente salget. Supporterne jublet, Amnesty International protesterte og Premier League-motstanderne skjønte styrkeforholdet på balløya kommer til å endre seg. Penger er klar for å bli sprøytet inn i Newcastle, men leder Amanda Stavely og gjengen skal ifølge Sunday Telegraph ha en plan som prioriterer det langsiktige arbeidet mot toppen.

Uovervinnelig Mendy

En nydelig volleyscoring fra Ben Chilwell var alt Chelsea trengte for å slå Brentford i Premier League lørdag. Chelsea-keeper Edouard Mendy ordnet resten og sikret 1-0-seier.
Les mer om:

Smell for Solskjær

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær gikk sitt første bortetap i Premier League på 29 kamper etter å ha tapt 2-4 for Leicester lørdag.

Følg direkte: Watford-Liverpool

Følg Watford-Liverpool i Premier League direkte nå.
Les mer om:

Liverpool villig til å knuse alle rekorder for Mohamed Salah

Det sies at Liverpool gjør alt i sin makt for å få en forlengelse med den 29 år gamle målmaskinen Mohamed Salah. Egypteren som gang på gang henter hjem poeng og med det bidrar stort til Liverpool sin suksess har kontrakt til sommeren 2023. Liverpool ønsker allerede nå å sikre seg at Mohamed Salah blir på Anfield. Manager Jürgen Klopp har helt siden Salah kom til Liverpool fra Roma sommeren 2017 latt seg overraske og begeistre over hans ekstreme ferdigheter og i tillegg flere ganger fortalt hvor viktig han er for det indre livet i klubben.

Der kom bekreftelsen fra Raheem Sterling

Den engelske landslagsspilleren har vært en av de største angrepsstjernene hos City sammen med Sergio Agüero. Så gikk argentineren gradvis «tom for scoringer» og slet med skader, mens Phil Foden etablerte seg som Guardiolas nye favoritt. For Sterling har de siste to sesongene vært frustrerende. Sterling har noe Ronaldosk over seg, der det meste dreier seg om seire – med egne scoringer. 14 scoringer på 49 kamper forrige sesong er ikke mye å juble over for 26-åringen, så langt i høst har det blitt 1 scoring på 461 minutter fordelt utover 7 kamper.

Polititopp kritiserer PL-klubbene

Bare tre av klubbene i engelske Premier League har akseptert politiets invitasjon til et samarbeid for å bekjempe rasisme i sosiale medier, melder Sky Sports. Mark Roberts, politidirektør med ansvar for fotballfeltet i England, er skuffet over den dårlige responsen. Politiet har i alt fått positivt svar fra 49 av 92 klubber i de fire øverste ligaene. Rasisme mot spillere i sosiale medier er blitt et økende problem de siste årene.

Raheem Sterling lei av tresmak i rompa

Det er slettes ikke gøy for noen å slite benken og spesielt kjipt når du for ikke alt for lenge siden har vært en stor stjerne på laget. Raheem Sterling som i de siste fire sesongene har sørget for nesten 100 mål for Manchester City er ikke glad for situasjonen han befinner seg i. Han er fortsatt en selvsagt del av det engelske landslaget, men med underskogen av nye talenter som hentes opp av landslagssjef Gareth Southgate er det slettes ingen selvfølge hvis man ikke spiller mye klubbfotball.