Nyheter om Norsk Tipping


Ustabilitet hos Nets førte til spillproblemer hos Norsk Tipping rett før EM-start

Betalingstjenesten Nets hadde fredag problemer. Det førte blant annet til at Norsk Tippings kunder i en periode ikke kunne overføre penger til spillkontoen sin.
Les mer om:

Sikrer seg fotballrettigheter

Norsk Tipping lanserer i disse dager en egen strømmetjeneste der blant annet LaLiga og håndballigaene skal vises. TV 2 har i dag rettigheter til LaLiga i Norge.
Les mer om:

Millioner til utbetaling via grasrotandelen – se hva ditt lag eller organisasjon får utbetalt her

Grasrotandelen, en andel på sju prosent fra innsatsen din i Norsk Tipping, fordeles tertialvis (hver fjerde måned) til lag og foreninger. (Se fordelingen nederst i saken).
Les mer om:

Solberg kastet seg inn i kampen om å slå ring om Norsk Tipping

Høyre vedtok å beholde spillmonopolet. Statsminister Erna Solberg måtte selv inn og advare sitt eget parti.

Fauske/Sprint er fortsatt på Grasrot-toppen

I løpet av årets fire første måneder har Norsk Tipping sine spillere delt ut masse penger til lokale idrettslag.
Les mer om:

Regjeringen fordelte 3,2 milliarder til idretten – høyeste beløp noen gang

Regjeringa har fordelt 3230 millioner kroner til idrettsformål i 2021. Pengene kommer fra overskuddet til Norsk Tipping.

Regjeringen fordelte 3,2 milliarder til idretten – høyeste beløp noen gang

Regjeringa har fordelt 3230 millioner kroner til idrettsformål i 2021. Pengene kommer fra overskuddet til Norsk Tipping.

Regjeringen fordelte 3,2 milliarder til idretten – høyeste beløp noen gang

Regjeringa har fordelt 3230 millioner kroner til idrettsformål i 2021. Pengene kommer fra overskuddet til Norsk Tipping.

3,2 milliarder til idretten

Regjeringa har fordelt 3230 millioner kroner til idrettsformål i 2021. Pengene kommer fra overskuddet til Norsk Tipping. Beløpet som fordeles til ulike aktører i idretten, er 369 millioner kroner høyere enn i fjor. Ifølge Kulturdepartementet er tildelingen den høyeste noen gang. Drøyt 1,5 milliarder kroner går til bygging og rehabilitering av idrettsanlegg i kommunene. Lokale lag og foreninger som driver idrett og fysisk aktivitet for barn og ungdom får 420 millioner, mens 150 millioner kroner går til det som omtales som «prioriteringer i idrettsstrategi».

Tønsberg-kvinne vant fem millioner

– Du tuller? Det var den umiddelbare responsen fra Tønsberg-kvinnen da Norsk Tipping ringte.
Les mer om:

Romeriking vant 5,1 millioner kroner: – Vi får ikke tak i han

En kvinne i 20-årene fra Eidsvoll tok med seg hele potten i Joker lørdag kveld, mens en mann fra Nes vant 5,1 millioner kroner. Mens den førstnevnte er både rørt og fornøyd, har den andre ikke vært mulig å få tak i, sier Norsk tipping.

Får ikke tak i vinneren

Norsk Tipping jobber iherdig med å komme i kontakt med en kvinne fra Stord.
Les mer om:

NM-veka i Trondheim må avlyses

Vinterens utgave av NM-veka i Trondheim må avlyses etter innvendinger fra kommuneoverlegen. Årsaken er den kraftige smitteøkningen på landsbasis den siste tiden og faren for smittespredning. Vurderingen som ble gjort fra kommunens side, er at arrangementet med stor sannsynlighet ville medført smittespredning. Therese Johaug og Johannes Høsflot Klæbo var blant utøverne som skulle inntatt Granåsen. I utgangspunktet skulle NM-veka arrangeres i både Trondheim og Stjørdal 25.-28. mars, men som en følge av pandemien måtte Stjørdal trekke seg som medarrangør.

Dobbeltsjekk kupongen din – Norsk Tipping leter etter uvitende Lotto-millionær fra Nordland

Har du spilt Lotto, er mann og fra Nordland? Da bør du dobbeltsjekke anropsloggen på mobiltelefonen din.

Får ikke tak i lotto-millionær: – Men pengene er på vei til kontoen

En sandefjording vant én million kroner i «Nabolaget» fredag, men Norsk Tipping har ikke lykkes med å få tak i vinneren.
Les mer om:

Legobygger, linedance-utøver, illustratør og toraderspilling på pallen i Tyskland med gull rundt nakken – dette er drømmene til ungdommene fra Valdres

Seks unge valdriser er nominert til årets Drømmestipend, i regi av Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Her kan du bli bedre kjent med dem.

Ny milliongevinst til Glimt: – Vi er veldig takknemlig for alle som krysser av for Glimt når de bruker Norsk Tipping

Det fortsetter å dryppe inn penger i Glimt-kassa, som følge av solid støtte fra 2.471 brukere av Norsk Tipping.
Les mer om:

Viktige midler delt ut til idretten

(INDRE SALTEN) Grasrotandelen hos Norsk Tipping sørget i 2020 for kjærkommen inntekt hos mange idrettslag, To av dem fikk sekssifrede beløp.
Les mer om:

Idretten dominerer, men aller mest får en helt annen forening

En forening fikk nesten 1 millioner kroner, andre fikk 1 krone. Sjekk hvem i Vestfold som får grasrotpenger fra Norsk Tipping.

Feiret bursdag med sønnen. Så ringte Norsk Tipping.

Kvinne fra Haugesund vant i Nabolaget fredag.
Les mer om:

Norsk Tipping blir generalsponsor for norsk fotball

Avtalen med NFF, NTF og TFK gjør Norsk Tipping til generalsponsor for norsk fotball – i avtale verdt 258 millioner inklusive mva i løpet av fire år. Norsk Tipping har vært en viktig samarbeidspartner for norsk fotball siden 1948. Nå er de også tilbake som generalsponsor. Les: Det som er ille, er at Real Madrid-direktørene heier på Martin Ødegaard Avtalen omfatter blant annet viktige breddeaktiviteter som Kvalitetsklubb og Grasrottreneren, NM-turneringene, A-landslagene, og nå også Eliteserien, OBOS-ligaen, Toppserien og 1.

Fredrikstadmann vant over 16 millioner kroner

En mann fra Fredrikstad kunne juble høyt da Norsk tipping ringte ham på lørdagskvelden.

Molde-mann vant nesten en halv million(pluss)

En mann fra Molde ble tirsdagens Extra-kandidat, skriver Norsk Tipping.
Les mer om:

Ola Arne Magistad Berge (77) fra Vestre Slidre vant millionpremie

Ola Arne Magistad Berge (77) fra Vestre Slidre hadde lagt seg da Norsk Tipping ringte ved 22.30-tida lørdag kveld. Kona sørget imidlertid for at han kom seg ut av senga for å høre millionbudskapet. – Det er helt fantastisk. For en julegave, sier en meget glad vinner.