Nyheter om Nakken


Knokkelkamp: Zlatan Ibrahimović så ivrig at det ble mål begge veier

Guds gave til fotballen og verden for øvrig Zlatan Ibrahimović var tilbake på banen etter skade for AC Milan og spilte sin første Serie A kamp for sesongen. – Og for de som lurte, den svenske superstjernen spilte selvsagt hovedrollen.

Verstappen viste fingeren

På dagens trening mellom VM-rivalene Max Verstappen og Lewis Hamilton økte temperaturen ytterligere mellom de to. De to kjørte side om side gjennom hele langsiden, før Hamilton kjørte på innsiden av Verstappen. Det irriterte nederlenderen så mye at han viste fingeren til rivalen. På radioen freste Verstappen. – Dumme idiot, hørte man på sendingen til Viasat. Rivalene har vært i flere sammenstøt tidligere i sesongen. På Silverstone (England) kjørte Hamilton inn i Verstappen, slik at nederlenderen måtte bryte løpet.

Mann i 30-årene mistet flyet da han fikk politiet på nakken på Gardermoen: – Blir anmeldt

En mann i 30-årene rakk ikke flyet sitt fra Gardermoen fredag ettermiddag. Istedenfor ventet en lengre samtale med politiet.
Les mer om:

Høyere utdanningsminister Borten Moe: – Vi må ta oss selv i nakken

Forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) sier kunnskap og innovasjon er helt nødvendig for å gjøre Norge konkurransedyktig.

Liverpool snakker med Ousmane Dembele

Det er mange som husker den franske høyrevingen før han tok turen til Camp Nou. Han var svært imponerende for Rennes og svært imponerende for Liverpool manager Jürgen Klopp sin gamleklubb Borussia Dortmund (ikke samtidig) Liverpool puster Chelsea i nakken og ligger på andreplass bare 1.poeng bak Chelsea. – De fremstår som bunnsolide, men vil i følge Mundo Deportivo likevel hente forsterkninger i form av en skadeskudd Barcelona spiller. Les: Nå har ikke Solskjær noe annet valg enn å slippe løs Ronaldo Barcelona har sanksjonert at samtaler starter i håp om en januar overgang.

Puster Spania i nakken etter Isak-perle: – Kanskje mitt fineste mål noensinne

Alexander Isaks vakre scoring ble høydepunktet i nedsablingen av Kosovo. Nå er Sverige i førersetet i kampen om VM-plass fra gruppe B.
Les mer om:

Stabæk-kaptein ute med prolaps

Stabæk må klare seg uten sin skadde kaptein Yaw Amankwah i kampen for å overleve i Eliteserien. Han er ute resten av sesongen. Det bekrefter fotballprofilen selv i en uttalelse på sin Twitter-konto torsdag. «Jeg har under trening pådratt meg en prolaps i nakken som gjør at jeg den siste måneden har blitt satt helt ut av spill med betydelige smerter. MR-bilder viser at prolapsen har satt ryggmargen i klem, og det vil bli tatt en avgjørelse senest 18. oktober om jeg må operere eller ikke», skriver Amankwah. Stabæk har kun Mjøndalen bak seg på eliteserietabellen etter 20 serieomganger.

Fikk maskerte menn på døra – hevder han fikk pistol mot nakken

SKIEN: Broren (28) fikk oslogjengen på døra i Munkelia. Han hevder han fikk en pistol mot nakken. Så startet skytingen ute i gata.
Les mer om:

Ina Nakken inn til NM-bronse i gateritt

Ina Nakken (16) kom i mål til NM-bronse i gateritt i kvinner junior, hårfint fra sølv.
Les mer om:

Espen fikk Ståle Solbakken på nakken etter uttalelse: – Respektløs

Nå modererer han dommen over Norges Fotballforbund.

Ein time i Berlin

Ein time i BerlinLukk auga. Strekk ut armane. Ei stor hand strekk seg ned frå himmelen og løftar deg varsamt etter nakken. Du svevar over Randers, Odense, Tyskland. Handa set deg ned i Berlin. Les mer

– Greit å få det omtalt, så slipper så mange å få kink i nakken

Ny terrasse vekker oppsikt i bygda.
Les mer om:

Vinnerne av skolevalget: – Dette er kanonbra og fortjent!

Venstre har gjort et brakvalg blant Nordre Aker-ungdommen, Høyre seirer på Blindern, og SV puster Arbeiderpartiet i nakken – mange av lederne i lokallagene feirer.
Les mer om:

- Jeg var 28 da legen fant en klump i nakken min

Den kjente skuespilleren åpner opp om kreftdiagnosen hun fikk i 20-årene.
Les mer om:

Siv (54) satte seg et hårete mål: – Tok meg selv kraftig i nakken

Visste du at Siv Mossleth har vært med på et forlis?
Les mer om:

Rogaland: Frp puster Ap og Høyre i nakken på ny VG-måling

Frp puster Høyre og Ap i nakken i VGs meningsmåling for Rogaland. Olje- og energiminister Tina Bru tror oljeskatt-forslag kan ha spilt inn på Høyres fall på målingen.
Les mer om:

SV puster Sp i nakken på ny VG-måling

SV passerer 10 prosent på en ny VG-måling og puster Sp i nakken. Samtidig går Arbeiderpartiet kraftig tilbake på målingen.
Les mer om:

Ina og Marius vant i Rogaland 2-dagers

Ina Nakken (16) og Marius Innhaug Dahl (15) vant sammenlagt i hver sin klasse i helgens Rogaland 2-dagers.
Les mer om:

Sterkt av Ina og Marius I Glåmdal Petit Prix

Ina Nakken (16) og Marius Innhaug Dahl (15) gjorde det skarpt i helgens Glåmdal Petit Prix.
Les mer om:

Det har sett dårlig ut for Høyre, men nå øyner Lene håp: – Det var denne uken de snudde for fire år siden

Det drar seg til i Vestfold-valgkampen: Fremgangen har stoppet opp for Ap og Sp, mens SV faller mest av alle og pustes i nakken av Rødt. Samtidig er Høyre igjen størst.
Les mer om:

Fersk meningsmåling for Akershus: De rødgrønne tar teten – Rødt inne

Høyre går på en smell i sitt beste fylke og pustes i nakken av Arbeiderpartiet. – Morsommere å drive valgkamp nå enn for fire år siden, for å si det sånn, stråler stortingsveteran Sverre Myrli (Ap).

Michael (12) hostet hver dag i fem år: – Jeg ble veldig overrasket over at ingen hadde sjekket nakken hans

Michael kunne ha voldsomme hosteanfall i opptil flere timer hver natt. Det skulle ta fem år før noen fant ut hva som feilte ham.
Les mer om:

Sp fester grepet i Agder

Sp styrer mot to stortingsmandater fra Agder i denne ferske målingen fra NRK. I Vest-Agder puster Sp til og med Ap i nakken.
Les mer om:

Frp pustar Høgre i nakken i Møre og Romsdal(pluss)

På ei fersk meiningsmåling i Møre og Romsdal fylke skil det berre eit drygt prosentpoeng mellom Høgre og Frp.