Nyheter om Norgesmesterskapet


Sammen på skole og fritid er mye av nøkkel til suksessen – Dette må være ett av mine største øyeblikk som trener

Laura van der Veen (18)fra Fagernes IL suste inn til en strålende sjuendeplass på 100 meter under Norgesmesterskapet i friidrett på Kristiansand stadion fredag.

Martin (18) ble norgesmester i styrkeløft: Hyller sin avdøde kompis

For et år siden bestemte Martin Higraff seg for at han skulle vinne Norgesmesterskapet i vektløfting. I helgen gjorde han det – og tok tre norgesrekorder. På Instagram-profilen sin skriver han at han løftet for sin avdøde kompis.

Sølv til Hagenes i junior-EM

Per Strand Hagenes tok sølv for juniorer på fellesstarten i sykkel-EM i italienske Trento fredag. Romain Gregoire fra Frankrike var sterkest på de 107,2 kilometerne. Tyske Lenny Martinez tråkket inn til bronsemedaljen. Resten av hovedfeltet kom i mål ti sekunder bak trioen. Hagenes vant fellesstarten for juniorer i norgesmesterskapet tidligere i år. Sebastian Larsen ble nummer ti i Italia fredag, mens Trym Brennsæter kom på 19.-plass. Deretter la Ola Sylling seg inn som nummer 36, Johannes Kulset nummer 38 og Stian Edvardsen-Fredheim nummer 56.

Denne helga kan du oppleve NM i fridykking i Hvervenbukta

Allerede fredag ble det satt ny norsk rekord i fridykking for kvinner i Hvervenbukta. Norgesmesterskapet går gjennom hele helga.
Les mer om:

Dramatiske sluttminutter – Riise i munnhuggeri med motstander

Flint tok imot Fram IF til første runde i Norgesmesterskapet i fotball søndag. Laget sloss om seieren helt til siste slutt. Og trenerne var nære på, på sidelinja. Se video nede i saken!

Riise er klar etter 17 måneder: – Vi er underdogs, og har ingenting å tape

Søndag klokka 14:00 trår Flint Fotball sitt A-lag ut på kunstgresset til deres første offisielle kamp på et og et halvt år – og anledningen er første runde i norgesmesterskapet (NM).

Ellevilt drama da Nordstrand tok seg videre til 2. runde i NM for første gang: – Gi oss Vålerenga i neste runde

Det ble både overtidsscoringer og straffedrama da Nordstrand tok seg videre til neste runde av Norgesmesterskapet.

Klart for fotballderby: Historisk nabooppgjør i cupen

Stovner SK mot Grorud IL. Det er duket for nabooppgjør i første runde av Norgesmesterskapet/cupen i fotball kommende søndag. Vi tok med to Grorudspillere til motstanderens arena – hvor de selv startet sin fotballkarriere! Samtidig er det på mange måter en historisk fotballkamp som er i ferd med å finne sted.

Fredrik (19) og Amanda (16) har ulike mål for turen til Bergen

Fredrik Solberg (19) og Amanda Dahl Kjendlie (16) reiser til Bergen for å delta i norgesmesterskapet i svømming. Kjendlie håper på topplassering, mens Solberg har noe annet i tankene.

NM-klare studentbedrifter: – Vi vil sette BI i et godt lys

Både Studentbedriftene TOR og Stilfull har kvalifisert seg til Norgesmesterskapet i Ungt Entreprenørskap. De skal representere Oslo og Handelshøyskolen BI i konkurransen.
Les mer om:

Ungdomsbedrift fra Senja med sterk plassering i norgesmesterskap(pluss)

Torsdag ble vinnerne i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter kåret. På pallen havnet en tidligere omtalt ungdomsbedrift i Folkebladet, Gisund Solutions.
Les mer om:

NM neste: Har bestemt hva de skal gjøre med premien

På Fylkesmessa gikk Ungdomsbedriften "Vegårshei Rondt" til topps. Nå er de sikret plass i Norgesmesterskapet.

VillVallers UB skal representere Innlandet i NM

VillVallers UB stakk av med hele tre andreplasser og én førstepris under årets Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter. Bedriften får med det representere Innlandet under norgesmesterskapet som arrangeres digitalt den 29. april.
Les mer om:

NM PÅ SKI: ERIK VALNES VANT NM-GULL PÅ 10 KM

Norgesmesterskapet i langrenn tikket videre mandag med distanserenn over korteste distanse.
Les mer om:

NM PÅ SKI: JOHAUG SIKRET NM-GULLET PÅ 5 KM

Norgesmesterskapet i langrenn tikket videre mandag med distanserenn over korteste distanse.
Les mer om:

Eirik fra Leira fikk ikke tatt ut potensialet i storbakke-NM

Eirik Leander Fystro hadde forhåpninger om at det skulle være mulig å kjempe om en topp-ti-plassering i norgesmesterskapet i hopp stor bakke på Lillehammer lørdag.

Perodd (53) om det strenge treningsregimet: – Det er litt ekstremt(pluss)

Perodd Tessem (53) kom på sjetteplass under norgesmesterskapet i bodybuilding og fitness på Eidsvoll i slutten av november.

To dristige valdresgutter skal se Lillehammer fra oven i helga

Norgesmesterskapet i hopp stor bakke 2020 arrangeres på Lillehammer i helga. Forholdene meldes å være nærmest perfekte, og to valdriser er på startlista i herrenes kamp om NM-medaljer.

Ragni er to ganger norgesmester- nå jakter hun historisk gull

BK Tromsøs damelag imponerte stort da de ble klare for semifinale i Norgesmesterskapet.
Les mer om:

Nå er hun norgesmester!

Prinsesse Ingrid Alexandra vant norgesmesterskapet i surfing for juniorkvinner lørdag.

Elias (18) fra Stavanger vant NM i Skateboarding

Elias Nilsen (18) fra Tasta vant norgesmesterskapet i grenen bowl/park i skateboard søndag. – Jeg har jobbet mye for dette, sier Nilsen.

Gode svar før helgens NM

Hundekjørerne Viktor og Linn Beate Sinding-Larsen brukte Nittedalsløpet i helgen til å teste formen foran det kommende norgesmesterskapet. Svarene de fikk gir grobunn for stor optimisme.
Les mer om:

Grei KE er ute av NM

Grei Kvinner Elites fotballdamer håpet på avansement inn i Norgesmesterskapet, men fikk lite til i kvalifiseringskampen hjemme mot KIL/Hemne.