Nyheter om North Carolina


Trump på banen igjen i North Carolina

I en tale lørdag oppfordret tidligere president Donald Trump republikanerne til å støtte bare kandidater som står for hans verdier foran mellomvalget neste år

Knallsterk avslutning av Hovland

Viktor Hovlands fire birdier på siste dag i Charlotte sikret ham den andre tredjeplassen på rad i PGA-touren. 23-åringen fra Norge dro til med birdier på hull 4, 7, 14 og 15 i North Carolina. Det ga totalt 67 slag og fire under par på den siste dagen. Etter fire dagers spill ble fasiten totalt åtte slag under par totalt, og igjen var det en sistedag det luktet svidd av for Hovland. Han klatret tre plasser på avslutningsdagen. Hovland delte 3.-plassen med Keith Mitchell.

Ny topplassering for Hovland

Viktor Hovland endte på 3. plass i PGA-turneringen i Charlotte, North Carolina. Han endte søndagen fire slag under par, og åtte under totalt, to slag bak vinner Rory McIlroy.
Les mer om:

Hovland nærmet seg teten

Viktor Hovlands to birdier på de ni første hullene av finalerunden førte ham nærmere teten i PGA-turneringen i North Carolina. Han holder fjerdeplassen. Med totalt seks slag under par etter sju spilte hull hadde han avansert til fjerdeplass og med tre slag opp til Keith Mitchell i tet. Hovland tok tredjeplassen i sin forrige PGA-turnering, og det tok ham opp til 11.-plass på verdensrankingen.
Les mer om:

Jordan-trøye solgt for rekordbeløp

Trøya basketball-legenden Michael Jordan brukte under sin andre sesong for universitet ved North Carolina ble lørdag solgt for 11, 3 millioner norske kroner.

Hovland klatret

Viktor Hovland øynet en superrunde lørdag, men fikk jakten ødelagt av tre bogeyer på kort tid. Golfstjernen henger fortsatt med i tetsjiktet i North Carolina, melder NTB. 23-åringen endte totalt på seks birdier lørdag. Med det bykset han opp mange hakk på resultatlistene. Gjennom dagen spratt han opp fra en delt 24.- til 7.-plass. Hovland gikk runden tre slag under par. Han har fem slag opp til amerikanske Keith Mitchell i tet før siste dag i Charlotte i North Carolina.

Hovlands storspill bremset opp – klatret likevel mange hakk

Viktor Hovland øynet en superrunde lørdag, men fikk jakten ødelagt av tre bogeyer på kort tid. Golfstjernen henger fortsatt med i tetsjiktet i North Carolina.

Hovland henger med

Viktor Hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina. Hovland, som ligger som nummer elleve på verdensrankingen, hadde fire bogeyer og tre birdier på dag nummer to i Charlotte. Kristoffer Ventura klarte ikke den antatte cuten på to over par. Ventura havnet på fire over par etter at han brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier.
Les mer om:

Hovland med i kampen- Ventura klarte ikke cuten

Viktor Hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina.
Les mer om:

Ventura ikke med videre

Kristoffer Ventura gikk fredagens runde ett slag over par. Dermed blir det ikke mer spill på ham i PGA-turneringen i North Carolina. Han lå plassert som nummer 109 da han var ferdigspilt. Ventura brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier. Han havnet dermed fem slag over den antatte cuten - eller kvalifiseringsgrensen.
Les mer om:

Hovland fem slag bak lederen

Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i North Carolina på 69 slag etter fire birdier og to bogeyer. Det gir delt 18.-plass etter første dag. Det er fem slag opp til lederen Phil Mickelson, som med åtte birdier og en eneste bogey la nærmeste konkurrent to slag bak seg. 50-åringen med fem majortitler blant sine 54 turneringsseirer jager sin første triumf på to år. (NTB)

Hovland fem slag bak lederen i Charlotte

Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i North Carolina på 69 slag etter fire birdier og to bogeyer. Det gir delt 18.-plass etter første dag.

Greitt utgangspunkt for Hovland

Viktor Hovland gjekk første runde i PGA-turneringa i North Carolina på 69 slag etter fire birdiar og to bogeyar. Dermed er han fint plassert. Da han gjekk av banen var han på ein delt åttandeplass.

Senator får kritikk for å ha stemt for domfellelse av Trump

Republikanere i North Carolina har offisielt vedtatt å kritisere senator Richard Burr fordi han stemte for domfellelse av Donald Trump.

Lara Trump er favoritt til 2022

Donald Trumps svigerdatter Lara seiler opp som favoritt til å bli senator fra North Carolina i 2022.
Les mer om:

Demokrat erkjenner nederlag i North Carolinas senatorvalg

Demokratenes senatskandidat Cal Cunningham har innrømmet nederlaget i senatsvalget i North Carolina til den sittende republikaneren Thom Tillis.
Les mer om:

Trump hevder han har vunnet North Carolina, Georgia og Pennsylvania

President Donald Trump skriver på Twitter at han har vunnet tre gjenstående vippestater, og muligens en til. Meldingen ble umiddelbart merket med en advarsel.

Fem delstater gjenstår: Dette kan avgjøre valget

Joe Biden trenger bare én av Georgia, Nevada, North Carolina eller Pennsylvania for å vinne presidentvalget i USA.

Biden trenger tre stater

Onsdag ettermiddag er seks stater ikke avgjort i USA-valget: Nevada, Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, North Carolina og Georgia. Joe Biden er favoritt, ifølge TV 2s prognoser.

DaBaby minnes storebroren Glenn Johnson

DaBaby har mistet storebroren Glenn Johnson. På Instagram har North Carolina-rapperen nå endret bio til «LONG LIVE MY BROTHER». På Story poster han et bilde med en av sine nieser.

Ny måling: Nervepirrende jevnt i flere vippestater

Demokraten Joe Biden har en knapp ledelse i den viktige vippestaten Florida, mens det er nesten dødt løp i North Carolina og Arizona, viser en ny meningsmåling.

Trump utsetter valgkampmøte i North Carolina

President Donald Trump utsetter et valgkamparrangement i North Carolina på grunn av den tropiske stormen Zeta.

Deltakere på Trump-rally coronasmittet

To personer som var til stede på Donald Trumps valgkampmøte i Gastonia i North Carolina i forrige uke, har testet positivt for corona.
Les mer om:

Høyesterett tillater utvidet opptelling av poststemmer i vippestater

USAs høyesterett vil la valgmyndighetene i vippestatene North Carolina og Pennsylvania motta og telle stemmesedler levert via post i flere dager etter valget.

Trump på kirkebesøk i Nevada

USAs president Donald Trump og hans rival Joe Biden fortsetter offensiven foran valget. Nevada, Delaware og North Carolina fikk besøk søndag.