Nyheter om Mohammed


Hvor ble du av, Elton John?

En gang het den mest kjente klubbeier i engelsk fotball Elton John. I dag er det den beryktede kronprins Mohammed bin Salman av Saudi-Arabia. Noe gikk alvorlig galt på veien.

Noe skjer hos Brann-fansen. Sivert Heltne Nilsen tror denne prinsen spiller en rolle.

Midtbanespilleren tror menn som den styrtrike prinsen Mohammed bin Salman indirekte kan gi Brann og norsk fotball et løft.

City skal i forhandlinger med Haaland i januar

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola forventes å ha samtaler med Manchester City i januar om et potensiell overgang for 21-åringen neste sommer, skriver troverdige The Times Borussia Dortmund -angriperens kontrakt, som løper til 2024, inneholder en utkjøpsklausul på beskjedne 64 millioner pund som trer i kraft i 2022. Nordmannens agent Mino Raiola skal ivrig etter å sette i gang med forhandlinger når overgangsvinduet åpnes igjen på nyåret, og City vurderes som den største favoritten til å signere nordmannen.

Vil bruke proppfull bankkonto for å hente fire Manchester United stjerner

Hvem det nå enn blir som skal lede Newcastle får vedkommende et enormt sjekkhefte å sutte på for å glemme hvem som nå faktisk eier klubben. – For noen dager siden så utsiktene for januar vinduet til å være forholdsvis rolig, men nå kan vi sende ut et «farevarsel». Det kommer til å bli minst like vilt som sommervinduet. Real Madrid er skuffet over at de ikke fikk kjøpt Kylian Mbappe i sommer og trolig ikke får det neste sommer heller, de brenner inne med store penger til spillerkjøp og Newcastle vil gå etter store navn på klubber som ikke vil selge før de igjen får hentet inn erstattere.

Zlatan Ibrahimovic er ikke nominert likevel

For noen få uker siden plasserte France Football, som står bak Ballon d’or prisen den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimović på førstesiden med et intervju om at han til tross for å løftet pokaler over hodet i en rekke land aldri har vunnet fotballen gjeveste pris. – Det nærmeste Zlatan vant Fifa Puskás awards 2013 for fineste mål i det året, på Ballon d’Or-gallaen i Zurich. Journalisten var enig med Zlatan at han skulle vunnet for lenge siden. – Vel i år var han ikke blant de 30 nominerte, og med det ingen svensker.

Etter Mike Ashley forsvant har de fått penger nok til Philippe Coutinho

Havnebyen Newcastle upon Tyne har fått nye herskere etter at det saudiske investeringsfondet PIF, som er under tilsyn av landets kronprins Mohammed bin Salman har kjøpt byens stolthet Newcastle United. (Englands syvende mest suksessrike fotballklubb ifølge Wikipedia). Newcastle som har hatt Premier Leagues mest forhatte eier i Mike Ashley har nå fått inn verdens verste diktatur. Mens mange fans nå kommer til å forlate skuta er det sikkert en del som kommer til å lukke øyene og tenke på pengene.

Newcastle-sjef med lovnad

Torsdag ble det klart at det saudiarabiske investeringsfondet PIF er Newcastles nye eiere. Investeringsfondet kontrolleres av styrtrike kronprins Mohammed bin Salman, og oppkjøpet har fått mye kritikk. Men klubbens direktør, Amanda Staveley virker fornøyd, og har store planer. – Newcastle fortjener å være i toppen av Premier League. Vi har lyst til å komme dit. Du kan være sikker på at vi vil investere på alle nivå. Vi vil forsøke å få den beste stallen vi overhodet kan, sier hun til Sky Sports.

Newcastle får nye eiere

Den engelske fotballklubben Newcastle får nye saudiarabiske eiere. Det hardt kritiserte oppkjøpet har nå fått klarsignal til å kunne gjennomføres. Bekreftelsen kom torsdag etter halvannet år med tildels heftig debatt og usikkerhet rundt om overtakelsen ville bli noe av. Dermed er Mike Ashleys 14 år lange æra som Newcastle-sjef over.

PSG blir «lillegutt» i forhold til Newcastle

Ifølge Sky Sports blir kjøpet av Newcastle godkjent og gjennomført denne uken. Dette vil gjøre «lille» Newcastle til klubben i verden med de rikeste eierne. Smak på den. I sommer prøvde det saudi-arabiske konsortiet å kjøpe klubben (80 %), men ble nektet av Premier League i tillegg til noen voldsomme protester fra omverdenen.

Luis Suarez scorer og «returnerer samtalen»

Det måtte være han!. Mannen som ble tvunget ut av Barcelona og umiddelbart brakte ligatittelen til Atlético Madrid, kan også ha brakt Ronald Koemans korte og til slutt bitre tid på Camp Nou til en avslutning. På kvelden da Metropolitano ble fylt for første gang siden han kom til Atletico Madrid, sørget Luis Suárez for en assist og et mål. 2-0 seieren mot Barcelona, presset nederlenderen enda nærmere en dør som allerede var holdt åpen for ham.

Knusende Liverpool-seier over Porto

Liverpool var i scoringsform da de slo Porto på bortbane hele 5-1 i mesterligaoppgjøret tirsdag. Både Mohammed Salah og Roberto Firmino scoret hver sine to mål, mens Sadio Mané også var ansvarlig for en scoring. Etter seieren topper Liverpool sin gruppe suverent med seks poeng. Porto var hardt rammet av skader. Stopperkjempen Pepe måtte gi seg etter å ha fått problemer under oppvarmingen, mens midtbanespilleren Otávio måtte byttes ut før det var spilt et kvarter. Laget er nå på sisteplass med ett poeng. Liverpool spilte for øvrig med sørgebind etter klubblegenden Roger Hunts død.
Les mer om:

Etterlyser handlingsplan: – Rasisme og diskriminering er her i Tromsø, det forsvinner ikke

Abdalla Ali Mohammed mener norsk valgkamp har blitt bedre tilrettelagt for innvandrere de siste årene, men frykter likevel lav valgoppslutning.

Fossum matchvinner igjen

Iver Fossum stanget inn vinnermålet som ga AaB 2-1 hjemme mot Nordsjælland fredag. Drammenseren har avgjort alle klubbens tre seirer hittil i sesongen. Med et hodestøt ble Fossum matchvinner i det 49. minutt. Han nikket videre et innlegg fra Kristoffer Pallesen. Det var hans tredje scoring på AaBs fire siste kamper i dansk superliga. Aalborg-laget har vunnet tre ganger siden seriestarten i juli, og ved hvert tilfelle har Fossum scoret det avgjørende målet. Fredag tok Nordsjælland ledelsen ved Mohammed Diomande etter 13 sekunder. Det var det raskeste målet i dansk toppdivisjon siden 2011.

Iver Fossum fortsetter å vinne kamper for Aab

Den tidligere Strømsgodset spilleren Iver Fossum har virkelig funnet frem scoringsfoten i Danmark, eller skal vi si scoringshodet. – Han stanget inn vinnermålet som ga AaB 2-1 hjemme mot Nordsjælland fredag. Drammenseren har avgjort alle klubbens tre seirer hittil i sesongen. Med et hodestøt ble Fossum matchvinner i det 49. minutt. Han nikket videre et innlegg fra Kristoffer Pallesen. Det var hans tredje scoring på AaBs fire siste kamper i dansk superliga.

Qatar-VM: Mohammed (34) kollapset og døde. Leger reagerer.

Tusenvis av migrantarbeidere i VM-landet Qatar dør uten at årsaken etterforskes skikkelig, hevder Amnesty.
Les mer om:

Ødegaard med strøken assist i Arsenal-returen – hat trick for Elyounoussi

(West Bromwich – Arsenal 0–6, Newport – Southampton 0–8) Martin Ødegaard (23) var i det lekne hjørnet mot reservene til West Bromwich i ligacupen. Mohammed «Moi» Elyounoussi (27) var involvert i fem mål for Southampton.

Gjenåpning førte til full priskrig - på vannmeloner!

– Vi skal være billigst i byen, sier Mohammed Elbezazi som gjenåpnet Fredrikstad Frukt klokken 12.00 i dag. Tvers over gata svarte Bakal dagligvarer umiddelbart.
Les mer om:

Cheptegei tok OL-gull på 5000 meter

Joshua Cheptegei var sterkest i avslutningen og ble olympisk mester på 5000 meter, med tiden 12.58,15. Løpestjernen fra Uganda tok sølv på 10.000 meter tidligere i lekene. Sølvet gikk til canadiske Mohammed Ahmed, mens amerikaneren Paul Chelimo tok bronsen. Jakob Ingebrigtsen var kvalifisert for å løpe 5000-meteren i OL, men det norske gullhåpet valgte å konsentrere seg om 1500 meter. Lørdag løper han finale.

Simen (21) og Mohammed (21) er ansatt på nyåpnet sted: – Mange vil prøve

Bobleisen er foreløpig den største suksessen. – Mange har sett det på TikTok og drar foreldrene med seg, forteller Simon Wallace (21).
Les mer om:

Hongkongs leder stemplet som fiende av pressefriheten

Hongkongs leder Carrie Lam og Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman er ført opp som fiender av pressefriheten av Reportere uten grenser.
Les mer om:

Den mystiske Hamas-lederen Israel jakter på

Mohammed Deif har mistet familie og kroppsdeler etter sju målrettede angrep fra israelske forsvarsstyrker, men skal fremdeles være i live.
Les mer om:

Mohammed mistet ti familiemedlemmer i et luftangrep i Gaza

Ti medlemmer i Mohammed Abu Hatabs familie ble drept i et israelsk luftangrep natt til lørdag. – Det var en smertefull natt. Den verste natten i mitt liv. Jeg mistet alt, sier han til VG.
Les mer om:

Bild: Vil forhandle der Manchester United mislykkes med Salah «penger»

Mohammed Salah befinner seg bare et mål bak Tottenham spiss Harry Kane på denne sesongens toppscorer liste i Premier League. – 20 mål i en Liverpool sesong som slettes ikke har vært bra viser hvilke kvaliteter den egyptiske stjernen har. Manager Jürgen Klopp vil gjerne ha han med også neste sesong, men han vet også at et salg vil genere veldig mye penger, mer enn det som klubben har tapt på Covid 19.

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Hedrer prinsens arbeid for unge

I 2013 flyktet Mohammed Leily fra krigen i Syria til Storbritannia. Prins Philips arbeid for ungdom har hatt avgjørende betydning for hans liv.