Nyheter om Nyland


Geir Kåre (29) ble lam etter badeulykke – nå deler han videoer fra sykesenga: – Så uvirkelig og sykt

Geir Kåre Cemsoylu Nyland skal lage en dokumentar om veien tilbake, etter at han ble lam fra brystet og ned som følge av en stupeulykke.
Les mer om:

Reagerer kraftig mot Oslo kommune

MMA-utøveren, Geir Kåre Nyland, ble lam fra brystet og ned. Nå kritiseres Oslo kommune for dårlig skiltning.
Les mer om:

Lillebroren ble lam etter stupeulykke på Sørenga – skylder på kommunens skilting

MMA-utøver Geir Kåre Nyland ble lam fra brystet og ned etter en stygg stupeulykke på Sørenga. Nå får Oslo kommune kritikk fra venner og familie for dårlig skilting i området.

- Lever i helvete

Geir Kåre Nyland ble lam etter en tragisk stupeulykke i Oslo forrige uke. Nå snakker realityvinnerens storesøster ut om den brutale hendelsen.
Les mer om:

Geir Kåre (29) lam etter ulykke – nå strømmer pengene inn

Målet er to millioner kroner, men på under to døgn er innsamlingsaksjonen til inntekt for Geir Kåre Cemsoylu Nyland allerede over halvveis.
Les mer om:

MMA-stjernen vant Norges tøffeste i 2013 - nå har han blitt lam etter stupeulykken søndag

MMA-utøveren Geir Kåre Nyland (29) er lam fra brystet og ned etter stupeulykke. Nå har kompisen startet en innsamlingsaksjon.
Les mer om:

«Norges tøffeste»-vinner Geir Kåre Nyland lam etter ulykke

Kampsportutøveren ble lam fra brystet og ned etter en stupeulykke i Oslo søndag.
Les mer om:

MMA-utøveren ble lam: – Skal kjempe sitt livs største match

MMA-utøveren Geir Kåre Nyland (30) ble lam fra brystet og ned etter en stupeulykke søndag.
Les mer om:

Meeks venn lam etter ulykke: – Skal gjøre alt for å sikre Geir Kåres fremtid

For tre dager siden gjorde Emil Weber Meek (32) seg klar til å trene sammen med Geir Kåre Cemsoylu Nyland (29). Da fikk han sjokkbeskjeden: «GK har skadet seg, han er lam». Nå fronter MMA-profilen en innsamlingsaksjon for Nyland.
Les mer om:

Reality-profil lam i stupeulykke

Norges tøffeste-vinner og MMA-utøver Geir Kåre Nyland (29) ble lam fra brystet og ned etter en stupeulykke søndag. Nå har venner og kjente samlet inn over 700 000 kroner for å hjelpe 29-åringen videre i livet.
Les mer om:

Geir Kåre Nyland brakk ryggen etter stup – Meek starter innsamlingsaksjon

MMA-utøveren Geir Kåre Nyland (29) fra Haugalandet er lam fra brystet og ned etter stupeulykke.
Les mer om:

Røper brudd og flytteplaner

Blogger og influenser Julia Nyland er singel.
Les mer om:

Nyland inn i landslagstroppen

Sten Grytebust har meldt forfall til de kommende landskampene mot Luxembourg og Hellas. Ny spiller inn i Ståle Solbakkens tropp er Ørjan Nyland, opplyser Norges Fotballforbund. Det oppgis ikke hva som ligger til grunn for Grytebusts forfall.
Les mer om:

Kråkerøy fortsetter å levere talenter til FBK

Zara Johnsson Solberg, Harrieth Toft Nordrum, Sigrid Nyland Grønvik og Kaja Søberg Arnesen er alle klare for FBKs juniorlag kommende sesong.

Tobias Hestad sendes ut igjen!

Pappa Daniel Berg Hestad er en ekte Molde legende med hele 666 kamper for klubben, 473 av dem i Eliteserien. – Det er opplagt for alle som følger klubben at når først 20 år gamle Tobias Hestad bestemmer seg for å bli fotballspiller at gjør det i Molde. Nå går han i skole, i fjor var det utlån til Stjørdals-Blink og i år er det Raufoss som gjelder. Molde omtaler Hestad junior som en meget angrepsvillig midtbanespiller ikke så ulikt sin far med andre ord.

Vil hindre fjerning av gassrøret(pluss)

Aukra kommune vil nå ta grep for å sikre at gassrøret fra Nyhamna til Nyland og installasjonene under bakken på tomta ikke blir fjernet, når reservekraftverket nå blir solgt.
Les mer om:

- Ufortjent

Onsdag landet influenser Julia Nyland i solfylte Marbella - til høylytt kritikk fra sine følgere i sosiale medier.
Les mer om:

Reservekraftverk kan havne i Australia(pluss)

Statnetts reservekraftverk på Gossen, som medregnet gassrøret fra Nyhamna til Nyland kostet langt over en milliard kroner, er nå i ferd med å bli solgt til Australia.
Les mer om:

Nytt avslag for settefiskanlegg: – Jeg holder på til jeg får det til

Det ble som Arne Olav Tveit forventet, det ble et nytt avslag for Nyland settefiskanlegg i Drangedal kommunestyre. – Det er ingen grunn til å gi seg. Jeg holder på til jeg får det til.
Les mer om:

Solbakken har henta Nyland

Les mer om:

Geir (29) flytter fra familie og venner for å slå seg opp i verdens tøffeste idrett: – Skjønner godt at få forstår

– Jeg har et driv, et kall, en drøm. Dette er noe jeg bare må gjøre, sier Geir Kåre Cemsoylu Nyland om det tøffe valget han har tatt.
Les mer om:

Endringer i Norge-troppen: Nyland og Maars Johnsen inne etter forfall

Ørjan Nyland og Bjørn Maars Johnsen kommer inn som erstattere for Kristoffer Klaesson og Mathias Normann i landslagsuttaket til VM-kvalifiseringen i fotball.

Nyland og Maars med i Norge-tropp

Ørjan Nyland og Bjørn Maars Johnsen kommer inn som erstattere for Kristoffer Klaesson og Mathias Normann i landslagsuttaket til VM-kvalifiseringen i fotball. Klaesson var tatt ut på A-landslaget for aller første gang, men måtte torsdag melde forfall. Den unge keeperen må holde seg hjemme på grunn av smitteutbruddet i Vålerenga. Der er han ansett som en nærkontakt til en av de smittede. Nyland tar 20-åringens plass i Ståle Solbakkens første tropp som norsk landslagssjef. Maars Johnsen er kalt inn etter Normanns avbud.

- Naturlig at jeg spiller lite

Tirsdag kveld tok Norwich et godt steg mot Premier League med 2-0 seier over Nottingham Forest, men Alexander Tettey (34) og Ørjan Nyland (30) har fått lite tillit av manager Daniel Farke denne sesongen.

NM-vinner Madeleine (34) fra Bekkelaget trener 10–17 timer i uken. Dette skeier hun ut med.

Tidligere kunstløper Madeleine Daleng Nyland sammenlikner Bekkelaget med Kardemomme by. Men så blir hun også litt som Tante Sofie når hun har PT-kunder. Se video av Madeleine som trener med sønnen (22 kilo) som vekt.
Les mer om: