Nyheter om Nielsen


Starts styreleder: – Det er vanskelig å sitte og forsvare dette

Tårene kom da IK Starts styreleder Andreas Nielsen forklarte trenere og spillere hvorfor Joey Hardarson ikke lenger er Starts trener.
Les mer om:

Katja: – Dette er helt feil tid å ta skogen på!

Katja Nielsen liker ikke at skogen hogges midt i hekketida for dyrene.
Les mer om:

Derfor ble Therese (26) ekstra glad for vennenes stunt: – Jeg har ikke følt så mye glede over å skulle bli forelder

Therese Charlotte Margrethe Nielsen synes det er en litt skummel forandring i livet å få barn, men er glad for å ha gode venner og familie rundt seg som vil hennes beste.
Les mer om:

Borch vant sprintduell

Roeren Kjetil Borch sikret seg seieren i singlesculler i søndagens verdenscupfinale ved å spurtslå danske Sverri Nielsen og tyske Oliver Zeidler. Borch kjempet om teten ut fra start og var i ledelsen etter 500 meter. Nielsen hadde tatt igjen Borch foran innspurten. Også Zeidler kom også sterkt. Ingen av dem klarte å stå imot Borchs avslutning. Han slo Nielsen med 20 hundredels sekund, mens det var 35 hundredeler ned til Zeidler. Kjetil Borch er kvalifisert for OL i Tokyo.
Les mer om:

Det blir gallerirunde på Hvaler i år også

I år kan du besøke elleve utstillinger på fem gallerier på Skjærhalden. – Det blir Gallerirunden i år også, sier Mariann Nielsen i Fargekolonien Galleri Garage.
Les mer om:

Satte vaksinerekord, men advarer mot å skippe timen: - 20 personer møtte ikke opp

- Det er uhyre viktig å møte på timen man er innkalt til, eller gi beskjed i god tid om at man dessverre ikke kan likevel, minner May-Elin Aabak Nielsen, vaksinekoordinator Tvedestrand kommune om.
Les mer om:

Ingerid og Maria elsker å være bønder i byen: – Kult hvis vi kan slippe å kjøpe plastinnpakket mat i butikken

Ved å slå seg sammen, kan Ingerid Silsand og Maria Dalen Nielsen dyrke en god del av maten de spiser helt selv – selv om de begge bor i leiligheter midt i byen uten hage.
Les mer om:

FB har anmeldt Fredrikstads nye besøkssenter: – Imponerende

– Denne utstillingen har ingen drag av finkulturell estetisme, tvert om, den er som et vaksineskudd mot historiserende snobberi. Det kler besøkssenteret, og det kler Hans Nielsen Hauge, som nå er kommet «hjem», skriver FBs anmelder Christen Hvam.
Les mer om:

H.K.H. Kronprins Haakon kommer til Fredrikstad

H.K.H. Kronprins Haakon kommer til Fredrikstad i anledning 250-årsjubileet for Hans Nielsen Hauges fødsel og åpning av nytt besøkssenter og utstilling. Sendestart kl. 11.00

Opprykksklar Nielsen forteller om Bundesliga-muligheter: – Etablerte lag er interessert

Håvard Nielsens kontrakt er i ferd med å gå ut, men alt tyder på at fortsettelsen skjer i Tysklands øverste divisjon. Enten med nyopprykkede Greuther Fürth – eller med en ny Bundesliga-klubb.
Les mer om:

Spillerbørsen: Derfor fikk ikke Nielsen en nier

Mads Nielsen var banens gigant da FFK tok en imponerende 2-1-seier borte mot Sogndal, mener FB-sporten. Hva mener du?
Les mer om:

Starts styreleder: – Det har vært tøffe og krevende uker

Styreleder Andreas Nielsen innrømmer tøffe diskusjoner med investorene, men sier målet hele tiden har vært å få til et samarbeid.
Les mer om:

Nielsen til Bundesliga

Håvard Nielsens Greuther Fürth rykte opp til Bundesliga søndag, saman med Bochum. Greuther Fürth slo Fortuna Düsseldorf 3-2, trass i eit raudt kort før pause. Dermed gjekk dei forbi Holstein Kiel, som tapte 2-3 for Darmstadt. Kiel skal møte Köln i omspel om den siste plassen i Bundesliga.
Les mer om:

Roing: Borch nummer tre i Sveits

Kjetil Borch rodde inn til tredjeplassen i søndagens verdenscupfinale i singlesculler i Luzern. Den rutinerte roeren fikk tiden 6.54,09. Det skilte 5,83 sekunder til Oliver Zeidler i den tyske vinnerbåten. Andreplassen gikk til danske Sverri Nielsen.
Les mer om:

Norway Cup er avlyst

Norway Cup er avlyst for andre år på rad. Det får NRK bekreftet. – Med alle de restriksjoner og begrensninger som myndighetene legger opp, er vi redd for at barna ikke får den gode opplevelsen de fortjener, skriver Trygve Nielsen, marked- og kommunikasjonssjef i Bækkelagets Sportsklubb, i en e-post, ifølge Nettavisen. Nielsen ber om forståelse for avgjørelsen og håper å lage tidenes turnering i 2022. Da fyller Norway Cup 50 år. Årets utgave skulle ha gått på Ekeberg i Oslo mellom 31. juli og 7. august.

Start-spiller har korona

En spiller som er tilknyttet fotballklubben Starts A-lagstropp, har testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter sørlandsklubben på sine nettsider lørdag kveld. I meldingen heter det at hele troppen og alle nærkontakter har vært i ventekarantene siden 20. mai. Nå blir det gjennomført hurtigtest av samtlige spillere og nærkontakter. – Vi gjennomfører test nå i dag på hele troppen, deretter ny PCR-test onsdag 26. mai. Alle nærkontakter er satt i karantene, og heldigvis står det bra til med vedkommende som har testet positivt, sier styreleder i Start Andreas Nielsen.
Les mer om:

Reagerer på særbehandling av ett kulturarrangement: Hauge-jubileet får ha 100 personer utendørs

Torsdag vedtok formannskapet nye koronaforskrifter der det maksimalt er tillat med 30 personer på utendørs arrangementer. I denne forskriften gis det ett unntak for antall personer på åpningen av jubileet for Hans Nielsen Hauge.

Brilliant spill i Superligaen får Liverpool og Manchester United til å ta frem sjekkheftet

Bare 19 år gammel er vingen Kamaldeen Sulemana en særdeles viktig spiller både for den danske Superliga-klubben Nordsjælland og det ghanesiske landslaget. Sulemana kom til Danmark i fjor rett fra en av Afrikas beste talentfabrikker Right to Dream Academy Nå går ferden trolig videre, giganter som Manchester United og Liverpool er svært interesserte i talentet som ble forsøkt kjøpt av en annen «talentfabrikk» i vinter, men Ajax var ikke fristende nok verken for Kamaldeen Sulemana eller for Nordsjælland som er fullstendig klar over de sitter på gullkalven.

Hjemmekontor skaper usikkerhet

Appetitten på næringseiendom er tilbake blant investorer, ifølge DNB. First-forvalter Thomas Nielsen satser på kun én…
Les mer om:

Tilbake i Terrengkarusellen etter 20 år

Jan Ivar Nielsen (58) er endelig tilbake i Terrengkarusellen, etter blant annet 16 år i utlandet.
Les mer om:

Senket gamleklubben – FFK står med full pott etter to serierunder

Midtstopper(!) Mads Nielsen (27) ble matchvinner for FFK to minutter før slutt torsdag.
Les mer om:

Start-spillerne i ventekarantene etter smitte i ungdomsavdelingen

– Vi håper a-laget er i trening igjen i morgen, sier styreleder i Start, Andreas Nielsen.
Les mer om: