Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Når Everton er i trøbbel ringer de alltid Duncan Ferguson

Duncan Ferguson tar en ny omgang som midlertidig manager i Everton. – Everton sparket Rafael Benitez søndag etter seks måneder i setet på Goodison Park. – Som vanlig henter de opp assistenten i rollen som midlertidig manager. Lørdagens 2 – 1 tap mot tabelljumbo Norwich (ikke nå lenger) ble for mye. Rafael Benitez ledet laget ned til 16.plass farlig nærme nedrykk.

- Litt for snill

Fotballekspert mener Ole Gunnar Solskjær har gjort jobben vanskeligere for Ralf Rangnick.
Les mer om:

Manchester United girer naturlig nok opp jakten på en ny manager

Midlertidig Manchester United manager Ralf Rangnick er en bedre sportsdirektør enn han er manager, i hvert fall i en klubb som United. – Hans ankomst på Old Trafford etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken skulle gi klubben ro til å hente inn permanent manager etter endt sesong, men nå stadig lengre unna topp fire og med en splittet garderobe er det ikke like stor ro blant sjefer, spillere og fans.

ESPN: Everton har bestemt seg for manager

4-1 tapet mot Watford felte Ole Gunnar Solskjær hos Manchester United, Rafael Benitez møtte sin managerskjebne hos Everton etter 2-1 tapet mot Norwich. På søndag kom bekreftelsen på at spanjolen ikke var rett mann på Goodison Park. Minutter senere svirret ryktene om erstatteren. Ifølge ESPN går dette én vei. Spill på Premier League her Everton har halvveis inn i januarmåned 19 poeng på 19 Premier League kamper. Tjueseks poeng bak Jürgen Klopp og byrival Liverpool ble i overkant ydmykende for supporterne.

- Tok feil

Mener Ole Gunnar Solskjær (48) bommet på sine spådommer om Anthony Martial.
Les mer om:

Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar

Hullet som Manchester United manager Ralf Rangnicks blir bare dypere og dypere, for han fortsetter å bare å grave.- Det hadde vært helt greit å gjøre dumme ting hvis man vinner fotballkamper, men slik laget ser ut nå, er topp fire i Premier League fryktelig langt unna. Ralf Rangnick bestemte seg for å hente ut Anthony Martial til tørk på pressekonferansen etter 2 -2 kampen mot Aston Villa: «Han ville ikke være i troppen.

Ralf Ragnick har hatt en hyggelig prat med både Dean Henderson og Donny van de Beek

Manchester United manager Ralf Ragnick har stor sett beholdt tidligere manager Ole Gunnar Solskjær sine prioriteringer med hensyn til førsteelleveren. – Donny van de Beek sliter fortsatt benken og er frustrert, mens David de Gea fortsatt er førstekeeper. Dean Henderson er fremtidig arvtager hvis han holder ut å vente, mens den nederlandske stjernen Manchester United hentet fra Ajax sommeren 2020 ikke har tatt vare på sine sjanser.

United-kjenner: – Rangnick har samme problem som Solskjær

ESPNs Rob Dawson mener at Ralf Rangnick møter på samme utfordringer som Ole Gunnar Solskjær gjorde i Manchester United. Journalisten mener løsningen er todelt.

Stjerna hyller Solskjær

Ole Gunnar Solskjær (48) hylles av Cristiano Ronaldo (36).

Cristiano Ronaldo om Solskjær-sparkingen: – Jeg var skuffet

Cristiano Ronaldo og Manchester United har fått mye kritikk denne sesongen. Nå, i et sjeldent intervju, åpner portugiseren opp om sparkingen av Ole Gunnar Solskjær og de første ukene under Ralf Rangnick.

Ronaldo om Solskjær og United-kaoset: – Det har vært tøft og vanskelig

Cristiano Ronaldo snakker ut om den vanskelige tiden fra sparkingen av Ole Gunnar Solskjær og ansettelsen av Ralf Rangnick.

Etter praten med Rangnick vet Dean Henderson at han har et skikkelig problem

Det har selvfølgelig vært diskusjoner om flere spilleres fremtid i United-troppen under Ole Gunnar Solskjær, men etter at «vår mann» ble fratatt nøkkelkortet til klubben, står spillere i kø foran exitdøra på Old Trafford. Forrige uke var engelsk media ute med katastrofeoverskriften om at minst 11 spillere presset på for bytte av klubb, noen dager senere bekreftet Rangnick at mange spillere var i bevegelse (les: Rangnick bekrefter det som må kunne kalles for massiv misnøye hos Manchester United). Dean Henderson er en av spillerne som ønsker å gjøre noe med situasjonen.

Conte plasserer Tottenham i førersetet foran West Ham sin favoritt Manchester United stjerne

29-år gamle Jesse Lingard hadde et enormt produktivt låneopphold hos West Ham i andre halvdel av forrige sesong. Det fikk de røde djevlene til å gi spilleren en prislapp på 25 millioner pund i fjor sommer, en prislapp som ble for drøy for London-klubben til store protester fra manager David Moyes. Nå går kontrakten til Lindgard mot slutten, det ser ut som midtbanespilleren, motvillig, men søkende for mer spilletid ikke forlenger og forlater Old Trafford til sommeren. – Nå har West Ham sin byrival Tottenham satt inn alt på å kapre den mistilpassede Manchester United stjernen.

Jorge Mendes reiser til Manchester for krisesamtaler med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldos andre periode i Manchester United kan ta slutt etter bare én sesong. Portugiseren kom tilbake til Old Trafford fra Juventus i fjor sommer, hvor han bestemte at tiden var ute og dro etter at 2021/22-kampanjen hadde begynt. Nå, midtveis i samme sesong, vurderer han en exit fra Manchester United. Cristiano har har kontaktet agent Jorge Mendes for å holde «krisesamtaler».

RMC Sport: Zidane tar over i sommer

Da Ole Gunnar Solskjær ble tvunget til å ta avskjed med spillerne sine i november, satte engelsk aviser inn turboen på jakt etter erstatteren. Zidane og Pochettino var på førstesiden ikke mange timene etter at Solskjær hadde gitt fra seg nøkkelkortet. Det endte med at Ralf Rangnick skulle ordne opp på kort sikt, samtidig som tyskeren hadde forhandlet seg til en rådgiverrolle og sentral i prosessen med å blinke ut den permanente erstatteren. Nå har det ikke akkurat blitt Ordnung hos United siden november, kanskje tvert imot.

Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

Etter siste rest av Manchester United DNA forlot Old Trafford med Ole Gunnar Solskjær og assistent Michael Carrick er det absolutt ingen grenser lenger. – Nok en gang dreier de store pengene seg om den franske ofte frustrerte superstjernen Paul Pogba. Til tross for en rekke forsøk har ikke Manchester United klart å forlenge avtalen som går ut til sommeren, de har ikke tenkt å miste han gratis slik de gjorde i 2012 da han gikk til den italienske klubben Juventus.

The Times: Mauricio Pochettino er ikke lenger øverst på Manchester Uniteds liste

Det overrasker ingen at det er mye frem og tilbake på Old Trafford om dagen, til tross for å ha noen av de største stjernene i verden fungerer det rett og slett ikke.

Kaos: - Alarmen burde gå

Problemene fortsetter for Manchester United etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken. Onsdag kom britiske medier med sterke påstander.

Krise i Manchester United: Cristiano-kritikk, lite overbevisende Rangnick og 11 spillere som vil dra!

Ole Gunnar Solskjær har dratt fra Old Trafford, men Manchester United har ennå ikke funnet en løsning på den pågående krisen i klubben, den nye midlertidige manageren Ralf Rangnick sliter med å forene garderoben. Den tidligere RB Leipzig-treneren opplevde sitt første nederlag siden han tok ledelsen over de røde djevlene i deres hjemmeduell mot Wolverhampton Wanderers, som tok en 1-0-seier. Ifølge Daily Mirror er det opptil 11 spillere som ønsker til å forlate klubben på grunn av deres manglende viktighet i laget under Rangnick.

- Ikke blitt noe bedre

Ole Gunnar Solskjær (48) forlot Manchester United etter en rekke svake resultater i november, men det går fortsatt ikke på skinner for klubben.

Går det som Ragnick ønsker er ikke Harry Maguire tidenes dyreste engelske Manchester United kjøp særlig lenge

Egentlig helt siden Declan Rice i 2018 bestemte seg for å spille for England og ikke Irland har ryktene om en exit fra West Ham vært påtrengende i ethvert overgangsvindu. – Mye av London klubbens suksess tilskrives 22 åringens svært imponerende midtbanespiller. I sommer kunne West Ham manager David Moyes med ujevne mellomrom føle behovet for å fortelle alle at Declan Rice ikke var til salgs og at en milliard er billig.

Phil Jones tilbake etter 2 år! Luke Shaw: «Var fenomenal»

Etter gårsdagens 0 – 1 tap mot Wolverhampton på Old Trafford var den en særdeles sutrende manager Ralf Rangnick som snakket med pressen. Som vi husker fra tiden da Ole Gunnar Solskjær var manager forsvarte han, til manges irritasjon sine spilleren uansett prestasjon på banen. – Dette til skarp kontrast til gårsdagens uttalelser hvor spillerne kastes under bussen. «Vi spilte ikke bra i det hele tatt individuelt eller kollektivt. I første omgang hadde vi store problemer med å holde dem fra sjanser.

Slakter United: - Solskjær gråt

Manchester United gikk på sitt første tap siden Ole Gunnar Solskjær fikk sparken.

Ronaldo fortvilet i bittert tap

Manchester United klarte ikke å overliste Wolverhampton og røk på et bittert tap hjemme på Old Trafford mandag kveld. Gjestene var i store deler av kampen det førende laget, men de røde djevlene sto for de største sjansene. Men der Bruno Fernandes traff tverrligger og Cristiano Ronaldo fikk en scoring korrekt annullert for offside, viste João Moutinho landsmennene hvordan det skal gjøres. Med et herlig treff fra utenfor 16-meteren sikret han seier for Wolverhampton. Tapet er også det første for United etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken.

Trøbbel: Donny van de Beeks agentbytte får konsekvenser for fremtiden på Old Trafford

Den nederlandske stjernen Donny van de Beek trodde han kunne si opp avtalen med sin agent før tiden uten at det ville føre til problemer. Under Ole Gunnar Solskjær sin regjeringstid på Old Trafford ble ikke Donny van de Beek den favoritten alle regnet med da han kom fra Ajax sommeren 2020. For å få spilletid og «respekt» ønsker Donny van de Beek seg bort så fort som overhodet mulig, agenttrøbbel sørger nå effektivt for at han blir værende. Les: Drittlei innbytterpuls!