Nyheter om Newcastle


BBC peker på en som kan fylle vakuumet etter Sergio Agüero

Det spekuleres flittig om hvem som skal erstatte Sergio Agüero en av de aller viktigste spillerne til Manchester City de siste ti årene. – Alt fra Romelu Lukaku til vår egen Erling Braut Haaland blir foreslått. BBC spiller spørsmålet: Kan høyrevingen Ferran Torres være erstatning for spissen Sergio Aguero? – (Og svarer nesten umiddelbart) Les: Sergio Agüero signerer for spansk gigant etter Champions League-finalenFerran Torres kom til Manchester City for 21 millioner euro fra Valencia i august 2020 og er ifølge Transfermarkt verdt ca 50 millioner euro nå.

Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez

Rafael Benitez har rykket opp som en av kandidatene til Tottenham-jobben. Runder hos Liverpool, Real Madrid, Chelsea (vikar) og Newcastle bør gjøre franskmannen til en populær manager hos Spurs-supporterne. Neppe, sier den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills. Mills ser på Benitez som en manager fra øverste hylle, men tviler på at spanjolen kommer til å tilføre mye nytt etter José Mourinho. Les: Sverige mister løven Zlatan Vi digger Benitez, men ble nysgjerrig på analysen til Mills. -Spurs-supportere har klaget på style of play. Er Rafas stil spennende?

Scott Carson med historisk Premier League-comeback

Mai 2011 spilte West Bromvich-keeper Scott Carson sin siste Premier League-kamp. Det vil si, etter fredagen ikke lenger den siste. 3645 dager har gått siden 35-åringen spilte i verdens tøffeste liga. Mot Newcastle på fredag var han tilbake mellom stengene – for verdens beste klubb (vi tar City-seieren i CL på forskudd). Les: David Luiz er ferdig med Arsenal -Jeg er helt euforisk over å få sjansen. Det var en mulighet for at jeg kunne ha spilt forrige sesong, men Ederson gikk etter Golden Glove-prisen.

Forrykende kamp av Ferran Torres

Manchester City var allerede Premier League-mestere, Newcastle hadde Premier Leagues beste mangerer i april på sidelinjen. Dette ble en kamp der det virket som begge klubbene spilte som det skulle være deres siste. Gjengen til Steve Bruce var på god vei med å vinne over mesterne, for da klokka viste 62 minutter, ledet Newcastle 3-2 over Premier League-mesterne. Men så våknet Ferran Torres. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Spanjolen hadde scoret før pause, men da Newcastle gikk opp til 3-2 ledelse ved Joseph Willock, tok Torres over showet.

City feiret seriegullet i målthriller – stilte med 35-årig debutant

Ferrán Torres gjorde hattrick i Manchester Citys 4-3-seier borte mot Newcastle. Gjestenes keeper Scott Carson spilte sin første Premier League-kamp på ti år.
Les mer om:

City stilte med 35-årig debutant

Ferrán Torres gjorde hattrick i Manchester Citys 4-3-seier borte mot Newcastle fredag. Torres scoret vinnermålet på en returball etter 66 minutter. City stilte med keeper Scott Carson, som spilte sin første kamp for de lyseblå. Oppgjøret var faktisk engelskmannens første Premier League-kamp siden 2011.
Les mer om:

Første PL-kamp på ti år for Carson – hat trick av Torres

(Newcastle – Manchester City 3–4) Tre mål av Ferrán Torres (21) sørget for at Manchester City vant målfesten. Scott Carson (35) reddet straffe i første Premier League-kamp på ti år.

Unngikk smell i målfest

Ferrán Torres gjorde hattrick i Manchester Citys 4-3-seier borte mot Newcastle. Gjestenes keeper Scott Carson spilte sin første Premier League-kamp på ti år.
Les mer om:

City med nok en borteseier

Ferrán Torres scoret hat trick for Manchester City da ligamesterne tok sin tolvte strake borteseier med 4-3 over Newcastle fredag. 35 år gamle Scott Carson debuterte i Citys mål.

Steve Bruce lykkes etter 19 år!

Vi tror Klopp, Guardiola, Tuchel, Solskjær og Brendan Rodgers tar imot priser for egen innsats med et høflig smil og et skuldertrekk. Her er det tre poeng og titler som teller. For Steve Bruce blir dette et helt annet ball game. Da han i perioden 1987-96 sørget for å skremme motstandere som prøvde å tråkle seg gjennom midtforsvaret til Manchester United, var det tre poeng og titler som gjaldt. Som manager har Bruce måttet innse at han får glede seg over det som kommer.

Tottenham kretser rundt Rafael Benitez

Helt siden første gang han entret Premier League-sirkuset i 2004 for Liverpool, har vi sett på Rafa Benítez som en av managerne som skaper liv på balløya.

Serieleder må selge gullkalven

Den franske Ligue 1 klubben Lille har ikke noe valg, økonomien er råtten samtidig som de sitter på en av de mest spennende spillerne i fransk fotball for øyeblikket. 22 år gamle Boubakary Soumaré har imponert stort på et lag som har gjort det sportslig svært bra denne sesongen. Mot alle odds leder Lille serien fire poeng foran Paris Saint-Germain som har en vanvittig stor klubbkasse.

Thiago har endelig meldt seg på i Premier League

Thiago Alcantara hadde lagt en historisk sesong hos Bayern München bak seg, fant tiden riktig for å skifte på topp – og før han rundet 30. Velkomsten i Liverpool var ikke akkurat hjertelig. Richarlison og Everton hadde bestemt seg for å vise Bayern-stjerna at han hadde kommet til verdens tøffeste liga. Med en sesongstart borte med rehabliitering etter skade, har Thiago fortsatt til gode å komme seg helt inn i Liverpool-systemet. Det har riktignok blitt 20 Premier League-kamper, men det er heller sjelden at Alcantara er trukket frem som den store. Les: Endelig!

Chelsea vant generalprøven

Lørdag kveld var det feststemingn i Manchester. Vant City mot Chelsea, kunne den lyseblå delen av byen starte Premier League-tittel partyet. Chelsea fortsatte den gode steamen fra onsdagens Real Madrid-kamp og dominterte store deler av første omgangen, men så gikk det som planlagt for de feststemte City-supporterne. Les: Bayern München dropper Haaland Rett før pause tapte Andreas Christensen en duell mot Gabriel Jesus, som sendte ballen perfekt inn i boksen hvor Raheem Sterling scoret for første gang på 13 (!) kamper.

Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

UEFA lovet at Super League-stuntet ville få etterspill. Aleksandar Ceferin viser nå at de ikke fyrer med løskrutt. På fredag kom det frem at UEFA har blitt enige med 9 av 12 klubber om en kontrakt som holder Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham unna en lignende utbryterliga i fremtiden.

Newcastle sendte en lissepasning til Chelsea og West Ham

Tiden for de store overraskelsene i Premier League er ikke over før siste runde er spilt. Forrige sesong styrte Brendan Rodgers mot en Champins League-kvalikplass, men ble akterutseilt av United og Chelsea på tampen. Denne sesongen skulle Leicester holde presset helt inn. På fredag var Newcastle hinderet som skulle passeres for å sikre 3. plassen på tabellen. Med seier skulle Chelsea holdes unna på en armlengdes avstand.

Newcastle satte fyr på CL-kampen med seier over Leicester

Over 4000 døde på en dag i India
Les mer om:

Newcastle satte fyr på CL-kampen med seier over Leicester

(Leicester-Newcastle 2–4) Newcastle rystet Champions League-jagende Leicester på bortebane. Nå øker faren for at Jamie Vardy (34) og lagkameratene havner utenfor topp fire – igjen.
Les mer om:

Hjemmesmell for Leicester

Det ble en tung dag på hjemmebane for Leicester, som etter en iherdig sluttspurt likevel tapte 2-4 for Newcastle. For «the Foxes» røk viktige poeng i kampen om mesterligaplass, men det ble likevel en målfest i Leicester. Rett etter at Kasper Schmeichel vartet opp med en kjemperedning, satte Joseph Willock inn kampens første for Newcastle. Drøye ti minutter senere doblet Paul Dummett ledelsen. I andre omgang scoret Callum Wilson både det tredje og fjerde målet for gjestene. Med ti ordinære minutter igjen reduserte Marc Albrighton til 1-4, og tente et lite håp for hjemmelaget.

Pinlig tap for Leicester

"The Foxes" tapte 2-4 hjemme mot Newcastle. Det betyr at Brendan Rodgers menn mister veridfulle poeng i kampen om topp fire i Premier League.

West Bromwich nærmere nedrykk

Mbaye Diagnes scoring etter pause reddet 1-1 og ett poeng for West Bromwich i Premier League-oppgjøret mot Wolverhampton mandag. Det ene poenget er imidlertid ikke egnet til å blåse mye ekstra liv i sjansene West Bromwich har til å berge plassen på øverste hylle i engelsk fotball. Med fire kamper igjen å spille har mannskapet til Sam Allardyce ti poeng opp til Newcastle på trygg grunn. Dermed kan i teorien nedrykket være et faktum i neste runde.

Arsenal slo Newcastle

Akrobatisk Aubameyang da Arsenal slo Newcastle 2-0. Martin Ødegaard spilte 85 minutter.

Arsenal og Martin Ødegaard har kun fokus på torsdagens returkamp mot Villarreal

Arsenal spiller sesongens viktigste kamp hjemme mot Villarreal torsdag. I dag venter bortekamp mot Newcastle i Premier League. Newcastle blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.

Arsenal og Martin Ødegaard har kun fokus på torsdagens returkamp mot Villarreal

Arsenal spiller sesongens viktigste kamp hjemme mot Villarreal torsdag. I dag venter bortekamp mot Newcastle i Premier League. Newcastle blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.

Adam Armstrong vekker interesse etter kometsesong

Det blir lagt merke til, hvis du starter sesongen litt forsiktig og så for en klubb som sliter banker inn mål i stadig økende temp. Den 24 år gamle Blackburn-spissen Adam Armstrong har scoret hele 24 mål på 38 kamper i Championship denne sesongen. Adam Armstrong kom som en liten gutt til Newcastle, men så snart han ble «voksen» ble det en serie med utleie til diverse klubber, sist til Blackburn som i 2018 gjorde overgangen permanent. – Nå er han på vei tilbake til Premier League, selv om Blackburn definitivt ikke er det, i hvert fall ikke i år.