Nyheter om Nordby


Norge møter Ukraina i Davis Cup

Trekningen for Davis Cup-kampene i november er klar: Norge møter Ukraina til viktig landskamp på hjemmebane. Vinneren av oppgjøret vil avansere til kvalifiseringen til neste års sluttspill, der de 16 beste tennisnasjonene kjemper om Davis Cup-trofeet i Madrid. Det kan sammenlignes med et verdensmesterskap. Sist helg vant Norge mot Usbekistan (3–1). Da bestod det norske laget av Casper Ruud, Viktor Durasovic, Simen Sunde Bratholm, Andreja Petrovic og Felix Nordby. Ruud er Norges best rangerte spiller på en 10. plass. Ilja Martsjenko er den beste ukraineren på en 152.

Ruud avgjorde i norsk favør

Casper Ruud avgjorde Norges landskamp mot Usbekistan i Davis Cup med seier mot Sanjar Fayziev (6–3, 6–1). Norge vant totalt 3–1. Han revansjerte dermed formiddagens tap i double, der Denis Istomin og Fayziev slo Ruud og Viktor Durasovic i strake sett. Ruud og Durasovic vant sine to første single-kamper fredag. Davis Cup regnes som et verdensmesterskap i tennis. Hvert år møtes de beste nasjonene i et sluttspill mot slutten av sesongen. Seieren mot Usbekistan tar Norge ett steg nærmere sluttspillet i 2022, hvor kun 16 nasjoner slipper til.

Norsk tap i Davis Cup

Det norske laget gikk på et tap i helgens tredje kamp mot Usbekistan i Davis Cup på hjemmebane. Casper Ruud og Viktor Durasovic ble slått av Denis Istomin og Sanjar Fayziev i double med settsifrene 5–7, 3–6. Norge leder landskampen sammenlagt 2–1 etter tre oppgjør. Ruud og Durasovic vant sine første single-kamper fredag. Formatet er best av fem. To single-matcher gjenstår lørdag. Davis Cup regnes som et verdensmesterskap i tennis. Hvert år møtes de beste nasjonene i et sluttspill mot slutten av sesongen.

Partipresentasjon: Høyre: – Vi må sikre gode bomiljøer

Høyres Heidi Nordby Lunde hadde sin barndom i Groruddalen. Nå ser hun muligheter for å gjøre dalen mer bovennlig.
Les mer om:

Sjekk solsikken til Jørgen! Noen høyere?

Solsikken på Oppsal er nærmere fire meter høy, skal vi tro eieren Jørgen Fjeld Nordby.
Les mer om:

Her skjedde det brannvesenet fryktet: – Det er veldig tørt nå

Båtbrannen kunne gått riktig ille, mener brannmester Thomas Nordby.
Les mer om:

NÅ: Bil og MC i ulykke – veien sperret

Ulykken har skjedd langs fylkesvei 120 på Nordby i Rælingen.
Les mer om:

Køproblem: – Det stemmer ikke i det hele tatt at folk hamstret mat

Butikksjef Ole Jørgen Lind hos MaxiMat på Nordby mener det blir feil å legge skylden for de lange køene over Svinesund på nordmenn som hamstrer mat.

Pia (25) sin hobby skjøt fart under koronapandemien: – Når det kommer en krise, kommer det også gode ting

Det er mange som enten har gjenopptatt en hobby eller skaffet seg en ny under koronapandemien. Pia Nordby fra Lørenskog er intet unntak.
Les mer om:

Nå strømmer nordmennene til Nordby

Tom Bjerke (69) er en av flere tusen nordmenn som har tatt turen til Sverige i løpet av den siste uken. Mange mente det var uvant å reise over grensen igjen, men var glade for å komme tilbake.

Maresa trodde ikke sine egne øyne da hun så dette: – Jeg tenkte «Shit, dette ser man jo bare i utlandet!»

Maresa Borchgrevink Nordby sperret opp øynene og var raskt fremme med telefonen da hun så det spesielle værfenomenet.
Les mer om:

Nordmenn jubler over nye innreiseregler og svenskehandel: – Endelig!

NORDBY KJØPESENTER (VG) Nå har Norge løsnet på innreisereglene til söta bror. På andre siden av svenskegrensen var humøret på topp hos storhandlerne mandag morgen.
Les mer om:

Jeanette (21) og Marcus (22) har bygd seg hus: – Hadde aldri trodd det i så ung alder

Høye bolig- og byggevarepriser var ikke et problem for kjæresteparet i tjueåra. På drøyt fire måneder fikk de reist og flyttet inn i sitt eget hus på Nordby i Rælingen.

Plutselig smalt det: – Håper det går bra med dem

– Håper det går bra med dem, sier Inga Westby og Lotte Lu Nordby etter den kraftige kollisjonen.
Les mer om:

Stengte svømmehallen for å spare penger. Nå risikerer de å måtte tilbakebetale millionsum

Ullensaker kommune mottok drøyt 2,7 millioner kroner i spillemidler til svømmebassenget på Nordby ungdomsskole. Hvis bassenget forblir stengt, må kommunen betale summen tilbake til Kulturdepartementet.
Les mer om:

Ap hardt ut mot feriepenge-kaoset: – Helt uholdbart

Nav innrømmer at regelverket om hvem som har krav på feriepenger er uoversiktlig. Elise Bjørnebekk-Waagen i Arbeiderpartiet mener systemet er uholdbart. Det er Heidi Nordby Lunde uenig i.

God plass på Nordby: – Vi hadde vel trodd at det skulle komme noen flere

Det var ikke vanskelig å finne ledig parkeringsplass på Nordby fredag ettermiddag, selv om grensen hadde åpnet igjen for en del personer.
Les mer om:

Lange køer ved Svinesund – venter handlerush lørdag

SVINESUND (VG) Grensehandelen åpner forsiktig: – Svinesund kan bli en flaskehals, sier senterlederen på Nordby like over svenskegrensen.
Les mer om:

Slik er smittetallene på Nordby og i Strömstad akkurat nå

Fra og med i dag kan fullvaksinerte nordmenn igjen valfarte til Sverige for å handle mat, snus og alkohol – uten å måtte sitte i karantene ved hjemkomst. Og faren for å bli smittet på handleturen er minimal, skal vi tro smittetallene fra de svenske Folkhälsomyndighetens rapport.

Kjemper for egen bolig til Mona (21): – Skal de gjemmes bort i skauen eller hva er planen?

Pål Nordby kjemper for å skaffe bolig til sin psykisk utviklingshemmede datter Mona for å gi henne et selvstendig liv. Han mener brukergruppa har gått i glemmeboka hos Ullensaker kommune.

Høyre-topp om vaksinebråk: Kan skape politikerforakt

Heidi Nordby Lunde mener regjeringens beslutning om å tilby vaksiner til Stortinget kan skape politikerforakt, men oppfordrer kollegaene til å takke ja.
Les mer om:

Høyre-topp smeller til Solberg igjen

Leder Heidi Nordby Lunde i Oslo Høyre refser for andre gang på kort tid statsminister og Høyre-leder Erna Solberg.

Nordby-sjefen håper på grenseåpning i juni: – Vi står klare med åpne armer

Svenskene har håp om grenseåpning i juni. – Da står vi klare med åpne armer, sier senterleder Ståle Løvheim ved Nordby Shoppingcenter.
Les mer om:

Nordby-sjefen håper på grenseåpning i juni: – Vi står klare med åpne armer

Svenskene har håp om grenseåpning i juni. – Da står vi klare med åpne armer, sier senterleder Ståle Løvheim ved Nordby Shoppingcenter.
Les mer om:

Høyre-topp advarer partiledelsen: – Provoserer

Høyre-ledelsen har gått ut mot en rekke forslag fra partiorganisasjonen før helgens landsmøte. Lederen av Oslo Høyre, Heidi Nordby Lunde, er provosert og sier det kan skape motreaksjoner.
Les mer om: