Nyheter om Nilsen


Pedersen kjører inn til andreplass: – Et fint utgangspunkt

Jesper Saltvik Pedersen legger seg inn på andreplass - og er i høyeste grad med i medaljekampen før 2. omgang av storslalåm, sittende klasse. Han er 18 hundredeler bak nederlandske Jeroen Kampschreur i VM-rennet. – Det er et fint utgangspunkt før 2. omgang, sier Pedersen til NRK. – Jeg kunne vært litt mer rå i løpet mitt. Jeg kan ta litt tid hele veien. Nå skal jeg nullstille og gønne på, forteller han. Igor Sikorski fra Polen er på tredjeplass, 2.96 bak nederlenderen. Marcus Grasto Nilsen ligger på 32.-plass før 2. omgang i stående klasse. 2. omgang begynner kl 13.30.
Les mer om:

Saltvik Pedersen i aksjon 

I dag skal Jesper Saltvik Pedersen forsøke å gjøre som han gjorde under Paralympics i 2018, nemlig å gå helt til topps i storslalåm. Du ser konkurransen på NRK1 og du kan følge den her. I tillegg er det magasinprogram med reportasjer og høydepunkter klokken 21.50-22.00 på samme kanal. Alpint: 09.50: Storslalåm, 1. omgang, menn. Pedersen kjører ganske sent i konkurransen. Hans klasse (sittende) er sist ut. Marcus Grasto Nilsen kjører i klassen for stående.
Les mer om:

Westcon Løfteteknikk satser i Odda

Westcon Løfteteknikk AS (WCL) satser videre på sin tilstedeværelse i Odda. Oddingen Bjarte Nilsen har vært en del av bedriften siden 2006, og har stor tro på satsingen.
Les mer om:

Vilde Nilsen 2,8 sekunder bak en gullmedalje: – Jeg slet med å stå på beina

Det ble et dramatisk oppgjør om sekunder da Vilde Nilsen (21) tok VM-sølv i VM i snøsport på Lillehammer tirsdag. 21-åringen var kun 2,8 sekunder bak gullvinneren Ludmila Liasjenko.
Les mer om:

Vilde Nilsen tapte VM-gullet i ellevilt sekunddrama

Vilde Nilsen (21) kjempet om et nytt gull på 15-kilometeren, men måtte gi tapt mot ukrainske Ljudmila Liasjenko.
Les mer om:

Vilde Nilsen tok VM-sølv etter sekunddrama

Tok sin andre strake VM-medalje.
Les mer om:

Gamvik-forliset: Politiet gjenopptar søk etter savnede

Politiet i Finnmark vil gjøre nye søk etter savnede Reidar Nilsen, som er antatt omkommet etter forliset utenfor Gamvik søndag 9. januar.

Politiet gjenopptar søket etter Reidar (74)

Politiet i Finnmark vil gjøre nye søk etter savnede Reidar Nilsen, som er antatt omkommet etter forliset utenfor Gamvik søndag 9. januar.

Nytt søk etter savnet etter forlis

Politiet i Finnmark ønsker å foreta nye søk etter den savnede Reidar Nilsen, som antas omkommet etter forliset utenfor Gamvik søndag 9. januar i år.

Svaret på Quizen var en forsvarsspiller fra «Jupiler Pro League»

Aalesund kapret direkte opprykk fra OBOS-Ligaen sist sesong etter HamKam og nå er målet å ikke rykke ned igjen fra en Eliteserie som virker sterkere enn på veldig lenge. – Da klubben for noen dager siden la ut en quiz og hint i sosiale medier skjønte vi at noe stort var på gang. Nå har vi fått svaret AaFK har hentet den 27 år gamle serbiske forsvarsspilleren Petar Golubovic. Sist spilte han for den belgiske toppklubben Kortrijk, hvor han var lagkamerat med Pape Habib Gueye.

Sidemen henter norske talenter

Kjerand Nilsen Reianes (20) fra Rennesøy utenfor Stavanger har fulgt Sidemen i flere år. Nå jobber han for dem.
Les mer om:

Siste dag med hjemmeskole: – Jeg tror folk gleder seg veldig

Elevrådsleder Frida Nilsen forteller at tiden med rødt nivå har vært kjip, og at elevene har fått dårligere faglig utbytte. Nå er hun glad denne perioden er over.
Les mer om:

Har sikret seg Per Heimly

- Vi leter alltid etter noe nytt, sier eierne og driverne av Tranøy Galleri, Siri Nilsen og Bjørn Wiik.
Les mer om:

Raser over gult nivå for ungdomsskolene

Rektor Trond Nilsen ved Lofsrud ungdomsskole er skuffet over at de må fortsette på gult nivå. Han mener det gule nivået ikke har ønsket effekt i forhold til kost-nytte.
Les mer om:

Brann-spilleren har fått seg trenerjobb

Sivert Heltne Nilsen går inn i trenerteamet til sjettedivisjonsklubb.
Les mer om:

Nå er tillatelsen her i boks - slipper å varsle naboer

Tvedestrand kommune har nå gitt Nilsen Maskin AS de nødvendige tillatelsene til å starte grunnarbeidene på Flauberg på Vestre Sandøya.
Les mer om:

Derfor mener rektor Trond at gult nivå er verre enn rødt. Nå kommer han med klar tale til byråden

Loftsrud-rektor Trond Nilsen trygler skolebyråden om å innføre grønt nivå for ungdomsskolene. – Elevene er ikke redd for korona lenger og de er tiltakstrøtte.
Les mer om:

TV-anmeldelse «Peacemaker»: Klovner i fred

HBO svarer på spørsmålet «hva hvis Åge Sten Nilsen var en TV-serie».
Les mer om:

Reagerer på at Kjell (89) ikke har fått rampe: – En utrolig uverdig situasjon

Trude Koksvik Nilsen (R) vil nå ta opp saken om Kjell Nordahl og rampen politisk allerede torsdag kveld.
Les mer om:

Gir ikke opp å finne Reidar Nilsen – starter private søk

Tidligere fiskerlagsleder savnet siden søndag etter forlis. Nå skal det gjøres private søk for å finne 74-åringen.
Les mer om:

Vilde Nilsen tok Norges første gull i para-VM

LILLEHAMMER (VG) Tromsøs stolthet Vilde Nilsen (21) utklasset konkurrentene og tok Norges første gull i para-VM på Lillehammer.
Les mer om:

Vilde Nilsen knusende overlegen i historisk VM: – Blir rørt

Vilde Nilsen (21) knuste all motstand og sikret et historisk norsk gull i langrenn under VM i snøsport for parautøvere på Lillehammer.
Les mer om:

Vilde Nilsen knusende overlegen i historisk VM: – Blir rørt

Vilde Nilsen (21) knuste all motstand og sikret et historisk norsk gull i langrenn under VM i snøsport for parautøvere på Lillehammer.
Les mer om:

Blir det VM-gull på Vilde Nilsen?

Vilde Nilsen er en av våre store medaljefavoritter i dette VM. Fra klokken 11.48 skal hun konkurrere i sin klasse i langrenn. Blir det VM-gull på Nilsen?
Les mer om:

Disse har fått mest nedbør siste døgn(pluss)

Et sted i Møre og Romsdal har fått betydelig mer nedbør enn andre. Meteorolog Unni Nilsen sier man kan forvente mer i løpet av dagen.
Les mer om: