Nyheter om Netflix


Netflix kjøper Roal Dahl Story Company

Oppkjøpet skal være det største for strømmetjenesten.
Les mer om:

Netflix kjøper Roal Dahl Story Company

Opptur for Jan (71) etter flosshatt-aksjon
Les mer om:

Netflix kjøper Roal Dahl Story Company

Oppkjøpet skal være det største for strømmetjenesten.
Les mer om:

Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener

Konkurransen på strømmemarkedet på TV har aldri vært hardere, og innhold som tiltrekker oss sportsidioter er enten rettigheter til live sport eller gode sportsdokumentarer. Netflix har ledet an med strålende dokumentarer som Formula 1: Drive to Survive, The Last Dance som handler om Basket-legenden Michael Jordan og fotballdokumentaren Sunderland ‘Til I Die. Viaplay har nå meldt seg på i kampen om sportsdokumentarer, og har denne sommeren sluppet et stort antall titler.

«Ted Lasso», «The Crown» og «The Queen's Gambit» til topps i Emmy-utdelingen

Det ble en stor kveld for strømmegiganten Netflix og for serien om en mislykket Premier League-klubb da Emmy-prisene ble delt ut i Los Angeles.
Les mer om:

Fire ord kan koste 43 millioner

Netflix saksøkes for en setning i serien «Queen's Gambit».
Les mer om:

TikTok-stjernen Addison Rae fikk gigantavtale med Netflix

Strømmekanalen har fått mersmak på Addison Rae (20) etter filmen «He’s All That».
Les mer om:

Ventingen er over og Netflix er parkert: – Jeg er rett og slett bare ekstremt glad

SKIEN: Etter en uke med mat, Netflix og mentalt arbeid i karantene på hotellet, testet Odds nye spiller, Milan Jevtovic, negativt. På onsdagens trening var han med da laget restituerte, og etter treningen fikk vi endelig tatt en god prat med den nye kantspilleren.

Apple åpner for eksterne betalingsløsninger i App Store

Gode nyheter for Netflix og Spotify.

Dette er nyhetene hos Netflix, Disney og HBO i september

Joe Biden kaller evakueringen av Kabul en suksess

Meteorologen: – Pakk ned shortsen, sjekk Netflix

Nå går det bare en vei. Og det er vinterveien.
Les mer om:

Romlig lyd kommer til Netflix

Et rykte har blitt offisielt bekreftet: Spatial Audio kommer til Netflix.
Les mer om:

Netflix får Apples «lydsporing»

Omtales som kinoaktig surround som vet hvor du er.
Les mer om:

Denne skumle kjelleren blir nå verdenskjent på Netflix med Zwart som regissør

Huseieren spurte om han skulle rydde opp eller rense badebassenget. Skaperne av den nye Netflix-serien ville derimot ha forretningsgården på Skarnes akkurat som den var. Og det viste seg at resten av distriktet også var perfekt.
Les mer om:

Side om side mot Netflix-stjernene: – Blir litt starstruck

På gulvet under NoBull CrossFit Games i Wisconsin var det ikke mangel på stjerner fra både sosiale medier og Netflix. Blant dem var de norske stjerneskuddene fra Oslo CrossFit – som alle hevdet seg i verdenstoppen.
Les mer om:

Knuser alle

Under det første pandemiåret strømmet nordmenn mer en noensinne. Norsk mediebarometer 2020 viser at hele 88 prosent av alle norske strømmere abonnerer på Netflix.
Les mer om:

Hurra for store arrangementer og trafikkomlegginger!

Er vi blitt fornøyde med sofakos og Netflix? Er det om å gjøre og ikke endre det daglige mønsteret, komme seg hjem til tacoen i tide?, spør tromsøværing Helge Markusson.
Les mer om:

Leicester City planlegger å øke stadionskapasiteten til 40 000

Leicester City har for tiden den 13. største kapasiteten i Premier League, det har de tenkt til gjøre noe med, i dag har klubben kunngjort planer om å øke kapasiteten på King Power Stadium med 8 000 seter til 40 000. The Foxes vil dele detaljer, som inkluderer andre «betydelige utbygginger i nærområdet», i august i en offentlig høring.

«Vi skulle gjerne sendt han videre rett ut av Norge»

Man kan ikke alltid få det som man vil, det har vært rimelig klart en stund at Midtbanespiller Olaus Skarsem var klar for noe større, Kristiansund håpet bare det var noen som de ikke ville møte på motsatt banehalvdel i Eliteserien. 23 åringen returnerer til Rosenborg i en overgang som trolig ikke ville vært mulig uten en tilbakekjøpsklausul. – Hovedtrener Christian Michelsen er overbevist om at hvis Skarsem vil gjøre det bra som utenlandsproff den dagen han får sjansen.

Skal nekte Tottenham Mikkel Damsgaard – med Tottenhams penger

Interessen for Mikkel Damsgaard har eksploderet etter at 21-åringen viste at han ikke sto tilbake for de beste avslutterne i EM. Ifølge Calciomercato satte Liverpool og Everton i gang et race etter Damsgaard, AC Milan skal ha kommet med et bud på rundt 20 millioner euro pluss Andrea Conti. Les: Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg Forrige uke kom La Republicca med påstanden om at Sampdoria hadde mottatt et bud fra Tottenham på 25 millioner euro.

Gir seg hos Aston Villa: Nå er det John Terry sin tur

Det engelske Chelsea-ikonet har bistått Dean Smith siden 2018, i en periode hvor Aston Villa har fått et skikkelig oppsving. Nå må Villa-gjengen klare seg uten Terry. Aston Villa visste det, John Terry var bare på lån. For 40-åringen var det viktig å gi beskjed i god tid når han kjente det nærmet seg slutt på assistent-tilværelsen.

Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg

Rooney og Derby ga Manchester United god motstand (1-2) da Solskjær og gjengen kom for treningskamp forrige uke. To uker før sesongstart i Championship er det likevel ikke de gode forberedelsene som dominerer. Det lenge planlagte eierskiftet hos Derby med innsprøyting av frisk kapital har trukket ut i det uendelige, og klubben har strenge restriksjoner å forholde seg til for hva den kan foreta seg på overgangsmarkedet. Les: Pål Alexander Kirkevold skal banke inn mål i Norge I praksis betyr dette at Rooney kun har 9 spillere på kontrakt. To uker før sesongstart.

Pål Alexander Kirkevold skal banke inn mål i Norge

Kallenavnet «Mål Pål» er like teit som det er beskrivende, den norske spissen Pål Alexander Kirkevold har i perioder vært en fantastisk målscorer i den danske klubben Hobro, men hver gang noe større er på gang har han vært uheldig med skader, eller synkende form. På topp er Pål Alexander Kirkevold en fantastisk, kreativ og ekstremt målfarlig type. – Vi håper for Stabæk og norsk fotball sinn skyld det er «Mål Pål» som nå returnerer til Norge.