Nyheter om Palermo


Har levert et fristende tilbud til Edinson Cavani

De aller fleste Manchester United fans rett og slett elsker Edinson Cavani og vi skjønner hvorfor. – Han spiller fotball med hjertet på utsiden av drakta. Han kom inn og i praksis reddet jobben til Ole Gunnar Solskjær sist sesong, men etter ankomsten til Cristiano Ronaldo i sommer har uruguayaneren sett mindre vesentlig mindre spilletid og den norske manageren er hjemme i Molde. 34 år gamle Edinson Cavani har et ønske de få årene han har igjen av sin fotballkarriere, vinne flest mulig kamper med han som heftig målscorer.

Salvini i retten etter å ha nektet migranter å gå i land

Italias tidligere innenriksminister Matteo Salvini møtte lørdag i retten i Palermo, tiltalt for å ha nektet et redningsskip med 147 mennesker å legge til kai.
Les mer om:

Britisk investeringsfond skal skape ny storklubb

Røyken kommer ikke til å legge seg på en god stund etter den saudi-arabiske overtagelsen av Newcastle. Nå er også Palermo i spill. Vi skal ikke sammenligne Palermo med en Premier League-klubb, men når et britisk investeringsfond er i ferd med å overta styringen av en Serie C-klubb, da er det noe interessant på gang.

Haitam Aleesami bytter ut Russland med langt hyggeligere klima

Det siste året har den norske venstrebacken Haitam Aleesami vært i den russiske klubben Rostov som holder til noen mil nord for Moskva. – Det var en god avveksling å komme til en godt organisert toppklubb. Etter Aleesami forlot Göteborg har det vært mye rart. Første stopp for fem år siden var Palermo hvor alt var galt, de har «tufset» seg ned på nivå tre i Italia vel fortjent, etter det gikk ferden videre Amiens SC i Ligue 2. – Nå blir det behagelig klima på ferieøya Kypros. Haitam Aleesami er klar Apollon Limassol.

Aleesami frå Russland til Kypros

Landslagsbacken Haitam Aleesami forlèt den russiske fotballklubben Rostov og er samd med kypriotiske Apollon om ein toårskontrakt. Aleesami vil gå gjennom ein medisinsk sjekk om få dagar, skriv klubben på sine nettsider. Apollon hamna på andreplass i den kypriotiske ligaen i førre sesong, like bak Omonia, som blir trena av Henning Berg. Dette blir 30-åringens tredje klubb på like mange år. Dei siste sesongane har Aleesami spela for klubbane Palermo i Italia, Amiens i Frankrike og Rostov i Russland.

Fotballspillere som røyker

De fleste ser på fotballspillere som ekstremt profesjonelle idrettsutøvere som lever et svært strengt liv med fastsatte kostholdsprogram, ingen alkohol og utskeielser, eller røyking. Men det er en sannhet med visse modifikasjoner, da det finnes flere eksempler på at spillere på toppnivå også liker å skeie ut. Selv om klubbene har blitt mer seriøse i fokuset på en sunn livsstil og ansetter kostholdseksperter, kokker og annet nyttig støtteapparat, klarer noen spillere likevel ikke å holde tritt med den strenge livsstilen som klubbene ønsker at de skal følge.

Gennaro Gattuso manager igjen to dager etter han fikk sparken i Napoli

Det er bare så lenge man orker å holde ut med milliardær, filmskaper og eier av Napoli Aurelio De Laurentiis. På søndag etter det ble klart at Napoli ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League fikk Gennaro Gattuso sparken. I dag to dager senere signerer Gattuso med Serie A-kollega Fiorentina. Les: Hans-Dieter Flick er Tysklands neste landslagssjef Caro Rino, sono felice di aver trascorso quasi due stagioni con te. Ringraziandoti per il lavoro svolto, ti auguro successi ovunque tu vada. Un abbraccio anche a tua moglie e ai tuoi figli.

Haitam Aleesami er ferdig i Russland

Den 29 år gamle venstrebacken Haitam Aleesami har ikke vært spesielt heldig med klubbvalg siden han forlot IFK Göteborg i 2016. – Han dro til Palermo som han dro fra etter tre sesonger, klubben var innblandet i alt mulig rart og ble avslørt, dette førte til at de ble tvangssendt ned til Serie C. Ferden gikk videre til den franske klubben Amiens som rykket ned til Ligue 2 og dermed lå på et nivå som var for lavt for Haitam Aleesami, og så, etter et år i den russiske klubben Rostov er det slutt der også.

Haitam Aleesami blir lagkamerat med Mathias Normann

Det ble umulig for den norske venstrebacken Haitam Aleesami å fortsette i Frankrike etter at hans klubb Amiens rykket ned fra Ligue 1. Den avkortete franske serien på grunn av corona og nedrykket gjorde en vanskelig økonomi prekær og klubben måtte slippe mange av sine spilleren.

I dag besøker en fantastisk målscorer legen til Manchester United

Det ser ut som m både Manchester United og Edinson Cavani har gått igjennom en prosess for å komme frem til at de er en «match made in heaven». – 33 år gamle Edinson Cavani hadde på ingen måte sluttet å score mål for Paris Saint-Germain da hans kontrakt gikk ut i sommer. Etter vår mening burde den franske storklubben beholdt tidenes toppscorer et par år til, minst. L’Equipe var først ute med å fortelle at Cavani er på plass på Old Trafford i dag og gjennomfører legesjekk.

Juventus jobber med comeback for superspissen

Diego Costa kan være på vei til Fenerbahce, Luis Suarez skal være enig med Atletico Madrid om betingelsene for sin overgang. Nå er også Alvaro Morata i spill. For å gjøre det hele litt mer komplisert og sammenvevd: Suarez var tiltenkt en rolle hos Andrea Pirlo, men ble til slutt det Juventus-manageren beskrev som «en umulig overgang».

En halv milliard ikke nok for å sikre Jose Mourinho spissen han trenger

Torino har avslått et bud fra Tottenham om stjernespiss Andrea Belotti, ifølge Gianluca Di Marzio. Den engelske klubben ønsket å hente Belotti på lån denne sesongen med en opsjon på å kjøpe for 50 millioner euro neste sommer. Les: Jose Mourinho vil utfordre Harry Kane, har identifisert tre spiss-mål Torino vet de sitter på gull og informerte Spurs om at summen er for lav og at det ikke er aktuelt å låne først. – Den italienske spissen blir bare bedre og bedre, han var ettertraktet allerede for noen år siden, men nå regnes Andrea Belotti blant europas aller beste spillere.

Eikeri videre i Palermo Open

Norske Ulrikke Eikeri og hennes partner Elixane Lechemia er videre til kvartfinale i Palermo Open etter seier 6-3, 6-2 i første runde. Duoen slo Elena Bogdan fra Romania og Reka-Luca Jani fra Ungarn enkelt i en kamp som ikke startet før 22.15 mandag kveld. Palermo Open er første turnering på øverste nivå for kvinner og menn siden all turneringsvirksomhet ble stoppet i mars.
Les mer om:

Tennis: Eikeri enkelt videre i doubleturneringen i Palermo Open

Norske Ulrikke Eikeri og hennes partner Elixane Lechemia er videre i Palermo Open etter seier 6-3, 6-2 i første runde. De er nå klare for kvartfinale.
Les mer om:

Tennisstjerne stoppet av karanteneregler

Den rumenske tennisstjernen Simona Halep trekker seg fra Palermo Open etter at Italia endret karantenereglene før helgen.
Les mer om:

Verdenstoer må droppe turnering

Rumenske Simona Halep var blant trekkplastrene i Palermo Open neste helg, men må droppe turneringen på grunn av Italias karanteneregler. Alle som har vært i Romania må i karantene, og derfor får ikke Halep spille i Palermo.
Les mer om:

Tennis-restarten for menn utsett

Tennisturneringa Citi Open i Washington skulle markert ATP-tennisens gjenopning etter korona-stenginga, men turneringa er utsett fordi pandemi-faren framleis er for sterk. Turneringa skulle ha starta 13. august. Første turneringa no blir i New York frå 22. august, same stad som US Open tek til 31. august. Kvinnenes restart på WTA-sesongen skal vere i Palermo i Italia allereie 3. august. Den turneringa står framleis på kalenderen.

Silvio Berlusconis nye klubb rykker opp

Tidligere eier av AC Milan, statsminister i Italia, eier av puppe tv og hvitsnippforbryter Silvio Berlusconi må være superhappy etter hans nye klubb Monza rykker opp til Serie B. Nedre divisjoner er avlyst i Italia og dermed skal opprykk og nedrykk fordeles. – Skandaleklubben Palermo som «mistet» alt etter økonomisk rot er på vei tilbake mot toppen. – De er nå tilbake i Serie C. Serie C-sesongen ble offisielt avblåst tidligere i dag, det betyr at tre Serie B opprykk er på plass.

Chelsea spiller Emerson Palmieri ser mot Serie A

Chelsea-backen Emerson Palmieri åpner for å dra tilbake til Serie A. Samtidig erklærer han også at han er glad for å være i Chelsea. 25 år gamle Emerson Palmieri er på ønskelisten til flere italienske toppklubber. Til Sky Sports Italia sier han: «Jeg var veldig glad for å være i Serie A – inkludert kulturen, og det er grunnen til at jeg valgte å spille for Italia også». «Jeg kan godt komme tilbake til Serie A, men jeg har Chelsea-kontrakt og har ikke noe travelt med å komme videre.

Tysk migrantskip holdes igjen av italiensk kystvakt

Italiensk kystvakt holder igjen det tyske migrantskipet Alan Kurdi i havnebyen Palermo på Sicilia etter å ha avdekket flere uregelmessigheter.
Les mer om:

- De røykte i pausen

Haitam Aleesami fikk røykesjokk i Palermo. Da landslagsbacken signerte for den italienske klubben tok det ikke lang tid før han fikk se kulturforskjellene.
Les mer om:

Viruset sprer seg i Italia

Et tilfelle av covid-19-smitte er registrert i Palermo på Sicilia. Det kan tyde på at viruset er i ferd med å spre seg til sørlige deler av Italia.
Les mer om:

Paulo Dybala har mistet interessen for Premier League

I sommer gikk det ikke en dag uten at det kom artikler om hvor misfornøyd Paulo Dybala med lite spilletid etter at Cristiano Ronaldo kom til Juventus og naturlig nok spilte førstefiolin. Dybala ble hentet fra Argentina til Italia av den tidligere storklubben Palermo i 2012, som trolig har en av landets galeste fotball eiere Maurizio Zamparini. – Siden 2002 har klubben hatt hele 26 managere og er nå nede i Serie D. Les: Varsler drakamp om Martin Ødegaard Det var en stort for Paulo Dybala da han tre år senere fikk en deal Juventus.

FC Midtjylland kliner til og henter landslagsspiller fra Serie A

Serielederen viser gode takter og er nær å få til en overgang for den svenske landslagsspilleren Oscar Hiljemark fra Serie A til Super League. – Ekstrabladet kaller det et kjempescoop og de har fullstendig rett. FC Midtjylland ønsker å styrke seg i mesterskapskampen etter at deres argeste konkurrent FC København har fått ting på stell og sanker poeng i «normalt» tempo.

Simon Kjær trener allerede med sine nye lagkamerater

Det ble klart mandag klokka 12.00 da Sevilla, eieren av Simon Kjær, bekreftet leieavtalen med AC Milan. Den italienske klubben har i ettertid også bekreftet avtalen. Simon Kjær ble leid ut til Atalanta på slutten av overføringsvinduet i sommer. Men at ekteskapet var langt fra lykken for den 30 år gamle dansken. Les: Manchester United gikk glipp av den neste Lewandowski Nå begynner Simon Kjær å spille fotball igjen hos den sovende giganten AC Milan. Han er tenkt som forsvarsgeneral på mannskapet.