Nyheter om Myhra


Halvard (18) fikk en smertefull avslutning på ferien: – Jeg håper at de fikser det, så slipper flere å skade seg der

Halvard Myhra Solberg (18) var uheldig og skadet seg stygt under bading på Ramsholmen. Etter hendelsen varslet familien kommunen.
Les mer om:

Tung start for Stabæk-trener Kjønø

Sammy Skytte kunne sendt Stabæk opp i 2-1 kvarteret før slutt, men bommet på straffe. Like etter scoret Fred Friday vinnermålet for Strømsgodset, som vant 2-1. Skytte satte straffen rett på Viljar Myhra, som slang seg til venstre. Likevel var straffen så dårlig at Myhra kunne redde forsøket med beina. Bare noen få minutter senere var Fred Friday på rett plass til rett tid og skled inn 2-1.
Les mer om:

Ble tippet nord og ned: – Smaker ekstra deilig å vise folk at vi ikke er like dårlige som de trodde

SKIEN/DRAMMEN: Viljar Myhra (24) og hans lagkamerater hadde en turbulent start på sesongen utenfor banen, men på banen har de levert.
Les mer om:

25 prosent økning på Trehyttene i Gjerstad: Fullbooket fra julaften til over nyttår

Trehyttene i Gjerstad har hatt et fantastisk år, og interessen for hyttene blir ikke akkurat mindre. Den norske youtuberen, Celina Karine Myhra (24) forteller om et nydelig opphold på trehyttene i fjor. I år valgte hun å komme tilbake for å feire en helt spesiell dag.
Les mer om:

Glimt skrev «Nord-norsk fotballhistorie i kampen mot Strømsgodset:

MARIENLYST: (SPORTEN) ( STRØMSGODSET – BODØ/GLIMT 1 -2) Bodø/Glimt har skrevet Nord-norsk fotballhistorie som det førstelaget som vinner Eliteserien. Det skjedde etter to mål på tolv minutter. – Vi er heldig, som egentlig leder 0-2. Vi var gode de første 20 minuttene, men så synes jeg Strømsgodset får litt for mye spillerom, sa Kjetil Knutsen til Eurosport i pausen. Hjemmelaget presset høyt innledningsvis, og fikk betalt med det høye presset. Salvesen kombinere fint med spisskollegaen Mawa, som dog ikke får beinet ballen bak Nikita Haikin i Glimt-målet.

Kan sikre seg seriegullet på bortebane: – Vi har fokus på oss, selv

MARIENLYST (SPORTEN) Med seier eller uavgjort vil Bodø/Glimt sikre seg seriegullet i bortekampen mot Strømsgodset på Marienlyst. For laget som har svidd igjennom sesongen, som «vulkanene på Island». Det er en dårlig skjult hemmelighet at Bodø/Glimt blir seriemester denne sesongen. I teorien kan de ryke på en kjempesmell og miste gullet på målstreken, men om de gulkledde fra Bodø tar poeng i kveld så er all tvil feid til side – da vil gullet sendes til Bodø.

Strømsgodset fikk stryk av «Lillebror» i derbyet:- Tror plassen er berget

MJØNDALEN: (SPORTEN) (Mjøndalen – Strømsgodset 3-0) Det var ikke et «Ran» faktumet var at hjemmelaget var klart best i et intenst nabooppgjør mot erkerivalen Strømsgodset. Maktdemonstrasjonen betyr vitale poeng i bunnstriden for bruntrøyene. Den hjemvendte sønnen Ole Amund Sveen ga hjemmelaget en drømmestart allerede etter fire minutter. Gjestene fra Drammen jobbet seg godt inn i kampen og spilte seg til flere farligheter, men klarte aldri å omsette sjansene i mål. Det utnyttet Fredrik Brustad da han «chippet» inn 2-0 på elegant vis i 2.

Klart for det som omtales som Ælvclassico når Mjøndalen tar i mot Strømsgodset: – Det blir en rysare

Det er ett bunnoppgjør som skal foregå på Consto Arena i Mjøndalen. Når Mjøndalen tar i mot Strømsgodset i derby. Mjøndalen stiller med det samme mannskapet som tapte for Molde sist helg. Mjøndalen gjorde da en god kamp til det gjenstod kvarteret.Mjøndalen har også en ganske sterk innbytterbenk i dag. Godset gjør en endring fra sist helg, da de tapte for Vålerenga. Moses Mawa har tatt plass på benken og Kristoffer Tokstad er kommet inn.Det er en stor dag for Godsets Lars-Christopher Vilsvik, som i dag tangerer Inge Thun og Tor Alsaker Nøstdahl med flest kamper i Godset-trøyen.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

VIF brøt en vond rekke i oppgjøret mot Strømsgodset: – I dag spiller vi som et «fotballag»

MARIENLYST: (SPORTEN) (STRØMSGODSET – VÅLERENGA 0-2) Vålerenga slo voldsomt tilbake etter forrige hjemmekamp og henger med topplagene i Eliteserien, bak suveren Bodø/Glimt. – Det var ekstremt deilig å slå tilbake etter den skuffende hjemmekampen mot Kristiansund forrige helg. Vi jobber som et fotballag og det får vi betalt for i dagens kamp, sier Henrik Bjørdal til Sporten.com. Det ble en fartsfylt oppgjør på Marienlyst stadion. Når Strømsgodset tok i mot Vålerenga på eget gress. Kampen var bare ett kvarter gammel, når Henrik Bjørdal sendte bortelaget i ledelsen.

Før kampen Strømsgodset – Vålerenga: – Tror det blir en jevnspilt og intens kamp

MARIENLYST: (SPORTEN): Vi går mot slutten av årets Eliteserien, som på mange måter har vært en annerledes sesong. Det gjenstår kun åtte runder av årets Eliteserie og vi er for alvor inne i den perioden hvor hvert eneste poeng er viktig, både i topp og bunn av tabellen. I kveld møtes to lag som begge har mer enn nok å kjempe for, Vålerenga jakter medalje, mens Strømsgodset sårt trenger en seier for å holde nedrykksstriden på armlengdes avstand. Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool Strømsgodset har hatt et godt tak på Vålerenga på Marienlyst.

Godset-keeperen med vanvittig prestasjon - drømmer om landslaget

DRAMMEN (VG) 194 centimeter høye Viljar Myhra (24) kan være en fremtidig landslagsmålvakt. Mot Start sist helg var Strømsgodset-keeperen igjen eksepsjonelt god.
Les mer om:

Viking og Godset delte poengene

Strømsgodset-keeper Viljar Myhra storspilte mot Viking, og sørget for at det ble 2-2 til slutt. Tre minutter på overtid kom endelig utligningsmålet for Viking da Yann-Erik de Lanlay avsluttet et nydelig Viking-angrep.
Les mer om:

Myhra briljerte

Keeper Viljar Myhra hadde en svært god dag på jobb i kampen mellom Viking og Strømsgodset. Likevel reddet Viking 2-2 med et overtidsmål.
Les mer om:

Spissen Lars-Jørgen Salvesen ventet til etter Henrik Pedersen hadde signert

Drammensklubben Strømsgodset lever farlig i Eliteserien denne sesongen også, men det ser hakket bedre ut i år. – Sportssjef Jostein Flo jobber i disse dager med å skape «trygget» i rekkene og signerer forlengelser på løpende bånd. Tidligere denne uken signerte hovedtrener Henrik Pedersen en forlengelse og nå har klubbens fremste angrepsvåpen Lars-Jørgen Salvesen gjort det samme.

Hareide berget poeng i hans re-debut som RBK-trener

Marienlyst/Drammen (Sporten) (Strømsgodset – Rosenborg 3-3) Rosenborg slo voldsomt tilbake, etter å havnet under tre ganger mot Strømsgodset. Rosenborg så ut til å gå på en 3-1 tap i bortekampen mot Strømsgodset. Den hjemvendte sønnen Per Ciljan Skjeldbred bestemte seg for at slik skulle det ikke bli. Den tidligere Hertha Berlin-proffen for å score sitt første mål tilbake i RBK-drakta, da det kun var seks minutter av kampen.. Like etter styrte Dino Islamovic inn Carlo Holses innlegg, og 3-3 var et faktum.Hjemmelaget åpnet friskt og to mål før kvarteret spilt.

Hareide og RBK berget poeng i han re-debut som RBK-treneren

Marienlyst/Drammen (Sporten) (Strømsgodset – Rosenborg 3-3) Rosenborg slo voldsomt tilbake, etter å havnet under tre ganger mot Strømsgodset. Mye Rosenborg innledningsvis på kampen. Men kampens første sjanse kommer til hjemmelaget. I det Moses Mawa drar seg innover i banen, skuddet blir alt annet en bra. Begge lag åpnet med et høytpress, det var to lag som begge ønsket tre poeng. Så kommer scoringen etter kvarteret spilt på Marienlyst og det til hjemmelaget, når Lars -Jørgen Salvesen sender Strømsgodset i ledelsen. Forsvarsfeil fører til dobbelVondt til være for Rosenborg.

Åge Hareides første ellever i hans RBK-retur

Marienlyst (Sporten) Vi har kommet til runde 17 av årets Eliteserien. I dag får Strømsgodset beøsk av Rosenborg, som har fått på plass en ny hovedtrener siden sist kamp mot Stabæk.Endelig ruller fotballen her hjemme igjen etter landslagspausen, og det skal bli interessant å se hva noen uker uten kraftkrevende kamper har gjort med lagene og ikke minst spillerne. Strømsgodset har til tider hatt store skadeproblemer, spesielt i de bakre rekker, og noen litt roligere dager har nok gjort godt.De siste ti innbyrdes oppgjørene viser et solid overtak til gjestene fra Trondheim.

Bor Joakim (24) i byens verste gate?: – Jeg føler meg helt maktesløs

SKIEN: Joakim Myhra (24) er fortvilet. I fire år har han bodd i Hagebyvegen på Kjørbekk i Skien. I likhet med naboer har han klaget på veien en rekke ganger, men svært lite har blitt gjort.
Les mer om:

Disse starter i kampen mellom Bodø/Glimt – Strømsgodset

Bodø/ Skien: Det er klart for ny dag med Eliteserie-fotball når Bodø/Glimt møter Strømsgodset på Aspmyra. Forrige sesong Tilsvarende oppgjør på Aspmyra stadion i fjor endte med 2-0 og tre poeng i favør hjemmelaget. I det som den gang var den 11. serierunden sørget en scoring av fjorårets spiller i Eliteserien, Håkon Evjen, samt et selvmål av Jakob Glesnes for at det endte med Glimt-seier. I Drammen skulle en også få to måls margin mellom lagene – denne gang i form av 1-3 og en ny seier for Bodø/Glimt.

Vålerenga seiret etter selvmål fra Gunnarsson

(Vålerenga – Strømsgodset 2-0). I en kamp hvor hjemmelaget vinner kampen etter å ha styrt det meste av kampen. En rolig åpningen på kampen, to lag som innledningsvis føler å tar på hverandre. drøye fem minutter så kommer kampens første sjanse for hjemmelaget. Aron Dønnum slår inn fra høyre mot Vilhjalmsson som ikke får styrt ballen i mål, istedenfor dupper den over lengste kryss. Salvesen er igjen misfornøyd med behandlingen han får av Vålerenga-forsvaret. Han får på sin side høre det igjen av hjemmelagets supportere.

Lagoppstillinger: slik starter Vålerenga og Strømsgodset

(Intility Sporten.com) Slik stiller de to lagene før kveldens kamp. Flere endringer blant gjesten fra Drammen. Etter helgas runde er vi faktisk én tredel inn i denne spesielle sesongen. Og det er Vålerenga som har kommet best fra det av dagens aktører så langt.

Poengdeling da Pellegrino strålte

Det ble en underholdende affære da Strømsgodset og Kristiansund delte poengene. Amahl Pellegrino var igjen strålende. Han utnyttet en grov feil av Viljar Myhra da han ga KBK ledelsen en snau halvtime. Den tidligere Godset-angriperen klinket så ballen i krysset på halvspretten fra 25 meter og har nå 15 mål på 15 kamper siden overgangen til Kristiansund forrige sommer. Strømsgodset var langt bedre i den andre omgangen. 19-åringen Johan Hove scoret sitt tredje mål for sesongen i begynnelsen av andre omgang og ga hjemmelaget håp om poeng.

– Jeg vokste veldig mentalt på det

SKIEN: Viljar Røsholt Myhra (23) forlot benken i Odd til rollen som førstekeeper i Godset. Så ble verden snudd på hodet – og benken ventet igjen.
Les mer om:

Viljar (23) har fått streng beskjed om å jobbe med disse to tingene om han skal bli førstevalget: - Helt topp det

Han har fått beskjed om at han skal satses på, men Viljar Røsholt Myhra må vise forbedring. Det kravet innebærer en autoritær stemme, ekstratrening og mye løping.
Les mer om: