Nyheter om Odense


Politirazzia mot Tour de France-lag

ODENSE, DANMARK (VG) Bare dager før Tour de France-starten i København har politiet gått til aksjon mot både ryttere og personer i støtteapparatet til Team Bahrain Victorious.

Danset seg til gull

I helgen var det nordisk mesterskap og World cup i Boogie Woogie i Odense. Dans Fauske hadde to par som deltok i den norske delegasjonen.
Les mer om:

Svendsen matchvinner i OB-seier

Superinnbytter Sander Svendsen scoret begge målene da OB slo Velje 2-1 hjemme i den danske superligaen torsdag. Etter en målløs første omgang kunne 24-åringen sende OB i føringen etter 49 minutter spilt. Han hadde da vært kun fire minutter på banen etter å ha blitt byttet inn for Mads Frøkjær-Jensen. I det 70. minutt utlignet Tobias Molgaard for Velje. Det så lenge ut til å bli poengdeling i Odense, men på overtiden dukket Svendsen opp på ny og gjorde 2-1. (NTB)

Disse tingene kan knuse Svendsen-drømmen

SKIEN/ODENSE: Odd vurderer å hente Sander Svendsen (24) tilbake, men en overgang kan bli vanskelig å få til - av flere grunner.

Agder politidistrikt sto bak politiaksjon i Danmark

Det var Agder politidistrikt som ba om bistand fra dansk politi til å gjennomføre en politiaksjon i Odense tirsdag.

Politirazzia i Danmark stammer fra Sørlandet

Det var Agder politidistrikt som ba om å få gjennomført en politiaksjon i utkanten av Odense i Danmark på tirsdag.

Stor politiaksjon i Danmark – skjer på forespørsel fra norsk politi

Dansk politi har rykket ut til en adresse i utkanten av Odense i Danmark etter en anmodning fra norsk politi.
Les mer om:

Stor politiaksjon i Danmark – skjer på forespørsel fra norsk politi

Dansk politi har rykket ut til en adresse i utkanten av Odense i Danmark etter en anmodning fra norsk politi.
Les mer om:

Stor politiaksjon i Danmark – skjer på forespørsel fra norsk politi

Dansk politi har rykket ut til en adresse i utkanten av Odense i Danmark etter en anmodning fra norsk politi.
Les mer om:

Stor politiaksjon i Danmark – skjer på forespørsel fra norsk politi

Dansk politi har rykket ut til en adresse i utkanten av Odense i Danmark etter en anmodning fra norsk politi.
Les mer om:

Stor politiaksjon i Odense etter anmodning fra norsk politi

Politiet i Danmark rykket tirsdag ut til en adresse i Odense.

Norsk politi står bak stor politiaksjon i Danmark

Dansk politi satte tirsdag i gang en stor politiaksjon på en adresse i utkanten av Odense, på oppdrag fra norsk politi.
Les mer om:

Eriksen har fått tilbud fra Premier League-klubb!

Den tidligere Tottenham-spilleren er på vei mot et comeback i Premier League. Brentford er i samtaler med Christian Eriksen om en retur til Premier League, melder The Athletic. Brentford har tilbudt 29-åringen en seks måneders avtale med opsjon på forlengelse i ytterligere ett år. LES MER: Real Madrids største stjerne ønsker ikke Haaland Eriksen er klubbløs etter å ha kommet til enighet med tidligere klubb Inter Milan om å si opp kontrakten hans forrige måned, på grunn av hans hjertestans under Danmarks EM-kamp mot Finland 12.

HamKam har fått inn treneren som skal skape trøbbel for Rekdal

Med elleve poeng ned til Aaalesund på andreplass i OBOS-ligaen var det et overbevisende opprykke for HamKam. Så overbevisende at RBK overtalte Kjetil Rekdal til å slippe suksessprosjektet på Hamar. På søndag kom bekreftelsen på at neste HamKam-trener er på plass. Etter at Jakob Michelsen ble sparket hos den danske superligaklubben OB i mars 2021, har 41-åringen vært på jobbjakt. Muligheten han ventet på kom tydeligvis da Rekdal bestemte seg for å flytte flyttet nordover.

Gir seg i Odense(pluss)

Les mer om:

Eriksen frigitt av Inter

Danske Christian Eriksens kontrakt med den italienske storklubben Inter, er terminert. Det bekrefter klubben selv i en pressemelding. Eriksen har ikke vært i aksjon for verken klubb eller landslag, siden han falt om i EM-kampen mellom Danmark og Finland med hjertestans. I ettertid har dansken fått operert inn en hjertestarter, men reglene i den italienske ligaen Serie A, tillater ikke spillere med hjertestarter. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at Eriksens kontrakt nå er brutt. Inter takker Eriksen for innsatsen på sine hjemmesider, og ønsker dansken alt vel i fremtiden.

Følg Vipers - Odense direkte og chat med vår reporter

Klarer Vipers å følge opp den råsterke borteseieren mot Odense fra forrige helg? Følg kampen direkte under.
Les mer om:

Lynvingen trosset sykdom – laget målshow på tre minutter

Oppkjøringen hennes har vært alt annet enn optimal. Men da Vilde Jonassen ble kastet utpå, scoret hun tre raske mål som tok lufta ut av Odense.
Les mer om:

Vipers tok viktig mesterligaseier

Vipers Kristiansand slo Odense 32-27 i mesterligaen søndag. Med borteseieren er tittelforsvareren likt med danskene i kampen om avansement fra gruppespillet. Det var en svært viktig seier for Vipers, som tidlig kom bakpå i gruppa med tre seirer og tre tap. Nå er de likt med Odense på åtte poeng, seks poeng bak tabelltopp Györ. Vipers-spillerne Nora Mørk og Ana Debelic ble kampens store spillere. De scoret til sammen 14 av Vipers 32 mål og sikret to viktige poeng. Spesielt Mørk viste seg sterk i andre omgang da hun til tider herjet med Odense-forsvaret. Hun endte opp med sju mål totalt. (NTB)

Vipers tok viktig CL-seier

Vipers Kristiansand slo Odense 32-27 i Champions League søndag. Med borteseieren er tittelforsvareren likt med danskene i kampen om avansement fra gruppespillet.

Følg Odense - Vipers direkte og chat med vår reporter

Søndagens bortekamp mot Odense er svært viktig i jakten på kvartfinaleplass i Champions League. Følg kampen direkte her fra klokka 16.00.
Les mer om:

– Jeg prioriterer livet mitt ut fra terminlisten til Vipers

Blant de 80–90 sørlendingene på tribunen i Odense i kveld, er høyst sannsynlig Olav Gjertviksten den største supporteren av dem alle.
Les mer om:

– Jeg tenker at dét kan bikke kampen i vår favør

I søndagens første av to ekstremt viktige kamper mot Odense, vil Vipers endelig få stor supporterstøtte på tribunen.
Les mer om:

Dette er VM-troppen

Landslagssjef Thorir Hergeirsson presenterte tirsdag troppen som skal til håndball-VM 1.-9. desember. En av overraskelsene er debutanten Maren Aardahl (27), som spiller både håndball og strandhåndball. Marit Malm Frafjord og Marta Tomac er blant de som ble vraket til.

Kan spille nesten overalt foruten Italia

Det er allerede klart at Inter Milan ikke har klart å få unntak fra regelen som hindrer Christian Eriksen for å spille i Italia. Etter hjertestansen i EM-kampen mot Finland tilbake i juni, har Christian Eriksen fått implantert et ICD-apparat, som fungerer som en avansert pacemaker. Han skal være i god form og har lyst til å spille fotball igjen kanskje allerede fra januar måned. – I forbindelse med klubbens fremleggelse av sitt regnskap står Christian Eriksen med en bokført verdi på 180 millioner kroner.