Nyheter om Posten


Messi har allerede fått Gullballen «tilsendt i posten»

Det har vært et mildt sagt kaotisk år for Lionel Messi. Alt ståket rundt argentineren har tatt en god del av fokuset bort fra prestasjonene på gressmatta. For Luis Suarez, som selv hadde har hatt et gnistrende godt år, er det kun én som kan vinne Ballon d´Or i 2021. Forrige gang Messi løftet gullballen var i 2019. Nå mener Suarez han bør rydde plass i troféskapet til én til, i tillegg til de 38-titlene, seks andre Ballon d´Or-trofeer og åtte Pichichi trofeer han allerede har i skapet.

Edvart (83) så livsverket brenne ned: – Det er tragisk

Edvart Lindsø hadde akkurat vært ute for å hente posten, da en nabo kom og ropte at det brant i verkstedbygningen.
Les mer om:

Mourinho kjøpte pokal til Glimt-spiller: – Jeg fikk den tilsendt i posten noen uker senere

Sigurd Kvile (21) herjet i sine yngre dager på midtbanen til et av Fulhams akademilag med Jose Mourinhos sønn, Jose Mario, mellom stengene.
Les mer om:

Forsvarsordfører om den nye forsvarsministeren: – Jeg så ikke helt den komme(pluss)

Barduordfører Toralf Heimdal er glad for at hans partikollega Odd Roger Enoksen blir Norges nye forsvarsminister. Men Enoksens navn var ikke det første han tenkte på i denne posten.

Slik skal de hedre en ekte, norsk legende

Posten gjør stas på den gamle mopeden.
Les mer om:

Anker pyro-bot: - Uenige

Tirsdag kom en faktura på 85 000 kroner i posten på Åråsen stadion. Det reagerer erkerivalen Vålerenga sterkt på.
Les mer om:

Posttabbe nær ved å havne i Trygderetten: – Nå forstår jeg hvor tøft det er når NAV strammer til vanskelighets-skruen

At all skyld lå hos Posten spilte ingen rolle. Saken kunne endt i Trygderetten – helt til NAV Klageinstans plutselig snudde.
Les mer om:

Norske motor-tohjulinger på nye frimerker

Mang en norsk ungdom har drømt om en moped, scooter eller motorsykkel. Nå gir Posten ut frimerker med norske modeller som har vært med å oppfylle drømmene.
Les mer om:

Britney Spears' far fjernes som hennes verge

Jamie Spears, faren til popstjerna Britney Spears, blir fjernet fra posten som hennes verge. Før året er omme kan ordningen bli permanent avviklet.

Terje trodde ikke han skulle havne i situasjonen etter NAV-nekt

Uten å varsle, unnlot en postansatt å levere posten. Nå står Terje Lillebråten uten livsforsikring, fordi fakturaen og purringen aldri ble levert. NAV har til nå nektet å gjenåpne forsikringen, fordi han ikke betalte.
Les mer om:

Posten tar på seg all skyld, men NAV nekter å gjenåpne forsikringen til Terje: – Dette er en situasjon man ikke tror man kan havne i

Uten å varsle, unnlot en postansatt å levere posten. Nå står Terje Lillebråten uten livsforsikring, fordi fakturaen og purringen aldri ble levert. NAV har til nå nektet å gjenåpne forsikringen, fordi han ikke betalte.
Les mer om:

Mann siktet for grov overtredelse av våpenloven - hadde 83 ulovlige våpen hjemme

Etter å ha stoppet to våpensalg i posten, fant politiet 83 våpen uten nødvendige tillatelser, hjemme hos arendalsmannen. Nå er han også tiltalt for forsikringssvindel tilbake i 2014.

Per Joar Hansen landet sin første seier med Östersund

Perry ble hentet inn for å redde Östersund fra å rykke ned etter en mildt sagt Allsvenskan sesong så langt. – Etter 17 kamper hadde de bare 9 poeng på en desidert sisteplass da Per Joar Hansen i forrige uke ble hentet inn. Det tok litt tid å få i gang maskineriet, første kamp som Östersund-trener endte med 1 – 0 tap mot Sirius, men det vi så i dag mot topplaget Elfsborg er ikke typisk for et lag som rykker ned, tvert imot.

Uten varsel fant Posten ut at de ikke lenger ville levere pakker og brev til Ida Aurora og Nils-Vegar: – Kunne ikke svare på hvor posten vår var

Familien ante ingenting om hvorfor posten uteble. – Vi kontaktet kundeservice utallige ganger.
Les mer om:

Posten skal frem med 5G

Posten valgte Telia som leverandør av kommunikasjonsløsninger.
Les mer om:

Nordberg fikset NM-gull til Nydalen

Det ble et overlegent NM-gull på stafetten for kvinnene til Nydalen. Anne Margrethe Hausken Nordberg løp ut fem sekunder bak NTNUI på siste etappen, men allerede på første posten ledet Nordberg med nesten minuttet til Ida Lindkvist på NTNUI. – Det var tøft og nervøst. Dette var mitt niende løp på ti dager, og det merkes ikke minst i hodet. I går hadde jeg en dårlig dag, var ikke nervøs nok og gjorde ikke teknikken godt nok hele veien.
Les mer om:

Fått e-post fra digipost? Pass på!

Digipost sender varsel på e-post, men det gjelder å være obs. Det er andre aktører enn Posten som sender ut e-poster som er helt like - hel til du klikker på lenken eller sjekker e-postadressen i avsenderfeltet.
Les mer om:

Da Therese parkerte lastebilen, brøt det ut applaus: – En stor dag

Lastebilen er den første av sitt slag i Tromsø. Den skal få selskap, lover Posten.
Les mer om:

– Trodde det var narkopenger

Finn Iversen har jobbet i Posten i nesten 40 år. Men noe slikt har det ærlige postbudet fra Kristiansand aldri opplevd maken til.

Plutselig dukket den opp igjen – hos Fretex!

Forsterkertoppen på 27 kilo forsvant tilsynelatende sporløst i posten. Nå er den endelig funnet – hos Fretex i Oslo!
Les mer om:

Karianne (49) ignorerte brevet i posten – det fikk store konsekvenser

GOD MORGEN NORGE (TV 2): 400.000 kvinner følger ikke anbefalingen om å ta livmorhalsprøve hvert tredje år. Karianne Næss var en av dem.
Les mer om:

Første el-lastebil Oslo-Tromsø

For første gang skal en el-lastebil kjøre den 1600 kilometer lange strekningen Oslo–Tromsø, i regi av Posten. En ung ingeniørstudent skal samle inn data underveis.
Les mer om:

Posten advarer igjen. Slik avdekker du falske e-poster

Finner du fem feil med denne e-posten?
Les mer om:

Thomas (23) sendte spillkonsollen inn til reparasjon – fikk ødelagt vare tilbake: – Jeg ble mildt sagt forbanna

– Jeg ringte dem opp igjen og spurte om dette var en spøk, sier Thomas Meyer (23). Etter å ha ventet i over to måneder på å få spillkonsollene reparert, fikk han en ødelagt vare tilbake i posten.
Les mer om: