Nyheter om Molde


– Helt feil rekkefølge(pluss)

– Feilen er at man tenker at penger må spares nå, og så skal man se på hva man får til etterpå. Det sier Kjell Bugge i Molde eldreråd om politikernes vedtak om å kutte 16 sjukeheimsplasser på Kirkebakken og fryse antall plasser på Råkhaugen.
Les mer om:

Retten: Nattevakta sov på jobb gjentatte ganger(pluss)

Oppsagt nattevakt tapte rettssaken mot Molde kommune.
Les mer om:

Havnet i retten etter å ha truet huseier med å drepe ham(pluss)

Leietaker i Molde kranglet med huseier. Det ble kostbart.
Les mer om:

– Vi er avhengig av at folk vil bruke oss(pluss)

Hos Brukerstyrt senter (BSS) i Molde kan alle som ønsker det få seg jobb. Nå vil de både ha flere kollegaer og mer å gjøre.
Les mer om:

Glimt svarte Molde

En sen utligning så ut til å bli det siste målet i kampen mellom Bodø/Glimt og Sarpsborg, men en straffe fra Ola Solbakken sikret Glimt 2-1-seier og tabelltopp i Eliteserien.

Så mange omsorgsboliger står tomme i Molde – kommunen får ikke leietakere som ønsker å bo der(pluss)

I nye Molde kommune står nå 30 kommunale trygde- og omsorgsboliger tomme. – Eldre i dag har andre behov og ønsker enn før i tiden. En del av boligene er rett og slett ikke attraktive nok, sier tildelingskontoret.
Les mer om:

Forsvarer Solskjær: – Altfor mye negativitet

MOLDE (VG) Mens Molde lekte seg til tabelltopp hjemme mot Tromsø, gikk Manchester United på et sviende nederlag mot Leicester. Solskjærs tidligere assistent, Molde-trener Erling Moe, mener Solskjær fortjener mer skryt.

Kobras brutale dom: – Hva mer kan man forvente?

Zdenek Ondrasek la ingenting imellom etter bortetapet i Molde.
Les mer om:

Molde på topp

Molde måtte slite mer enn de hadde ventet mot Tromsø, men vant til slutt 3-0 i Eliteserien lørdag. Det gjør at Erling Moes menn inntar tabelltoppen.
Les mer om:

Sterk Molde-seier

Molde overtok ledelsen i eliteserien i fotball etter å ha slått Tromsø 3-0 på hjemmebane lørdag kveld. Kristoffer Haugen (bildet) sørget for 1-0 i første omgang. Ola Brynhildsen la på til 2-0 etter 79 minutter, før Martin Bjørnbak punkterte kampen fullstendig etter 83 minutter. Molde topper dermed tabellen på bedre målforskjell enn Bodø/Glimt. De regjerende mesterne har imidlertid en kamp mindre spilt og kan ta tilbake ledelsen med poeng mot Sarpsborg 08 søndag.

21-åring glitret i Eikrem-fravær: – Litt unorsk

MOLDE (VG) (Molde-Tromsø 3–0) Bortelaget muret igjen bakover og skapte hodebry for gulljagende Molde. Men like før slutt løsnet det fremfor mål da Emil Breivik (21) plukket opp hansken i kapteinens sykdomsfravær.
Les mer om:

Natt til lørdag: Promillekjøring og bråk i Molde sentrum(pluss)

Her er politiloggen fra natta som var.
Les mer om:

Satser en kvart milliard på en gammel industrihall(pluss)

Høvding AS satser nærmere en kvart milliard på å gjøre om en gammel industrihall til en motor for framtidas industriutvikling i Molde. Etter planen skal Høghallen åpne på nyåret 2023.
Les mer om:

Gress-stress for FFK: – Venter blytung bane

FFK har spilt to kamper på gress denne sesongen, og tapt begge. – Det blir en voksen fotballkamp mot Bryne, spår Stian Stray Molde.
Les mer om:

Omdirigerte fly etter kanselleringer: – Det ble så tragikomisk at vi har tatt det med godt humør

Klokken halv to natt til lørdag var TIL-spillerne endelig på plass i Molde.
Les mer om:

«Verken islamister eller høyreekstreme blir fornøyd, begge sider blir forbanna»(pluss)

Kadafi Zaman har blitt banket opp, forfulgt, fengslet og truet på jobb, men kaller det et privilegium å være journalist. Nå kommer han til Molde med sin ferske bok.
Les mer om:

Full rulle for eksotisk matprosjekt – vil skape eigne arbeidsplassar(pluss)

Med Catering Hub får kundar i Molde tilbod om internasjonal mat – og invandrarkvinner starthjelp med eigne matbedrifter.
Les mer om:

Eldreomsorg: – Vi har blitt tøffere på å sende hjem folk(pluss)

Kontoret som tildeler sjukeheimsplasser i Molde forteller at de har blitt «tøffere» på å sende pasienter direkte hjem fra sjukehus. Samtidig søker flere eldre bofelleskap med heldøgns omsorg, mens færre ønsker å bo i kommunens omsorgsboliger.
Les mer om:

Én koronasmittet i Molde FK

Eliteserielaget Molde har fått påvist et tilfelle av koronavirus i klubben. Det opplyser de selv på sitt nettsted. Det blir ikke opplyst om det er en spiller eller en annen ansatt som er smittet. Lørdag har Molde hjemmekamp mot Tromsø i Eliteserien.
Les mer om:

Ett smittetilfelle i Molde FK

Tirsdag testet én i klubben positivt for korona.
Les mer om:

Så lenge vil butikken være en byggeplass: – Skal bli det råeste supermarkedet på mils omkrets(pluss)

Coop Mega Molde pusser opp for mange millioner kroner. Nå er det klart når arbeidet vil være ferdig.
Les mer om:

Bekrefter Liverpool interesse: «Kan ikke lyve om det»

Det er en selvsikker kar som snakker med den nederlandske TV-kanaler NOS. – De følger opp tidligere Ajax spillere og nå var turen kommet til Lille forsvarer Sven Botman. 21 åringen kom til Lille fra Ajax i fjor sommer og var der da laget overraskende vant Ligue 1 foran storfavoritten Paris Saint-Germain i vår. Les: Real Madrid håpefull på plass i Molde Den nederlandske backen vakte raskt interesse fra klubber som Liverpool, Wolverhampton og Sevilla. Nå bekrefter Botman at de nevnte klubbene var interessert i sommer og at «noe» snart kommer til å skje.

AC Milan løser håndleddsoperasjon med signering av 38-åring

Zlatan hater å få spørsmål om alderen sin, så vi styrer glatt unna temaet. Likevel, når AC Milan henter inn en 38-åring, kan vi ikke unngå å plassere Antonio Mirante i kategori Zlatan. Førstekeeperen Mike Maignan har dratt på seg en skade i håndleddet som krever operasjon, og er ute av troppen i opptil ti uker. Maignan (foto: milan, twitter) Les: Arsenal legger et bud på bordet som er nesten det Club Brugge ønsker seg Dermed har Maldini hentet inn en keeper som kunne troppe opp på kort varsel. 38-åringen er ingen hvem som helst.

Seier for koronasvekkede Vipers

Kristiansand Vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot Flint Tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. Molde vant også og holder følge. Vipers var uten Marta Tomac, Andrea Austmo Pedersen, Sunniva Andersen og Tuva Ulsaker Høve i kampen. De er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot Slovenia.

Real Madrid håpefull på plass i Molde

Det er noen klubber, år og kilometer mellom da Cristian Josué Artiles Cedrés var håpefull barne og ungdomsspiller i Real Madrid og spill på Aker stadion. Det ble aldri førstelagsspill for Cedrés, men han har sikkert gode minner å se tilbake på som lagkamerat av Martin Ødegaard på Real Madrid Castilla. Les: City skal i forhandlinger med Haaland i januar De siste årene har kantspilleren holdt til i Las Palmas som spiller i Segunda División, men der gikk kontrakten ut i sommer. – Det byr gratis for Molde og mulighet for å hente mellom vinduene.