Nyheter om Plassen


Steinkasting mot politiet i Fredrikstad

Politiet forteller om at det ble kastet stein og flasker mot dem på Stortorvet i Fredrikstad. Plassen er nå ryddet.

Ungdommer kastet stein på politi

Politiet forteller at det ble kastet stein og flasker mot dem på Stortorvet i Fredrikstad. Plassen er nå ryddet.

Mange reagerer på at denne plassen holdes stengt: – Dette er rett og slett skammelig

Mange har merket seg at plassen er stengt og det får fram sterke reaksjoner.
Les mer om:

Har ikke spilt mer enn to kamper siden årsskifte: – Jeg er nok den eneste i denne situasjonen

Siden EM-finalen i desember har ikke Camilla Herrem (34) spilt mer enn to kamper. Etter lørdagens cupfinale skal hun trene med finalemotstanderen i et forsøk på å redde plassen i OL-troppen.
Les mer om:

Inger og Rolf har inntatt plassen for sesongen: – Vi sitter ikke bare her og er gamle

– Vi har snakket om å gi oss hvert år de siste 20 årene.
Les mer om:

Fosser vant sitt kvalifiseringsheat

Kasper Fosser vant sitt heat da det ble løpt kvalifisering til knockoutsprinten i sveitsiske Neuchatel.
Les mer om:

Må avlyse det tradisjonsrike tivoliet for første gang siden 1968: – Vi synes dette er veldig leit

Ingen gledeshyl og latter på messeområdet denne våren. Kommunen trenger plassen i forbindelse med vaksinering.
Les mer om:

Liverpool dundrer på mot Champions League

Andpusten? Det er fornavnet for oss som satt og delvis sto i sofaen. Alt sto på spill for Liverpool, Manchester United skulle komme seg levende gjennom et kampprogram med fire kamper på åtte dager. Solskjær hadde for to dager siden «ofret» Leicester-kampen med å sette innpå «reservelaget».

Johnsen helt i Italia

Venezia og Dennis Johnsen slo ut Chievo fra kvartfinalen i kampen om opprykk til Serie A. Johnsen blei bytta inn etter 55 minutt og scoret det avgjørende 3-2-målet. I semifinalen venter Lecce som endte på plassen over Venezia i ligaspillet.
Les mer om:

Slik kan Viking overta plassen: Må signere halve Avaldsnes-troppen

Kraftig økning i henven­delser om spill­avhen­gighet under pande­mien. – Den verste fienden er alene­tiden
Les mer om:

Det står mellom Barcelona og Manchester United

Denne sesongen har vært et mareritt for alle Tottenham fans og for klubbens stjernespillere, noen, som Gareth Bale og Son Heung-min har lyst til å være med videre uansett hvem som fast overtar etter sparket manager Jose Mourinho. Etter 3 – 1 tapet mot Leeds på lørdag blir avstanden opp til topp fire for stor, håpet er at midlertid manager Ryan Mason skal klare å sørge for nok drivkraft i laget slik at de klarer å kapre femteplassen som West Ham har og kvalifisere Tottenham til Europaligaen.

– Veldig rart at kyr har bedre sømløse data enn pasienter (pluss)

En parallell til landbruket snek seg inn i helsedebatt på Plassen da SVs Birgit Oline Kjerstad forundret seg over bedre dataoverføringer for kyr enn for mennesker. MDG og Høyres utsendinger hadde hver sine forslag på forklaring.
Les mer om:

– Veldig rart at kyr har bedre sømløse registreringer enn pasienter (pluss)

En parallell til landbruket snek seg inn i helsedebatten på Plassen onsdag, da SVs Birgit Oline Kjerstad forundret seg over bedre dataløsninger for overføring av viktig info om kyr enn for mennesker. MDG og Høyres utsendinger hadde hver sine forslag på forklaring.
Les mer om:

Sterke reaksjoner etter jubel-video

En video av israelere som feirer og danser på plassen foran Vestmuren i Jerusalem mens det brenner ved Al-Aqsa-moskeen ovenfor, skaper sterke reaksjoner i sosiale medier.
Les mer om:

Vemund (22) og Marius (38) mener politikerne er fanga av Oslo-bobla: – Vilkårene er ræva

Etter bruddet i landbruksoppgjøret inntar bønder fra hele Norge plassen foran Løvebakken tirsdag.
Les mer om:

Vil lage midlertidig bobil-plass bak rådhuset på Skjærhalden

Hvaler kommune venter storinnrykk i sommer. Derfor vil kommunen på samme måte som i fjor klargjøre plassen bak rådhuset som midlertidig bobil-plass.
Les mer om:

Israelsk politi stormet Haram al-Sharif i Jerusalem – hundrevis skadd

Hundrevis er skadd i sammenstøt mellom israelsk politi og palestinske demonstranter på plassen ved Al-Aqsa-moskeen i Jerusalem, melder Røde Halvmåne.
Les mer om:

Trine (53) er ny leder – nå vil hun få flere til å bruke den idylliske plassen

PORSGRUNN: Stedet er oppgradert for flere millioner de siste årene. Nå ønsker den nyvalgte lederen et yrende folkeliv på Seivall når koronaen slipper taket.
Les mer om:

Markerte frigjeringsdagen(pluss)

Det har vorte ein tradisjon at Ulstein mannskor markerer frigjeringsdagen 8. mai. Også i år var markeringa på plassen ved Ulstein rådhus, der bysta av krigsveteranen Ragnar Ulstein vart avduka for fem år sidan.
Les mer om:

Wayne Rooney og Derby reddet!

Da Wayne Rooney ble løftet opp fra spillende assistentrolle til hovedtrener på heltid, var Derby skikkelig ut å kjøre i Championship.

Rooney og Derby reddet plassen

Derby under ledelse av Manchester United-helten Wayne Rooney reddet plassen i Championship med 3-3 mot Sheffield Wednesday, som rykker ned sammen med Rotherham og Wycombe.

Newcastle sendte en lissepasning til Chelsea og West Ham

Tiden for de store overraskelsene i Premier League er ikke over før siste runde er spilt. Forrige sesong styrte Brendan Rodgers mot en Champins League-kvalikplass, men ble akterutseilt av United og Chelsea på tampen. Denne sesongen skulle Leicester holde presset helt inn. På fredag var Newcastle hinderet som skulle passeres for å sikre 3. plassen på tabellen. Med seier skulle Chelsea holdes unna på en armlengdes avstand.

Rune Jarstein ut av sykehus og rett til kontraktsforhandlinger

I begynnelsen av april måtte landslagskeeper Rune Almenning Jarstein rushes på sykehus med høy feber og surstoffmetning. – Fortsatt sitter ettervirkningene av Covid 19 i kroppen så det vil ta litt tid før han er klar til kamp. I går vant Hertha Berlin 3 – 0 over Freiburg og klaret opp til 14 plass og er med syltynn margin over både rød og gul sone. – De fleste tror nå plassen i Bundesliga er reddet, de tre neste kampene er skal være «lette» de møter Schalke som allerede rykker ned, FC Köln som er på nest siste og Bielefeld som er i alvorlig trøbbel på kvalifiseringsplass.

Politisk ukorrekt, men et opplagt alternativ for mange

Nye Skoda Octavia med 200-hesters diesel og firehjulstrekk er gnien på drivstoffet, men raus med plassen. 
Les mer om:

Tottenham går for den største vinnerskallen av dem alle

Vi regner med at Daniel Levy hadde en plan da José Mourinho ble sendt ut porten, men etter å ha fulgt den ene etter den andre av toppkandidatene forsvinne ut av bildet, begynner vi å lure. Nagelsmann forsvant til Bayern, Brendan Rodgers gikk ut og fortalte at Leicester-jobben er større, mens Gareth Southgate og Roberto Martinez har mer enn nok med å konsentrere seg om sommerens EM. Les: Det står mellom to klubber for Harry Kane Så kom ryktet fra italia om at Tottenham hadde tatt kontakt med Maurizio Sarri, noe som virket som et rimelig desperat valg.