Nyheter om Peterson


CSI-stjerne innlagt på sykehus

William Peterson ble fredag lagt inn på sykehus på grunn av utmattelse etter lange og tøffe innspillingsdager.
Les mer om:

Terje Haglund (64) er død: – En bauta i byens næringsliv er borte

Den kjente næringslivstoppen Terje Haglund er død, 64 år gammel. Han var blant annet direktør i selskaper som Kronos Titan og Peterson.
Les mer om:

Skuespilleren Tord Peterson er død

Den svenske skuespilleren Tord Peterson, kjent fra Änglagård-filmene, er død.
Les mer om:

«Änglagård»-skuespiller Tord Peterson (94) er død

Skuespilleren, kjent fra «Änglagård»-filmene, er død 94 år gammel.
Les mer om:

Jordan Peterson på beina igjen, fortsetter kulturkrigen?

GJESTEKOMMENTAR: «Fenomenet» Jordan Peterson er tilbake, og kontroversene er her allerede.
Les mer om:

Kelsey Nicole om Megan Thee Stallion: – Jeg ville aldri ønsket å ha en sjel som henne

Megan Thee Stallion får svar på sin nye disselåt «Shots Fired». Men den som reagerer er hennes tidligere bestevenn Kelsey Nicole. Foreløpig ikke Tory Lanez. På låten, hvor Megan sampler The Notorious B.I.G.-klassikeren «Who Shot Ya», går hun hovedsaklig etter Tory, som skal ha skutt og skadet henne i sommer. Tory Lanez (Alberto E.

Tory Lanez kommenterer siktelsen

Tory Lanez hevder igjen at han er uskyldig. Dagen etter at myndighetene i Los Angeles siktet kanadieren, tar han til Twitter. Tory skriver at tiden vil vise om han blir dømt for å ha skutt Megan Thee Stallion i juli. Noe hun hevder. «Sannheten vil komme frem i lyset», twitrer Tory Lanes alias Daystar Peterson. «Jeg har troen på at Gud vil vise det…» «Kjærlighet til alle mine fans og folk som har holdt seg trofaste mot meg og kjenner mitt hjerte.» «En siktelse er ikke en dom.

Tory Lanez siktet for å ha skutt Megan Thee Stallion

Tory Lanez alias Daystar Peterson er siktet for å ha angrepet og skutt en kvinnelig venn flere ganger i føttene i Hollywood Hills tidligere i år. Dette bekrefter LAPD sent torsdag kveld, uten å nevne navnet til Megan Thee Stallion, ifølge Variety. Men det er åpenbart henne. Kanadieren kan risikere nesten 23 års fengsel. Han vil bli stilt for retten tirsdag 13.

Reagerer på kutt: – Fortsetter korstoget mot denne gruppa

Knut H. Peterson, generalsekretær i Norsk cøliakiforening, er lite fornøyd med forslaget til statsbudsjettet 2021.
Les mer om:

Megan Thee Stallion hevder at Tory Lanez skjøt henne – se video

Megan Thee Stallion sier nå at det var Tory Lanez som skjøt henne flere ganger etter et poolparty hos Kylie Jenner i forrige måned. – Ja, Tory skjøt meg… Du skjøt meg og du fikk din publicist og dine folk til å kontakte alle disse bloggene og juge. Slutt å juge! Megan Thee Stallion fortalte dette da hun gikk live på Instagram natt til fredag norsk tid. Det ble først hevdet at Megan blødde fra føttene fordi hun hadde kuttet seg på glass natt til 12. juli. Meg hevder at Tory Lanez’ fans – og andre – har hevdet at hun var voldelig mot Tory. – Jeg slo deg aldri!

Barnebarnet (8) drept: Hun vil spare livet til trippelmorder

Daniel Lewis Lee er dømt for overlagt drap på hennes datter, barnebarn og svigersønn. Earlene Peterson (81) ber likevel om at livet hans blir spart.
Les mer om:

Svensk skiess legger opp

Langrennssprinteren Teodor Peterson (31) legger opp etter denne sesongen.
Les mer om:

Svensk OL-medaljevinner legger opp

Langrennssprinteren Teodor Peterson (31) legger opp etter denne sesongen.
Les mer om:

Svensk OL-medaljevinner legger opp

Langrennssprinteren Teodor Peterson (31) legger opp etter denne sesongen.
Les mer om:

Ydmyket av Johaug: - Pinlig

Federico Pellegrino og Teodor Peterson var blant utøverne som ble slått av Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg i går. Pinlig, mener Emil Iversen. Pellegrino kontrer, mens Maurice Manificat er forbløffet av to grunner.

Jordan Peterson lagt inn på avrusning i Russland

Den populære og kontroversielle psykologiprofessoren måtte ifølge datteren til Russland for å få akuttbehandling for benzodiazepin-avhengighet.
Les mer om:

Strømmegodbitene vi gleder oss til

HBO har julepakken klar – med tre store serienyheter på løpende bånd. Ikke minst er strømmegiganten aktuell med kommende «The Outsider», en serie basert på Stephen King-boken med samme tittel. Dette er en serie det knytter seg betydelig spenning til, og datoen interesserte må merke seg er 13. januar. Da kommer to av seriens ti episoder. Deretter vil det komme én ny episode ukentlig, på mandager. LES OGSÅ: 23 kvinner svarer Weinstein. Opptakten til mysteriedramaet er det brutale drapet på en gutt i en amerikansk småby.

I dette teltet ble svenske tilbudt sigaretter etter målgang i verdenscupen

PLANICA/OSLO (NRK): De to norske lagene herjet på lagsprinten søndag. Men utøverne gjorde store øyne da de hørte at Teodor Peterson ble møtt av sigarettlukt og senere tilbudt røyk, da svensken skulle skifte klær og varme seg etter målgang.
Les mer om:

Svensken fekk tilbod om sigarettar – Gjøran gjekk som ein røyk og sikra pallplass

PLANICA/OSLO (NRK): De to norske lagene herjet på lagsprinten søndag. Men utøverne gjorde store øyne da de hørte at Teodor Peterson ble møtt av sigarettlukt og senere tilbudt røyk, da svensken skulle skifte klær og varme seg etter målgang.
Les mer om:

Er du student fra Råde og trenger penger? Da bør du kontakte denne mannen

Har du hørt om M. Peterson & Søns Fond til Arbeidslivets Fremme før? Hvis du er student som kommer fra Råde, bør du definitivt lære deg hva det er.
Les mer om:

Skal lage ny serie av true crime-suksessen «The Staircase» – med legende i hovedrollen

Det melder The Hollywood Reporter denne uken. Serien «The Staircase» kom først ut i 2004 og tar for seg det mistenkelige dødsfallet til Kathleen Peterson og rettssaken i kjølvannet mot den hovedmistenkte i saken, hennes ektemann Michael Peterson. LES OGSÅ: Mestermøte i Scorseses gangsterdrama. Ifølge The Hollywood Reporter og Variety skal Harrison Ford være tilknyttet prosjektet både som skuespiller og produsent. Dette vil i så fall være hans første TV-rolle på over 25 år.

SportExpressen avslører kaoset bak sparkingen

Snart er Norge det eneste landet i verden som har interesse for langrenn og snø til å gå på, men en skikkelig skandale fenger fortsatt, også i Sverige.  Noe av dynamikken mellom Norge og Sverige forsvant etter at en kjent trønder la opp. SportsExpress har funnet «skandaler» på hjemmebane og kommer med avsløringer i forbindelse med avgangen til Rikard Grip, med følgende tredelt overskrift. Sannheten om kaoset – Rikard Grip ble sparket Et halvt år med kaos.

Kalla om svensk ski-turbulens: – Jeg er lei meg

Det svenske langrennskaoset i sommer kom som et sjokk på Charlotte Kalla (32). Landslagssjefen Jonas Peterson måtte gå etter bare noen måneder i jobben.
Les mer om:

Kalla om svensk langrennskaos: – Sjokkert!

Charlotte Kalla har fulgt det svenske langrennskaoset på avstand og er skuffet og lei seg etter at Jonas Peterson ble tvunget til å gi seg som landslagssjef.
Les mer om:

Byrå: Smørekrangel ledet til svensk langrennstopps avgang

En uoverensstemmelse med smøreteamet skal ha vært årsaken til at Jonas Peterson ble tvunget til å slutte i jobben som svensk landslagssjef i langrenn.
Les mer om: