Nyheter om Navn


Youtuber avslørte vaksinesvindel

Et mystisk markedsføringsbyrå ved navn Fazze, tilbyr seg å betale prominente youtubere for å spre desinformasjon om vaksinene mot covid-19, melder BBC.
Les mer om:

Leter etter kvelerslange på rømmen

En kvelerslange ved navn "Frank" har rømt fra et soveromsvindu og forsvunnet i et nabolag i Kristiansand.
Les mer om:

Skoleavis gjør comeback: Teisen skole – kjært barn med mange navn

Dette er den første i en serie historiske artikler fra Teisenområdet, følgelig er det naturlig å oppkalle den etter den første skoleavisen på den såkalte middelskolen – eller Bryn høyere skole som den het før den til slutt fikk navnet Teisen skole.
Les mer om:

Hovland med i toppen

Viktor Hovland startet forrykende på første dag av OL-turneringen i golf. Etter elleve hull var han fem under par og så ut til å blande seg helt inn i toppen av resultatlista allerede fra start. Men de siste hullene bød på flere problemer. Først noterte han seg for en unødvendig bogey på et relativt enkelt par 5-hull.

Bonde-Støre med klar oppfordring til Ap-Støre: – Det ser dystert ut

Jonas Gahr Støre åpner valgkampen med å besøke gården som bærer hans navn. Der vil han bli møtt med krav om å prioritere landbruket av bonde Torbjørn Støre.

Odin er hekta på Steigen Sagaspill / Drømmen er å få herje rundt med sverd

Årets Steigen Sagaspill hadde som alltid kjente navn og glade amatører på plakaten. Med var også våre egne; Sondre Larsen, Annie Fridhild Reiss og Odin Thomassønn.
Les mer om:

Mange raser over dette på Gaustatoppen: - Det er ikke bra

Innrissing av et navn i en av de store hellene ved Gaustatoppen skapte store bølger i sosiale medier.
Les mer om:

Cornelis Vreeswijk besøkte denne klubben flere ganger

Julie Felix, Fred Åkerstrøm, Martin Carthy, Magna Carta og ikke minst Cornelis Vreeswijk. Artister som i dag ville satt konsertanmeldere i ekstase. En gang var slike navn nærmest dagligdagse på konsertplakaten til Viseklubben Hartvig.
Les mer om:

40 ungdommer involvert i slagsmål: – Det ble notert en drøss med navn

Ungdommer fra alderen 15 til 19 år var involvert i slagsmålet.
Les mer om:

Når Hedda Hynnes (31) er hjemme i Skien er det alltid tre stykker hun må møte

FUKUOKA: Det er særlig tre navn som Hedda Hynne (31) trekker fram når hun tenker tilbake på karrierens spede begynnelse.
Les mer om:

Drar på ferie til steder med rare navn

Trioen endte opp på både Skrukkefyllhaugen i Vassfaret og i Muggedalen i Begnadalen.
Les mer om:

Ung, norsk og sulten keeper på vei til Leeds

Det begynner å bli lenge siden glansdagene til (Frode Grodås) og Erik Thorstvedt (1989 – 1995) i Premier League. Nå har vi en ung, norsk og sulten keeper med det fulle navn Kristoffer-August Sundquist Klaesson på vei til Premier League. Vålerenga har akseptert Leeds bud Leeds har et uforholdsmessig stort antall fans fra Norge sett i forhold til folketall. – Nå får de hvis The Athletic har rett enda en grunn.

10 profiler å se opp for i OL

TOKYO (Aftenposten): I Norge vil OL handle mye om Warholm, Ingebrigtsen, Tufte, håndball og sandvolleyball. I resten av verden snakkes det om andre navn og idretter. Her er noen av dem.

Alexander Søderlund ville spille for «bruttern» igjen

Gleden var stor i vinter da BK Häcken spiss Alexander Søderlund igjen skulle få sjansen i det store utland. Den tyrkiske klubben Çaykur Rizespor som er sponset av et te-merke med samme navn (Çaykur) hadde store planer, planer som de tenker å realisere uten Søderlund. Når det først var så galt at det ikke gikk bra i Tyrkia var tanken for den tidligere 2 ganger Rosenborg-spissen å gjenforenes med Kåre «bruttern» Ingebrigtsen som via en rekke omveier hadde landet i Brann som hovedtrener. Samtidig som de dårlig hemmeligholdte samtalene pågikk gikk ikke resultatene bergensklubbens vei.

Frigir navn på 18-åring som omkom i skuterulykke

Politiet frigir navn på 18-åring som mandag omkom i skuterulykke i Kvinnherad.
Les mer om:

Kanye West slipper nytt album

Kanye Wests (44) nye album får samme navn som hans avdøde mor.
Les mer om:

Kanye West slipper nytt album

Kanye Wests (44) nye album får samme navn som hans avdøde mor.
Les mer om:

Kanye West slipper nytt album

Kanye Wests (44) nye album får samme navn som hans avdøde mor.
Les mer om:

Andreas (17) går mot strømmen: – Vil skape meg et navn som frisør

Bransjen varsler en kommende frisørkrise. Men det skremmer ikke Andreas Trondsen: – Det er uante muligheter som frisør.
Les mer om:

Må reise hjem fra OL etter tabbe

Seks polske svømmere måtte forlate Japan allerede før sommerlekene i Tokyo har startet etter en administrativ blunder. Bak den spesielle historien ligger angivelig en feil gjort av Det polske svømmeforbundet. Flere svømmere enn Polen hadde startplasser til skal ha blitt sendt til Tokyo. Den polske troppen talte i alt 23 navn.
Les mer om:

Tønsberg-forfatter ute med spenningsroman: – Hyperaktuell

Den nyutnevnte norske FN-diplomaten fra Tønsberg – med navn Foyn, blir funnet død i den norske diplomatresidensen i New York. Det blir det virkelig god spenningskrim av, mener Tønsbergs Blads litteraturanmelder.
Les mer om:

Arsenal håper å få kjøpt Albert Sambi Lokonga før de reiser til USA på onsdag

17 millioner euro pluss bonuser ligger på bordet til Anderlecht for den 21 år gamle midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga, men Arsenal har det travelt. – De vil ha nemlig ha avtalen i boks før de drar til USA og Florida på onsdag. Det er god dag for lommeboka til Vincent Kompany. Mail on Sunday skriver at Albert Sambi Lokonga som er en organisator på midtbanen av rang er veldig nær en overgang og at Anderlecht skal være villig til å gjennomføre en deal veldig raskt.

RB Leipzig-manageren slår opp med Alexander Sørloth

Sørloth ruvet i tyrkisk fotball og ble pekt ut av Julian Nagelsmann og gjengen som et fullverdig RB Leipzig-emne. 6 scoringer og 3 assists på 1718 spilleminutter senere er ikke nyankomne Jesse Marsch like sikker. Senterforwarden ble hentet til Bundesliga i 2020 for rundt 200 millioner kroner +, nå holdes utgangsdøra i overgangsvinduet åpen for 25-åring.