Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


United bekrefter Varane-enighet

Manchester United bekrefter tirsdag kveld at de er enige med Real Madrid om en overgang for Raphael Varane (28). I en pressemelding skriver Old Trafford-klubben at det nå gjenstår medisinsk test og ferdigstillelse av de personlige betingelsene før avtalen er 100 prosent i boks. Også Real Madrid bekrefter overgangen på sine hjemmesider. Manager Ole Gunnar Solskjær har lenge vært på jakt etter en ny midtstopper, og Varane har vært en av nordmannens foretrekkende signeringer.

Smart! Granovskaia tar innersvingen på Tottenham etter «hemmelige» samtaler

Chelsea eier Roman Abramovitsj skaffet seg for noen år siden det som er en av fotballens aller dyktigste sjefer, Marina Granovskaia, etter han av økonomiske årsaker flyttet til Israel har helles handlingsrom og dermed også makt blitt betydelig større. Nå har hun gjennom hemmelige samtaler, bruk av sin manager Thomas Tuchel og superhelt N’Golo Kanté klart å overbevise 22 år gamle Jules Kounde om at en overgang til Chelsea er det beste. Den franske unggutten er forholdsvis fersk på det franske landslaget, han ser opp til N’Golo Kanté som med rette er en levende legende.

Bekrefter Varane-enighet

Både Manchester United og Real Madrid bekrefter enighet om overgangen til Raphaël Varane. Kun den medisinske testen gjenstår før franskmannen får Ole Gunnar Solskjær til sjef.

Medier: Varane nærmer seg United

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal være svært nær å sikre seg Real Madrids stjernestopper Raphaël Varane (28). Både Sky Sports og BBC melder at en overgang skal være nært forestående, mens verdens mest anerkjente overgangsguru Fabrizio Romano skriver på sin Twitter-konto at det bare skal dreie seg om timer eller dager før avtalen signeres. Sky Italias Gianluca Di Marzio, også velkjent for å røpe overganger tidlig, skriver mandag kveld at overgangen er i boks. Solskjær har lenge vært på jakt etter en ny midtstopper, og Varane har vært en av nordmannens foretrekkende signeringer.

Jesse Lingards forvandling: Deler suksessoppskriften

Fjorårssesongen for Jesse Lingard var av den absurde sorten: I Manchester United var han iskald på benken. I West Ham var han brennhet på banen. TV 2-kommentator Kasper Wikestad tror Ole Gunnar Solskjær ble overrasket.

Solskjær om Pogbas framtid: – Samtaler pågår

Ole Gunnar Solskjær sier det fortsatt pågår samtaler mellom klubben og Paul Pogbas rådgivere om en ny kontrakt for franskmannen.
Les mer om:

Solskjærs United tapte for QPR

Ole Gunnar Solskjær måtte se Manchester United tape 2-4 for Queens Park Rangers i en treningskamp lørdag foran den kommende Premier League-sesongen.

Fikk rundjuling

Ole Gunnar Solskjær (48) fikk ingen optimal treningskamp mot Stefan Johansens Queens Park Rangers.
Les mer om:

- Forventes titler

Ole Gunnar Solskjær forlenget i dag kontrakten sin med Manchester United. Kjetil Rekdal mener det nå vil forventes titler fra nordmannen.

Red Bull avslører reparasjonskostnader for bilen til Verstappen

Red Bull-sjef Christian Horner har avslørt at skaden på Max Verstapens bil har kostet Formel 1-laget 1,5 millioner euro. Verstappen tilbrakte seks timer på sykehus etter å ha krasjet inn i dekksporet ved Copse Corner med en innvirkning på 51G, etter en kollisjon med Lewis Hamilton i første runde av den britiske Grand Prix i en hendelse som har hatt alvorlige konsekvenser for teamet hans. Les: Bekreftet: Ole Gunnar Solskjær har overbevist Manchester United The latest from Christian following the #BritishGP, in his regular column — Red Bull Racing Honda (@redbullracing) July 23, 2021

Bekreftet: Ole Gunnar Solskjær har overbevist Manchester United

Forrige sesong viste Solskjær og United så mange tegn på å være på bedringens vei at de fleste har tatt det for gitt at Ole får fortsette prosjektet sitt. Likevel, da bekreftelsen kom på lørdag, måtte vi minne oss på hvilken ekstrem prestasjon det er av 48-åring. Det er en haug med tidligere United-stjerner som har hatt oppskriften klar for hvordan Manchester United skal reise seg i post Ferguson-perioden, men det er bare Solskjær som har stått i stormen (Giggs hadde en gjesteopptreden), gjort den daglige jobben og overbevist klubben om at the Ole way is the right way.

United satser videre på Solskjær: Sikret seg kontrakt til 2024

Manager Ole Gunnar Solskjær (48) har forlenget sin kontrakt med Premier League-klubben Manchester United til sommeren 2024.

Solskjær forlenger

Ole Gunnar Solskjær blir etter planen i Manchester United frem til 2024 etter at han forlenget kontrakten. Han har også en klausul som gjør at han kan forlenge ett ytterligere år. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider. Han skal snart gyve løs på en ny sesong og jakter på sitt første trofé med klubben. – Alle vet hvilke følelser jeg har for denne klubben, og jeg er strålende fornøyd med å signere en ny kontrakt, sier Solskjær på klubbens nettsider. Han hadde i utgangspunktet ett år igjen av kontrakten sin. Nordmannen tok over klubben i desember 2018, først på midlertidig basis.

Ole Gunnar Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024.

Ole Gunnar Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024.

United presenterte Sancho

Det har lenge vært klart at Jadon Sancho blir Manchester United-spiller. Fredag ettermiddag ble den engelske unggutten offisielt presentert som United-spiller. I en 50 sekunders lang presentasjonsvideo på klubbens Twitter-konto, får man se Sancho i Manchester Uniteds nye hjemmedrakt, mens han på slutten sier: – Dette er hjemme mitt.

Solskjær gjør FIFA-comeback: Blir «FUT Helt» i FIFA 22

Ole Gunnar Solskjær (48) la skoene på hylla i 2007, men i 2021 gjør han comeback – på virtuelt gress. Manchester United-manageren blir en del av «FUT Heroes» i FIFA 22.

Se vår dokumentar om Erik «Myggen» Mykland

Egil «Drillo» Olsen beskriver han som den klokeste og mest kreative spilleren han har vært borti. Ole Gunnar Solskjær sammenligner han med Ronaldo og Ronaldinho. Se vår dokumentar hvor Erik Mykland selv oppsummerer karrieren.

Advarer spillerne

Manchester Uniteds første treningskamp endte med 2-1-seier. Etter kampen kom Ole Gunnar Solskjær (48) med en advarsel til spillerne.
Les mer om:

Jobber knallhardt for avtalen som 99% sikkert betyr slutten for Florentino Pérez

Skal Real Madrid kjøpe Paris Saint-Germain stjerne Kylian Mbappe vil det koste inni granskauen mye penger, så mye at det går ut over absolutt alt annet. – Et eksempel på dette kom nettopp i form av et tilbud som Real Madrid skal ha fremsatt til Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjær har som resten av verden som følger med fått med seg det enorme talentet til den 21 år gamle brasilianske venstrevingen Vinícius Júnior. Real Madrid president Florentino Pérez har til det kjedsommelige fortalt alle som har giddet å høre etter at Junior er en mann for fremtiden.

Solskjær om sesongoppkjøringen: – Jeg klarer ikke vente

Ole Gunnar Solskjær (48) starter oppladningen til ny sesong med Manchester United allerede på søndag. Nordmannen er optimistisk, til tross for en slanket stall de første dagene.

Solskjær ikke i tvil om hvem som er vinneren

Nå er det maskinen Bruno Fernandes som okkuperer jobben med å sette inn straffesparkene for United, men Solskjær mangler ikke frivillige med Marcus Rashford ofte først i køen. Etter at England overgikk forventningene og gikk til EM-finale, var det slutt på å klappe de engelske spillerne på skulderen.

Solskjær støtter Rashford: – Han kommer til å ville ta straffer for oss

Ole Gunnar Solskjær er trygg på at Marcus Rashford kommer over straffebommen for England.

- Hva skjedde?

Ole Gunnar Solskjær gleder seg over prestasjonene til Luke Shaw i EM. «Hva var det som akkurat skjedde?» Manchester United-manageren er også overbevist om at Marcus Rashford kommer til å reise seg.
Les mer om:

Fotballryktene: Drakamp om Haaland

Mens Ole Gunnar Solskjær ser ut til å dra i land enda en storfisk. Her er tirsdagens fotballrykter!