Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Klubbkrise: - Solskjær følger med

Ole Gunnar Solskjær (49) nevnes som en ypperlig redningsmann for et Kristiansund-lag i krise.
Les mer om:

Sky Sports: Avgjørelsen tatt – Henderson spiller ikke i Manchester United drakt neste sesong

Da Ole Gunnar Solskjær og teamet hentet tilbake unge Dean Henderson etter 2019/20-sesongen som outstanding sisteskanse for Sheffield, fikk keeperen signaler om at hans tid nå var kommet på Old Trafford. For David de Gea ble ikke dette en manglende tillitserklæring, men en perfekt motivasjon for å kjempe seg tilbake til toppform. Resultatet ble at spanjolen nektet kronprins Henderson spilletid. For 25-åringen endte det forrige sesong med puslete 458 minutter på kamparenaen, der nesten halvparten av tiden kom i Premier League 2.

Skulle hentes til Manchester United – Bundesligas beste har skjønt dette løpet er kjørt

I januar var Ralf Rangnick fortsatt sjefen for det som skulle skje i kulissene hos Manchester United fremover. I tillegg til å være supervikaren som skulle «rette opp alle feile» etter Ole Gunnar Solskjær til suksess i Premier League og Champions League, hadde tyskeren forhandlet seg til en rådgiverrolle som ville gi ham myndighet til å påvirke valget av permanent manager og spillerkjøp/salg. Christpher Nkunku var ikke overraskende sterkt linket til Old Trafford. Den franske angrepsspilleren ble hentet til RB Leipzig av sportsdirektør Ralf Rangnick i 2019.

Manchester United snakker med Dean Henderson erstatter

Det er ikke 100% avgjort at Dean Henderson forlater Old Trafford denne sommeren, men det vil overraske stort om den 27 år gamle keeperen velger å vente en sesong til på at David de Gea skal fjernes fra keepertronen i Manchester United. Nyopprykkede Nottingham Forest forhandler akkurat med Manchester United om en låneavtale med kjøpsopsjon.

Dean Henderson er på vei bort fra Manchester, men han blir i Premier League

Det er slettes ikke sikkert at Dean Henderson er en del av fremtiden på Old Trafford. – Ideen var at han skulle overta etter David de Gea når han en dag ble dårligere eller dro videre. – Vel ingenting av det har skjedd og 25 åringen er lei av å vente. Dean Henderson har kvaliteter som ville gjort han til førstekeeper på de fleste lag fikk bare fem kamper sist sesong. – Alt for lite for en som vil opp og frem. David de Gea blir også neste sesong, faktisk har Erik ten Hag sagt at sisteskansen er det eneste lagleddet som fungerer optimalt.

- Solskjær tok feil

Etter at Ole Gunnar Solskjær (49) forlot Manchester United har flere ting blitt koblet opp mot nordmannens handlinger.

Ralf Rangnick skal bruke all sin energi på Østerrikes herrelandslag i fotball

Den tyske manageren Ralf Rangnick er ferdig med å rydde opp etter kaoset som tidligere manager Ole Gunnar Solskjær har etterlatt seg. Han kan med stor tilfredshet levere Manchester United over på et sølvfat til Erik ten Hag som kommer rett fra Rangnick sitt gamle lag RV Leipzig. Planen var at Ralf Rangnick skulle øse av sin ekstensive kunnskap på Old Trafford i to år til, men istedenfor skal han bruke all sin energi på fotballstormakten Østerrike. – I likhet med Norge har Østerrike til tross for mange fjell og lite flatmark et landslag i fotball.

Rangnick snur – slutter i Manchester United

Ralf Rangnick har gitt beskjed til Manchester United at han ikke tar jobben som konsulent i klubben. Østerrikeren tok over treneransvaret da Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i november, og skulle opprinnelig gå inn i en konsulentrolle da Erik ten Hag tok over som manager. Nå bekrefter klubben at det ikke blir noe av det på sine hjemmesider. I april ble det klart at Rangnick tar over som østerrikes landslagssjef. «Ralf vil nå bare fokusere på sin rolle som trener for østerrikes landslag og vil derfor ikke ta en konsulentrolle på Old Trafford», står det i pressemeldingen.

Klar beskjed om Solskjær

Tidligere Molde-spiller Tobias Svendsen forteller at han har opplevd flere sider av Ole Gunnar Solskjær.

- Dette gikk galt

ESPN-journalist Mark Ogden forklarer hvor det gikk galt for Ole Gunnar Solskjær.
Les mer om:

Konklusjonen er klar, Solskjær

Vi får en del pepper for å henge fast ved oppsigelsen av Ole Gunnar Solskjær i november 2021, men det kommer tilsvarende mye støtte når vi siden årsskiftet ha ment det var en gedigen tabbe av Manchester United å kutte båndene til manageren som hadde gitt klubben tilbake deler av klubbsjela, og erstattet det med en fotballprofessor fra Red Bull-familien. Etter søndagens kamp mot Crystal Palace er vår konklusjon klar. Vi bommet totalt da vi kritiserte Chelseas valg av Thomas Tuchel halvveis ut i forrige sesong.

Endelig en god nyhet: Bayern München har signert en skikkelig spennende høyreback

Med Niklas Süle bekreftet på exit til erkerival Dortmund, Lewandowski bekreftet at han jobber for å gi seg ett år før sesongutløp i 2023 og forhandlingene med Serge Gnabry om forlengelse har fortsatt ikke gitt resultater, så har mye hos Bundesliga-giganten handlet om spillere på vei ut. Nå kommer i det minste en god nyhet fra sportsdirektøren. -Avtalen er ferdig og på plass, bekrefter Hasan Salihamidzic på søndag. Les: Fått millionbøter – oppfordrer klubben til å ta det som del av markedsføringsbudsjettet Forsterkningen det gjelder er Noussair Mazraoul.

Fått millionbøter – oppfordrer klubben til å ta det som del av markedsføringsbudsjettet

Pyro teknikk og bluss ser kult ut på skjermen når det er samlet for tette oppgjør på banen med ihuga supportere på tribuen, men det er gode grunner til at det er forbudt på fotballarenaer rundt om i Europa. De som har fulgt med på kamper i ulike ligaer den siste sesongen har likevel skjønt at bluss ikke lenger hører med til sjeldenhetene. Hos Brøndby har dette blitt en kostbar affære. Den danske superligaklubben har denne sesongen fått bøter på totalt 2,6 millioner kroner.

«Jeg har valgt min fremtidige klubb»

Ofte er defensive midtbanespillere litt kjedelige å se på, men det er overhodet ikke tilfelle med Boubacar Kamara som er et overflødighetshorn av kreativitet. Den franske 22 åringen har hele sitt liv spilt i Marseille drakt og skal være klar for noe nytt og større. Den utløpende kontrakten har fått en rekke storklubber til å våkne. Kamara bekrefter til Téléfoot det er slutt: «Jeg har tatt min avgjørelse som er å ikke forlenge kontrakten min og forlate «OM» ved sesongslutt.

- Kan ha svaret på United-dilemma

Det er forventet at Manchester United vil forsterke troppen når overgangsvinduet åpner. Manchester Evening News mener Ole Gunnar Solskjær kan ha svaret på den ene forsterkningen.

«Villmann-rykte» ødela for Premier League jobb

Premier League klubben Burnley som i mange år har hatt Sean Dyche ved roret, sparken den meget populære manageren Mike Jackson ansvaret for A-laget på midlertidig basis. Siden Dyche fikk sparken 15.april har klubben lett etter en ny manager som har evner til å bringe ut mye av et lag med begrensede resurser. President Alan Pace lot seg imponere av Bodø/Glimt sin reise i Conference League og spesielt overkjøringen av Roma på Aspmya.

Erik ten Hag har fortalt £50m-signeringen at han ikke er med i hans fremtidsplaner

Den nye Manchester United-sjefen Erik ten Hag har startet oppryddingen på Old Trafford. Nederlenderen har fortalt Aaron Wan-Bissaka at han ikke er med i hans fremtidsplaner, ifølge Teamtalk. Backen, som signerte for hele 50 millioner pund i juli 2019, har fått beskjed om at han kan forlate klubben. LES OGSÅ: PSG-spiller nektet å spille kamp med regnbuesymbol Den nederlandske sjefen ankom London onsdag kveld for samtaler med administrerende direktør Richard Arnold og fotballdirektør John Murtough. Og det ser ut til at nyheter har blitt lekket om Ten Hags intensjoner.

Det koster kjetting å kjøpe ut Haaland fra Manchester City

Erling Braut Haaland er født i Leeds og spilte som knøttliten gutt fotball på plenen utenfor hjemmet til Alfie i den blå delen av Manchester.

- Krise for klubben

Henning Berg retter en pekefinger mot hvordan Manchester United har blitt drevet de siste åra, og støtter samtidig sin tidligere lagkamerat, Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær på norsk jord

Ole Gunnar Solskjær var med på trening når datteren ble presentert torsdag.
Les mer om:

Får slakt: - For myk

ESPN-journalist Mark Ogden gir Manchester United og Ole Gunnar Solskjær i glatte lag.

Flytter

Dagbladet erfarer at Ole Gunnar Solskjær (49) flytter fra Manchester.
Les mer om:

Historisk dårlig sesong

Etter ydmykelsen mot Brighton har Manchester United levert sin svakeste Premier League-sesong noensinne. Både Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick har forsøkt seg bak spakene denne sesongen uten hell.

Velger assistentrolle i PSV Eindhoven fremfor Manchester United

Fred Rutten er en klassisk arbeidshest som har ledet en rekke klubber i Nederland, sist ledet han Anderlecht til økonomisk ruin slit at Vincent Kompany måtte komme hjem og redde klubben med egne penger og arbeidsinnsats. – Siden da har Rutten hatt trenerjobber, men ikke på som hovedtrener. Etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær den 21 november i fjor har en rekke sentrale ledere og personer i støtteapparatet trukket seg. – I påvente av nå manager har klubben ventet med å sette sammen et permanent trener apparat.

- Gikk over streken

Rosenborg-trener Kjetil Rekdal (53) mener Ole Gunnar Solskjær (49) ble utsatt for «mye hets og besserwisser-kommentarer over lang tid». - Det gikk over streken, sier Rekdal, som selv er under ild.