Nyheter om Molde


Dobbelt så mange tatt i eksamensjuks på høgskolen(pluss)

I løpet av tre år er antall fuskesaker ved Høgskolen i Molde doblet.
Les mer om:

– Molde byr på Mannsverk

Både Nettavisen og Romsdals Budstikke skriver tirsdag kveld at Molde har lagt inn et bud på Sogndals supertalent Sivert Mannsverk (19). – Jeg kan bare bekrefte at spilleren er i Molde, men har ellers ingen kommentar til spørsmålet om overgang, sier Molde-trener Erling Moe til Romsdals Budstikke. Mannsverk anses som et av de aller største talentene i norsk fotball. Rosenborg prøvde forgjeves å kjøpe ham i vinter, men nå ser det ut som at han kan havne hos rivalene Molde.
Les mer om:

Nye lokaler ferdig om ett år(pluss)

Lokalene domstolene har i Fylkeshuset i Molde skal totalrenoveres. - Vi starter ombyggingen i høst, og håper å ha nye lokaler å tilby domstolene i løpet av neste år, sier Gudmund Lode som er daglig leder i Fylkeshuset AS.
Les mer om:

– Domstolene blir her(pluss)

Moldes ordfører Torgeir Dahl er lettet og glad for at det er inngått ny leiekontrakt for lokaler til tingretten og jordskifteretten. – Molde vil være rettssted i minst 20 år til, sier Dahl.

To nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune opplyser mandag kveld om svar på koronatester.
Les mer om:

– Vi blir større, det er den vegen det går(pluss)

Molde Redning ble 1. juni til Nordvest Redning, etter å ha overtatt både bergingsbiler og store volum med kontraktkjøring på Sunnmøre.
Les mer om:

Planene hentes fram igjen - forberedt på bygging som kan koste flere titalls millioner kroner(pluss)

Planene om å tilby cruiseskip og Hurtigruta strøm fra land i Molde, har ligget på is. Nå tror både ordfører Torgeir Dahl og havnedirektør Olav Akselvoll at landstrømanlegg kommer. 

Dette er fotball-NM runde 2

Den første runden i NM var nå i helgen og det var Stort som stod for årets cupbombe. – De sendte Haugesund ut av cupen, alle de andre 15. Eliteserieklubbene er med videre, selv Brann uten hovedtrener. Kampdagene er lørdag 31. juli og søndag 1. august. Mange av kampene er satt opp 1. august, og det gjelder i hovedsak lagene som spiller E-cup eller seriekamper i midtuken. Kampene som står uten dato er ennå ikke fastsatt. Klubbene kan selv bli enige om lørdag eller søndag.

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Fersk sjåfør «glemte» cruisekontrollen – da ble det én prikk for mye(pluss)

Den unge nordmørsmann hadde bare kjørt bil i tre måneder. Nå må han ta lappen på nytt etter å ha kjørt for fort i Molde.
Les mer om:

– Har gått veldig bra(pluss)

Ingen flere smittede er så langt registrert etter jazzuka. Fungerende kommunedirektør Britt Rakvåg Roald i Molde skryter av festivalen og utelivsbransjen.
Les mer om:

Motorsyklist kjørte av vegen – fraktet til sjukehus

En MC kjørte av vegen ved Bergem på Tingvoll. Føreren er fraktet til Molde sjukehus for undersøkelser.
Les mer om:

Viking slapp med skrekken

Alle eliteserielaga som var i aksjon i cupens 1. runde søndag, gjekk vidare. Viking sleit mest, men slo Staal Jørpelands til slutt 3-2. Eks-Vikingspelar Even Østenstad utlikna Vikings leiing to gonger. Viking leia ved pause, men Østensen utlikna etter 53 minutt. Men gleda blei kortvarig, for Rolf Daniel Vikstøl sende Viking til 2-1 eit par minutt seinare. Sju minutt før full tid utlikna Østensen igjen, men på nytt svarte Viking på direkten ved Sebastian Sebulonsen. I Mo i Rana låg det an til cupsjokk i litt over ein omgang. Rana leia 1-0 ved pause mot Bodø/Glimt.

Haalands fetter avsluttet scoringene da Molde gikk enkelt videre i cupen

Molde er klar 2. runde i fotball-NM etter å ha beseiret Spjelkavik enkelt 4-1 søndag. Erling Braut Haalands fetter Albert Braut Tjåland scoret det siste målet.
Les mer om:

Ett nytt smittetilfelle i Molde søndag

En tilreisende har fått positiv korona-test søndag.
Les mer om:

SISTE: Ett nytt smittetilfelle i Molde søndag

En tilreisende har fått positiv korona-test søndag.
Les mer om:

Braut Tjåland kopierte fetter Haaland – scoret i Molde-debuten

(Spjelkavik - Molde 1–4) Albert Braut Tjåland (17), fetteren til Erling Braut Haaland (21), debuterte for Molde. På overtid scoret han sitt første mål for klubben.
Les mer om:

Se Spjelkavik - Molde her(pluss)

Kampstart søndag klokken 15.00, sendingen starter 14.45.
Les mer om:

Moussa Njie er ikke skadet og klubbløs lenger

Noen ansikter er det spesielt gledelig å se tilbake på fotballbanen. – Den tidligere Vålerenga, Stabæk og Odd kantspilleren Moussa Njie ble skadet i en kamp mellom Odd og Molde 25 august 2019. Siden den gang har han vært skadd og klubbløs. Nå er han klar for Sandefjord på en kortsiktig kontrakt. Les: Aron Dønnum har pakket kofferten – klar for belgisk fotball Njie trente med Stabæk igjen i mars 2021, men fikk påvist covid-19 etter bare en ukes prøvespill.

Fortøyd båt har tatt inn vann – ingen personer i fare

En fortøyd båt som har tatt inn vann ved Brentøya i Molde.
Les mer om:

Sju nye smittetilfeller i Molde

Seks av disse er i samme familie. Smittesporing pågår fortsatt. Har du vært på Progym eller Kebabs Pizza og Grill ber kommunen om å ha lav terskel for å teste deg.
Les mer om:

Om to år kan skip få strøm ved kaia (pluss)

Cruisesesongen i Molde og på Åndalsnes resten av året er uviss. Men havneselskapet ligger ikke på latsida foran kommende sesonger. – Vi jobber for å ha det første landstrømanlegget klart på Åndalsnes i 2023, sier havnedirektør Olav Akselvoll. 
Les mer om:

– Gigantskipenes tid er snart forbi (pluss)

Husker du da ett av verdens største cruiseskip, MVC Meraviglia, la til kai i Molde i mai 2018 med nesten 7.000 mennesker ombord? – Anløp av gigantskip som pøser i land mange tusen mennesker i ei havn, blir snart historie, sier fylkespolitiker og ordfører i turistkommunen Stranda, Jan Ove Tryggestad. 
Les mer om:

Denne Molde-spilleren kan bli klar for sitt femte VM(pluss)

Elke Karsten (26) gleder seg til sesongstart med Molde etter en tung tid i Ungarn. Og i desember kan hun spille sitt femte strake VM-sluttspill.
Les mer om:

Rekordmange får tilbud om studieplass ved Høgskolen i Molde(pluss)

2601 søkere har fått ja på sin søknad om studieplass ved Høgskolen i Molde. Det er en økning fra året før.
Les mer om: