Nyheter om Norwich


West ham plastret såret etter Brentford-tapet

Everton kom fra 2-0 seier over Norwich og en tilfredsstillende poengdeling med United. David Moyes og West Ham hadde et bittert 1-2 tap på hjemmebane mot jyplingen Brentford som skulle revansjeres. Kampen mellom Toffees og Hammers startet i et forrykende høyt tempo som endte med én fattig scoring. Ikke spesiell uttelling, men spenningen, trøkket og intensiteten når to av Englands beste klubber møtes, kompenserer for manglende scoringer.

Normann med ny skade

Midtbanespilleren Mathias Normann hinket av banen med snaut ti minutter igjen med det som så ut til å være store smerter, melder NTB. Norwich spilte 0-0 mot Brighton. 25-åringen startet sin fjerde Premier League-kamp for de gulkledde og gjorde en ny god forestilling. Med ni minutter igjen måtte han ta telling på gressmatta og fikk hjelp til å komme seg av banen. Normann var ikke med da Norge spilte VM-kvalifiseringskamper mot Tyrkia og Montenegro. Han meldte forfall til Ståle Solbakkens tropp dagen etter Norwich spilte 0-0 mot Burnley før landslagspausen.

90min: United planlegger å gi Wan-Bissaka tøffere konkurranse i vinter

Som hos alle andre storklubber slappes det heller aldri av hos Manchester United. En spiller som funger på banen nå, betyr ikke at den hvileløse jakten på spillere som bidrar inn i tittel-kampene avtar. I sommer hanglet det med rykter fra engelsk og spansk side om at Kieran Trippier skulle inn og pushe Wan-Bissaka på høyrekanten. Atletico satte hindringer i veien og tvang United til å stå over forsterkningen. Uniteds overgangsbudsjettet (pluss 150-200 millioner kroner til Ronaldo) ble brukt for å få Jadon Sancho og Raphael Varane i hus.

Thomas Frank visste det, Ajer har skjønt det, Brentford-supporterne har erfart det

Det er tid for en pustepause i Premier League. Spillere er sendt rundt på landslagstjenste til Nations League semifinale eller VM-kvalikk. David Moyes gikk inn i pausen med et smertefullt hjemmetap mot Brentford. For West Ham-manageren var det vondt, men ikke overraskende. For Moyes mener han har sett det komme hos Brentford. 7. plass i verdens tøffeste liga ved inngangen til oktober er resultatet av flere års jobb – og smak på seier.

Normann spilte hele kampen

Mathias Normann spilte fra start mot Burnley i kampen som endte 0-0. Nordmannen var ganske nær scoring, men forsøket strøk tverrliggeren. Norwich har kun ett poeng denne sesongen og ligger nederst på tabellen.
Les mer om:

Ville valgt seg selv på laget: – Det kommer til å smelle

Mathias Normann tror det bare er et spørsmål om tid før den negative trenden snur for Norwich. Lørdag venter en sekspoengskamp borte mot bunnrival Burnley.
Les mer om:

Tre debutantar i Tyrkias tropp

Tyrkias nye landslagstrenar Stefan Kuntz gir sjansen til tre debutantar i sin tropp til VM-kvalifiseringskampen mot Noreg på fredag. Berat Ayberk Özdemir (Trabzonspor), Berkan İsmail Kutlu (Trabzonspor) og Serdar Dursun (Fenerbahçe) kan alle få sine første minutt med landslagsfotball når Tyrkia tek imot Noreg i Istanbul. Tyrkia må klare seg utan Çaglar Söyüncü (Leicester) og Ozan Kabak (Norwich) som må sone ein suspensjon mot Noreg. Noreg slit på si side med skader før den viktige kvalifiseringskampen.

Skadet Haaland mister kamp

Erling Braut Haaland er ikke med i troppen til lørdagens Dortmund-kamp mot Borussia Mönchengladbach. Det bekrefter Dortmund selv, og oppgir muskulære problemer som årsak. Det er urovekkende nyheter for Norge før skjebnekampen i VM-kvalifiseringen mot Tyrkia 8. oktober.

Høflig 16-åring til Klopp: – Takk!

16-åringen Kaide Gordon gjorde en oppsiktsvekkende debut for Liverpool mot Norwich i ligacupen. Jürgen Klopp avslører at gutten i tillegg er høflig som få.
Les mer om:

Reserven tok Liverpool vidare

Liverpool tok seg komfortabelt vidare til den fjerde runden i ligacupen etter at dei slo Norwich 3-0. Takumi Minamino vart kveldens store spelar for gjestane med to mål. Også Divock Origi kunne setje seg på scoringslista. Når Norwich i tillegg bommar på straffe var dei aldri nær ved å utfordre eit reserveprega Liverpool. Manchester City tok seg også lett vidare etter at dei slo Wycombe 6-1.

16-årig debutant da Liverpool gikk videre

(Norwich-Liverpool 0–3) Jürgen Klopp viste frem flere av sine største talenter, og Kaide Gordon (16) ble den sjette yngste til å debutere for Liverpool gjennom tidene i ligacupen mot Norwich.
Les mer om:

Thiago må stå over

Den tidligere Bayern-spilleren ble hentet til Liverpool som midtbanedirigent. Omstillingen forrige sesong beskrev Thiago selv som krevende, nå har 30-åringen for alvor begynt å dirigere. Det er derfor synd for Liverpool at Thiago blir ute hele uken. Liverpool vandt lørdag 3-0 over Crystal Palace, der Sadio Mané tok en ny rekord i Premier League (les: Sadio Mané fosset forbi van Persie).

Dårlig nytt for Liverpool

Liverpools Trent Alexander-Arnold og Thiago blir ikke klare til ligacupkampen mot Norwich tirsdag. Thiago har en leggskade som setter ham ut av spill også mot Brentford i Premier League til lørdag. Det opplyste Liverpools assistenttrener Pep Lijnders på en pressekonferanse dagen før kampen mot Norwich. Alexander-Arnold sto ellers over helgens kamp mot Crystal Palace med sykdom. – Han føler seg fortsatt ikke 100 prosent. Han vil jogge litt, men kommer ikke til å være med troppen i morgen. Han har ingen covid-19-symptomer, men vi har testet likevel.

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League

Arsenal har fått opp farten. Det var ingen stor seier mot Norwich, heller ikke mot Burnley på lørdag. Likevel, etter tre tap på de første kampene har London-klubben og Arteta nå senket farten mot fotballavgrunnen. For oss på andre siden av Nordsjøen var det utrolig deilig å oppleve Martin Ødegaard i rollen som matchvinner i en skikkelig knokkelkamp. Les: Er jo nesten dønn umulig å score på Ajer og Brentford -Kampen var en slags krig helt inn. Vi kjenner styrkene deres, og vi spilte mer på deres premisser enn våre. I andre omgang spilte vi deres spill, og det er de gode til.

Normann forberedt på temposjokk før debuten: – Tenkte «oh shit»

(Norwich - Watford 1–3) Mathias Normann (25) imponerte i Premier League-debuten – og avslører at han kjente det på kroppen før start.
Les mer om:

Normann og King med hver sin målgivende

Joshua King var involvert i to mål da Watford slo Norwich.
Les mer om:

Jack Wilshere takker ja til tilbudet fra Arsenal

Forrige sesong spilte Wilshere 18 kamper for Bournemouth, men står nå uten kontrakt. Ifølge Gazzetta Dello Sport har 29-åringen banket på det som er av dører i italia, men takket være Brexit, kunne ikke engang Serie B-klubben Como registrere Wilshere i troppen. Han er fortsatt bare 29, men sliter med å forklare sønnen sin hvorfor ingen klubber vil ha pappa. For en uke siden åpnet Mikel Arteta døra for Wilshere. Les: Benitez har ingen planer om å slippe Liverpool -Han er én jeg kjenner og som jeg delte garderobe med. Én som er så elsket rundt omkring i klubben av alle.

Etterlengtet seier for Arsenal

Arsenal og den hardt pressede manageren Mikel Arteta fikk seg en seier på fjerde forsøk etter den svake sesongstarten da Norwich ble slått 1-0 hjemme lørdag. Det var kaptein Pierre-Emerick Aubameyang som pirket inn den enormt viktige scoringen 20 minutter ut i 2. omgang. Det var kun andre gangen i Arsenals Premier League-historie at klubben startet en kamp på bunnen av tabellen. Forrige gang var i 1992. Nå er Norwich eneste klubb uten poeng etter de fire første serierundene i den øverste divisjonen i England. Ødegaard åpnet kampen godt, men utmerket seg mindre og mindre utover i oppgjøret.
Les mer om:

Etterlengtet seier for Arsenal og Ødegaard

Arsenal og den hardt pressede manageren Mikel Arteta fikk seg en seier på fjerde forsøk etter den svake sesongstarten da Norwich ble slått 1-0 hjemme lørdag.
Les mer om:

Arsenal slo Norwich

Pierre-Emerick Aubameyang scoret kampens eneste mål. Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal, mens Mathias Normann ble sittende på benken for Norwich.

Potter aktuell for Arsenal

Samtidig som Martin Ødegaard forteller hans mål er å vinne Champions League med Arsenal er klubben historisk dårlig form med null poeng på de tre første kampene i årets Premier League sesong. – I dag tar de imot Norwich i det som omtales som vinn eller forsvinn for Arsenal manager Mikel Arteta. Brighton manager Graham Potter er et av navnene som nevnes ofte som mulig arvtager.

Ødegaard vil kjempe om titler

Martin Ødegaard sier at ambisjonene hans for Arsenal er at klubben skal kjempe om Premier League- og Champions League-titler. Nordmannen er en av London-klubbens største signeringer i sommer, da han kom fra Real Madrid. Arsenal sliter og ifølge britiske medier er fansen i ferd med å vende seg mot manager Mikel Arteta. Ødegaard sier imidlertid til Sky News at klubben har store ambisjoner. – Det er å få klubben oppover på tabellen, til toppen i serien og kjempe om trofeer, sier Ødegaard. – For denne sesongen vil det være viktig for oss å komme tilbake til europeisk fotball.

Bare to klubber har en spillerstall kjøpt for over en milliard euro

Man skulle tro den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain toppet listen over klubber som har brukt mest på spillerkjøp, med Neymar, Kylian Mbappe og Lionel Messi i stallen. – De kommer inn på en hederlig tredjeplass bak to klubber på vestkysten av England. Manchester United og Manchester City er de enste soom har brukt over en milliard euro for å sikre seg dagen spillerstall. – Alle andre er kanskje langt unna.

Arsene Wenger: «I øyeblikket er jeg bare en fan»

Det er liten tvil om at noe må gjøres Arsenal ligger på bunnen av Premier League tabellen etter en mildt sagt elendig start. – De har tapt alle sine tre første kamper denne sesongen og faktisk ikke scoret et eneste mål. Manager legende Arsene Wenger insisterer på at han ikke har noe ønske om å erstatte Mikel Arteta, han går så langt som å si at den spanske manageren har Arsenal i «god form». Presset blir ekstra stort på Arteta sett med tanke på hvor mye klubben har brukt på nye spillere i sommer. – Shopping for £ 144 millioner sier noe om ambisjonsnivå.