Nyheter om Molde


Påstand om 21 års fengsel for draps- og drapsforsøkstiltalt mann i Molde

Aktor la ned påstand om 21 års fengsel for mannen som er tiltalt for drap, voldtekt og tre drapsforsøk i november i fjor i Molde.
Les mer om:

Påstand om 21 års fengsel for draps- og drapsforsøkstiltalt mann i Molde

Aktor la ned påstand om 21 års fengsel for mannen som er tiltalt for drap, voldtekt og tre drapsforsøk i november i fjor i Molde.
Les mer om:

Krev lovas strengaste straff for overlagt drap, valdtekt og tre drapsforsøk

Aktor krev at mannen som valdtok og drap Helen Luel Asefaw (24) i Molde i november må i fengsel i 21 år. Få minutt etter drapet gjekk han til angrep på ein familie i nabolaget.
Les mer om:

Oppsettet klart: Slik spilles 2. runde i cupen

Regjerende mester Molde møter Brattvåg i neste runde i fotball-NM for menn. Cupkampene kommer tett i slutten av juni.
Les mer om:

Slik skal andre runde spelast i cupen

Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med.

Oppsettet klart: Slik spilles 2. runde i cupen

Regjerende mester Molde møter Brattvåg i neste runde i fotball-NM for menn. Cupkampene kommer tett i slutten av juni.
Les mer om:

Dommen mot Gjekstad er klar

Ole Gustav Gjekstad er idømt en «irettesettelse» for utbruddet mot dommerne i kampen mot Molde i forrige uke.
Les mer om:

Spekulasjoner om sesongen for Eliteserien

Årets eliteserie i fotball for menn er endelig i gang, noe som har helt vann på møllen for spekulasjoner. Forventningene er selvfølgelig store knyttet til Bodø/Glimt, men også en rekke andre profilerte topplag er klare for å vise hva de har å by på. Lag som Viking, Rosenborg og Molde har finpusset formen, og er klare for å vise seg frem for den norske fotballfansen igjen.  I tillegg er det verdt å merke seg at nykommere i Eliteserien som Jerv, Ham-Kam og Aalesund alle er klare for å prøve seg på det beste av hva norsk fotball kan by på.

Seriegull for Ohi og Røde Stjerne

Røde Stjerne gjorde jobben i siste serierunde og vant 3-1 over Vozdovac, skriver NTB. Dermed sikret Ohi Omoijuanfos lag seriegullet i Serbia foran rivalen Partizan. Ohi kom ikke på scoringslisten, men hans ni mål på 15 kamper siden overgangen fra Molde bidro sterkt til klubbens 33. ligatittel.
Les mer om:

Bolkan Nordli inn på AaFK-laget - Vi følger kampen mot Sarpsborg 08 direkte

Lars Arne Nilsen gjør to endringer på laget som tapte for Molde i forrige serierunde. Følg kampen direkte og chat med vår journalist.

Molde med kontroll i lokalderbyet – krisen fortsetter for KBK

Moldes seier var aldri truet i fylkesderbyet i Eliteserien mot Kristiansund. 2-1-seieren forverret situasjonen for tabelljumbo KBK.

Molde forverret KBK-krisen – etterpå raste målscorer Haugen

(Molde-Kristiansund 2–1) Molde slo tabelljumbo Kristiansund etter to nesten identiske corner-scoringer fra rogalendingene Kristoffer Haugen (28) og Magnus Grødem (23).

Molde vant lokalderby – krise for KBK

Kristiansund BK var på desperat poengjakt, men det viste seg å bli tøft mot Molde. Hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen, med scoring allerede etter åtte minutter. Den stod Kristoffer Haugen for. Han stod på første stolpe og kunne styre corneren fra Magnus Wolff Eikrem enkelt inn i nettet. Magnus Grædem kopierte nærmest Haugen ti minutter seinere, da han doblet fra samme posisjon på corner som EIkrem slo. Servitøret forsikret om at cornertrekket ikke var innøvd. – Det er lenge siden vi har øvd på. Vi har så mange kamper.

Tapte for rivalen - krisestarten fortsetter

Molde tok sin tredje strake seier da tabelljumbo Kristiansund nok en gang denne sesongen måtte gå slukøret av banen.
Les mer om:

Tidenes største managerlønning vil bringe Jose Mourinho tilbake til Premier League

Keiseren av Roma har det litt trist om dagen, Jose Mourinho sitt mannskap har bare sanket tre poeng på de fem siste kampene og er definitivt utenfor kvalifisering til Champions League og må kjempe om å beholde plassen i Europaligaen. – Senere i dag møter Roma Torino i Serie A og taper de den kampen blir det mest sannsynlig Conference League og Bodø/Glimt også neste år. (Eller enda verre Molde) Dette er utålelig for Jose Mourinho som skal skinne i glansen av trofeer å bale rundt ned mot midten av tabellen i verdens fjerde største liga.

Dyrhaug utpekt som Røstes arvtaker

Valgkomiteen i Norges Skiforbund har innstilt Tove Moe Dyrhaug til ny skipresident, opplyser forbundet i en pressemelding. Dyrhaug har vært daglig leder i Rosenborg siden 2013. I mars ble det kjent at Erik Røste ikke tar gjenvalg. Den neste skipresidenten velges på skitinget i Molde i juni. – Jeg er glad for å ha valgkomiteens tillit og ser frem til mange store, spennende og utfordrende oppgaver, dersom jeg blir valgt. Sammen med en engasjert organisasjon er mitt fokus å utvikle skisporten videre og bidra til at vi er best mulig rustet til å møte dagens utfordringer og de som kommer.

Håndballforbundet bekrefter. Gjekstad risikerer straff etter dommerkritikk

Norges Håndballforbund bekrefter at Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad er innrapportert til forbundet etter semifinalen i sluttspillet mot Molde torsdag. Dagen derpå fyrer han løs mot dommerne igjen.
Les mer om:

Frustrasjonen tok overhånd

Molde ble et nummer for små mot Vipers i semifinalen i sluttspillet.
Les mer om:

Glimt tilbake på vinnersporet etter folkefesten på Mo

18 dager etter cupfinaletapet for Molde, tok Glimt seg greit videre da første runde i den nye cup-sesongen gikk av stabelen i Mo i Rana.
Les mer om:

Vipers klare for slutt­spills­finale etter seier borte mot Molde

Vipers er klare for nok en finale i sluttspillet etter nok en storseier mot Molde. I finalen venter Storhamar.
Les mer om:

Regjerende mestere Molde enkelt videre i cupen

Molde tok seg greit videre fra 1. runde i cupen etter 2-0 seier over Herd. De ferske, regjerende mesterne hadde likevel ikke flust av sjanser mot 4. divisjonslaget. David Fofana sendte moldenserne i føringen etter 18 minutter. Johan Bakke fant Fofana på bakre stolpe, som satte inn ballen i lengste. Resten av første omgang var sjansefattig, men Jonas Kleppe Oksholen kom til en sjelden Herd-sjanse like før pause. Nærmere 70 minutter inn i kampen kom Moldes andre scoring. 18 år gamle Niklas Ødegård brøytet seg inn i banen og satte inn 2-0-målet i lengste hjørne.
Les mer om:

Slår tilbake mot «drittlag»-påstand: – Han kan ikke ha høye tanker om eget lag

AaFK-spiller Kristoffer Ødemarkbakkens omtale av Molde som «et drittlag» har ikke gått upåaktet hen i Molde-leiren.
Les mer om:

AaFK-spillerne får gjennomgå på spillerbørsen: «Fremstår som litt nonchalant og rotete»

Bare Sten Grytebust kom godt fra det mot Molde på Sunnmørspostens spillerbørs.
Les mer om:

AaFK-spissen var imponert over publikum: - Ekstremt trøkk

AaFK inviterte til fest, men kom ikke lenger enn til forretten før Molde ødela.
Les mer om:

Mest lest siste uke