Nyheter om Nyhus


Ansatte og foreldre er kritiske til sommerstengte barnehager, men flere politiske partier er positive: – En god løsning

– De færreste av oss kan velge helt fritt selv når det kommer til ferie, men må forholde oss til både andre kolleger og ofte andre i familien, sier Arbeiderpartiets Heidi Westbye Nyhus.
Les mer om:

Kaias nye bok tar TBs anmelder med storm: – En riktig godbit

Kaia Dahle Nyhus er ytterst produktiv og kreativ. Nå er hun ute med en riktig godbit og et blinkskudd av en bok, ifølge litteraturanmelder Finn Stenstad.
Les mer om:

Ap-leder hinter om at de kan snu: – Håper vi finner en løsning

Heidi Westbye Nyhus vil ikke garantere at Arbeiderpartiet vil snu i flomlys-saken. Men Aps gruppeleder håper å finne en løsning sammen med et bredt flertall i politikken.

Denne karikaturen imponerer internasjonalt

I konkurranse med 250 andre tegninger mener dommerne at denne karikaturen, signert Egil Nyhus fra Jessheim, er blant de beste.
Les mer om:

– Den var en av Norges fineste i 1919, og er det igjen i 2021

 I 1919 var det knapt 4.000 biler i Norge. Kun én av dem var Lancia. Denne. Takket være 30 års innsats av Tor Nyhus lever den ennå.
Les mer om:

Influenser Monica Nyhus: – Vi står i valg mange mener noe om

Sammen med mannen har Monica Nyhus bygd opp en merkevare annonsører er villig til å betale dyrt for. At de fire barna er en del av «pakka» synes hun er uproblematisk.
Les mer om:

Økte salgsinntektene med hele 37 prosent i fjor: – Korona har definitivt vært en positiv bidragsyter

«Absurd» er ordet administrerende direktør Tove Nyhus bruker for å beskrive den vanvittige etterspørselen firmaet hennes opplevde da pandemien traff Norge i mars i fjor. Det har gitt gode resultater.
Les mer om:

– Det er ganske utrolig at de er så lite solidariske

Tove Nyhus (Frp) er opprørt over nabokommunen. Hun kaller det usolidarisk og respektløst dersom politikerne i Ullensaker allerede nå bestemmer seg for at E16 skal gå langs dagens trasé mellom Kløfta og Nybakk.
Les mer om:

Nå har Svein laget en tissebok: – Fulltreffer

Gøyal og pedagogisk fulltreffer fra Svein Nyhus.
Les mer om:

Derfor flytter de

«Bloggerne»-aktuelle Monica og Christoffer Nyhus røper flytteplaner.
Les mer om:

Kun 27 prosent av Norges rikeste er kvinner

Flertallet av Norges 100 rikeste er menn. Det er lang vei til utjevning på toppen, mener førsteamanuensis Sissel Jensen og professor Ellen Nyhus.
Les mer om:

Vitenskap + Entreprenørskap = Sant

– Gode nyheter om vaksineresultater er et vitnesbyrd på hva mennesker får til i nødens stund, gjennom samarbeid, innsikt og et ønske om å gjøre verden til et bedre sted, mener Skaperne-spaltist Bjørn B. Nyhus.
Les mer om:

Gro Dahle og Kaia Dahle Nyhus har gjort det igjen: – Gripende, vakkert og sterkt

Det mangler ikke på lovord når mor og datter samarbeider om bildebøker.
Les mer om:

Best og verst fra influencer-Norge: August

Hei og velkommen til høst, influencernes favorit-årstid? Bloggerne er endelig i gang igjen! Med i sesong 13 er Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen, Joakim Kleven, Iselin Guttormsen og nykommerne Emma Ellingsen og Monica Nyhus. Monica Nyhus er kanskje ikke kjent for alle, men hun har mange følgere. Noe Love Island-deltager og influencer Morten Dalhaug lagde en video om, da han mener det kan se ut som både Monica, mannen hennes og flere andre store influencere kjøper følgere. Vi måtte sjekke hva alle parter tenker om saken. Det kan du lese mer om her!

Norske influencere svarer på anklagene om Instagram-juks fra Morten Dalhaug

Morten Dalhaug er skeptisk til følgertallene til flere norske influencere. I en ny YouTube-video antyder Love Island-profilen at flere store norske Instagram-kontoer har kjøpt følgere, og dermed jukset seg til toppen. Paret som får hardest omtale er i dag aktuell som nykommere i Bloggerne på TV 2. I videoen du kan se nedenfor tar Morten en titt på statistikken til flere influencere som har registrert seg via analyseverktøyet til norske Inzpire.me.  27-åringen mener at de fleste norske profiler, de som skriver på norsk og henvender seg til et norsk marked, bør ha en overvekt av norske følgere.

16-årige jenter utsatt for vold av ungdomsgjeng – bønnfaller politiet om flere patruljer

Tenåringsjenter skal ha blitt dyttet ut i Glomma, sparket og slått av en omreisende ungdomsgjeng. Nå etterlyser Ap-politiker Heidi Westbye Nyhus mer synlig politi før flere av gjengene slår rot på Romerike.

Dette har Martin ventet med i tjue år: – Endelig fikk jeg litt tid til meg selv

I tjue år har Martin Nyhus Svarthol (40) fra Tønsberg vært musiker. Men ikke før nå utgir han eget album.
Les mer om:

Emma Ellingsen inn i «Bloggerne»

Mens Linnéa Myhre, Sofie Nilsen og Anne Brith Davidsen gir seg, kommer Emma Ellingsen og Monica Nyhus inn i den 13. sesongen av «Bloggerne».

Synne (18) fra Harstad er håndplukket til Festspillene i Bergen(pluss)

Årets festspill i Bergen er ikke avlyst, og harstadjenta Synne Park Nyhus er plukket ut til å opptre med dans i Grieghallen.

Halvor, Kristin og Fredrik utpeikte seg – ein av dei gjekk heilt til topps i årets kronikkonkurranse

To øystreslidringar, Halvor Beito Øverby og Kristin Alfstad, og Fredrik Nyhus, frå Fagernes, gjekk til topps i årets kronikkonkurranse.
Les mer om:

Derfor skal du bry deg om renten på sparepengene dine

Tenk på tapt avkastning som en mulighetsinntekt, er rådet fra professor Ellen K. Nyhus.
Les mer om:

Hva er du villig til å betale for å slippe å bytte bank?

Det er ikke nødvendigvis enkelt å holde på motivasjonen i jakten på den beste innskuddsrenten. Men det finnes triks som kan hjelpe, skriver professor Ellen K. Nyhus.
Les mer om:

Korona-stille vår for bokaktuelle Egil Nyhus: – Jeg merker at avistegneren i meg blir med inn i barneboka

– Jeg har plutselig fått veldig god tid, sier Egil Nyhus. Han hadde fullt av planer denne våren, men så å si alt er avlyst.
Les mer om: