Nyheter om Nyland


Bygging av fortau skapte problemer – nå lover byggeleder bedre dirigering

Byggeleder Halvard Nyland i Viken fylkeskommune beklager trafikkproblemene i begynnelsen av uken, og sier det heretter vil bli manuell dirigering i rushtiden.
Les mer om:

Her får Geir Kåre (29) stamcellebehandling: – Dette blir bra!

Geir Kåre Cemsoylu Nyland gjør alt for å gå igjen, etter at han ble lam fra brystet og ned. Nå har han fått sine første doser med stamceller i Panama.
Les mer om:

Sander Berge med tunnel i comebacket

Det er fortsatt litt overraskende når Sander Berge finner nettmaskene, men vi minner oss selv på at han de siste årene er i en litt mer fremoverlent posisjon. – Sheffield Uniteds dyreste spiller gjennom tidene er tilbake for første gang siden han testet positivt for korona. Han scoret i 2-2-kampen mot Preston tirsdag kveld.

Slik starter Norge

Ståle Solbakken har valgt ut følgende 11-er: Ørjan Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Andreas Hanche-Olsen, Kristoffer Ajer, Birger Meling - Martin Ødegaard, Patrick Berg, Kristian Thorstvedt - Alexander Sørloth, Erling Braut Haaland, Moi Elyounoussi.

Reagerer på rullestol-kommentar: – Det er mine følelser

Geir Kåre Cemsoylu Nyland svarer på kritikken i kjølvannet av kommentaren om at «det er flaut å sitte i en rullestol».
Les mer om:

Geir Kåre (29) reiser til utlandet for å få stamcellebehandling: – Jeg skal selge sjelen min til djevelen for å gå igjen, hvis det er det som skal til

En tragisk ulykke gjorde at Geir Kåre Cemsoylu Nyland ble lam fra brystet og ned. Snart reiser han til Panama for å få stamcellebehandling.
Les mer om:

Marerittstart for Nyland

Bournemouth-debuten ble alt annet en enkel, og burvokteren Ørjan Nyland måtte tåle seks i sekken i 0-6-tapet mot gamleklubben Norwich i 2. runde i ligacupen. Nyland fikk det hett rundt ørene sju dager etter at han ble klar for sin nye klubb. Tre baklengsmål i hver omgang gjorde sitt til at Nyland fikk en tøff start i sin nye klubb mot et reservepreget Norwich. Nyland var utlånt til Norwich sist vinter, men ble stående uten en eneste offisiell kamp.

Gregersen og Nyland tatt ut til A-lagstroppen

ULLEVAAL STADION (NRK): Ståle Solbakken skulle bare ta ut en landslagstropp, men endte i stedet opp med å gå rett i strupen på norske styresmakter etter avslaget om å få flere publikummere på tribunen mot Nederland.

Kraftduoen Hulk og Diego Costa

Den brasilianske klubben Atletico Mineiro har det med å ikke bare dyrke frem spillere, men også hente stjerner når de begynner å dra på åra. Klubben har alltid kunne skryte av store navn, noe de gjør til gangs, fra Gilberto Silva til den tidligere Barcelona -superstjernen Ronaldinho. Nå vil Hulk og Diego Costa danne voldsomt angrep for Atletico Mineiro.

Det beste Brann kan gjøre nå er å flytte fra Bergen

Etter å ha sett dagens pressekonferanse fra Brann stadion i ettermiddag kan man begynne å lure på hva styret har snakket om i timevis. – Vi vet fra før at at bergensere elsker lyden av sin egen stemme, men de burde, i og med at et det var en sensasjonshungrig presse tilstede kommet med noe annet enn at de har tillit til hverandre. Det er vist flere hendelser på Brann stadion nattestid som det blir rapportert om, det hele topper seg med øyerapporter om at noen har vært på gressmatta nattestid og stupt kråke. – En aktivitet vi fra storbyen Oslo skjønner utføres i mer landlige strøk.

«Har aldri overveid Ronaldo»

Det er rimelig klart at Juventus ønsker at deres største stjerne og målmaskin Cristiano Ronaldo skal dra videre for å skape en mer romslig økonomi. Det starter naturlig nok spekulasjoner om hvem som blir den neste arbeidsgiveren. En sensasjonell retur til Real Madrid? En spektakulær overgang til Manchester City?

Varane husker godt da Alex Ferguson besøkte ham hjemme hos mamma

PR-avdelingen til United har melket Varane-overgangen maksimalt. En ny historie rundt den franske midtstopperen skal fagmannsmessig bygges opp. Hva er da mer naturlig enn å trekke inn linken til Alex Ferguson. Det er ikke noe nytt at Raphael Varane skal ha vært på raderen hos United i mange år, men det blir helt spesielt å endelig kunne høre det fra spilleren selv. Les: Bournemouth har signert med Ørjan Nyland -Jeg er veldig fornøyd og spent etter å komme igang, det er en ny reise for meg, begynner han i intervjuet på klubbens hjemmeside.

Bournemouth har signert med Ørjan Nyland

Den norske landslagskeeperen Ørjan Nyland er ferdig med sin ørkenvandring og er klar for Championship-klubben Bournemouth. Siste halvdel av forrige sesong tilbrakte han i Norwich, men han ble veid og funnet for lett for Premier League. Nyland har etter hvert samlet en rekke klubber på CVn sin, blant annet Aston Villa, Ingolstadt, Molde og Hødd. Les: Fikk sparken etter 5 kamper Det er Ørjan Nyland sin evne til å rykke opp, sammen med hans brede erfaring som Bournemouth peker på med sin presentasjon og med det «avslører» de sin ambisjon for sesongen.

Nyland klar for Bournemouth

Landslagskeeper Ørjan Nyland har skrevet under på en ett år lang kontrakt med Championship-klubben Bournemouth.
Les mer om:

Nyland klar for Bournemouth

Landslagskeeper Ørjan Nyland har skrevet under på en ett år lang kontrakt med Championship-klubben Bournemouth. Klubben melder at Nyland har imponert manager Scott Parker på trening den siste tiden. – Vi er fornøyde med å hente inn Ørjan til klubben. Han kommer med masse erfaring fra Championship og internasjonalt, og vi ser fram til å ha ham i troppen vår, sier Parker. Han blir trolig å se i Bournemouth-troppen som møter Birmingham onsdag.

Selger lettkledde bilder - fnyser av kritikk

- Det startet egentlig med at jeg delte et bikinibilde på Snapchat, forteller influenser Julia Nyland.
Les mer om:

Geir Kåre (29) fikk nedslående beskjed, men gir ikke opp: – Jeg må bare prøve

Geir Kåre Cemsoylu Nyland har begynt å planlegge veien videre, etter at han ble lam fra brystet og ned som følge av en stupeulykke. Først ut er stamcellebehandling.
Les mer om:

- Et ekstremt tillitsbrudd

En måned etter at MMA-utøveren Geir Kåre Nyland ble lam fra brystet og ned, protesterte vennene mot kommunen. De mener noe nå må gjøres for å sikre at slike hendelser ikke skjer igjen.
Les mer om:

Venninnen om stupeulykken: - Grusomt

Geir Kåre Nyland ble lam etter en alvorlig stupeulykke i Oslo i mai. Hans venninne Nora ble vitne til den brutale hendelsen.
Les mer om:

Ble lam etter stupeulykke, krever bedre skilting

Geir Kåre Nyland (30), som for en måned siden ble lam etter at han stupte utenfor Munchmuseet, og hans støttespillere krever bedre skilting for å hindre nye ulykker. De mener Oslo kommune har gjort altfor lite.
Les mer om:

En måned siden kompisen ble lam i stupeulykke: – Ekstremt provoserende at ingenting gjøres

Det er en måned siden Geir Kåre Nyland (30) ble lam i en stupeulykke ved Munch-museet i Oslo. Vennene fortviler over at Oslo kommune ikke tar tilstrekkelig grep.

Sleik, slippers og sommermoro

Gliset går nesten trill rundt. Sondre Nyland har det utmerket for tida.
Les mer om:

Venninna om ulykken: - Det var grusomt

Geir Kåre Nyland ble lam etter en alvorlig stupeulykke i Oslo i mai. Hans venninne Nora ble vitne til den brutale hendelsen.
Les mer om:

Håp i enden av tunellen hvis Andreas Linde drar og de dropper Ethan Horvath

Molde hentet den svenske keeperen Andreas Linde tilbake i 2015 på en gratis overgang fra Helsingborg, nå snakkes det stadig høyere om en retur til Sverige og dermed må klubben som befinner seg i byen med Norges mest sytende ordfører ut på keeperjakt. (Flaks for Ørjan Nyland han ikke er en Oslo-gutt, men kommer fra Volda) Molde ser på to alternativer, hvor begge kan komme gratis Ørjan Nyland ble dumpet av Norwich og Ethan Horvath sin avtale med Club Brugge går ut på dato 30 juni. – De har en ting til som er felles, de har begge voktet buret til Molde.

Brasil snudde kampen etter nydelig saksespark-scoring

Natt til torsdag hentet Brasil billetten til avansement i Copa Americas gruppespill. Tre seire av tre mulige signaliserer at Neymar og gjengen blir vanskelige å stanse. Selv om seieren mot Columbia hang langt inne. Timingen er perfekt for brasilianerne.