Nyheter om Plassen


– Det er den siste plassen jeg hadde drømt om å bli smittet

Kurt (46) har holdt nærmere 40 konserter under pandemien. Men først etter ett vaksinestikk og et besøk på et nedlagt fiskevær, hvor det bare er ni fastboende, ble han smittet av deltaviruset.
Les mer om:

Erichsen fikk det tøft i skranke

Julie Erichsen fikk 11,566 for sin OL-innsats i skranke. Det ga henne 75.-plass i den tøffe konkurransen. Superstjernen Simone Biles dominerte kvalifiseringen. Erichsen har kjempet seg tilbake etter en akillesskade i mars som krevde operasjon, og hun ble tatt ut til OL-deltakelse i Tokyo. Hun konsentrerte seg om skranke og hadde det som sitt eneste apparat i lekene. Den norske 19-åringen endte som nummer 75 av de 88 utøverne i skranke.
Les mer om:

Ny Premier League gigant legger en milliard på bordet for Federico Chiesa

Det er slettes ikke sikkert det holder med 1,2 milliarder heller. Den 23 år gamle Juventus vingen Federico Chiesa var en populær kar før Italia vant sommerens EM. – Etter EM har interessen økt fra frisk bris til full storm. Han var en av Italias beste spillere i EM og en som faktisk må kjempe om plassen på Juventus mot svenske Dejan Kulusevski. – Torino klubben er definitivt ikke stor nok for dem begge lenger. Vi setter en knapp på at de begge er andre steder når sommerens overgangsvindu lukkes og at de kommer til å etterlate seg en særdeles velfylt klubbkasse.

Aston Villa på god vei til å loppe Norwich for angrepsspiller

Norwich har ingen intensjoner om å gi fra seg plassen i Premier League neste sommer, men kan ende opp med å måtte gi fra seg Todd Cantwell før sesongstart. Forrige sesong var 23-åringen en sterk bidragsyter til at Norwich-supporterne igjen kan ønske klubber som City, Liverpool og United velkommen til Carrow Road.

Liverpool mistet Unesco-status

Liverpools historiske område langs elven Mersey har mistet plassen på Unescos verdensarvliste som følge av byutvikling i området.
Les mer om:

Assistenten er favoritt

Eirik Horneland (46) er det billige og naturlige valget når Brann skal prøve å redde plassen. Men vil han stå i rampelyset?
Les mer om:

Fekk rekning etter å ha brukt hotellet sitt område til snuplass

Ved dette hotellet tek eigaren seg betalt for at folk skal bruke plassen til å snu bilen. Det er ikkje hotellet si oppgåve å drive snuplass, meiner han.
Les mer om:

Toppleder i TIL varsler møter med trenere og spillere: – Handler om å berge plassen i Eliteserien

Utenriksministeren holder Kina ansvarlig for IT-angrepet mot Stortinget

Carlo Ancelotti har pekt på Manchester United-spiller

Spanske Mundo Deportivo har rimelig god track-record når det kommer til å treffe på det som foregår i kulissene hos Real Madrid. Så når Diogo Dayot-linkes til Ancelotti fra denne kanten, blir vi nysgjerrige. Spesielt når den portugisiske journalisten Pedro Almeida hevdet Real og United allerede var i gang med forhandlinger forrige uke. Les: Tidligere Tottenham-veteran Aaron Lennon dumpes Dalot jobbet seg gjennom Portos akademi før United hentet ham i 2018. Her ble høyrevingen hypet opp av Mourinho, men de siste sesongene har det vært stille rundt Dalot.

Dette synet møtte Ann Charlott lørdag: – Trasig

Knuste vinduer, søppel og hærverk preger plassen.
Les mer om:

Her kan du stå midt i kunstverket (pluss)

Mandag kl. 15.00 åpner utstillingen «Via» på Møre og Romsdal kunstsenter som er på Plassen. Her er det både lyd og abstrakte videoer som fyller rommet slik at en kan blir en del av kunstverket selv.

FC Köln måtte vinke farvel til redningsmann Sebastiaan Bornauw

FC Köln som seiler opp til å bli en av Tysklands kuleste klubber, vi anbefaler en tur til RheinEnergieStadion så snart du har fått sprøyte Nr.2. I dag måtte de vinke farvel til Sebastiaan Bornauw, forsvareren som reddet plassen i Bundesliga på tampen av sesongen fortsetter sin karriere hos Bundesliga-rivalene fra Wolfsburg. På tampen av sist sesong ar det skummelt for Köln, før sesongens siste kamp lå de på direkte nedrykk.

Barcelonas rikeste spiller sørger for 160 millioner til klubbkassa

Opplegget hos Barcelona virker å være enkelt: Free agent Lionel Messi skal reddes, resten av spillerne kan benyttes i redningsaksjonen. For Martin Braithwaite betyr dette at Barcelona-drømmen går mot slutten. Når du har spilt for Esbjerg, Toulouse, Middlesbrough, Bordeaux og Leganes, ble Barcelona et gedigent sprang opp i fotballhimmelen. Les: Justin Kluivert slipper å lure på om han får spilletid hos Mourinho Nå trenger ikke 30-åringen mer penger (les: Forbes: Martin Braithwaite rikeste spiller hos Barcelona), men det gjør Barcelona.

- Jeg jobber i kiosken, rydder og gjør det fint her, sier Birk

For at plassen skal skinne, trengs det noen ekstra gode hjelpere sommeren gjennom.
Les mer om:

Roser konkurrenten: – Han er blitt dominerende

Emil Ødegaard gleder seg over Mads Christiansens suksess, men er sulten på å kapre plassen. Ifølge LSK vil de vurdere å hente keeperen tilbake når overgangsvinduet åpner.
Les mer om:

Har allerede mistet Memphis Depay og Houssem Aouar streiker, nå fristes Maxwel Cornet

Det ser ut som om Lyon stjerne Houssem Aouar har rett i at klubben er sløve i sin behandling av spillerne og at de så fort som mulig bør installere svingdør på Parc Olympique Lyonnais. Sean Dyche som har ledet Burnley siden 2012 synes sist sesong var litt mer spennende enn han ønsket. Laget må helt klart «plugge igjen bak» og venstreback Maxwel Cornet har vist seg svært effektiv denne sesongen i Ligue 1.

Vil hente høyreback: Ole Gunnar Solskjær har tydeligvis sett på EM

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har en god stund vært på søken etter en skikkelig høyreback som kan utfordre Aaron Wan-Bissaka. – Den engelsk-kongolesiske forsvareren ble veiet og funnet for lett av Englands landslagssjef Gareth Southgate til sommerens EM, en av grunnene til det er at Aaron Wan-Bissaka som bare er 23 år, har lett for å følge «stemningen» i laget både opp og ned. Solskjær har god tro på Bissaka, men han ønsker seg mer å spille på og samtidig sette litt mer press på høyreback plassen.

Nydalens nye landemerke reiser seg

Endelig skal parkeringsplassen på Gullhaug Torg overtas av mennesker. Denne sommeren starter Avantor byggingen av det som blir Nydalens nye landemerke – Vertikal Nydalen. Det betyr at parkeringsplassen forsvinner og erstattes av et bygg og et torg som skal gi plassen tilbake til menneskene.
Les mer om:

Brann-krisen fortsetter etter nytt tap

Marerittsesongen fortsetter for Brann, men trener Kåre Ingebrigtsen har ikke mistet troen. – Vi skal plukke med oss poengene vi trenger for å berge plassen.

Gulliksen (61) OL-klar

Geir Gulliksen blir tidenes eldste norske OL-deltaker når han skal kjempe om edelt metall i sprangridning i Tokyo-OL senere i sommer. Én ekvipasje i sprangridning var med da Olympiatoppen presenterte den norske OL-troppen lørdag, men først mandag ble det kjent hvem som får reise til Japan. Gulliksen kjempet om plassen med datteren Victoria og Marie Valdar Longem. – Det er utrolig artig det, men det er klart jeg hadde ikke blitt lei meg om Victoria ble tatt ut i stedet for meg. Men når man er med og konkurrerer, så vil man gjerne være den som blir tatt ut.

Østbø fikk sjelden sjanse fra start: – Målet mitt er å ta plassen

Bedehus i Stavanger brenner - flammer fra taket
Les mer om:

Berger Brann plassen i Eliteserien? Sjekk selv!

Alle varsellamper blinker. Dette er siste mulighet for gullgenerasjonen.

Kan bli kastet ut av Serie A

Det italienske fotballforbundet advarer Salernitana mot at klubben blir kastet ut av Serie A hvis den ikke får nye eiere før lørdag. Norske Julian Kristoffersen feiret opprykk til Serie A sammen med lagkameratene tidligere i år, men nå kan de altså bli nektet å spille der. Klubbeier Claudio Lotito er også president og eier i Lazio, og i italiensk fotball er det ikke lov å eie to profesjonelle klubber. Football Italia skriver nå at Lotito har fått klar beskjed fra forbundet: Klubben må selges innen lørdag, ellers blir opprykket stanset og Benevento får beholde plassen i Serie A.

Bak Cavendish-triumfen ligger en bitter konflikt

Patrick Lefeveres lag opplever stor suksess i Tour de France så langt, men samtidig langer lagsjefen ut mot mannen som egentlig skulle hatt plassen til Mark Cavendish.

Nå åpner Eline (29) opp for bestillinger av en unik overnatting: – Det ville vært synd å ikke utnytte den fine plassen med den utrolige utsikten

SELJORD: Eline Abrahamsen (29) og samboeren fantaserte om å bygge tretoppbytter på gården Søndre Aasan i Flatdal. Husprosjektet satte planene på vent, men så kom Abrahamsen over det nye konseptet til Livit.