Nyheter om Petersen


Valget fylkene «glemte»: – Veldig trist, sier Márjá (19)

Samiske ungdomspartier fikk bare deltatt i tre skoledebatter. Dermed går unge glipp av noe viktig, mener Márjá Petersen.
Les mer om:

Får keeperhjelp fra Molde

19 år gamle Oliver Petersen kommer rett fra U21 landslagskamper til Grorud som er i trøbbel i OBOS-Ligaen på et låneopphold resten av sesongen. – Keepertalentet har stått fem A-lagskamper for Molde denne sesongen. Unggutten kom til Molde fra Follo høsten 2018 og har nylig skrevet under på en kontrakt som binder han til romsdalsklubben ut 2024. Mens Molde kjemper om seriegull i Eliteserien mot regjerende seriemestre Bodø/Glimt er situasjonen helt annerledes for Grorud. – Oslo klubben er nest sist i OBOS-Ligaen et poeng over Strømmen.

Molde låner ut keepertalent

Oliver Petersen, som har stått fem A-lagskamper for Molde denne sesongen, lånes ut til 1.-divisjonsklubben Grorud ut sesongen. 19-åringen kom til Molde fra Follo høsten 2018 og har nylig skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2024.
Les mer om:

Grorud henter landslagskeeper

Grorud IL har i dag hentet Oliver Petersen på lån fra Molde ut sesongen 2021. Oliver er keeper, og kommer rett fra landslagssamling med U21-landslaget.
Les mer om:

Iben og Tiril (19) skal krysse Atlanteren

Barndomsvennene Iben Petersen og Tiril Salvesen (19) skal seile over Atlanterhavet til neste år, men først må de mekke – for øyeblikket står båten stille i havna.
Les mer om:

Tungbil-Hans kritisk til tunnel-planen

Vogntog-sjåfør Hans Petersen etterlyste nedsatt hastighet i Sørfold-tunnelene. Forslaget som nå er ute på høring får den rutinerte sjåføren til å måpe.
Les mer om:

Denne tunnelen kan få maks-fart på 60 km/t

Fem dager etter at tungbil-sjåfør Hans Petersen tok til orde for fartsredusering sendte Statens vegvesen ut på høring et forslag om å sette ned farta i tunnelene.

Ny tunnel-ulykke skremmer yrkessjåfør-organisasjon: Tungbilsjåfør vil ha 60-grense i tunnelene på E6 gjennom Sørfold

Fredag 13. kunne det enda en gang gått skikkelig galt i en E6-tunnel. Sjåføren slapp unna med en knekt nese. TIA og Hans Petersen tar til orde for å sette ned fartsgrensa i tunnelene.
Les mer om:

Eriksens tidligere gymlærer: - Forferdelig

Kim Frank Petersen ble i likhet med resten av verden rystet av TV-bildene som viste Christian Eriksens (29) hjertestans. Eriksens tidligere gymlærer synes det er vanskelig å sette ord på.
Les mer om:

Molde vant tross utrolig selvmål

Kristoffer Haugen satte ballen i nettet tre ganger da Molde vant 3-1 over Sandefjord. To ganger i Sandefjord-målet, og én gang i Molde-målet. Og hans selvmål var smått utrolig. Planen hans var nok å sende et ufarlig tilbakespill til keeper Oliver Petersen, men han var feilplassert, og rakk ikke ballen som i stedet trillet i nettet. Men Molde hadde god kontroll, og ved to scoringer av nevnte Haugen og én scoring av Ohi, ble det grei seier. Dermed henger moldenserne med i teten, og de ligger på tredjeplass i Eliteserien. En liten nedtur fikk dagens vinner likevel.

Molde-debutant Oliver (19) «frikjent» etter absurd selvmål: – Han har et sterkt hode

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord-Molde 1–3) Med første- og andrekeeperen på skadelisten var Oliver Petersen (19) plutselig på plass i Molde-buret.
Les mer om:

Oppstart av grunnboring E6 Sørfold: - Gledelig nyhet for trailersjåfører

(SøRFOLD) - Det er en gledelig nyhet å høre at arbeidet med E6 i Sørfold er i gang, sier sekretær Hans Petersen i Truckers international association.
Les mer om:

Skytjenesteavtalen PS2021 Cloud

Den nye skytjenesteavtalen PS2021 Cloud gir deg mulighet til å kjøpe standard skytjenester som en helhetlig løsning som inkluderer konfigurering og integrasjon av skytjenesten, i kombinasjon med utvikling av skreddersydde komponenter. Det tilrettelegges for verdiøkende tjenester for å sikre tilgjengelighet for løsningen og for et livsløp med kontinuerlig videreutvikling mot et definert målbilde. Jørgen Petersen, Trine Vabog og Espen Bakjord presenterer Dataforeningens nye skytjenesteavtale PS2021 Cloud. Den nye avtalen PS2021 Cloud er tilgjengelig i vår nettbutikk. 13.

De eide leilighet, hadde jobb og det man kaller et A4-liv. En dag var det nok

Line Hansen og Hans Petter Petersen solgte alt de eide og flyttet i seilbåten.
Les mer om:

Debatt: Glede over nye veier, men også en porsjon skepsis

(SØRFOLD) TIA Norge håper det ikke blir en halvgod løsning, når regjeringen nå vil bruke ti milliarder på Sørfold-tunnelene, skriver sekretær Hans Petersen i Truckers international association.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Denne mannen har en utrolig rekord i Bundesliga

Nils Petersen er en ekte superreserve. Ingen har scoret mer mål enn 32-åringen som innbytter i Bundesliga.
Les mer om:

Mikkel (20) fra Danmark er heltidsansatt som trener(pluss)

Mikkel Vitting Petersen ble i sommer annonsert som ny hovedtrener for Ørland Turn. Han forteller at han tenker turn nesten hele døgnet.

- Straffer bare store kjøretøy

(INDRE SALTEN) Hans Petersen i TIA mener politiet bare straffer sjåfører av store kjøretøy som foretar farlige forbikjøringer.
Les mer om:

River kontrakten i to etter bare en måned

Oppholdet i Norge ble kortere enn alle hadde tenkt seg for den tidligere Hobro-spilleren.I oktober signerte midtbanespiller Rasmus Minor Petersen med Odd BK nå er kontrakten som i utgangspunktet bare varte ut sesongen revet i to. «Det er noen personlige ting jeg må prioritere. Familien betyr alt for meg, så derfor er dette også en no brainer», sier Rasmus Minor Petersen til tipsbladet.dk Les: Real Madrid kaster Isco inn i en usannsynlig byttehandel Nå forlater dansken Norge uten et eneste minutt på banen, dog fikk han gleden av å følge fem kamper fra benken.

Ferdig i klubben og sendes hjem

SKIEN: Odd har blitt enig om å løse Rasmus Minor Petersen fra kontrakten han har med klubben.
Les mer om:

Medaljekamp på Intility Arena, når Vålerenga tar i mot Odd Grenland:- En kamp som byr til fest

Det er fort gjort å peke på kveldens oppgjør fra Oslo som et Fagermo-prestisjeoppgjør, men først og fremst er dette en viktig kamp i medaljekampen i Eliteserien.Både Vålerenga og Odd står før søndagens kamper med 42 poeng, tre mindre enn Rosenborg på tredjeplass.Før kveldens kamp kan Dag-Eilev Fagermo etter rapportene skilte med skadefri Vålerenga-tropp, mens Odd mangler stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen. I motsatt ende av banen regner skiensklubben med å ha toppscorer Mushaga Bakenga klar selv om han måtte av med skade i sist kamp.

Nettopp fått din første jobb? Dette må du huske på!

Advokat Niels-Christian Schelver Petersen er ekspert på arbeidsrett.

Håpet han skulle få sjansen: – Jeg er mest skuffet over meg selv

SKIEN: Med Steffen Hagen ute, håpet Bjørn Mæland (19) at det var hans tur til å få sjansen i midtforsvaret. Så hentet Odd Rasmus Minor Petersen. – Helt fair, mener porsgrunnsgutten som er mest skuffet over seg selv.

Disse var på standup på Blå Grotte med Sturla Berg-Johansen

Tirsdag kveld prydet fem komikere scenen på Blå Grotte: Sofie Frøysaa, Lars Petersen, Karsten Blomvik, Joachim Skage og Sturla Berg-Johansen.
Les mer om: