Nyheter om Pihl


Korttidsutleie: Hva er reglene for utleie?

Korttids boligutleie omfattes av en rekke regelverk og kan ha skattemessige konsekvenser, påpeker forbruker- og kommunikasjonsjef Carsten Pihl i Huseierne.
Les mer om:

Roger Pihls nyeste prosjekt: Vil profesjonalisere NAV-brukere

Sammen med Kristina Vedel Nielsen har Roger Pihl skrevet boka «Den lille røde bok for deg som møter NAV». Ønsket er å gjøre folk mer kompetente i møte med et gigantisk system.  
Les mer om:

Søstrene Pihl: – Røttene våre ligger i lokalhistorien 

Den første mandagen i hver måned åpner Grorud menighet dørene til menighetshuset. Her står lunsj og foredrag med ulike temaer for tur. Denne gangen var det søskenparet Sara Linea og Katja Johanne Pihl som sto for historietimen. 
Les mer om:

Groruddalsdebatt: Det er faktisk ikke greit å kalle folk for lystmordere

I en kronikk i Akers Avis Groruddalen, som nå også deles flittig i sosiale medier, bruker kronikør Roger Pihl karakteristikker som ikke er innafor.
Les mer om:

Groruddalsdebatt: Der kor ingen skulle tru at nokon kunne bu

Roger Pihl, fast spaltist i AAG, er ikke lett å plassere politisk, sa jeg til Kari Elisabeth Kaski før valgkamp-møtet på Grorud i september. Hun var enig! Men i alle fall er han blitt berømt for utsagnet «Send dritten til Groruddalen,» og – ikke minst – sin spesielle bruk av munnhellet i denne overskriften.
Les mer om:

– Jeg vil aldri ha tilbake det andre livet mitt

I dag aner ikke Camilla Pihl hva hun brukte tiden på før datteren Poppy ble født.
Les mer om:

Fant over 100 munnbind på tur: «Hva er det vi holder på med??»

Katja Johanne Pihl ser søppel overalt i Oslo. Nå mener hun at flere må ta ansvar.
Les mer om:

Årets SmartBy 2020

«Det er gledelig at det er så stort engasjement for dette viktige feltet i Norge, sa Kari Aina Eik», generalsekretær for OiER i FN, da hun annonserte vinneren på Dataforeningens konferanse SW2021 den 10. februar. Kari Aina Eik, generalsekretær OiER og leder for FN`s “United For Smart Sustainable Cities Implementation Program» Dataforeningens faggruppe for Smarte byer setter fokus på smartbytjenester og -løsninger.

Polarisering, kunstig intelligens, Norges smarteste by og koding i NAV | SW2021

Er digitaliseringen av Norge på rett vei? Det er det store spørsmålet på årets SW2021. Den 10. og 11. februar har Dataforeningen trommet sammen det som må være den best kvalifiserte forsamlingen for å besvare spørsmålet.  Blant de nesten 60 foredragsholderne finner vi blant andre Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, Cathrine Pihl Lyngstad, dataleder i NAV, Eddie Sjølie, direktør i Finn.no, Gun Peggy Strømstad Knudsen, ass.

Trippel bokutgivelse

Roger Pihl ligger aldri på latsiden. Det går som regel ikke altfor lang tid mellom hver gang han gir ut en bok. Men nå er han ute med tre nye bøker på en gang!
Les mer om:

Helene Ekra aka @bbyekra om stilen, Billie Eilish, OnlyFans og seksuell frigjøring

Helene Ekra alias @bbyekra er en av Norges største influencere. Men ikke forvent duftlys og duse farger á la Camilla Pihl hvis du aldri har besøkt profilen hennes før. Oslo-jenta er kjent for sin kompromissløse stil og bekymringsløse attitude. Bildene til Helene blir daglig repostet av stilkontoer på Instagram, og for noen år siden fanget hun også oppmerksomheten til Billie Eilish, som begynte å følge henne.  View this post on Instagram

Snart blir det bok laget av disse ungdommene

Elleve ungdommer mellom 12 og 19 år var forleden samlet i Østre Aker menighetshus for å gå et betydelig skritt videre med sitt bokprosjekt i samarbeid med forfatter, forlegger og skribent Roger Pihl.
Les mer om:

Turtips for liten og stor i Østmarka: – Det viktigste er å la de små styre tempoet og få utforske ting på veien

Sommeren er en fin tid å ta med seg barna ut i naturen. Men for noen kan det kanskje være vanskelig å vite hvor man bør legge turen. Sammen med turblogger Sara Pihl gir vi deg noen tips til hvor du kan legge turen og hva som kan være viktig å huske på slik at de små bevarer turgleden.
Les mer om:

Turblogger Sara Pihl gir deg tips til historiske turmål: – Det befinner seg noen historiske skatter i Østmarka

Østmarka er et eldorado for deg som er interessert i både historie og turgåing. Sammen med Sara Pihl gir vi deg tips til steder i marka du kan legge turen til i sommer.
Les mer om:

Nordlandsmuseet med alternativt sommeropplegg: Nå skal Eirin og Maria turnere på tunene

Eirin Edvardsen og Maria Pihl fra Nordlandsmuseet skal ha ute-arrangementer for små og store i sommer.
Les mer om:

Roger Pihl om Himmelbjerget: – Det er stor forskjell på å bestige og å beslentre

«Kunsten at bestige Himmelbjerget» er Roger Pihls nyeste bok. Selv har han besteget det danske fjellet flere ganger enn han kan huske, men for Ulven-forfatteren handler det om så mye mer enn å komme til toppen. Ikke minst er det mange veier å ta. Her vil han på ingen måte anbefale «å slentre bort» fra parkeringsplassen.
Les mer om:

Gradvis gjenåpning av Hedalsheimen

– Inne på Hedalsheimen minner hverdagen mer og mer om tiden før korona, forteller avdelingsleder Bodil Øyhus Pihl.
Les mer om:

Ny podcastserie: NORDE

NORDE er Norges første tankesmie for digital etikk, og rådet består av fagpersoner fra ulike fagområder og sektorer med kompetanse på digital etikk. Les mer Inga Strümke står bak initiativ og arbeidet med å utvikle og gjennomføre prosjektet, Frank Vevle er produsent. Margrete Tennfjord har designet logo. Podcastene er publisert her i kronologisk rekkefølge med den siste øverst. Podcast 10. mai:Hastedigitalisering i skolen – debatt Dagens tema er hastedigitalisering i skolen.

Best og verst fra influencer-Norge: Mars

Hei og gratulerer med april! At vi nå er inne i en ny måned, betyr at vi, som alltid, må gå gjennom hva som rørte seg i influencerverdenen forrige måned. Dette har kanskje vært en av de rareste månedene for vår generasjon, og det har selvsagt vært koronapreg over influencere og bloggere den siste tiden. Det virker også som om Camilla Pihl har vært gravid i et drøyt år, så jeg venter hvertfall spent på når det kommer en mini-Pihl <3 La oss sette i gang med oppsummeringen! Månedens (kanskje årets!) inspirerende: Filippa og mamma Funkygine Det skrives mye om Jørgine om dagen – spesielt hos meg.
Les mer om:

Torsdag kveld i Alna bydelsutvalg: Frustrasjon i åpen halvtime

Fjellhus-mannen Roger Pihl kom til åpen halvtime i Alna Bydelsutvalg med en bønn om hjelp i kampen mot asfaltering av grøntområder.
Les mer om:

Pihl og Peters kjøpte huset til influencer Gine Margrethe

Det nye huset til Camilla Pihl og Peter Peters var tidligere eid av influencer Gine Margrethe, som igjen kjøpte av Jan Fredrik Karlsen.

Elsk eller hat? Netflix med dansk Dracula via skaperne av Sherlock

Et plaster på såret for fans av BBC’ Sherlock? Det tar åresvis mellom hver sesong av den britiske nyklassikeren, hovedsakelig fordi hovedrolleinnhaverne (Benedict Cumberbatch og Martin Freeman) gjør så mye annet.

Vi får flere og flere nye apper – men kjører stadig buss for tog

KOMMENTAR: Hva skjer hvis digitaliseringen kun foregår på overflaten, spør Sven Pihl.
Les mer om:

Skam-stjerner gjenforenes i Netflix’ Ragnarok

Norrøn mytologi er eldgammel historie. Eller er den egentlig det? Slik teaser Netflix sin første norske originalserie Ragnarok. Foran kamera samler de en neve unge talenter kjent fra blant annet Skam og Heimebane. I ledende roller finner vi nemlig Skam-trioen David Stakson (tidligere kjent som David Alexander Sjøholt), Herman Tømmeraas og Theresa Frostad Eggesbø. Vi møter også Emma Bones fra Heimebane, Jonas Strand Gravli fra Netflix’ 22.

Dette blir viktig for deg som eier bolig i 2020

Økte kommunale avgifter er en av faktorene som vil kunne påvirke boligmarkedet i 2020, ifølge forbruker- og kommunikasjonssjef i Huseiernes Landsforbund, Carsten Henrik Pihl. Huseiernes Landsforbund planlegger også å løfte en nygammel sak på den boligpolitiske agendaen.
Les mer om: