Nyheter om Plassen


Kan endelig invitere til åpningsfest på plassen

Etter flere forsinkelser og endringer, og så koronautsettelser, sto endelig John Colletts plass ferdig i høst. Nå skal det markeres og du er invitert.
Les mer om:

– Jeg føler jeg har ni liv. Dette er det siste

Over et år siden sist han startet en seriekamp, er Pål Steffen Andresen (39) mannen Strømmen drar opp av hatten for å redde plassen. Superveteranen er klar for en av sine siste danser i toppfotballen.
Les mer om:

Rashford er tilbake: – Tror han kjøres inn nå

Det er trangt om plassen foran for Manchester United. Nå melder også en langtidsskadet Marcus Rashford seg på i den voldsomme rekken av angrepsspillere.

Vil bestemme seg om Fløy-trener: – Blir tatt en avgjørelse om ikke lenge

Fløy-trener Vebjørn Urdal kjemper for å redde plassen med Fløy, og muligens også sin egen jobb. På Flekkerøy diskuteres det nå hvem som skal lede det nedrykkstruede 2.divisjonslaget neste sesong.
Les mer om:

Matcher Haaland og Mbappé

Fotballverden har de siste sesongene pratet om hvordan Haaland og Mbappé tar over kampen om de gyldne støvlene etter Ronaldo/Messi. Battle of the giants. En annen 21-åring er fast bestemt på å gjøre denne duoen om til en trio. Samtidig med at Haaland løp rundt i østerrisk liga, ble Joao Felix kjøpt av Atletico for rundt 1,3 milliarder. Haaland dundret på i Champions League, ble hentet til Dortmund og så seg aldri tilbake. For Felix har de siste sesongene vært en blandet opplevelse.

Sve fortsetter i fylkestinget(pluss)

Frank Sve (Frp) har tatt plass på Stortinget. Men han kommer ikke til å gi fra seg plassen på fylkestinget av den grunn.
Les mer om:

Ekspertene uenige om Fløys muligheter til å holde plassen

I denne episoden av «FVN Fotball» diskuterer vi Fløys muligheter til å berge plassen i 2. divisjon, samt at vi tar for oss de siste hendelsene i lokalfotballen.
Les mer om:

Wijnaldum har fått seg et skikkelig slag i trynet

Jürgen Klopp hyllet Wijnaldum som en av de klokeste spillerne han har trent. Liverpool jobbet til det siste med å prøve å overtale nederlenderen. Resultatet ble likevel at 30-åringen valgte Paris. Når vi hører på Wijnaldum i begynnelsen av oktober, virker det som han gladelig hadde reversert avgjørelsen han tok i våres. Den nederlandske landslagstrener Louis van Gaal planlegger å bygge opp midtbanen til Nederland rundt Wijnaldum, men opplever nå at nøkkelspilleren kommer til landslagstjeneste uten den nødvendige kamptreningen.

Hamilton oppgitt over taktikken

– Vi skulle ikke gått inn. Jeg sa det til dere, sa en tydelig oppgitt Lewis Hamilton da han fikk beskjed om at han lå på 5. plass med fem runder igjen. Der endte han også til slutt noe som førte til at han mistet ledelsen i VM-sammendraget. Han lå an til å kunne kjempe om en 3. plass, men fikk beskjed om å bytte dekk for ikke å risikere å miste ytterligere plasser om grepet ble ytterligere svekket. Det var den beslutningen han mislikte. – La meg være, ropte Hamilton over teamradioen. – Han så ikke hvor mye tid han tapte hver runde, kontrer Mercedes-sjef Toto Wolff.
Les mer om:

Bygger skateboardrampe og jevner ut fotballbanen

Denne uka startet arbeidet med å anlegge skateboardrampe på plassen bak Berg skole, etter et foreldreinitiativ som har fått inn 150.000 kroner. I tillegg skal Bymiljøetaten rette ut fotballbanen.
Les mer om:

Noen som vil ha en verdensmester?

Høydepunktet for stopperen Samuel Umtiti var helt klart da han kunne vandre opp og kysse VM trofeet etter seieren i finalen mot Kroatia (4 – 2) i 2018. Han hadde allerede vært en del av Barcelona et par år og han trodde på det tidspunktet alt bare ville bli bedre og bedre. Det som fulgte må sies å være en av de største nedturene i fotballhistorien. – Den meget godt betalte superstjernen var utsatt for konstante skadeproblemer som eksperter i Spania mente han var delvis skyld i selv. Forebyggende trening, sa de, ble ikke utført i henhold til råd fra det medisinske apparatet.

Positiv stemning etter trenerbyttet: – Han er akkurat det vi trenger nå

Det er liten tvil om at Ull/Kisa-spillerne er inne i en tung periode med sju strake tap i OBOS-ligaen. Nå kjemper de for å unngå nedrykk og spillerne er fornøyde med mannen som skal forsøke å hjelpe dem å beholde plassen.
Les mer om:

– Kan hende han får enda flere landskamper som trener

Mats Møller Dæhli (26) er stortalentet som måtte kjempe seg tilbake til landslaget da han mistet plassen til nye talenter. Nå er det en ny og voksen Dæhli som er tilbake.
Les mer om:

Petter (20) og Anders (24) kjemper om den samme plassen, bor sammen og jobber på samme sted: – Ikke hatt en ordentlig diskusjon enda

De er begge keepere for A-laget til Fram Larvik. Nylig ble de også samboere.
Les mer om:

Gir spillerne ferie etter mareritt-kamp: – Gutta trenger å tenke på noe annet nå

(Ranheim-Strømmen 5-2). Det ble ingen god lørdag for Strømmen mot Ranheim. Nå vil både spillere og trenere glemme kampen raskest mulig og krige videre for å beholde plassen i OBOS-ligaen.

Følger etter James Rodriguez

Den 32 år gamle midtbanespilleren Steve Nzonzi forlater etter tre år AS Roma til fordel for Al Rayyan, som nylig også hentet James Rodriguez. 32-åringen forlater den italienske hovedstaden på en gratis etter å ha kostet Roma 27 millioner euro sommeren 2018, da han kom fra Sevilla. Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland Han samlet bare 39 totalt kamper for Roma, som alle kom i sesongen 2018/2019, før han gikk ut på lån med Galatasaray og deretter Rennes. Al Rayyan som har godt med penger har gjort solide investeringer gjennom hele

Stiller krav til Arsenal: William Saliba glitrer «hjemme» i Frankrike

William Saliba (William Alain André Gabriel Saliba) spiller fotball hjemme i Frankrike til tross for at han er mer enn god nok for Arsenal. – Han mener det er på tide med respekt. Den 20 år gamle forsvarspilleren viser med all tydelighet han er langt fra fornøyd med situasjonen. Det var greit med utlån og benkesliting i begynnelsen, men nå som han er mann krever han spilletid hvis han skal returnere til England.

Koeman smilte og gjentok van Gaals siste ord som Barcelona manager

Barcelona manager Ronald Koeman sin spøk i begynnelsen av dagens pressekonferanse fikk umiddelbart pressen til å tro at de var der for å høre at han hadde fått sparken. Med et litt stivt smil om munnen siterte det siste Louis van Gaal sa da han forlot den spanske klubben. I morgen reiser Barcelona til Madrid og Wanda Metropolitano i møte med regjerende seriemestre Atletico Madrid. Ronald Koeman sin jobb sitter svært løst etter dårlige resultater både i serien og Champions League. Les: Folka hos Barcelona har sluttet å prate med Koeman Men så langt blir han i stillingen.

Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland

Erling Braut Haaland som for øyeblikket sliter med en lårskade og må stå over kamper er naturlig nok ønsket av alle store klubber i verden. Den norske målmaskinen sin grådige agent Mino Raiola har klart å beholde et godt forhold til Paris Saint-Germain, trolig fordi den franske søkkrike klubben har mer penger enn vett. Etter den berømmelige turneen tidligere i år hvor folkene til Haaland reiste fra klubb til klubb og leverte utrolige lønnskrav falt veldig mange klubber av lasset og omtalte det hele som merkelig.

Helomvending fra kommunen – nå får Roy likevel arrangere tivoli på Dampskipsbrygga

Bråket rundt Idyllhagen gjorde at Fredrikstad kommune ønsket ro rundt Dampskipsbrygga. Det gjorde at Roy Andersen fikk nei til å ta med tivoliet sitt til plassen i høst. Nå har kommunen gjort helomvending.

Gir hytteeieren fritak fra loven: - Trist at den fine plassen ser så forferdelig ut

Politikerne mener, i motsetning til lokale og regionale myndigheter, at fordelene er større enn ulempene ved å innvilge hytteeieren fritak fra loven.
Les mer om:

-Det har jo vært gøy også

I Hovedgata, på plassen hvor Oddvar Aarstad drev frisørsalong i mange år, har det nå reist seg et nytt bygg. Utbygger Jon Kristian Løvdal i Tvedestrand Bygg AS er fornøyd, og har bare fått positive tilbakemeldinger fra folk som passerer det nye bygget.

Norge kan likevel få OL-plass i ishockey – Kina risikerer utkastelse

Kinas herrelag i ishockey kan miste plassen i vinter-OL på hjemmebane til vinteren fordi lagets nivå er for dårlig. I så fall vil Norge ta over plassen.
Les mer om:

Norge kan likevel få OL-plass i ishockey – Kina risikerer utkastelse

Kinas herrelag i ishockey kan miste plassen i vinter-OL på hjemmebane til vinteren fordi lagets nivå er for dårlig. I så fall vil Norge ta over plassen.
Les mer om:

Norge kan likevel få OL-plass i ishockey – Kina risikerer utkastelse

Kinas herrelag i ishockey kan miste plassen i vinter-OL på hjemmebane til vinteren fordi lagets nivå er for dårlig. I så fall vil Norge ta over plassen.
Les mer om: