Nyheter om Nakken


Da Jenita overtok huset, fikk hun både namsmannen og kreditorene på nakken. Nå haster det med å selge: – Jeg var livredd da jeg trykket på knappen

Ærlighet varer lengst, tenkte Jenita Söderman. Så la hun huset ut for salg, og stålsatte seg for responsen.
Les mer om:

Russisk spelar til sjukehus

Den russiske backen Mário Fernandes blei frakta til sjukehus med ein ryggskade etter å ha landa forkjært i EM-kampen mot Finland. Det russiske fotballforbundet skriv på Twitter at Fernandes truleg har pådrege seg skadar i ryggraden, og at han er sendt til sjukehus i St. Petersburg for vidare undersøkingar. 30-åringen landa forkjært i ein duell i den finske boksen midsvegs i første omgang, og måtte bli frakta av bana på båre med ein nakkekrage rundt nakken.

Kjørte av veien – skyldte på grevling

Føreren klaget på smerter i nakken.
Les mer om:

Per-Willy Amundsen: – Å være i regjering med Venstre og KrF har skadet oss(pluss)

Frp går ytterligere tilbake på meningsmålingene i Troms. Fremdeles er de fjerde størst, men nå puster SV dem i nakken.

En av Australias mest ettersøkte: Slik hjalp han politiet uten å vite det

«Facebook-gangsteren» Hakan Ayik er en av Australias mest ettersøkte menn. Etter operasjonen «Trojan Shield» kan han også ha fått kriminelle kolleger på nakken, advarer politiet.
Les mer om:

Politiet med kraftig advarsel til gjerningspersonene

Kripos' fremste kryptoeksperter leter intenst etter gjerningspersonene i Lørenskog-saken. De utelukker ikke at «noen kommer til å kjenne litt varme i nakken etter hvert».
Les mer om:

George Floyd-familien til VG ett år etter drapet: – Vi kjemper fortsatt

NEW YORK (VG) For ett år siden satte en politimann kneet i nakken på George Floyd. USA har fortsatt en lang vei å gå i kampen mot rasismen, forteller familien til den drepte.
Les mer om:

Presset Obos-sjef: – Jeg driver ikke med cowboymetoder

Obos-sjef Daniel Kjørberg Siraj har fått medlemmene på nakken, men mener han ikke har noe å beklage.
Les mer om:

Nakkeoperasjon for Lunde Pedersen

Sverre Lunde Pedersen har gjennomgått en vellykket operasjon i nakken, bekrefter skøyteforbundet i en pressemelding. – Nærmere undersøkelse av nakken til Lunde Pedersen påviste en liten glidning mellom to nakkevirvler som kirurgene valgte å operere på søndag 16. mai for å stabilisere.

Stabilt for Lunde Pedersen

Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen er våken og klar etter fredagens operasjon. Han blir værende på Ullevål sykehus til videre observasjon. Norges Skøyteforbund skriver i en kort statusoppdatering at det «etter forholdene går fint» med Pedersen. Torsdag pådro han seg flere skader i en sykkelulykke. Videre blir det opplyst at skøyteløperen fra Os har litt smerter i nakken. Plagene blir vurdert nærmere i løpet av de neste dagene. 28-åringen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm.

Telemadrid: Zinedine Zidane gir seg

Etter at Chelsea henviste Real-spillerne til sofaen når Champions League-finalen spilles i slutten av mai, har La Liga vært planken som er skjøvet ut til Zidane. To poeng bak Atletico Madrid ligger styringen hos Diego Simeone. Ifølge en regional TV-stasjon har Zidane allerede bestemt seg. Zidane opparbeidet seg status som managerlegende hos Real etter at han sørget for at kongeklubben måtte bygge nytt premieskap til Champions League-trofeene som ikke sluttet å komme mellom 2016 og 2018.

Real Madrid jager byrivalen i spansk gulldrama

Real Madrid slo Granada 4-1 torsdag og puster Atlético Madrid i nakken i gullstriden i spansk fotball.
Les mer om:

Stjal motorsykkel og kjørte i fylla, uten sertifikat: Kjøreturen endte med alvorlig personskade, men lang saksbehandlingstid gir halvert fengselsstraff

Den hasardiøse motorsykkelturen endte i en livsfarlig utforkjøring på fylkesveg 51, hvor tiltalte blant annet fikk tre brudd i nakken og hjerneblødning. Nå har mannen, som er en gjenganger i rettsapparatet, blitt fratatt sertifikatet for alltid.
Les mer om:

Mange avlyser – her gjør de alt for å gjennomføre sin festival

Festivalene avlyses én etter én. Men noen steder krummer de nakken alt de kan for å få det til.
Les mer om:

Mange avlyser – her gjør de alt for å gjennomføre sin festival

Festivalene avlyses én etter én. Men noen steder krummer de nakken alt de kan for å få det til.
Les mer om:

Mange avlyser – her gjør de alt for å gjennomføre sin festival

Festivalene avlyses én etter én. Men noen steder krummer de nakken alt de kan for å få det til.
Les mer om:

Manchester United løser ut midtbanespiller foran nesa på Barcelona og Bayern München

Det er et ord som blir mye brukt av spansk presse når de skal beskrive Atletico Madrid midtbanespiller Saul Niguez er dynamisk. – Årsaken er hans unike evne til å raskt få frem et angrep og finne kombinasjoner som overrasker og skaper farlige situasjoner. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær mener han passer unik bra sammen med Bruno Fernandes i og med at han også er «dynamisk».

Mann knivstukket i halsen - person pågrepet

Politiet skriver at en mann i 20-årene har blitt stukket med kniv i halsen og nakken, i Bergen sentrum. En annen mann i 20-årene er pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Kjemper om å bli målkonge – uenighet blant TV 2s eksperter om hvem det blir

Kylian Mbappé puster Erling Braut Haaland i nakken i kampen om toppscorertittelen. TV 2s eksperter er uenig om hvem de tror vinner.
Les mer om:

Sandra (23) ble hardt skadet i førstegangstjenesten, forsikringssaken har nådd helt til Stortinget

Hakadalsjenta Sandra kjemper for at vernepliktige skal være forsikret mot ulykker hele førstegangstjenesten. Etter at hun selv brakk nakken og ble nektet erstatning, velger hun å se fremover.
Les mer om:

Mann (48) dømt til nesten fem års fengsel for drapsforsøk: Millimeter fra å hugge over viktig hjernenerve

Mannen i 30-årene lå og sov da en velkjent rusmisbruker kom inn på rommet og hugget han i nakken med en såkalt Kukri-kniv.
Les mer om:

Han vil råkjøre inn i verdenstoppen bak rattet på ny Super-Porsche

ÅLESUND (TV 2): Marius Nakken (27) har ambisjoner om å hevde seg helt i verdenstoppen i motorsport når han gir gass i Porsche supercup.
Les mer om:

Floyd-rettssaken: Sjefen kritiserer Chauvins maktbruk

Derek Chauvins skulle ha fjernet kneet sitt fra nakken til George Floyd etter at sistnevnte stoppet gjøre motstand. Det sa en av Chauvins overordnede i retten i går.
Les mer om:

Oppdag nærområdet: Syv apper som gjør det enkelt å finne nye turmål

Er du lei av joggere som puster deg i nakken og fire barnevogner i bredden? Disse appene lar deg gå i fred, samtidig som du oppdager ukjente perler i nærområdet ditt.
Les mer om:

Advokaten til George Floyds familie til NRK: – Hvis det ikke blir endring, vil det brenne

MINNEAPOLIS, MINNESOTA (NRK): Rettssaken mot politibetjenten som holdt kneet over nakken til George Floyd er i gang. Advokaten til familien frykter konsekvensene, dersom han ikke blir dømt.
Les mer om: