Nyheter om Newcastle


Bild er sikker på det blir Lucien Favre

Den sveitsiske manageren Lucien Favre har aldri før verken spilt eller ledet en engelsk klubb. 63 åringen som sist ledet Borussia Dortmund er ifølge Bild den som er nærmest den ledige managerjobben i Newcastle. Erling Braut Haaland hadde bare godord om sin tidligere manager da han forlot den tyske storklubben i fjor. Les: Memphis Depay har fått tilbake ryggsekken fra Old Trafford Lucien Favre er som alle sveitsere dyktig og oppnår gode resultater, dog litt kjedelig og nidkjær på detaljer.

Memphis Depay har fått tilbake ryggsekken fra Old Trafford

Nederlenderen var angrepssjefen hos Lyon med 76 scoringer og 55 assists på 178 kamper. Nå er 29-åringen i ferd med å få skylda for at Lionel Messi fortsatt savnes. Se La Liga direkte på UnibetTV Forventninger er en rar greie, og har ofte liten kontakt med virkeligheten. Barcelona mistet verdens beste angrepsspiller i sommer, Memphis Depay ble løftet frem som erstatteren som skulle ta over teten på poengstatistikken.

Oppfyller keeper Luke Hewitson sin livslange drøm

Den 17 år gamle målvakten kom til klubben fra Sunderland som U15-spiller med et klart mål om en dag stå i mål på Anfield. Liverpool kunngjorde mandag at klubben har skrivet kontrakt med den talentfulle keeperen Luke Hewitson. På de to årene som har fått siden Luke Hewitson kom fra Sunderlands akademi har alle som følger med opplevd en rivende utvikling. Les: Prisen er ikke lenger bare 1,2 milliarder Congratulations, Luke!

Mens «ekspertene» skriker etter Solskjærs avgang skal Luke Shaw bruke tiden frem til lørdag foran speilet

Solskjær tar ansvaret for den historisk svake førsteomgangen på Old Trafford mot Liverpool og sluttresultatet på 0-5. Engelsk media og norske «eksperter» har ventet på denne muligheten til å skrike om Solskjærs exit fra United – og skuffet ikke. Luke Shaw hadde et helt annet perspektiv på kampen enn oss fra sofaen, og bruker heller tid som United-spiller på å se seg selv i speilet.

Newcastle har funnet den perfekte januar-signeringen hos Everton

2-5 tap for Everton mot Watford. Vi trenger ikke å rub it in, men det er ikke bare Solskjær som har det tøft om dagen. Rafael Benitez kan i tillegg risikere å miste målgarantisten sin. Forrige sesong dro Dominic Calvert-Lewin til med 16 scoringer på 33 seriekamper og startet årets sesong med tre scoringer på tre kamper. Så bar det ut med brudd i foten, noe som siden august har holdt 24-åringen ute av troppen til Benitez (og fortsatt noen uker til). En klubb blir ikke uberørt av å miste forrige sesongs 6. største målscorer.

Newcastle snur om bruk av arabiske klær på tribunene

Newcastle oppfordret tidligere i uken fansen til ikke å møte opp til kamp i tradisjonelle arabiske klær. Noen dager senere gjør den nyrike klubben helomvending.
Les mer om:

Newcastle snur om bruk av arabiske klær på tribunene

Newcastle oppfordret tidligere i uken fansen til ikke å møte opp til kamp i tradisjonelle arabiske klær. Noen dager senere gjør den nyrike klubben helomvending.
Les mer om:

"Hvorfor skal jeg bry meg om at Saudi Arabia har kjøpt Newcastle?"

Urix vil ha dine spørsmål! Fansen i Newcastle har kledd seg i arabiske klær og jubler over fotballklubbens nye saudiarabiske eiere. Menneskerettighetsorganisasjoner er bekymret, og kaller det sportsvasking.
Les mer om:

Ousmane Dembélé har overraskende fått muligheten til å ombestemme seg

Da den franske superstjernen Ousmane Dembélé landet på El Prat Internasjonale flyplass sommeren 2017 etter å ha fått i havn en overgang fra Borussia Dortmund til Barcelona til en verdi av 135 millioner euro var alle svært glade. Ousmane Dembélé var på plass for sin drømmeklubb, Barcelona hadde hentet en spiller i konkurranse med alle klubber med nok penger og Borussia Dortmund hadde gjennomført en nok et ekstremt lukrativt salg.

Newcastle spiller med vikarmanager

Graeme Jones får ansvaret for å lede nyrike Newcastle i de to neste Premier League-rundene. Klubben trenger tid på å finne Steve Bruces erstatter. Det bekreftet Jones på en pressekonferanse fredag. Etter planen styrer han Newcastle borte mot Crystal Palace lørdag og hjemme mot Chelsea en uke senere. Nyheten om at Bruce var ferdig som Newcastle-manager kom på onsdag, få uker etter at klubben ble kjøpt opp av et saudiarabisk investeringsfond.

Newcastle-trener ferdig med jobben etter to kamper

Steve Bruce visste godt hva som kom da Newcastle fikk nye eiere. Den tidligere United-kjempen er ikke sexy nok når det skal sprøytes inn godt med penger. «Gjensidig enighet» mellom manager og klubb ble nådd denne uken. Graeme Jones tok umiddelbart over som vikar, men vet også godt hva som kommer. Da José Mourinho ble robbet for ligacupfinale og sendt på dør hos Tottenham tidligere i år, ble klubbens egen Ryan Mason satt til å redde resten av sesongen. Mason gjorde en god jobb fra det gitte utgangspunktet, men ble veid for lett for den permanente stillingen.

José Mourinho kunne selvfølgelig ikke dy seg etter Bodø/Glimt-overkjøringen

Vi digger portugiseren og syntes synd på ham i kulda på Aspmyra. Det som ikke like attraktivt ved en av verdens mest suksessrike mangere er når han hever seg over troppen sinn. Vi så det hos Manchester United da Mourinho det siste året brukte vanvittig mye energi på å fortelle verden hvor misfornøyd han var med nivået på troppen han disponerte. Da det buttet hos Tottenham, kom noe av den samme lekse. Les: Alexander Sørloth gjorde jobben Hos Roma har det så langt vært fryd og gammen – frem til en kald og mørk høstkveld nær Nordpolen (som det måtte føles for Mourinho).

Mourinho innrømmer at han har et spesielt forhold til Newcastle

José Mourinho (58) bedyrer at alt handler om AS Roma nå – men innrømmer samtidig at han har en «følelsesmessig forbindelse» til Newcastle.

Mesut Özil er ønsket tilbake i Premier League

Ja det er Newcastle som støvsuger markedet for spillere som kan hjelpe dem med å bli værende i Premier League, 19.plass og sikkert midlertidig manager i en stund fremover lover ikke godt, selv om de har alle pengene i verden. Nå er det slik at også de må balansere sine bøker, spesielt etter muligheten for å benytte nærstående firmaer som sponsorer er midlertidig lukket i Premier League. – Ganske nøyaktig et år etter ballmagikeren forlot Arsenal for en overgang til Fenerbache kan han komme tilbake på engelsk jord.

Sterk kontrast: Et bilde på grusomheten

Det var sterke markeringer mot forhatte eiere da Newcastle spilte Premier League-kamp.
Les mer om:

Newcastle ber egne supportere droppe arabiske klær

Kommer med bisarr forespørsel til egne fans.
Les mer om:

Fransk media: Skal sikre seg Dembélé – vifter med ville 140 millioner i årslønn

Det meste er skrevet om Dortmunds superstjerne som ble hentet til Barcelona for godt, godt over milliarden. Siden 2017 har franskmannen vært en belastning for den allerede belastede klubben. Denne sesongen startet med hamstringskade, noe som har holdt 24-åringen helt borte fra kamparenaen. Barcelona må fortsette å trimme lønnsbudsjettet sitt, og Dembélé har vært foran i køen over spillere som bør vike. Men med en årslønn på nesten 100 millioner og en skadehistorie som er sørgelig lang, står ikke kjøperne i kø.

Sky Sports: Paulo Fonseca gjør seg også klar for Premier League

I våres år hadde den sparkede Roma-manageren begynt å planlegge preseason for Tottenham. Så kom Fabio Paratici inn fra høyre som ny sportsdirektør for Spurs, og portugiseren var historie før historien begynte. Nå kommer runde to på balløya. Det er Sky Sports som hevder Fonseca står høyt oppe på listen over realistisk gjennomførbare signeringer av Newcastle-manager. Steve Bruce har forlatt St. James´Park på onsdag og etterlater et lag på stø kurs mot nedrykk. Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut Situasjonen med tre poeng på åtte kamper i Premier League må reddes.

Disse er favoritter til å ta over Newcastle

En rekke managernavn er i spill om Newcastle-jobben.
Les mer om:

Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut

Steve Bruce har forberedt seg på denne dagen. Det var snakk om at Newcastle-manageren skulle «dumpes» før Tottenham-kampen i helgen, men Bruce fikk med seg sin 1000. kamp og et 2-3 nederlag. På onsdag var det derimot slut. Den tidligerere United-kjempen gir seg etter to turbulente år som manager for Newcastle, med 12. og 13. plass i ligaen, kvartfinale i FA Cupen og Carabao Cup. Assistenttrener Graeme Jones overtar ledelsen frem mot Crystal Palace-kampen på lørdag.

Bruce ferdig som manager i nyrike Newcastle

Steve Bruce gir seg som manager i Newcastle. Det skjer etter at Premier League-klubben ble kjøpt opp av et saudiarabisk investeringsfond.
Les mer om:

Bruce ferdig i Newcastle

Steve Bruce er ikke lenger hovedtrener for Newcastle. Det opplyser klubben i en pressemelding. Newcastle opplyser at avgjørelsen er tatt i fellesskap og at jakten på ny trener er iverksatt. Klubben ble sist uke kjøpt opp av det saudiarabiske oljefondet. Flere medier har meldt at de ønsker en mer merittert trener. Newcastle ligger på 18. plass etter åtte serierunder med kun tre poeng. Graeme Jones leder laget i helgens kamp mot Crystal Palace.
Les mer om:

Steve Bruce ferdig i Newcastle

Steve Bruce og Newcastle er enige om å avslutte arbeidsforholdet. Det skjer kort tid etter at Newcastle fikk nye eiere fra Saudi-Arabia.

PSG-eierne fikk rett

Lionel Messi er tilbake. To scoringer mot RB Leipzig bidro til at PSG vant en kamp der de kollektive planene til Pochettino ikke fungerte. 3-2 seier mot et RB Leipzig lag som har løftet seg etter en litt seig start på sesongen. For PSG-eierne var dette en bekreftelse på at to svindyre aktiviteter de gjennomførte/tvang gjennom i sommer var riktig: Messi kom, Mbappé ble.

Liverpool-keeper i tenkeboksen

Den spanske keeperen Adrián San Miguel del Castillo har lyst til å spille mer enn det som er mulig for han i Liverpool. – Han er ikke bak bare førstekeeper Alisson, men også det irske 22 år gamle talentet Caoimhin Kelleher som manager Jürgen Klopp ser på som en mann for fremtiden. AS skriver at Adrian nå funderer på fremtiden det til tross at han forlenget sin avtale i sommer. Det er benkeslitingen som tærer på, han ønsker å sitte på benken ut sin karriere.