Nyheter om Opsahl


Glenn (46) trodde han gjorde et kupp: – Forstår ikke hvorfor Meny skal ta seg dobbelt betalt for å kutte vannmelonen i to

– Tror jeg nesten må starte eget vannmelon-pakkeri, sier Glenn Opsahl (46).
Les mer om:

Glenn (46) trodde han gjorde et kupp: – Forstår ikke hvorfor Meny skal ta seg dobbelt betalt for å kutte vannmelonen i to

– Tror jeg nesten må starte eget vannmelon-pakkeri, sier Glenn Opsahl (46).
Les mer om:

Den første urnenedsettelsen skjedde uten pårørende til stede

Avtroppende kirkeverge Nils Opsahl mener slike seremonier kommer til å bli mer og mer vanlig.
Les mer om:

Tromsø-stopper sikret tre poeng

Det så ut til å ende med poengdeling i Mjøndalen mellom MIF og Tromsø. Så dukket Anders Jenssen opp med et hodestøt som sikret Tromsø 3-2-seier og tre poeng. Det så ut til å ende 2-2, men på overtid stanget altså Jenssen Tromsø tilbake i ledelsen. Sakarias Opsahl svingte inn et innlegg som fant Jenssen. Han headet ballen via hanskene til Sosha Makani og opp i nettaket. For Tromsø sin del gjør seieren at de nå er forbi Mjøndalen på tabellen. TIL på 13.-plass har 13 poeng etter 14 kamper, mens Mjøndalen er på kvalikplass med 12 poeng. (NTB)
Les mer om:

Nå kan forretningen feire 100 år i Skien - og spesielt ett salg glemmer de aldri

SKIEN: Det ligger nok en suksesshistorie bak driften av den lille forretningen på Lie. – Vi har iallfall vært her i 100 år, smiler Marit Opsahl.
Les mer om:

«Du kommer aldri til å bli noe» sa læreren: I dag er Elling (21) driftsleder

Elling Nordtveit Opsahl var drittlei skolearbeid, og gikk ut av videregående med 2,8 i snitt. I dag er 21-åringen driftsleder for Varde Fiskeoppdrett.
Les mer om:

Sakarias Opsahl tilbake i Tromsø

21 år gamle Sakarias Opsahl forlater Vålerenga og returnerer til Tromsø, der han var sentral i laget som rykket opp til Eliteserien i fjor. Det bekrefter Oslo-klubben på sine nettsider. Velkommen tilbake, Sakarias! https://t.co/9saGNycmA6 — TIL (@TromsoIL) June 28, 2021 Grunnen for overgangen skal være at veien til A-laget i Vålerenga ser tøff ut for den unge midtbanespilleren. Les: Slettes ikke sikkert Philip Zinckernagel spiller i Premier League til høsten Opsahl selv er fornøyd med overgangen. – Jeg hadde et fint opphold her i fjor, og kjenner både klubben og byen godt.

Passive Grei falt for Åsane: – Altfor dårlig av oss

Grei Kvinner Elites kamp mot Åsane i helgen var langt under den standarden trener Jan Aksel Opsahl Odden forventer. Nå krever han at jentene stepper opp.
Les mer om:

Sykehus innførte valgfri meny og reduserte matsvinnet med 30 tonn i året

Borghild Opsahl bestiller den middagen hun selv vil ha. –Bedre enn å være på hotell.
Les mer om:

Nå er det full fart for Sjøfronten 2 – sjekk ut planene framover her(pluss)

Totalentreprenør Christie & Opsahl AS håper å kunne overlevere en ferdig leikeplass og ny brygge for Hjertøya-båten ved Torget neste sommer.
Les mer om:

Frigir navnet på drept kvinne: – Dette er bare så vondt som det kan bli

Torsdag ble 88 år gamle Aud Opsahl funnet drept i sin bolig i Lyngdal. Sokneprest Olav Torgny Lehne sier den tragiske hendelsen preger byen.
Les mer om:

Aud Opsahl (88) drept i Lyngdal

Politiet offentliggjør identiteten på kvinnen som ble funnet død i Lyngdal torsdag.
Les mer om:

Frigir navn på kvinne som ble funnet død i Lyngdal

Det var 88 år gamle Aud Opsahl som ble funnet død i en bolig i Lyngdal, torsdag.
Les mer om:

Nær venninne av 88-åring som ble drept: – Hun brydde seg veldig om andre

Det var 88 år gamle Aud Opsahl som ble funnet drept i Lyngdal torsdag. En nær venninne beskriver henne som et godt menneske.
Les mer om:

Syv baklengs, men masse god trening

Grei Kvinner Elite valgte vanskeligst mulig motstand i sin første treningskamp for sesongen. Det endte med et 0-7-tap for Vålerenga, men Grei KE-trener Jan Aksel Opsahl Odden var likevel godt fornøyd.

Grei KEs siste kupp: Sikret drømmespissen

Han har brukt hele vinteren på å jakte henne. Denne uka kunne Grei KE-trener Jan Aksel Opsahl Odden endelig juble for at Synne Sofie Christiansen hadde undertegnet kontrakt med dalens beste fotballdamer. Nå går Grei for en topp-plassering den kommende sesongen.
Les mer om:

Dette er den nye kirkevergen i Tromsø

Oddgeir Albertsen overtar etter Nils Opsahl.
Les mer om:

Rose-Mari reagerer etter at hun og flere kollegaer i helsevesenet ble syke av koronavaksine: – Det blir ingen dose to

Helsefagarbeider Rose-Mari Opsahl i Vestvågøy kommune reagerer kraftig på at hun og kollegaene har fått en vaksine som kan gi alvorlige bivirkninger.
Les mer om:

Kirkevergen vil prioritere prester i vaksinekøen

Kirkeverge Nils Opsahl ba om at ansatte som er knyttet til begravelser skulle bli prioritert.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Marit og søsteren fikk ikke bli med inn på sykehuset. Noen timer senere lå mor for døden: – Behandlingen var ikke forsvarlig

Statsforvalteren konkluderer med at behandlingen Rigmor Opsahl fikk ved Sykehuset i Vestfold ikke var forsvarlig.
Les mer om:

Eksperter advarer mot å ta utdanningen til Karoline

Karoline Opsahl er en av dem som tar en utdanning hvor det antas å bli for mye arbeidskraft i forhold til behovet de neste årene.
Les mer om:

Slutter som kirkeverge i Tromsø

Etter fem i år jobben, har Nils Harald Opsahl sagt opp.
Les mer om:

Mistet huset i skredet: - Skjønte at vi måtte redde oss selv

Knut Harald Opsahl (57) våknet av det som hørtes ut som en haglstorm og forstod at han måtte komme seg ut av huset sitt. Kort tid etter ble boligen tatt av jordskredet.
Les mer om:

Falleferdig låve ble gull verdt: – Det er nok like greit at vi ikke visste hvor mye jobb det var

Nå forteller Hilde Olstad og Helge Opsahl eventyret om hvordan en falleferdig låve fra 1876 ble gull verdt etter et restaureringsarbeid som tok flere år.
Les mer om: