Nyheter om Palm


Vil ha strengere straffer for miljøkriminalitet: – Folk må skremmes fra å begå slike handlinger

Dagens straffer skremmer ingen, mener Ap-politikerne Jon Sanness Andersen, Cathrine Palm Spange og Truls Vasvik.
Les mer om:

Hovland med personleg rekord

Viktor Hovland er oppe på 11.-plass på den ferske verdsrankinga i golf. Det er den høgaste plasseringa han har hatt. Hovland avslutta helgas PGA-turnering i Palm Harbor, i Florida krutsterkt og enda på delt 3.-plass.
Les mer om:

Hovland på delt 3.-plass etter storspill i Florida

Viktor Hovland fortsatte det gode spillet siste dag av i PGA-turneringen i Palm Harbor og endte etter sin 65-runde på delt 3.-plass.
Les mer om:

Hovland nr 3 etter knallavslutning

Med seks slag under par på den siste runden ligg Viktor Hovland på tredjeplass i golfturneringa Valspar Championship i Palm Harbor i Florida. Han hadde den beste runden av alle på siste dag. Det er første gongen sidan februar at nordmannen er inne på topp 10 i ei PGA-turnering. Det var han svært godt nøgd med. – Dette var godt. Det var godt å få puttane til å sitje. I dag hadde eg flyten. Nærspelet var hakket kvassare enn det har vore i det siste.

Hovland på delt 12.-plass før siste runde

Viktor Hovland klatret på listene i PGA-turneringen i Palm Harbor med en runde tre slag under par. Han er på delt 12.-plass før søndagens avslutning.
Les mer om:

Hovland spilte seg opp

Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to under par i PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserer ham på delt 28.-plass.
Les mer om:

Hovland spilte seg opp, Ventura havnet bakpå

Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to under par i PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserer ham på delt 28.-plass.
Les mer om:

Dobbel-trøbbel for Trump

Samme dag som riksrettssaken mot ham starter i Senatet, blir den betente nabokrangelen tatt opp i byrået i Palm Beach.
Les mer om:

Trump får helikopter-nekt

Verken helikopter eller landingsplass er tillatt i Palm Beach, men byen gjorde et unntak da Donald Trump var president. Nå skal den rives.

Washington Post: Palm Beach-advokat ber byrådet la Trump bli boende

Donald Trump håper å få bli boende på sin private klubb Mar-a-Lago. Nå har han fått en viktig støttespiller på laget.

Storavis: Nytt notat kan hjelpe Trump

Bystyret i Palm Beach ser på de juridiske mulighetene for å nekte Donald Trump i å bosette seg i Florida. Nå kan et nytt notat være gode nyheter for ekspresidenten, ifølge storavis.

Naboer vil kaste Trump ut av Mar-a-Lago

Bystyret i Palm Beach ser nå på de juridiske mulighetene for å nekte eks-president Donald Trump i å bosette seg i sin Florida-residens.
Les mer om:

- Høyreekstreme flyttet etter Trump

Donald Trumps nye lokalsamfunn tror den tidligere presidenten vil bringe endeløse søksmål, kaos og høyreekstreme til Palm Beach i Florida.
Les mer om:

Trump har ankommet Mar-a-Lago

Avtroppende president Donald Trump og avtroppende førstedame Melania Trump har ankommet prakteiendommen sin i Palm Beach i Florida.

Ferdig som president – dette tror ekspertene venter Trump nå

Nå som Donald Trump forlater Det hvite hus til fordel for Palm Beach venter trolig en rekke truende utfordringer.

Han er Trumps nye nabo

PALM BEACH, FLORIDA (TV 2) Onsdag flytter president Donald Trump ut av Det hvite hus og til solfylte Florida. TV 2 har besøkt Trumps nye nabolag, der meningene om Trump er svært delte.

Hevder Trump flytter hit

Avtroppende president Donald Trump kommer til å reise til Mar-a-Lago-klubben sin i Palm Beach i Florida allerede før Joe Biden blir tatt i ed, ifølge nyhetsbyrået Bloomberg. Planen til Trump skal være å bo der permanent.

Cathrine reagerer: – Å tillate sprengstoff blant voksne med promille gjennom en hel natt er vanvittig

Færder-politiker Cathrine Palm Spange er spent på hvordan nyttårsaften blir i år med tanke på raketter og fyrverkeri. Selv mener hun at det er på høy tid at all oppskyting av privat fyrverkeri blir forbudt.
Les mer om:

Naboer protesterer: Ikke ønsket

De nærmeste naboene til Donald Trumps Mar-a-Lago-klubb i Palm Beach i Florida har nå sendt en formell protest mot å få den avtroppende presidenten som fulltidsnabo når han forlater Det hvite hus 20. januar.

Melania Trump har avgitt stemme

Melania Trump vinket og smilte til reportere da hun ankom for å avgi stemme ved en valgbod i Palm Beach i vippestaten Florida.
Les mer om:

Trump avla stemme i Florida

President Donald Trump avla lørdag forhåndsstemme i et valglokale i West Palm Beach i Florida.

Presidenten: – Jeg stemte på en fyr som heter Trump

MIAMI/OSLO (VG) Like ved sin luksuseiendom i West Palm Beach i Florida avla den sittende presidenten lørdag sin stemme.
Les mer om:

Vin Diesel debuterer som artist via Kygo

Vin Diesel har endelig debutert som artist! Og filmstjernen har ikke gjort det helt alene… Med på laget har han nemlig sin norske favoritt – og musikalske forbilde – Kyrre Gørvell-Dahll alias Kygo. Tropiske «Feel Like I Do» gis ut via Palm Tree Records – musikkselskapet til Kygo og hans manager Myles Shear. Kyrre og Vin har vært venner lenge. Allerede i 2014 kunne vi se Vin Diesel by seg frem på stranden med «Firestone» som soundtrack. Noen år senere fikk vi se dem synge sammen ved pianoet på det som ser ut som et fuktig nachpiel i Los Angeles.

Frustrert Nordby-direktør om Norges koronastrategi: – Som en Monty Python-sketsj fra 70-tallet

Administrerende direktør ved Nordby Shoppingcenter, Ulf Palm, fortviler over norske myndigheters beslutning om å «rødmerke» deler av Sverige. – Helt surrealistisk, sier han og sammenligner beslutningen med en Monty Python-sketsj.

Olafsen og snowboardmiljøet sørger over VM-gullvinner: – En uvirkelig og fryktelig trist dag

Ifølge lokale myndigheter i Australia var det den 32 år gamle snowboardkjøreren Alex Pullin som døde etter drukning ved Palm Beach i Queensland.