Nyheter om Nilsen


«Skapgamer» og melkebonde: – Blir kjempebra med fiber(pluss)

– Jeg gleder meg. Fibertilknytningen blir viktig for meg både som melkebonde og som «skapgamer», sier en fornøyd  Even Nilsen på Osmarka.
Les mer om:

Transportselskap i Tromsø konkurs - inkassogjeld på 6,6 millioner

Nilsen Transport AS har meldt oppbud.
Les mer om:

Har allerede hatt to ettersøk etter påkjørt rådyr i dag

Leder i fallviltgruppa, Kåre Sander Nilsen, har det hektisk.
Les mer om:

Målene rant inn for Mathias Nilsen Bø

Slik blir den nye korona­hverdagen fra mandag av
Les mer om:

Veronica ble forsøkt svindlet – nå advarer hun andre: – De blir smartere og frekkere

Nylig landet en tilsynelatende uskyldig epost i innboksen til Veronica Cosworth Nilsen.
Les mer om:

Veronica ble forsøkt svindlet – nå advarer hun andre: – De blir smartere og frekkere

Nylig landet en tilsynelatende uskyldig epost i innboksen til Veronica Cosworth Nilsen.
Les mer om:

Veronica ble forsøkt svindlet – nå advarer hun andre: – De blir smartere og frekkere

Nylig landet en tilsynelatende uskyldig epost i innboksen til Veronica Cosworth Nilsen.
Les mer om:

Skilsmissen ble et bunnpunkt – nå er livet til Fredrik (32) totalt forandret

Fredrik Tandberg Nilsen (32) veide 130 kilo, hadde nettopp blitt skilt og kjente seg lite verdt. Han var i en krise. Det tvang han inn i endring, og han satte seg fire viktige mål.
Les mer om:

Slår tilbake mot Vålerenga: – Totalt unødvendig

(Vålerenga-Sparta Sarpsborg 1–2) Sparta-trener Sjur Robert Nilsen er sterkt kritisk til utspillet Vålerengas markedssjef Glenn Jensen rettet mot Storhamar før seriestart – men mener også at det ga hans lag ekstra tenning.

Kristiansund snudde til seier

Snorre Strand Nilsen sørget for jubel i Kristiansund da han dukket på bakre stolpe og satte 3–2 mot Haugesund i det 89. minutt. Seieren fører KBK opp på 3.-plass i Eliteserien etter 19 runder. Sander Kartum sørget for at vertene fikk en drømmestart etter ni minutter, men FKH-stopper Benjamin Tiedemann sendte lagene til pause på 1–1. Haugesunds Niklas Sandberg sendte gjestene i føringen like etter pause. De klarte imidlertid ikke å forsvare ledelsen. Torgil Gjertsen satte 2–2 kvarteret før slutt. Strand Nilsen fikk æren av å bli matchvinner.

Lillestrøm vant målrikt oppgjør

Lillestrøm hadde kun ett tap på de siste 13 kampene før nederlaget hjemme mot Brann i forrige runde, og i bortekampen mot Odd lørdag ble det både målrikt og underholdende da de to lagene møttes. Lillestrøm vant til slutt 3-2 etter et jevnt oppgjør. Målscorere for bortelaget var Thomas Lehne Olsen (to scoringer) og Tom Pettersson. Sander Svendsen scoret Odds mål. Laget er på fjerdeplass i Eliteserien før søndagens runde. De er to poeng bak Molde med en kamp mer spilt.

Følg Åsane mot Aalesund direkte

Møter Lars Arne Nilsen og Kristoffer Barmen på Myrdal. Kampstart klokken 15.00.

- Det er en ære at noen setter pris på jobben en har gjort

- Jeg har vært innom de fleste verv i Lions, og sittet i diverse komitéer. Men nå har jeg begynt å trappe ned. Det er kommet inn så mange nye folk som kan overta, sier Thore Kristian Nilsen.
Les mer om:

Tallknuser: Liten sannsynlighet for at det endrer seg

Det må dukke opp 93 ekstra SV-stemmer i finkjemmingen av valgresultatet for at Emma Lind (V) skal stjele plassen til Marius Nilsen (Frp).
Les mer om:

Valgthriller: Frp kan miste mandat til Venstre

Hvis SV får 91 stemmer til nasjonalt, kan vi få en dominoeffekt i Aust-Agder. Marius Arion Nilsen (Frp) risikerer å miste stortingsplassen til Emma Lind (V).
Les mer om:

Valgdrama i Nordland: – Viser at hver stemme teller

Valgdramaet i Nordland kan vare i flere døgn: – Jeg ville nok ikke vært sikker, før alt er over, sier valgansvarlig i Nordland fylkeskommune Lise Nilsen.
Les mer om:

Sjokkerer med Fredrikstad-uttalelse: – Jeg er jo ikke blind

Sjur Robert Nilsen (53) hisset på seg halve Fredrikstad i sommer. Før torsdagens derby i Sparta Amfi er tonen en annen. – Alle ser vel at Fredrikstad er en finere by enn Sarpsborg. Hvis ikke er man blind.

Ferskingen inne på utjevningsmandat

Etter noen vanvittig nervepirrende timer for Frps Marius Arion Nilsen var han ved midnatt inne på et utjevningsmandat for kretsen Aust-Agder.
Les mer om:

Tonje Nilsen: - Vi får Erlend inn på tinget, og det er viktig(pluss)

Tonje Nilsen fra Storfjord blir etter alle solemerker andre vara til Stortinget de neste fire årene.

Valg-thriller mellom Mykjåland (Sp) og Nilsen (FrP)

Høyre og Ap stikker av med to av mandatene i Aust-Agder. Hvem som tar den tredje plassen og utjevningsmandat er høyst usikkert.
Les mer om:

Meldte seg inn for tre år siden - nå kan han komme på Stortinget

Marius Nilsen (Frp) mener det trengs en med solid erfaring fra næringslivet på Stortinget. Men han tar selvkritikk for å ha bedt MDG komme seg tilbake på skolebenken.
Les mer om:

Det skeive hus

Enhver som skal oppføre et byggverk, vet hvor viktig det er å gjøre et solid arbeid med grunnmuren. For: Hvis det er en skeivhet i grunnmuren, vil det forplante seg til hele bygget, skriver Tore Nilsen, tidligere leder i Kontrollutvalget i Bjugn kommune, i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Erik (34) er en av landets dårligste toppidrettsutøvere: – Det er jo litt stas, jeg er stolt av det

Tidligere dreide hele hverdagen seg om musikk for Erik Fossen Nilsen. For noen år tilbake fikk han seg en ny hobby som har ført til at han nå er toppidrettsutøver. Men det er fortsatt trommestikkene – og ikke beina – som fører til at han har til salt i grøten.
Les mer om:

Kleppe ber Olsen trekke seg fra Ytringsfrihetskommisjonen

Demokratene mener Stormberg-gründeren Steinar J. Olsen har brukt titusener av kroner på drittpakker med falske nyheter om Vidar Kleppe og partiet hans. – Kleppe og Nilsen motiverer meg til å fortsette kampen mot nett-troll, svarer Olsen.
Les mer om:

Den nye Grorud-treneren vil redde plassen i OBOS-ligaen med angrepsfotball og flere scoringer

Johan Gjønnes Nilsen (27) har signert avtale om å lede Grorud ILs A-lag ut sesongen. Han vil gå offensivt til verks for å berge plassen i OBOS-ligaen.