Nyheter om Nick Cave


Barcelona har garantert ikke satt kroken på døra

Bare det å begynne en artikkel med noe positivt om Barcelona i oss et kjempekick. Sevilla holdt stø kurs mot finalen i Copa Del Rey etter 2-0 ledelse fra første semifinalekamp. På onsdag smalt Barcelona til med fotballmagien som har trollbundet oss siden tidenes morgen. Tidvis så utskjelte Ousmane Dembele sendte et knallhardt skudd i krysset etter 12 minutter. Julen Lopetegui sendte alle mann i forsvar for å forsvare seg til avansement.

Onsdag ble det krystallklart: Til sommeren står United foran kampen de ikke kan tape

Burnley sørget for at Leicester fikk litt sand i maskineriet etter 1-1 og poengdeling. Dermed var det opp til Solskjær og United å gasse på og forlate Brendan Rodgers på holdeplass nr. 3. Zzzzzz. Dette er vel en grei oppsummering av kampen mellom Crystal Palace og Manchester United. Les: Sander Berge gikk faktisk glipp av en seier Reven Roy Hodgson gjorde som han pleier, og sørget for at Uniteds røde angrepshorde aldri fikk arbeidsbetingelsene de ønsket.

Bild: En av Uniteds argeste konkurrenter om Haaland er hektet helt av

Agent Raiola la ut om at det var ti klubber som hadde pondus nok til å hente Erling Haaland. Dortmund-direktøren sa senere at han ikke engang kunne komme på navnet på disse ti klubbene. Spillet om Golden Boy Haaland er godt i gang. Og i spillet blir kandidatene stadig færre. Ifølge Talksports ekspert, Mark Langdon, er Barcelona og Real Madrid ute på grunn av økonomien.

Italiensk journalist: Barcelona har tapt Wijnaldum

Nå er det ikke så altfor mange ukene siden vi flippet over kalenderarket til 2021, men utad har det virket som Georginio Wijnaldum ikke har bestemt seg for neste skritt.

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 9

Nick Cave og Warren Ellis tar førsteplasser med nytt album, mens TIX streames om mulig enda mer etter MGP-debattene. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 9 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Paul Lambert takker for seg

Det er ikke resultatene til Ipswich denne sesongen, men de amerikanske investorene sitt inntog i klubben som er årsaken til at Paul Lambert nå trekker seg som manager. – Den 51 år gamle skotten kom til klubben i oktober 2018, han klarte ikke redde plassen Championship og rykket ned til League One i 2019. Eier Marcus Evans ønsket at Paul Lambert skulle fortsette også etter salget som er nært forestående, men de nye eierne ønsker at Bristol City-sjef Mark Ashton skal overta tømmene på Portman Road. Ipswich ligger på 8. plass litt for langt unna for en retur i år til Championship.

Tok alle på senga

Nick Cave og Warren Ellis gir ut sitt første duoalbum.
Les mer om:

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 48

Nick Cave, AURORA, Amanda Delara, BTS og Arif er noen av navnene i denne ukens spalte. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 48 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Gåsehudvarsel

84 minutters intens aleinetid med Nick Cave.
Les mer om:

Miley Cyrus lager Metallica-album med coverlåter

Miley Cyrus lager album med Metallica-låter Miley Cyrus er kjent for å gjøre coverlåter, og stort sett treffer hun blink med sangene hun tolker. Nå røper 27-åringen at hun skal bryne seg på materiale fra Metallica. Men ikke bare én låt. Miley Cyrus lager en hel plate. – Vi jobber med et Metallica-coveralbum, forteller den tidligere Hannah Montana-stjernen via Interview. – Vi er så heldige som kan fortsette å jobbe med vår kunst gjennom [pandemien].

Ingen baklengs i semifinalen sikret Sergio Rico kontrakt

Det var egentlig ikke tvil for den franske storklubben, Sergio Rico som sist sesong var på utlån fra Sevilla gjorde jobben da det var som aller viktigst og var med å sikre Paris Saint-Germain seier i semifinalen i Champions League Paris Saint-Germain har forvandlet lånet til Sevilla-keeper Sergio Rico til en permanent avtale. – Ligue 1-mesterne kunngjorde at de hadde kjøpt Rico for 6 millioner euro. Les: Chelsea følger nøye med mens Gianluigi Donnarumma krangler om penger Den 27 år gamle keeperen har hovedsakelig tjent som reservekeeper for Keylor Navas på Parc des Princes.

Nick Cave går kraftig ut «cancel culture», kaller den ubarmhjertig og kvelende for kreativiteten

Som svar på et spørsmål fra en amerikansk fan kalt Frances skriver Nick Cave i sitt nyhetsbrev Red Hand Files at han betrakter fenomenet med å fryse ut dem man er uenig med som «nådens antitese». – Nåde er en verdi som burde stå sentralt i ethvert fungerende og tolerant samfunn, skriver Cave, som mener at dette «anerkjenner at vi alle er ufullkomne, og gir oss dermed luft til å puste – til å føle oss beskyttet i et samfunn gjennom vår gjensidige feilbarlighet». – Uten barmhjertighet mister et samfunn sin sjel og fortærer seg selv, heter det videre i Nick Caves kraftsalve mot den såkalte avlysn

Nick Cave & The Bad Seeds med ny dato for avlyst norgeskonsert

Nick Cave & The Bad Seeds måtte i forrige måned avlyse sin planlagte Europa-turné, som også inkluderte et stopp i Oslo Spektrum 25. mai. Nå er nye datoer annonsert. Det melder NME. LES OGSÅ: John Prine er død. Den utsatte konserten vil nå gå av stabelen i hovedstadens konsertstorstue onsdag 5. mai 2021, ifølge den britiske musikkavisen. The post Nick Cave & The Bad Seeds med ny dato for avlyst norgeskonsert appeared first on GAFFA.no.

Nick Cave & The Bad Seeds avlyser hele Europa-turneen

Det melder arrangøren All Things Live i dag. – Konserten med Nick Cave & The Bad Seeds er dessverre utsatt. Vi jobber på spreng for å finne ny dato og kommer tilbake til dere så fort vi vet når det blir. Takk for tålmodigheten og ta vare på hverandre. Konserten i Norge skulle funnet sted 25. mai i Oslo Spektrum, i kjølvannet av at Nick Cave og The Bad Seeds i fjor slapp sin syvende skive, «Ghosteen». LES OGSÅ: VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet. De hadde planlagt en full Europa-turné, som skulle starte i Lisboa 22. april  og avsluttes i Tel Aviv 17.

Nick Cave deler julegave med fansen

I oktober 2017 spilte Nick Cave & The Bad Seeds på Royal Arena i København. Konserten ble spilt inn og kinolansert for en kort periode som konsertfilmen «Distant Sky». Filmen ble regissert av den prisbelønnede regisserte David Barnard og på nett har man kun fått se korte klipp. LES OGSÅ: Strømmegodbitene vi gleder oss til. Fra og med i dag er dog hele filmen tilgjengelig via YouTube. The post Nick Cave deler julegave med fansen appeared first on GAFFA.no.

Nick Cave tar med seg The Bad Seeds til Norge

25. mai er det konsert i Oslo Spektrum, i kjølvannet av at Nick Cave og The Bad Seeds nylig slapp sin syvende skive, Ghosteen. Albumet fikk strålende omtaler av vår anmelder Espen Strunk. LES ANMELDELSEN AV GHOSTEEN: Cave slipper inn lyset. Billettsalget starter neste fredag, melder arrangør All Things Live. Nick Cave and The Bad Seeds ble dannet i 1983 etter at bandet The Birthday Party gikk i oppløsning.

Nick Cave til Oslo

Inntar Oslo Spektrum med The Bad Seeds 25. mai neste år.

Smerten du aldri unnslipper

Nick Cave prøver å finne veien videre etter sønnens død.
Les mer om:

Cave-overdose

Svevende, seigt og stillestående dobbeltalbum fra Nick Cave.
Les mer om:

Stillestående og uforløst: Musikkanmeldelse Nick Cave and The Bad Seeds «Ghosteen»: This is a sleeping song

Stillestående og uforløst konseptalbum om livets store spørsmål.
Les mer om:

Stillestående og uforløst: Musikkanmeldelse Nick Cave and The Bad Seeds «Ghosteen»: This is a sleeping song

Stillestående og uforløst konseptalbum om livets store spørsmål.
Les mer om:

Stillestående og uforløst: Musikkanmeldelse Nick Cave and The Bad Seeds «Ghosteen»: This is a sleeping song

Stillestående og uforløst konseptalbum om livets store spørsmål.
Les mer om:

Nick Cave & The Bad Seeds slipper nytt album i neste uke

Nick Cave har nettopp annonsert et nytt album, Ghosteen, med lansering allerede i neste uke. Nyheten ble sluppet på nettstedet The Red Hand Files, hvor Cave selv svarte på spørsmål fra fansen. Da en fan stilte Cave spørsmål om når det kunne ventes et nytt album fra Nick Cave & The Bad Seeds, svarte den legendariske artisten: «Du kan forvente et nytt album i neste uke». LES OGSÅ: Netflix deler «Breaking Bad»-klipp. Videre avslørte han at Ghosteen er et dobbeltalbum bestående av ti låter. The post Nick Cave & The Bad Seeds slipper nytt album i neste uke appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Kultduo til Norge for første gang

Konserten innendørs på Verket Scene i Moss blir duoens første sammen her til lands. Konserten skulle egentlig vært en del av programmet til Lyse Netter i forrige måned, men grunnet omstendigheter festivalen ikke kunne styre blir Bargeld og Teardos norgesdebut på Møllebyen Litteraturfestival 24. august. LES OGSÅ: Anmeldelse av norske brenn. på Roskilde. Blixa Bargeld ble født i Vest-Berlin i 1959. Han har en imponerende karriære. Som autodidakt er han virksom både som sanger, gitarist, låtskriver, komponist og regissør.

Cave uten sikkerhetsnett

Til helga er Nick Cave i Norge – for å spille, men mest av alt for å svare på spørsmål fra publikum.
Les mer om: