Nyheter om Pedersen


Catrine starter ny hud- og laserklinikk: - Jeg blir provosert når folk sier det vi driver med er overflatisk

Kosmetisk sykepleier Catrine Nedregård Pedersen (44) fra Fauske starter klinikk i Ramsalt 1. November. Med seg på lag har hun spesialist i allmennmedisin Synne Berild. - Dette blir noe nytt i Bodø, sier hun.

Folk kom langveisfra da «Høllywood» åpnet: – Det har vært mye mas om åpninga

TOKKE: Denne helgen åpnet Pål Øyvind Pedersen dørene til det nye utestedet. – Det var nesten fullt.
Les mer om:

Børre ble skadd da han gikk mellom hunder i slåsskamp - sterkt kritisk til politiets etterforskning

Børre Pedersen ble liggende på sykehus i tre uker etter et hundebitt. Han mener politiet ikke fulgte opp saken godt nok i etterkant.
Les mer om:

Ble svindlet for flere millioner – nå skal mistenkt inn til nytt avhør

SKIEN: Det var i fjor sommer at Helge Pedersen slo seg selv konkurs og anmeldte svindel av selskapet Reiseglede AS.

Bruker opp mot 100.000 på dataspill: – Foreldre må snakke med ungene om dette

EA Games drar inn 47 milliarder kroner i året. 14 av disse kommer fra folk som satser penger på minitransaksjoner. – Kynisk forretningsmodell, sier Magnus Pedersen i Spillavhengighet Norge.

Lokket til CoWorx Hovden

At Hovden fikk sin CoWorx-avlegger, lokket gründer Per Pedersen til å flytte opp fra Kristiansand. Men blant brukerne er det også hyttefolk som leier seg en kontorplass for én eller flere dager.

– Når du har en så spesiell eiendom kan du ikke ødelegge den med enkle løsninger

PORSGRUNN: – Det kan godt hende jeg angrer, men det får så være, sier Rune Pedersen. Han har sansen for eiendommer utenom det vanlige, og her han bor nå er det fossiler i grunnmuren og parana pine på veggen.
Les mer om:

Frank Pedersen i urent farvann

Initiativet og regien i byutviklingen overlates private utbyggere. Byen utvikles bit for bit med stadig varierende og ikke sammenhengende arkitektur.
Les mer om:

Seier for koronasvekkede Vipers

Kristiansand Vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot Flint Tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. Molde vant også og holder følge. Vipers var uten Marta Tomac, Andrea Austmo Pedersen, Sunniva Andersen og Tuva Ulsaker Høve i kampen. De er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot Slovenia.

Slik starter Norge

Landslagssjef Ståle Solbakken har valgt følgende lag til den viktige kampen mot Montenegro mandag kveld: Ørjan Håskjold Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Andreas Hanche-Olsen, Birger Meling - Mats Møller Dæhli, Martin Ødegaard, Patrick Berg, Mohamed Elyounoussi, Jens Petter Hauge - Kristian Thorstvedt. NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp mener det er naturlig at Thorstvedt får fornyet tillit på topp. – Han imponerte både oss og Solbakken.

Over 18 000 så svensk toppkamp. Nå drømmes det om lignende tribunefeber i Norge.

– Det føltes ut som at man spilte Fifa på Playstation, sier den norske Hammarby-spilleren June Pedersen.

Vrakes fra landslaget

Mandag ble friidrettslandslaget for 2022 presentert. Hekkeløperen Isabelle Pedersen som ikke klarte å kvalifisere seg til OL i Tokyo i sommer vrakes. Se hele uttaket på tv2.no
Les mer om:

Isabelle Pedersen vrakes

Hekkeløper Isabelle Pedersen er ikke tatt ut til landslaget kommende sesong. Det ble klart da landslaget i friidrett ble presentert mandag. Sportssjef i friidrettsforbundet, Erlend Slokvik, tok da ut friidrettslandslaget med utøvere som satser mot OL i Paris i 2024. Pedersen får altså ikke fortsette på landslaget.

Russisk skøyteløper døde

Den russiske skøyteløperen Ruslan Zakharov er død, 23 år gammel. Søndag klokken 06.10 på morgenen ble han påkjørt av en lastebil i byen Khabarovsk helt øst i Russland. Han ble fraktet til sykehus og døde senere av skadene. Det bekrefter det russiske skøyteforbundet. Zakharov er tidligere juniorverdensmester og russisk mester i kortbaneløp. Han har stått utenfor landslaget de siste sesongene. PS! Dette er ikke Ruslan Zakharov (34) som ble olympisk mester på 5000 meter i 2014 – og som flere ganger har konkurrert mot Sverre Lunde Pedersen og de norske utøverne.

Norges nye stjerneskudd: – Folk er veldig sjokkerte

Han ble møtt med skepsis da han satte seg som mål å spille på A-landslaget innen noen få år. Nå er Marcus Holmgren Pedersen (21) allerede nødt til å sette seg enda mer hårete mål.
Les mer om:

Den rosa sløyfen er en viktig påminner: Det startet med en liten kul i brystet

Lill Monica Pedersen var bare 29 år gammel da hun fikk beskjeden som så mange av oss frykter. Kulen hun kjente i brystet var kreft.
Les mer om:

Disse fergerutene blir nå gratis – men Mona vil ikke juble helt ennå

Det blir halv pris på fergebilletter og gratis ferge på strekninger med under 100.000 passasjerer, framgår det av regjeringsplattformen til Sp og Ap. Mona Pedersen, ordføreren på Karlsøy, er ikke helt fornøyd.
Les mer om:

Dansk sveibu mottok Forsvarsmedaljen: – Jeg tror man kan konstatere at de største patrioter ofte er innvandrere

Flemming Pedersen er den danske norgespatrioten som mottok Forsvarsmedaljen. Men da han først kom til Norge banket han rust av gasstankere i Smedasundet.
Les mer om:

«Gamsten» roser Norges dødballgrep

ISTANBUL/OSLO (VG) (Tyrkia - Norge 1–1) Dødballkongen Morten Gamst Pedersen tror Norges innleide ekspertise kan gi dem en virkelig forse i de viktige kampene som kommer.

Solbakken overrasker

Ståle Solbakken velger å starte med Kristian Thorstvedt på spissplass mot Tyrkia. Det bekreftes av NFF. Dette er Solbakkens utvalgte (4-3-3): Ørjan Håskjold Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Andreas Hanche-Olsen, Birger Meling - Martin Ødegaard, Patrick Berg, Morten Thorsby - Jens Petter Hauge, Kristian Thorstvedt, Mohamed Elyounoussi. – Et overraskende uttak. Men jeg tror det er lurt å spille med tre sentralt mot et lag som har det samme, slik at vi ikke havner i undertall, men jeg er spent på hvordan Berg og Ødegaard fungerer i de rollene.

Ordfører-Anne om Skagerak-vedtaket: – Siste ord er ikke sagt

Ordfører Anne Rygh Pedersen (Ap) mener Kunnskapsdepartementets snuoperasjon i Skagerak-saken er uheldig.
Les mer om:

Gulbrandsen og forlovedens Tyrkia-eventyr: – Dette man har jobbet for hele livet

ISTANBUL (VG) Fredrik Gulbrandsen (29) lever profflivet i Tyrkia med forloveden Malene Pedersen (25). Spissen har likevel forståelse for at Ståle Solbakken ikke har tatt ham ut til landslagets VM-kvalifiseringskamp mot landet.

Raser mot «skummel» park: – Datteren min har våknet om natten og ropt i søvne

Tobarnsmoren Silje W. Pedersen reagerer kraftig på konseptet «Skumle dager» i Dyreparken. Hun mener aldersgrensen burde vært høyere på enkelte av aktivitetene. Dyreparken innrømmer at det er vanskelig å tilpasse aldersgrensene.
Les mer om:

Norge-juvelen tok alle på sengen: – Dette var ikke planen

Nå går karrieren til Marcus Holmgren Pedersen (21) like hurtig som fartsmålingene hans.
Les mer om:

Må innføre smitteverntiltak mens resten av Norge åpner: – Et nederlag

– Mange vegrer seg for vaksinering, sier kommuneoverlege Ellen B. Pedersen i Øksnes i Vesterålen.