Nyheter om Nordby


Groruddalsdebatt: Kongefamilien har overbevist meg

Hva skal være kongedømmets framtid i Norge? Igjen har dette kommet på dagsorden etter at ti stortingsrepresentanter fra SV, Ap, Høyre, Frp og V har fremmet et forslag om innføring av republikk, som skal behandles av det nye Stortinget som velges til høsten. Det er ikke hvem som helst fra partiene som fremmer forslaget. Fra Oslo er Kari Kaski (SV), Heidi Nordby Lunde (H) og Trine Skei Grande (V) blant forslagsstillerne.

Turid Røste til minne

– Du vil alltid ha en helt spesiell plass i hjertet mitt, og det vil være et tomrom der, som ingen andre noen gang vil kunne fylle, skriver venninnen Berit Nordby i dette minneordet.
Les mer om:

Mistet jobben på Nordby – nå åpner de ny restaurant i Strømstad

– Det har vært «dødt» i Strømstad i over et år, og det virker som at folk synes det er gøy at det skjer noe nytt her nå, sier Sangphet Roos. Snart åpner hun ny restaurant i sentrum.
Les mer om:

Stua er stengt, men Jan Erik serverer varme vafler gjennom luka

Mariholtet pleier vinterstid å være et populært skimål, men snøen har nå smeltet bort i Østmarka. Jan Erik Nordby er bestyrer ved Mariholtet og oppfordrer derfor alle som ønsker å ta en tur i marka til å finne fram gode sko.
Les mer om:

Beboere plages av hasjlukt inne i leiligheten – nå har de hengt opp denne plakaten

– Hver eneste kveld har det vært folk som røyker hasj her, sier Linea Brännäs Nordby.
Les mer om:

Ladestasjon ble tapsprosjekt første driftsår – mener effektavgift dreper lønnsomheten

I slutten juni 2020 ble ladestasjonen med tre ladepunkter ved Joker Hedalen åpnet. – Dette er et grep for å overleve i konkurransen, sa Tor Ingar Nordby ved Joker Hedalen den gang.
Les mer om:

Christoffer (21) besøkte «spøkelsessenteret»: – Det var helt merkelig

Da Karlstad-bosatte Christoffer Myrvin (21) besøkte noen venner i Strömstad i helgen, tok de en tur innom handelsparken på Svinesund og Nordby Shoppingsenter. Surrealistisk, mente sarpingen.
Les mer om:

– Får vi ikke svar fra kommunen snart må vi vurdere å selge hele Håøya under ett

Planen var at de 14 fritidsboligene på idylliske Håøya utenfor Tenvik skulle legges ut for salg på høsten i fjor. Så var denne våren et mål, men fortsatt venter Trond Nordby i Forsvarsbygg på et viktig svar fra kommunen.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Morten (52) havnet i psykose og hoppet fra en bro: – Jeg trodde aldri jeg skulle reise meg igjen

Halvparten fortsetter å ruse seg etter endt behandling. For Morten Nordby (52) er målet økt livskvalitet, ikke nødvendigvis rusfrihet.
Les mer om:

Væpnet politiaksjon ved Nordby kirke

En bevæpnet mann ha forskanset seg i en bil på kirkeplassen ved Nordby kirke, erfarer Ås avis. Det er store politistyrker på stedet.
Les mer om:

Butikken hans har ligget brakk nesten et år, men Johnny nekter å gi opp

Johnny Holberg driver helsekostbutikken Life på Nordby. Selv om butikkdriften har ligget brakk siden grensene stengte, nekter Fredrikstad-mannen å gi opp.
Les mer om:

Tretopphyttene med hotellkomfort treffer Kari og Ola: Karsten (31) øker stillingsprosenten fra 50 til 100%

– Helt eventyrlig. Slik beskriver styreformann i Fosstopp AS, Tor Ingar Nordby, trafikken i tretopphyttene fra mai og ut året. Nå satser selskapet friskt videre.
Les mer om:

Gjenforent med Lupus etter tre år

Hanne Nordby hadde gitt opp å se katten sin igjen. Men da Lupus begynte å henge på McDonald's, reagerte gjestene.
Les mer om:

Dette kan du gjøre for å unngå komfyrbrann

Hanne Nordby hadde gitt opp å se katten sin igjen. Men da Lupus begynte å henge på McDonald's, reagerte gjestene.
Les mer om:

Glissent med biler og matvarer på Nordby: – Jeg følte en ordentlig tomhet, sier Tom-Johnny (40)

Tom-Jonnny Gundersen stakk innom Nordby på vei hjem fra jobb i Göteborg i går, torsdag. På shoppingsenteret var det tomt, tomt og tomt.

Trine flyttet til Strømstad midt under pandemien: – Jeg var veldig glad da vi fikk svenske skilter på bilen

Hver gang Trine Bjervig drar på butikken for å handle mat, ser hun hvilke konsekvenser koronaviruset har fått for Nordby Shoppingsenter i Sverige. 

– Tore Jonassen tegnet og prosjekterte Faråsen

SKIEN: Daglig leder i Norbras AS, Svein Egil Nordby, sa i retten tirsdag at det var Tore Jonassen som både tegnet og prosjekterte Faråsen. – Tore Jonassen var den egentlige eier, eller iallfall medeier, sa Nordby.
Les mer om:

Høyre-topp angriper Frp: - Har blitt støttehjul for de rødgrønne

Leder Heidi Nordby Lunde i Oslo Høyre tar et kraftfullt oppgjør med Fremskrittspartiet.

Kilder til VG: Sundelin sa ja til kompromissløsning

I et krisemøte søndag foreslo Oslo Høyre-leder Heidi Nordby Lunde (H) at hverken Øystein Sundelin eller Anne Haabeth Rygg skulle være leder i partiets bystyregruppe, ifølge VGs kilder.
Les mer om:

Oslo Høyre-topp trekker seg: – Tøft og vondt

Det skjer etter krav fra et flertall i bystyregruppen om at gruppeleder Øystein Sundelin måtte gå av. – Utrolig voksent, sier Oslo Høyre-leder Heidi Nordby Lunde.
Les mer om:

– Då eg var 12 år døydde far, og eg gjekk ei vond tid i møte

Helge Nordby, Hedalen, fødd 1957
Les mer om:

Tor Ingar signerte kontrakt: En blå Mach-E til Hedalen

Blant mange kunder som allerede har bestilt og signert kontrakt for en Mustang Mach-E, treffer vi Tor Ingar Nordby fra Hedalen.
Les mer om:

Jo­ker He­da­len øker omsetninga og bygger på bu­tik­ken: Butikksjef Martha Nordby er eneste kvinne i Sør-Aurdal som tjener over en million

– Oj, ble det såpass, sier Martha S. Nordby når avisa forteller henne at at hun ifølge skattelistene er den eneste kvinna i Sør-Aurdal som tjente over en million kroner i 2019.