Nyheter om Paris


RMC Sport: Ikke lenger bare Harry Kane som kommer på overgangsmarkedet i sommer

Nå blandet ikke den franske sportsjournalisten hos RMC inn Harry Kane, men for oss blir overgangsmarkedet helt ekstraordinært der to av verdens desidert beste angrepsspillere – begge til godt, godt over milliarden – er på varslet exit. Kylian Mbappé. For en måned siden gikk PSG-bossen ut med en bastant kommentar til ryktene om at Kylian Mbappé var på vei ut. Ifølge RMC Sport blir dette tomme trusler. -Jeg vil gjøre det meget klart. Kylian kommer til å bli i PSG. Vi kommer aldri til å selge ham og han kommer aldri til å gå gratis, kom det fra Nasser Al-Khelaifi ifølge L´Equipe.
Les mer om:

Avslører nye detaljer om natten Diana døde

Til britiske Daily Mail forteller flere av aktørene som deltok på ulykkesstedet for første gang om hva som skjedde den skjebnesvangre natten i Paris i 1997.
Les mer om:

Hegerberg får dansk spisskollega

Den danske fotballprofilen Signe Bruun forlater Paris Saint-Germain og blir spisskollega med Ada Hegerberg i Lyon. Det melder Lyon på sine nettsider. Bruun har signert en toårskontrakt med sin nye arbeidsgiver. 23-åringen har spilt for PSG siden 2018. Lyon har vært den dominerende klubben i europeisk kvinnefotball i en årrekke. Sist sesong ble imidlertid Hegerberg og lagvenninnene vippet ned fra tronen i hjemlandet av nettopp PSG. I mesterligaen ble det exit i kvartfinalen, også det mot PSG. Signe Bruun spilte tidligere for Fortuna Hjørring i fire sesonger. Hun står med 13 landskamper.
Les mer om:

Har aldri startet bedre: Nordens Paris – Lehnes Paradis

(Tromsø – LSK 1-2). Når LSK og Tromsø skal møtes, er det bare å spille på det laget som har Thomas Lehne Olsen. Søndagens dobbel gjør at han er godt foran skjema til bestenotering.

Det står mellom Solskjær, Guardiola og Pochettino

Harry Kane er fantastisk lei av kaoset som er Tottenham om dagen, han vil gjerne vinne noe stort og det gjør man ikke i en klubb som er dårlig ledet. – Da Mauricio Pochettino fikk sparken i 2019 bare noen måneder etter han ledet London laget til Champions League finalen var det en nedtur for klubbens største stjerne. Forholdet til arvtager Jose Mourinho rakk aldri å bli gått og nå, som Tottenham har brent igjennom en rekke kandidater og ikke funnet noen som de vil ha som faktisk vil ha jobben.

90min: Harry Kane har gitt representantene sine beskjed om neste klubb

Mens vi venter på at Harry Kane skal gnistre til i landslagsdrakten (vi er fortsatt søvnige etter 0-0 kampen mot Skottland på fredag), jobbes det for å sende Premier Leagues største angrepsspiller til Paris.

Manchester United dropper Sergio Ramos

Det er kanskje ikke så snodig at Sergio Ramos som ikke ble enig med Real Madrid om en ny avtale fortsatt er lojal ovenfor klubben han har vært i de siste 16 årene. – Han slutter, det er helt sikkert, men han har ikke tenkt til å få til en konkurrent i La Liga. Det var en svært emosjonell kaptein og faktisk også president som tok farvel i en distansert seremoni. Les: Ajax har solgt spissen Lassina Traore «Dette er en av de vanskeligste stundene i mitt liv. – Det er på tide å ta farvel med Real Madrid. Jeg vil takke alle supporterne og hadde ønsket å si takk på Santiago Bernabéu.

Kopi av Mona Lisa solgt for nærmere 30 millioner kroner

En kopi av det kjente maleriet ble fredag solgt for nærmere 30 millioner kroner på en kunstauksjon i Paris.
Les mer om:

Georginio Wijnaldum og Paul Pogba: Råere midtbaneduo finner du neppe!

Helt siden den franske superstjernen Paul Pogba satte verdensrekord i overgangen tilbake til Manchester United i 2016 har Juventus forsøkt å snike han tilbake for en billig penge. Sjefene på Old Trafford har stått imot presset og bøtter med slitsomme stunts fra Pogba sin agent. Manager Ole Gunnar Solskjær har til og med forsøk å få han til å virke like bra for de røde djevlene som for Frankrike. Tidligere Liverpool stjerne Georginio Wijnaldum er proffere, men av en eller annen grunn verdsatt langt lavere enn Pogba.

