Nyheter om Paris


FIFA 22: Her er topp 100

De 100 beste spillerne i FIFA 22 Ultimate Team er avslørt. – Spesielt Paris Saint-Germain-fans har noe å glede seg over.

Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma

Mino Raiola har en klientliste som inkluderer Pogba, Zlatan, Donnarumma og Erling Haaland. Når du signerer kontrakt med den italienske agenten er du som spiller sikret en av de største haiene på markedet. Med i pakken har du også sikret en agent som lever av å prate med store bokstaver. Europamester Gigio Donnarumma er en av de desidert største keepertalentene på markedet, og er som 22-åring allerede en fullblods førstekeeper på høyeste nivå. 251 seniorkamper for AC Milan har keeperen under hanskene sine, i sommer kom overgangen til det som har blitt verdens mest stjernespekkede klubb.

Matthijs de Ligt skal hentes til Premier League

Denne sommeren har noen av de beste midtstopperne vært på reise. Upamecano ble hentet av Bayern, PSG sikret seg Sergio Ramos, Liverpool fikk sin Ibrahima Konaté, United lyktes endelig med Raphael Varane. Hos Chelsea er planen for midtstopper-forsterkning flyttet til neste sommer, men da skal det også gjøres skikkelig. Denne sesongen ser det ut som Chelsea-supporterne slipper å bekymre seg for midtforsvaret. Med imponerende fem clean sheets på de første seks Premier League-kampene har Thomas Tuchel bygd opp en festning av et forsvar.

Ubåtstriden: Slik gikk «århundrets avtale» i vasken

Australias skroting av en lukrativ avtale om kjøp av ubåter fra Frankrike har ført til en diplomatisk krise mellom Paris og allierte i Canberra og Washington.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden

Alle var rimelig sjokkerte da verden fikk vite hvor mye Lionel Messi faktisk tjente i Barcelona, 71 millioner euro i lønn kan senke enhver klubb. – Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden denne sesongen.

Skal ikke bo med kjæresten

Den danske prinsen kommer til å bo alene i Paris.
Les mer om:

Chelsea vil blåse Real Madrid av banen med gigantbud

Man trenger ikke være fotballprofessor for å vite at det blir store huller igjen i et forsvar når spillere som Raphaël Varane og Sergio Ramos drar videre. Real Madrid som har fått ting til å virke under Carlo Ancelotti er fullstendig klar over at noe må gjøres for å kunne hente hjem Champions League trofeet. Konkurransen er knallhard, som alltid egentlig, men i år er det flere som fremstår som sterke, blant annet Manchester United og Paris Saint-Germain har benyttet sommeren meget godt. (De to klubbene er mottagere av Raphaël Varane og Sergio Ramos) Les: I trøbbel?

Se stjernene i den franske ligaen i aksjon - vi sender alle kveldens kamper direkte

SKIEN: Elba Rashani skal i aksjon for sitt Clermont Foot. Laget møter Rennes på bortebane. Stjernegalleriet i Paris Saint Germain spiller bortekamp mot Metz klokken 21.00 i kveld. Alle kampene fra den franske toppdivisjonen Ligue 1 kan du se direkte på TA.no i kveld. Her er kampmenyen.
Les mer om:

Ronaldo passerte Messi

Cristiano Ronaldo topper Forbes' ranking over verdens best betalte fotballspillere. Han jekket stjernerivalen Lionel Messi ned fra førsteplassen. Det amerikanske finansmagasinet Forbes lager hvert år en topp-ti-liste over fotballens mest gasjerte spillere. Ifølge Forbes tjener Ronaldo 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket.

Messi mister kamp

Paris Saint-Germain-stjernen Lionel Messi har fått en mindre skade i kneet og spiller ikke seriekampen mot Metz onsdag. Det opplyser den franske storklubben på sitt nettsted. Det er ikke oppgitt om Messi fikk smellen i søndagens kamp mot Lyon, der argentineren ble byttet ut etter 75 minutter. – Lionel Messi har tatt en MR-undersøkelse i morges, og den bekrefter tegnene på en bloduttredelse i kneet. En ny sjekk gjøres innen 48 timer, skriver klubben.
Les mer om:

Regjerende Serie A mestre ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre

Da Ole Gunnar Solskjær overtok som midlertidig manager høsten 2018 arvet han nyinnkjøpt superstjerne Alexis Sanchez som i flere år hadde vært genial for Arsenal. – Lønna var gigantisk og resultatene, vel de var så dårlige at etter Manchester United fikk ordnet med et utlån til Inter Milan ba han fansen om unnskyldning. Nå er det ifølge InterLive regjerende Serie A mestre som ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre, eller som de skriver: «Håper å kvitte seg med Alexis Sanchez».

Solberg: Dårlig stemning før klimatoppmøte

Verden har ikke levert på løftene fra Paris, sier statsminister Erna Solberg, som sier det er dårlig stemning i forkant av klimatoppmøtet senere i høst.

Real Madrid jakter Paris Saint-Germain stjerne

Det virker som om ideen Kylian Mbappe etter Real Madrid fikk et rungende nei til 2 milliarder kroner i sommer er lagt på is. – Real Madrid har under Carlo Ancelotti spilt på seg selvtillit og leder La Liga foran de regjerende mestre Atlético Madrid. Manageren ønsker ikke å gå etter de mest spektakulære navnene, men heller fylle igjen de opplagte hullene i laget.

Gündogan usikker før viktige kamper

Midtbanemann Ilkay Gündogan er trolig det siste tilskuddet på skadelisten til Manchester City før en periode med flere store oppgjør. Gündogan spilte hele kampen som endte 0-0 mot Southampton lørdag. City-manager Pep Guardiola sa mandag at Gündogan «trolig» er skadd. I kampen mot Southampton måtte de lyseblå klare seg uten John Stones, Aymeric Laporte og Oleksandr Zinchenko i forsvaret, samt midtbanespiller Rodri. Den neste tiden venter Chelsea (25. september), Paris Saint-Germain (28. september) og Liverpool (3. oktober).

Sjokket: - Hvordan er det mulig!?

I toppkampen mellom Paris Saint-Germain og Lyon ble Lionel Messi (34) byttet ut da hjemmelaget jaktet seieren. Det har fått flere til å reagere.
Les mer om:

Pochettino har utfordringen som ingen andre managere – garantert

PSG har lastet opp troppen med spillere som hadde gått rett inn på førsteelleveren på de beste lagene i verden. For Pochettino er utfordringen å sette investeringene i arbeid samtidig. Lionel Messi ble hentet til Paris for å avgjøre de tette og viktigste kampene. Mot rivalen Lyon ble argentineren tatt ut banen da kampen sto og vippet på 1-1. Les: Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen -Alle vet at vi har gode spillere på laget.

Mino Raiola ute og slenger med kjeften – igjen

Det er få som liker Mino Raiola, noe som trolig får agenten til å glise. Jobben hans er å bruke det som er av virkemidler for å fylle opp kontoen til klientene sine og seg selv, noe han er irriterende dyktig til. Pogba, Zlatan, Haaland, Donnarumma med flere. Når Raiola er på jakt etter bedre eller nye avtaler for klientene sine går han aldri stille i dørene. Les: Derby er under konkursadministrasjon I sommer valgte europamester Donnarumma PSG etter et salig kaos på forhandlingsrommet hos AC Milan de siste to sesongene.

Sjelden har det gått fortere å komme seg hjem fra Paris

Men å suse rett forbi passkontrollen var ikke populært!
Les mer om:

Terrorrettssaken i Paris: Politimann beskrev «krigssone» på Bataclan

90 personer ble drept og enda flere såret i konsertlokalet Bataclan i Paris i 2015. En politimann skildret i retten fredag grusomhetene på åstedet.
Les mer om:

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Må vinne mot Granada, Cadiz og Levante, hvis ikke er det slutt

Det er en siste advarsel som nå tildeles Barcelona manager Ronald Koeman. Litt som advarsler du kan få på hjemmebane hvis du lar oppvasken stå. Ikke overbevisende spill I La Liga har Barcelona tatt syv av ni mulige poeng uten sine to største stjerner Lionel Messi som nå er Paris Saint-Germain spiller og Antoine Griezmann som er tilbake i Atlético Madrid. Sport skriver at til tross for ekstrem sparekniv i klubben og en tynnere stall enn på lenge legges dårlige prestasjoner på manageren sine skuldre.

Merkel på middag med Macron

Tysklands statsminister Angela Merkel drar torsdag til Paris for å diskutere utenrikspolitiske spørsmål og spise middag med Emmanuel Macron.

PSGs stjernetrio skuffet mot Brugge: – Ingen kan være tilfreds med prestasjonen

Paris Saint-Germain startet med Neymar, Kylian Mbappé og Lionel Messi, men klarte bare 1-1 mot belgiske Brugge i åpningskampen i mesterligaen.
Les mer om:

Forklarte seg om Bataclan-terroren for første gang

Den hovedtiltalte Salah Abdeslam har for første gang forklart seg om terrorangrepet i Paris i 2015. Han sa at angrepene på IS i Syria var årsaken, og Frankrike og vanlige franskmenn var målet.
Les mer om:

Bild: Chelsea vet nå hva de må gjøre for å beholde Rudiger

Den tyske landslagsspilleren har vokst under Thomas Tuchels ledelse. Nå kan dette sende Rudiger ut av klubben. Litt enkel konklusjon, men med mindre enn året igjen av kontrakten med Chelsea, står 28-åringen fritt til å forhandle med Chelseas rivaler i Europa fra nyttår.