Nyheter om Nevada


Milliongevinst til Vegas-mann i vaksinelotto

En mann fra Las Vegas-området vant førstepremien på 1 million dollar i et uker langt koronavaksinelotteri i gamblingstaten Nevada.
Les mer om:

Henrik Christiansen med helt ny OL-plan: – Viktig å ta grep

Etter nedturen i EM bestemte Henrik Christiansen (24) seg for å ta et OL-grep: Han dro til Sierra Nevada, 2.320 meter over havet. Det var der avdøde Alexander Dale Oen la grunnlaget for mange av sine bravader.
Les mer om:

Kapasiteten sprengt: Covid-pasienter får behandling i dette parkeringshuset

Siden november har 200 innlagte covid-pasienter blitt flyttet til et parkeringshus i Nevada.
Les mer om:

Valget i Nevada godkjent

Høyesterett i Nevada godkjente tirsdag valget der Joe Biden vant delstatens seks valgmenn.

Biden bekreftet som vinner i Pennsylvania og Nevada

Valgstyret i Pennsylvania har bekreftet Joe Biden som vinner av presidentvalget i delstaten. Biden har presentert de han har nominert til å styre USAs utenriks- og sikkerhetspolitikk.
Les mer om:

Hadde fint hus i USA og tjente gode penger. Helt til mars.

Så de dro til Nevada og bosatte seg i ørkenbyen med neonskiltene. Han fikk underholdningsvisum, hun fikk visum som ektefelle – men ikke lov å jobbe, hun studerte og var mamma på heltid. Han fikk kort reisevei til jobb, de hadde fint hus, basseng i hagen, to biler og tjente gode penger. Helt til i mars.
Les mer om:

TV 2 utpeker: Joe Biden vinner i Nevada og Georgia

Joe Biden tar en hårfin seier i Georiga, og vinner også Nevada, slår TV 2s tallknuser fast.
Les mer om:

124.500 stemmer gjenstår i Nevada fredag kveld

Delstatsmyndighetene i Nevada opplyser at det er rundt 124.500 stemmer igjen å telle i presidentvalget fredag kveld.
Les mer om:

Nevada trolig Bidens første sjanse til å vinne valget

Lørdag morgen er det fortsatt uklart når det blir klart hvem som blir USAs neste president. Tre delstater kan avgjøre kampen mellom president Trump og Joe Biden.

Biden øker ledelsen i Nevada

Joe Biden øker sin ledelse i Nevada til drøyt 22.000 stemmers margin, etter at en ny bolk med stemmer fra Las Vegas er kommet inn.

Biden øker ledelsen i Pennsylvania – nær dobling i Nevada

Presidentvalget i USA har vært en thriller. Nå er Pennsylvania i ferd med å gjøre slutt på spenningen, men det går samtidig mot omtelling i Georgia.
Les mer om:

Biden dobler nesten ledelsen i Nevada

Joe Biden har økt ledelsen i Nevada med over 10.000 stemmer. Vinner Biden Nevada, har han nok valgmenn til å bli president
Les mer om:

Republikanerne hevder de har avdekket over 3.000 tilfeller av valgfusk i Nevada

Det republikanske partiet i Nevada har levert en liste på 3.062 tilfeller av det de mener er valgfusk til justisminister William Barr.
Les mer om:

Forlik i rettstvist om Nevada-stemmene

Et rettslig forsøk fra Republikanerne og Trump-kampanjen om å stanse tellingen av poststemmer i Nevada er over. De går med på et forlik der de får økt innsyn.
Les mer om:

Opptellingen i Las Vegas kan vare til lørdag eller søndag

Valgmyndighetene i Clark fylke i Nevada har ennå 63.000 stemmesedler å telle. De håper å være ferdig lørdag eller søndag.
Les mer om:

Fem delstater gjenstår: Dette kan avgjøre valget

Joe Biden trenger bare én av Georgia, Nevada, North Carolina eller Pennsylvania for å vinne presidentvalget i USA.

Biden trenger tre stater

Onsdag ettermiddag er seks stater ikke avgjort i USA-valget: Nevada, Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, North Carolina og Georgia. Joe Biden er favoritt, ifølge TV 2s prognoser.

Trump-kampanjen fikk avvist forsøk på å stanse behandlingen av poststemmer i Nevada

Valgkampanjen til president Donald Trump ville få Nevadas høyesterett til å innstille behandlingen av poststemmer i delstaten, men fikk anmodningen avvist.

Derfor kalte han hesten sin for Trump

BELMONT, NEVADA (TV 2): Rancheren Wayne Hage er så fornøyd med Donald Trump at han oppkalte datterens hest etter den sittende presidenten.

Team Ingebrigtsen bytter høydetrening i USA med Spania

Forholdene gjorde det umulig å dra til høydetrening i Flagstaff, USA. Løsningen ble Spania og Sierra Nevada for Team Ingebrigtsen.

Team Ingebrigtsen bytter høydetrening i USA med Spania

Forholdene gjorde det umulig å dra til høydetrening i Flagstaff, USA. Løsningen ble Spania og Sierra Nevada for Team Ingebrigtsen.

Guvernør om Trump: – Han er hensynsløs og farlig

Guvernøren i Nevada er bekymret for økt koronasmitte etter at president Donald Trump samlet mange mennesker til valgmøte. Flere stod tett og uten munnbind.

Trump ut mot kritikere i eget parti

President Donald Trump langet på et velgermøte i Nevada ut mot «dumme» kritikere innad i Det republikanske partiet og oppfordret til samhold i partiet.

Hovland med god avslutning

Godt spill på siste halvdel av fjerde runde i Las Vegas sørget for en fin avslutning på PGA-turneringen for Viktor Hovland. Han endte runden to slag under par. Med det sikret han en delt 12.-plass i PGA-turneringen i Nevada. Hovland klatrer dermed opp seks plasser fra lørdagens tredje runde, melder NTB. Amerikaneren Jason Kokrak vant.

Trump ut mot kritikere i eget parti

President Donald Trump langet på et velgermøte i Nevada ut mot «dumme» kritikere innad i Det republikanske partiet og oppfordret til samhold i partiet.