Nyheter om Norman


Tidligere Høyre-statsråd vil ha en sluttdato for oljeproduksjonen

Tidligere arbeids- og administrasjonsminister for Høyre, Victor D. Norman, skriver i en kronikk at han ønsker en sluttdato for oljeproduksjon i Norge.
Les mer om:

Benjamin løp USA inn til gull

Rai Benjamin måtte nøye seg med OL-sølv bak Karsten Warholm på 400 meter hekk, men lørdag fikk han OL-gull på stafetten over 4 x 400 meter. Benjamin var ankermann på det amerikanske laget og hadde ingen problemer med å sikre gullet. Kvartetten fra USA var i egen klasse. Med seg på laget hadde Benjamin Michael Cherry, Michael Norman og Bryce Deadmon. Størst var likevel jubelen i den nederlandske leiren etter det som ble en overraskende sølvmedalje. Botswana tok bronse.
Les mer om:

Danske storfavoritter tok OL-gull i banesykling

Danske Lasse Norman Hansen og Michael Mørkøv innfridde forventningene og tok Madison-gullet i banesykling i Tokyo-OL lørdag.
Les mer om:

Dansker tok gull i banesykling

Danske Lasse Norman Hansen og Michael Mørkøv innfridde forventningene og tok Madison-gullet i banesykling i Tokyo-OL lørdag. Den danske duoen var fra før dobbelte verdensmestere og har aldri tapt et internasjonalt parløp sammen. Nederlag ble det heller ikke da olympiske medaljer sto på spill. Norman Hansen og Mørkøv vant poengrittet for toerlag og samlet 43 poeng på de 200 rundene som inneholdt 20 spurter. De britiske sølvvinnerne Ethan Hayter og Matthew Walls stanset på tre poeng færre. (NTB)
Les mer om:

Harald ber hundeeiere om å respektere båndtvangen

Sauebonde Harald Norman er svært misfornøyd med hundeeiere som gir blaffen i båndtvangen.
Les mer om:

Tennishelten Norman til VG: Trist at han ikke er svensk

BÅSTAD (VG) Tidligere verdenstoer og Grand Slam-finalist, Magnus Norman, mener Casper Ruud har det som skal til for å nå tennissportens største scene. Og skulle aller helst sett at han ikke var norsk.
Les mer om:

Familien fortviler: - Rammer barna

Nikolai Norman bor i utlandet og har et sterkt ønske om å ta med seg hele familien til Norge.
Les mer om:

Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane

Real Madrid manager Zinedine Zidane er ikke kjent for å være verdens mest omgjengelige person, han er en 100% vinnerskalle som ikke blåservarmluft på fintfølelse fotballstjerner. – Vet ikke om jeg har rett, men den franske verdensmesteren minner meg om vår egen Kjetil Rekdal.

Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper

Rosenborg har fortsatt det største budsjettet i norsk fotball, men suksess både på banen og med spillersalg gjør sist sesongs seriemester Bodø/Glimt til en klubb som kan måte seg med de store gutta. – Vi i Sporten tipper som sist sesong at Bodø/Glimt henter hjem gullet i år også, med Molde og Vålerenga igjen til å kjempe om sølvet. 27 år gamle Kasper Junker, som ble toppscorer i Eliteserien sist sesong spiller nå for den japanske klubben Urawa Red Diamonds, han «la igjen» 2,11 millioner euro til Bodø/Glimt som allerede hadde en sunn økonomi.

Skuespiller Norman Lloyd død, 106 år gammel

Norman Lloyd, kjent fra filmer av Alfred Hitchcock og mange TV-serier, døde tirsdag i Los Angeles, 106 år gammel.
Les mer om:

Skuespiller Norman Lloyd død, 106 år gammel

Norman Lloyd, kjent fra filmer av Alfred Hitchcock og mange TV-serier, døde tirsdag i Los Angeles, 106 år gammel.
Les mer om:

Både MDG og Victor Norman mener ny E18 igjennom vårt distrikt bør skrinlegges

MDG varsler at de vil skrote en rekke veiutbygginger om de kommer i posisjon etter høstens valg.
Les mer om:

Halden Frp i full oppløsning: Tidligere Hvaler-ordfører sier partiet har glemt hovedsaken

Hele kommunestyregruppen til Halden Frp har meldt seg ut av partiet. Bjørnar Laabak i Fredrikstad sier utmeldingen er udramatisk, mens Eivind Norman Borge på Hvaler mener Frp har glemt de viktige sakene.

Legenden: - Avskyelig

Legger ut om coronasjokket: - Jeg håper dette blir siste oppdatering av covidhistorien min, sier golflegenden Greg Norman (65).
Les mer om:

Golflegende på sykehus

Den australske golflegenden Greg Norman (65) er innlagt på sykehus med symptomer på covid-19. – Dette oppsummerer det hele. Min juledag. På vegne av millioner: F*** Covid. La oss få dette lagt bak oss, så vi aldri opplever det igjen, skriver Norman på sin Instagram-konto. I 1980- og 1990-årene lå Greg Norman totalt 331 uker på toppen av verdensrankingen i golf. Norman er til vanlig bosatt i Orlando i Florida, der han og sønnen spilte i PNC Championship i forrige uke. (NTB).

Sentralisering av kapital og tapte lokale muligheter

Demografiutvalget med Victor Norman i spissen har nylig levert en omfattende rapport om den demografisk utviklingen i Norge som er høytidelig overlevert til distriktsminister Linda Hofstad Helleland.
Les mer om:

Norman vil la 16-åringer ta lappen og ha gratis barnehage i distriktene

Victor Norman har ledet et regjeringsoppnevnt utvalg med mandat å se på den demografiske utviklingen mellom by og land. Det såkalte Demografiutvalget. Der foreslås det blant annet å senke aldersgrensen på lappen, samt en ordning med gratis barnehage og SFO i distriktskommuner.
Les mer om:

Ber­gar ik­kje Bygde-Norge: In­gen stor­man­de ap­plaus over fø­rar­kort for 16-år­in­gar

Skal 16-år­in­gar på byg­da kun­na få fø­rar­kort, slik det regjeringsnedsette eks­pert­ut­va­let med øko­no­mi­pro­fes­sor og tid­le­ga­re Høg­re-statsråd Victor Norman har fo­re­slått?
Les mer om:

Normans distriktsoppskrift er en gavepakke til regjeringen

AFTENBLADET MENER: Utvalgsleder Victor Norman og hans demografiutvalg har tent et ekstra adventslys for distriktene i Norge.
Les mer om:

Leder av regjeringsutvalg advarer: – Distrikts-Norge kan bli et gamlehjem

Victor Norman, leder for demografiutvalget, vil gjøre forsøk med å la 16-åringer få kjøre bil. Slik håper han å unngå at Distrikts-Norge blir «et gamlehjem i naturskjønne omgivelser».
Les mer om:

Frp sprekker på Hvaler – både Eivind og Petter har meldt seg ut

Fremskrittspartiet på Hvaler slår sprekker. Nå har også Petter Norman Borge (46) meldt seg ut av partiet. Partiet mister dermed to av fire plasser i kommunestyret.

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Tre venner deler den digre bispegården: – Å leie et hus som dette, er som å vinne i Lotto

Først takket Nils Norman Iversen nei. Nå skulle han ønske at leiekontrakten varte lenger.

Tre venner deler den digre bispegården: – Å leie et hus som dette, er som å vinne i Lotto

Først takket Nils Norman Iversen nei. Nå skulle han ønske at leiekontrakten varte lenger.

«The Walking Dead» skal rundes av

Den ellevte sesongen av «The Walking Dead» kommer til å bli TV-seriens siste, skriver Variety. Men på grunn av koronapandemien drøyer det til 2022 før det siste avsnittet sendes, og fram til det er det fortsatt mange timer med zombiemoro igjen å glede seg til. Sesong ti av serien hadde premiere i oktober i fjor, men den rakk ikke å gå i mål ifølge planen i vår, grunnet pandemien. Derfor gjenstår 30 episoder, seks tilhørende den tiende sesongen – og finalesesongens 24 episoder av serien.
Les mer om: