Nyheter om Navn


Frigir navn i drapssak i Trondheim – uklart når det blir fengslingsmøte

Det er fortsatt usikkert hvilken dag det blir fengslingsmøte for mannen i 50-årene som er siktet for drapet i Trondheim lørdag. Den drepte er nå identifisert.

Asbjørg åpnet kafeen etter fem måneders oppussing: – Rørt over mottakelsen

Etter fem måneders oppussing og over tusen arbeidstimer er kafeen gjenåpnet i ny drakt og med nytt navn.
Les mer om:

Trekker søksmål mot Kevin Spacey

Mannen som hevder at Kevin Spacey (61) forgrep seg seksuelt på ham på 80-tallet, vil heller droppe søksmålet enn å stå frem med navn i retten.
Les mer om:

Trekker søksmål mot Kevin Spacey

Mannen som hevder at Kevin Spacey (61) forgrep seg seksuelt på ham på 80-tallet, vil heller droppe søksmålet enn å stå frem med navn i retten.
Les mer om:

Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez

Rafael Benitez har rykket opp som en av kandidatene til Tottenham-jobben. Runder hos Liverpool, Real Madrid, Chelsea (vikar) og Newcastle bør gjøre franskmannen til en populær manager hos Spurs-supporterne. Neppe, sier den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills. Mills ser på Benitez som en manager fra øverste hylle, men tviler på at spanjolen kommer til å tilføre mye nytt etter José Mourinho. Les: Sverige mister løven Zlatan Vi digger Benitez, men ble nysgjerrig på analysen til Mills. -Spurs-supportere har klaget på style of play. Er Rafas stil spennende?

Petter Thoresen har tatt ut landslaget til VM

Tre keepere, ni backer og 16 løperspillere er tatt ut for å representere Norge med skøyter på beina. Ishockey VM arrangeres i Riga hovedstaden i Latvia mellom 21.mai og 6.juni. Norge er i gruppe B sammen med USA, Canada, Tyskland, Italia, Kasakhstan, Finland og vertsnasjon Latvia.

Frigir navn på omkommet etter arbeidsulykke

En mann i 40-årene omkom tirsdag i en arbeidsulykke i Tysvær i Rogaland. Fredag går politiet ut med navnet på avdøde. 

Tons of Rock med nye stornavn til 2022: – Vi skal makse opplevelsen enda mer når vi igjen kan samles

Fire store navn er klare til Tons of Rock gjenoppstår på Ekebergsletta i 2022.
Les mer om:

Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

Det virker stadig mer sannsynlig at Andrea Pirlo blir avskjediget som Juventus manager når sesongen er over, men slik flere italienske medier skriver, den gamle dame ønsker ikke å offentliggjøre noe som helst før de har en spektakulær erstatter på plass. Få om noen kan matche Real Madrid manager Zinedine Zidane sin nyhetsverdi i det minste. Zinedine Zidane den neste sjefen i Torino. Franskmannen spilte for Bianconeri fra 1996 til 2001 før han gikk over til Los Blancos, som han representerte til han ble pensjonist i 2006.

Mestere for første gang på 19 år

Den portugisiske klubben Sporting Lisboa slo Boavista 1-0 tirsdag kveld og med det ble det klart at de er portugisiske seriemester. Det er klubbens 19. seriegull, og det første på 19 år. Porto var tittelforsvarer. De siste 18 sesongene har tittelen gått til enten Porto (11 ganger) eller Benfica (7 ganger). Sporting Lisboa triumferte forrige gang i 2002. Sporting Lisboa har blant annet hatt navn som Cristiano Ronaldo på laget, og portugiseren er en av de som har gratulert klubben i sosiale medier.

Solgt for stor sum - kjøperne eier 50% av bygget

Kjente navn bak oppkjøp.
Les mer om:

Endelig: Watt debuterer

Kan du tenke deg et mer opplagt navn for en elbil enn Watt? Først nå, langt uti 2021 debuterer en med det navnet.
Les mer om:

XXL bærer sitt navn med urette

Les mer om:

Ruud trekker seg fra turnering

Tennisstjernen Casper Ruud sliter med småplager og står over ATP Masters 1000-turneringen i Roma kommende uke. Snarøya-guttens navn er ikke oppført i trekningen av hovedtablået til Internazionali d'Italia. Til NTB opplyser far og trener Christian Ruud at sønnen har valgt å trekke seg. «Litt småvondter her og der. Han ønsker ikke å risikere at noe utvikler seg til det verre», skriver han i en tekstmelding til nyhetsbyrået. Ruud ligger an til å klatre seks hakk og innta 16.-plassen når en ny verdensranking blir offentliggjort mandag. Det blir en klar bestenotering for hans del.
Les mer om:

Canadisk scoringsmaskin alternativ til både Lingard og Kane

For snart tre år siden hentet den tyrkiske storklubben Besiktas den canadiske spissen Cyle Larin i Orlando. – Etter en skuffende start og utlån til belgiske Zulte Waregem har store ting begynt å skje for 26 åringen. Besiktas topper Süper Lig med god margin og har Cyle Larin, med 19 mål på 35 kamper som den store helten. – Tottenham var interessert i vinter, men slo tanken fra seg. – Daværende manager Jose Mourinho var mer opptatt av å få ut Gareth Bale og bruke «pengene spart» på et stort navn.

Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

UEFA lovet at Super League-stuntet ville få etterspill. Aleksandar Ceferin viser nå at de ikke fyrer med løskrutt. På fredag kom det frem at UEFA har blitt enige med 9 av 12 klubber om en kontrakt som holder Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham unna en lignende utbryterliga i fremtiden.

Russedåp: – I fyllas ære og Heggens navn døper jeg deg til …(pluss)

Heggen-russen arrangerte fredag kveld russedåp i hagen til russepresident Solveig Karlsen Vee.
Les mer om:

Lastet opp flere videoer på porno-side merket med kvinnens navn. Nå risikerer han to år i fengsel

Skal ha lastet opp videoer som angivelig viser en navngitt finnmarkskvinne.
Les mer om:

Frigir navn på kvinne som ble funnet død i Lyngdal

Det var 88 år gamle Aud Opsahl som ble funnet død i en bolig i Lyngdal, torsdag.
Les mer om:

Imponerende navn bak Netflix-superhelter

Men en far med dårlig forhold til barna blir ikke automatisk interessant å se på fordi alle har kappe.
Les mer om:

Kjøpte seg inn i det etablerte selskapet: – Gir oss sikrere fremtidsutsikter

Firmaet har beveget seg over i en ny tid og har fått ny eierstruktur. Ved årsskiftet endret Arkitektfirmaet Knut Kolstø AS navn til Vinkel-Arkitekter AS.
Les mer om:

Välbe gir Røste kamp om styreverv

Den russiske skipresidenten Jelena Välbe vil inn i toppen av Det internasjonale skiforbundet. Hun gir Erik Røste kamp om plassene rundt styrebordet. Onsdag gikk fristen for å nominere kandidater til vervene som president og styremedlemmer i Det internasjonale skiforbundet (FIS) ut. Nå er listene over aktuelle navn offentliggjort. Den viser at fire personer ønsker å bli Gianfranco Kaspers arvtaker i rollen som president. Den 77-årige sveitseren gir seg etter å ha vært president siden 1998. Navnene på de fire som er aktuelle for presidentvervet, kommer ikke som noen overraskelse.
Les mer om:

Stinkende navn på edle dråper: Nå er linjeakevitten fra Fredrikstad i havn etter to runder rundt Driter’n

– Navnet på holmen Driter’n får ikke vi gjort noe med, konstaterer Magnus Stensvik Wilhelmsen (44) tørt. Han er idémakeren bak nylanseringen «Akevitt Som Har Krysset Driter'n 2 ganger» – ment som en lovprisning av Fredrikstads vakre skjærgård. 

Navn og titler

Les mer om:

Emma (24) ble leder blant gutta: – Jeg tenkte; hva er det jeg begir meg ut på

Emma Lindberg pugget navn på verktøy da hun gikk inn som leder i den mannsdominerte elektrobransjen.
Les mer om: