Nyheter om Paris


Juventus teller ned dagene til Angél Di Maria er fri

Syv svært gode år i Paris går mot slutten for den tidligere Manchester United floppen Angél Di Maria. Den argentinske angriperens kontrakt med Paris Saint-Germain blir ikke fornyet. Om noen dager er han fri til å signere for en ny klubb. Juventus har i flere år vært ute etter å hente Angél Di Maria til klubben, men som alltid den gamle dame ønsker seg spillere på gratis overgang. Det gikk rykter i spansk presse om at Real Madrid manager Carlo Ancelotti, som var De Maria sin sjef sist gang han ledet kongens klubb ønsker var klar for en retur.

Ruud lekte med finsk motstander: Ny seier i French Open

PARIS (VG) (Ruud-Ruusuvuori 6–3, 6–4, 6–2) Casper Ruud (23) hadde en strålende dag på jobben i Paris, og er klar for tredje runde i French Open.
Les mer om:

447 millioner kroner i premiepenger: – De fortjener det

PARIS (VG) Seier i French Open gir 22,5 millioner kroner. Premiepengene har skutt til himmels de siste ti årene.
Les mer om:

Zlatan Ibrahimovics perfekte farvel

40 år gammel, med med mer enn 20 år på topp og med hele 14.ligatitler i sin karriere er det ikke mer å bevise for Sveriges største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic. – På søndag fikk vi trolig se avslutningen på en fantastisk karriere da AC Milan vant Scudetto.

Danilo Lervolino: «Cavani ville vært en utrolig gave til byen»

Etter min mening er den uruguayanske fotballspilleren Edinson Cavani ikke bare en gave til klubben og byen han spiller i, men til fotballen generelt. – Den 35 år gamle spissen er en fantastisk energibunt som i motsetning til mange andre superstjerner selv i motgang viser fotballglede. Alle gode ting går mot slutten, men som han sa i et intervju hjemme i Uruguay, når Zlatan kan spille til han er over 40 kan jeg også. Det er bare noen dager igjen av Cavani sin kontrakt med Manchester United.

Rasende russisk tennisstjerne: – Giftig

PARIS (VG) Russiske Andrej Rubljov (24) er fortsatt veldig sint for at han og hans landsmenn ikke får delta i Wimbledon.
Les mer om:

PSG-trener suspendert etter «upassende oppførsel og uttalelser»

Paris Saint-Germain har suspendert treneren for klubbens kvinnelag for det som omtales som upassende oppførsel og ordbruk over spillere på laget. Den franske storklubben offentliggjorde selv beslutningen om å suspendere trener Didier Ollé-Nicolle tirsdag. «Paris Saint-Germain har i dag blitt informert om upassende hendelser og bemerkninger medlemmer av klubbens kvinnelag skal ha blitt utsatt for», heter det i en uttalelse. «Disse hendelsene og kommentarene vil, dersom de blir bekreftet, være uforenlige med de sportslige og menneskelige verdiene til Paris Saint-Germain», skriver storklubben vid
Les mer om:

Ruud etter tøff førstekamp: – Jeg må slippe meg fri

PARIS (VG) (Ruud – Tsonga 6–7, 7–6, 6–2, 7–6) Jo-Wilfried Tsonga (37) var i tårer foran hjemmefansen i sitt karrierepunktum. Casper Ruud (23) ble hans overmann. I neste kamp må Ruud senke skuldrene - og passe på at han ikke blir spist levende.
Les mer om:

Gullballen skal delsat ut 17. oktober

Fotballens høgaste utmerking, «Gullballen» blir delt ut i Paris 17. oktober, melder magasinet France Football. Frå no av skal prisen delast ut på bakgrunn av prestasjonar i den internasjonale sesongen frå august til juli, ikkje i kalendaråret som før. Lista over dei nominerte blir gjort kjend 12. august. I fjor vann Lionel Messi og Alexia Putellas, begge frå Barcelona. Ada Hegerberg blei den første kvinnelege vinnaren i 2018.

PSG vil selge superstjerne!

PSG mangler ikke stjerner på topp og lønnsbudsjettet har nådd nye høyder denne uka. Neymars fremtid i Paris skal være usikker og han skal være til salgs i kjølvannet etter at Kylian Mbappe signerte en ny gigantavtale med PSG.

Nico Kovac tilbake i Bundesliga!

Kovac blir stående som en fotnote i Bayern Münchens ekstremt suksessfulle klubbhistorie. Det ene skyldes at den kroatiske treneren som ble hentet fra suksess med Eintracht Frankfurt, fikk ikke tid til å få ut potensialet sitt hos Bayern. Det andre var at erstatteren Hansi Flick like godt avsluttet sesongen med å vinne det som var av trofeer. Det var i 2018 Bayern skjønte at de bare måtte sikre seg Kovac. Da hadde han ledet Eintracht Frankfurt til seier mot Bayern i DFB-Pokal finalen, Eintrachts første tittel siden 1988.

Dårlige minner for Ruud: – Den største skuffelsen

PARIS (VG) Casper Ruud (23) innrømmer at han er litt stresset foran French Open.
Les mer om:

Mbappé avviser rykter om maktrolle i PSG

Kylian Mbappé benekter at han vil være med på å ta sportslige avgjørelser i Paris Saint-Germain etter kontraktsforlengelsen.
Les mer om:

Tårevått adieu for fjorårsvinneren av French Open

Stjernespilleren Barbora Krejcikova var tydelig preget etter tapet mot franske Diane Parry (19) i 1. runde av French Open. Verdenstoeren har hatt en skadeplaget inngang til årets Grand Slam-turnering i Paris, men var preget over det overraskende tapet foran nesten 15.000 tilskuere. Flere ganger under pressekonferansen trillet tårene. Da hun fikk et par oppmuntrende ord fra den italienske journalisten Ubaldo Scanagatta, tok følelsene overhånd. Krejcikova forlot pressekonferansen for å samle seg. Noen minutter senere kom hun tilbake for å svare på spørsmål på tsjekkisk.
Les mer om:

Mbappé avviser rykter om maktrolle i PSG

Kylian Mbappé benekter at han vil være med på å ta sportslige avgjørelser i Paris Saint-Germain etter kontraktsforlengelsen.
Les mer om:

Mbappé avviser rykter

Kylian Mbappé benekter at han vil være med på å ta sportslige avgjørelser i Paris Saint-Germain etter kontraktsforlengelsen.
Les mer om:

Skarstein får historisk avtale: – Nå vet jeg hva jeg skal drive med når jeg blir voksen!

Birgit Skarstein (33) skal lede TV-program sammen med Märtha Louise til sommeren og ro Paralympics-2024 i Paris - men så er det kanskje slutt. Og nå er det klart hva hun skal drive med etter karrieren.

Liverpool har fått brysom konkurranse om Aurélien Tchouaméni

Rett før helgen var Real Madrid helt sikre på de ville lande Kylian Mbappe på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain. President i kongens klubb Florentino Pérez «godtok» at Eling Braut Haaland gikk til Manchester City av den enkle grunn at fokuset var på å sikre seg den franske superstjernen. Nå har alle alarmklokker gått i Real Madrid og hadde det vært valg på president i dag er det ikke sikkert Florentino Pérez hadde vunnet.

På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette! I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

Stjernefall i første runde av French Open

Sjetteseedede Ons Jabeur og den tidligere finalisten Dominic Thiem røk begge ut i første runde av French Open, også kalt Roland Garros, søndag. Tunisiske Jabeurs nederlag var en stor overraskelse på kvinnesiden i Grand Slam-turneringen. Polske Magda Linette ble for god med 3-6, 7-6 (7-4), 7-5. Linette er rangert som nummer 56 i verden. 27 år gamle Jabeur ble på forhånd sett på som en mulig vinner i Paris. I stedet endte et av sesongens store mål med en solid fiasko.
Les mer om:

«Jeg har valgt min fremtidige klubb»

Ofte er defensive midtbanespillere litt kjedelige å se på, men det er overhodet ikke tilfelle med Boubacar Kamara som er et overflødighetshorn av kreativitet. Den franske 22 åringen har hele sitt liv spilt i Marseille drakt og skal være klar for noe nytt og større. Den utløpende kontrakten har fått en rekke storklubber til å våkne. Kamara bekrefter til Téléfoot det er slutt: «Jeg har tatt min avgjørelse som er å ikke forlenge kontrakten min og forlate «OM» ved sesongslutt.

Mbappé feiret ny kontrakt med hattrick

Kylian Mbappé strålte etter å ha kunngjort at han blir værende i Paris. Den franske stjernen feiret ny PSG-kontrakt med hattrick i 5-0-seieren over Metz.
Les mer om:

Mbappé feiret ny kontrakt med hattrick

Kylian Mbappé strålte etter å ha kunngjort at han blir værende i Paris. Den franske stjernen feiret ny PSG-kontrakt med hattrick i 5-0-seieren over Metz. – Jeg er veldig glad for å bli værende i Frankrike. I Paris, i min by, sa Mbappé til tilskuerne på Parc des Princes da han før kampstart holdt opp en trøye med "Mbappé 2025" på ryggen. Mbappé forlenger med Paris Saint-Germain fram til 2025 og skroter en gigantovergang til Real Madrid. Kanskje var det noen tusen kilo med press som forsvant fra skuldrene hans. Da kampen kom i gang, herjet Mbappé og de andre storstjernene i PSG.

La Liga forbannet på Paris Saint-Germain igjen!

Den franske superstjernen skulle komme gratis til Real Madrid denne sommeren, men istedenfor valgte han og bli, noe som har fått spansk fotball til å gå av skaftet. Etter å ha ryktet om å være i Real Madrid i lang tid, er det nå offisielt at Kylian Mbappé blir i PSG. Han har signert en treårskontrakt med klubben, som ble offentliggjort lørdag kveld. Presentasjonen kom etter en dag med konsekvent informasjon om at utvidelsen var på plass og det var nyheter som ikke landet godt i Spania.

La Liga klager mot Mbappé-kontrakt: – Skandaløst

Kylian Mbappé (23) har valgt å bli i Paris Saint-Germain i stedet for å gå til Real Madrid, opplyser klubbens president.

Mest lest siste uke