Buffon vender hjem til Parma

Gianluigi Buffon (43) ble torsdag bekreftet klar for Parma, klubben der alt startet for målvakten som 13-åring. Han kommer gratis fra Juventus. Buffon spilte to perioder i Juventus – fra 2001 til 2018 og fra 2019 til 2021. Han er, med sine 930 kamper for Juventus og Parma, den spilleren i Serie As historie med flest kamper i ligaen. I tillegg sto Buffon én sesong i franske Paris Saint-Germain, der det ble ligagull. Buffon er den spilleren som har vunnet flest Serie A-titler i ligaens historie med ti.

Marca: Manchester United kretser rundt Keylor Navas

Hvis du spør den gjengse United-supporter om hvem som står mellom stengene for United neste sesong, får du like mange spørsmål som svar. Noe er likevel sikkert: Sergio Romero reiser i juni, Tom Heaton er på vei inn og Lee Grant sklir trolig inn i en trenerrolle hos United. Utover det kan det meste skje. Les: José Mourinho har ikke fått nøkkelkortet engang før han sender Chris Smalling på dør David de Geas fremtid på Old Trafford avhenger av hvilke forsikringer Solskjær kan gi spanjolen om at han fortsatt er numero uno mellom stengene.

Fikk kreftbehandling i fjor, nå smiler livet: Richard har 21 seksere på vitnemålet!

For Richard Tøndel fra Korsvoll ble utvekslingen i Paris snudd på hodet da han fikk påvist en kreftsvulst i beinet. Nå, halvannet år senere, har han kommet seg gjennom behandling, og avslutter videregående med nesten bare seksere på vitnemålet.
Les mer om:

Marca: Manchester United har meldt seg hos PSG for forsterkninger

Det er få utenforstående som har forutsetning til å forutse hva som skjer med keepersituasjonen hos United. Sergio Romero reiser i juni, Tom Heaton er på vei inn og Lee Grant sklir trolig inn i en trenerrolle hos United. Utover det kan det meste skje. David de Geas fremtid på Old Trafford avhenger av hvilke forsikringer Solskjær kan gi spanjolen om at han fortsatt er numero uno mellom stengene. I Uniteds 12 siste Premier League kamper valgte Solskjær spanjolen fra start i bare to.

Ruud dropper Tokyo-OL: – Mitt fokus vil være deltakelse i 2024

Casper Ruud reiser ikke til Tokyo-OL i juli. Norges tennisess sier han håper å være på plass under de neste lekene i Paris i 2024.
Les mer om:

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen. Det har lenge vært spekulert i om Norges tennisess ville satse på OL i Tokyo, men mandag kom altså bekreftelsen på at han dropper lekene. – Jeg er fortsatt ganske ung og både tror og håper jeg kan få deltatt i flere OL i min karriere. Mitt fokus vil være deltakelse i 2024 i Paris.

Ruud avanserer på rankingen

Som ventet er Casper Ruud ranket som nummer 15 på siste ATP-ranking etter innsatsen i Roland-Garros. Casper Ruud røk for Alejandro Davidovich Fokina i tredje runde i Paris, men det holdt likevel til å avansere til 15.-plass. Nordmannen har aldri vært høyere rangert. Nordmannen tok tilsvarende plassering som i fjorårets utgave av Grand Slam-turneringen i Paris, og dermed tapte han ingen rankingpoeng. Ruud passerte franskmannen Gaël Monfils, som røk ut i andre runde i turneringen. (NTB)
Les mer om:

Stortap for Aalborg i finalen

Danske Aalborg med norske Sebastian Barthold på laget har gjort furore i meisterligaen i handball for menn denne sesongen, og slo sjølvaste Paris Saint-Germain i semifinalen. Men i finalen mot Barcelona søndag blei det stortap med 36-23. Aalborg opna sterkt, og leia 5-2 etter seks og eit halvt minutt. Men så rakna det. Åtte minutt seinare hadde Barcelona scora sju strake og leia 9-5. Katalanarane såg seg aldri tilbake. Ved pause leia dei 16-11, og avstanden berre auka i andre omgang. Barthold scora tre av Aalborgs mål.
Les mer om:

Ingen norske OL-deltakere i karate

Norge reiser til OL i Tokyo uten karateutøvere. Ingen av de norske nådde opp i helgens globale kvalifisering i Paris. Andrine Hilton fikk en fin start i kumite +61-kilosklassen. Hun vant sine to første kamper søndag, men kom til kort mot Melissa Bratic. Canadieren vant 3-0. Siste mulighet via en rekvalifisering forsvant da Bratic selv røk ut i semifinalen. OL-drømmen brast for Adrian Lopez Salas i første runde i +75-kilosklassen. Nordmannen tapte 0-2 for Aliaksej Vodtsjyts fra Hviterussland. I likhet med Hilton fikk han ingen ny sjanse via rekvalifiseringen.

Sukrer tilbudet til Memphis Depay

Opplevelsen til Barcelona med å i tolvte time miste Georginio Wijnaldum til Paris Saint-Germain har utvilsomt satt i gang maskineriet for at det ikke skal skje igjen med Memphis Depay. Barcelona gir Memphis Depay til et nytt tilbud og bedre tilbud. Les: Jose Mourinho: «Han burde forlate Italia nå og la meg være i fred!» RAC-1 melder at Barcelona hadde opprinnelig et tilbud om to år med mulighet for et tredje, nå har de lagt til et år og i tillegg kommet med en lønnsøkning. Barça er optimistiske for at de vil lande Depay og er sikre på at de vil få spillerens samtykke neste uke.

«Paris Saint-Germain var mer besluttsomme enn Barcelona»

Du må være fullstendig klar over at når eks Liverpool stjerne Georginio Wijnaldum benytter ordet besluttsom mener han at Paris Saint-Germain var villige til å bruke mye penger. Barcelona satt i forrige uke klar med pennen for å signere en avtale, men på vei til Camp Nou satte Paris Saint-Germain inn støtet som gjorde at Wijnaldum ombestemte seg.

Jose Mourinho: «Han burde forlate Italia nå og la meg være i fred!»

Keiseren av Roma Jose Mourinho er i usedvanlig godt humør om dagen, det er tydelig han føler seg fullstendig hjemme i sin nye klubb Roma. – Italiensk presse har «oppjustert» Roma sine sjanser i Serie A neste sesong. På spørsmål om Mourinho vil møte «legenden» Ronaldo i Italia kom han med et humoristisk svar som samtidig hyller hans driv og ekstreme evner.

Buffon har sagt nei takk fem ganger, men klubben der det hele startet får et ja!

Den italienske mesteren, Gianluigi Buffon er i ferd med å fullføre en komplett sirkel. – For 26 år siden da han forlot Parma var det flere som mistenkte noe virkelig stort var på gang, men at han skulle bli en keeperlegende med historisk sus og komme tilbake som 43 åring tror jeg ingen tenkte. Buffon har vunnet det som vinnes kan (nesten), alt fra VM for Italia i 2006, Serie A og en bråte cuper med Juventus og Ligue 1 det ene året han spilte for Paris Saint-Germain, men aldri Champions League. Juventus har ikke vunnet Champions League siden 1996 (vant mot Ajax på straffespark).

Alstadsæther ute av OL-kampen

Bettina Alstadsæther tapte sin kamp i OL-kvalifiseringen i karate i Paris lørdag. Claudymar Garcés Sequera fra Venezuela vant 8-0. Kampen gikk i kumite 61-kilosklassen. Alstadsæther måtte inn blant de tre beste i Paris for å komme med i Tokyo-OL. Det gikk ikke. (NTB)
Les mer om:

Aalborg slo PSG

Paris Saint-Germain kastet bort ledelsen mot Aalborg i semifinalen i håndballens mesterliga. Norske Sebastian Barthold var med i 35-33-seieren. Etter en tung åpning for Aalborg, slo danskene tilbake i kampen og etter 45 minutter var stillingen. Danskene ga seg ikke og kjempet seg opp i 31-29-ledelse. Grepet holdt helt hjem. – Det er helt fantastisk dette her og en «utenfor kroppen»-opplevelse, sa Aalborg-kaptein René Antonsen etter seieren. Barthold var eneste norske innslag i lørdagens kamp, og han scoret ett mål. Gulldrømmen lever for ham. Finalen spilles søndag.
Les mer om:

Slått av Aalborg i CL-drama: – Det er helt fantastisk

(Paris Saint-Germain – Aalborg 33–35) Aalborg sto for en kjempesensasjon. Med bare skandinaviske spillere – blant dem norske Sebastian Barthold – er den danske klubben klare for finalen i Champions League. Klubbens kommende storstjerne Mikkel Hansen ble slått ut av sine egne.