Nyheter om Mohammad


Trekker seg som juryleder

Bokseren Cecilia Brækhus trekker seg som juryleder i Brobyggerprisen etter Dagbladets saker om tilknytning til en organisasjon i Saudi-Arabia. Dagbladet har skrevet at en av årets prisvinnere, Mohammad al-Issa, tidligere justisminister i Saudi-Arabia, leder Muslim World League. Organisasjonen har betalt fire millioner kroner til prisgrunnlegger Aamir J. Sheikh og Kjell Magne Bondevik, som kunngjorde tildelingen av prisen sammen med Sheikh. – Jeg gikk inn i dette for å være med på å gjøre noe for å bygge broer mellom ulike kulturer og religioner.

VIF raste etter straffe: Dommeren nekter for å ha brukt storskjermen

VALLE (VG) (Vålerenga - Molde 1–1) Vålerenga raste mot avgjørelsen om å gi Molde straffe like før pause. Etter kampen tilbakeviste dommer Mohammad Usman Aslam å ha brukt storskjermen som hjelpemiddel.

Scoringslykke for Mohammad Nour Ibrahim Ziwani

Tungt nederlag for Hundvåg 2
Les mer om:

Terrorettersøkt utpekt som minister i ny Taliban-regjering

Mulla Mohammad Hassan Akhund er utpekt som leder for Talibans regjering, og terrorettersøkte Sirajuddin Haqqani blir ny innenriksminister.
Les mer om:

Ny Afghanistan-minister etterlyst for utallige terrorangrep

Mulla Mohammad Hasan Akhund skal lede den nye fungerende regjeringen i Afghanistan. Abdul Ghani Baradar, som var med på å stifte Taliban, blir regjeringens nestleder.

Dette er Talibans nye regjering: – Kraftig signal

Mohammad Hassan Akhund har blitt utpekt som leder for Talibans regjering, mens terroretterlyste får jobben som innenriksminister. Norsk fredsforsker kaller regjeringen en skuffelse.

FBI-etterlyst blir innenriksminister i Afghanistan

Taliban har bestemt seg for at Mohammad Hassan skal lede Afghanistans nye regjering, og at FBI-etterlyste Sirajuddin Haqqani skal bli landets innenriksminister.

Nye rettsmøter for anklaget 11. september-planlegger

Khalid Sheikh Mohammad, som anklages for å ha planlagt terrorangrepene 11. september 2001, møtte tirsdag i retten for første gang på halvannet år.
Les mer om:

Fada ville flykte fra Taliban – styrtet i døden

I forsøk på å rømme fra Talibans styre har mange afghanere måtte ty til ekstreme midler. For 25 år gamle Fada Mohammad endte fluktforsøket på et hustak.
Les mer om:

Da det så som mest håpløst ut for drømmen til Juma (27) og Nazima (27) – kom gladmeldingen fra UDI: – Vi er så glade(pluss)

Juma Mohammad Isakhan (27) i Molde fryktet for livet til kona etter at Taliban tok over makta igjen i Afghanistan. I flere år har han prøvd å få henne til Molde, uten å få svar på søknadene hos UDI. Natt til lørdag endret alt seg.

Ny rasismesak i norsk fotball

En Haugesund-supporter skal ha hørt flere rasistiske kommentarer rettet mot dommer Mohammad Usman Aslam under søndagens kamp mellom FKH og VIF. Det melder Haugesund Avis. Tilropene skal ha kommet fra to ulike personer, en kvinne og en mann, under en frisparksituasjon i 1. omgang.

Migrant dømt til 15 års fengsel for voldtekt av ung gutt

Fransk domstol dømte migranten Mohammad Rahman Arsala (26) til 15 års fengsel for voldtekt av en 12 år gammel gutt 25. august 2018 i Saint-Brieuc. Forsvarsadvokat ba retten om å ta kulturell bakgrunn i betraktning. 
Les mer om:

Hetset i NRK-kommentarfelt: – Folk vet jo ingenting

Anna-Safia Moholdt og forloveden Mohammad Ismail har blitt pepret med hets i NRK Nyheters kommentarfelt.
Les mer om:

Delte det som skulle være en gledelig nyhet - ble pepret med hets

Anna-Safia Moholdt og forloveden Mohammad Ismail har blitt pepret med hets i NRK Nyheters kommentarfelt.
Les mer om:

Palestinas statsminister jubler over Netanyahus avgang

Palestinas statsminister Mohammad Shtayyeh sier Benjamin Netanyahus avgang som Israels statsminister avslutter et ille kapittel i Israel-Palestina-konflikten.
Les mer om:

Irans utenriksminister beklager uttalelser

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif beklager uttalelser som ble kjent da et hemmelig lydopptak ble lekket.
Les mer om:

Jordansk prins er død

Jordans prins Mohammad bin Talal er død, 80 år gammel. Han var den yngre broren til avdøde kong Hussein og tidligere kronprins i Jordan.
Les mer om:

Fritidsreisende må på karantene-hotell: – Suger å være borte fra kjæresten

GARDERMOEN (VG) Mohammad Yazdani (34) ville ikke reist til Iran, om han hadde visst at han måtte på karantenehotell etter hjemkomst.
Les mer om:

Ahmad (30) har klippet hår i 12 år, nå satser han på egen salong: – Det er en tøff tid å starte

Mens byen rundt ham stenger, åpner Ahmad Mohammad dørene til sin splitter nye barbershop.
Les mer om:

Iran hevder at Trump leter etter et påskudd for krig

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif anklager Donald Trump for å lete etter et påskudd for å gå til krig mot Iran før han forlater Det hvite hus.

Iran hevder at Trump leter etter et påskudd for krig

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif anklager Donald Trump for å lete etter et påskudd for å gå til krig mot Iran før han forlater Det hvite hus.

Det er umulig, selv for Rafael Benitez å redde to Premier League klubber samtidig

Den spanske managerlegenden Rafael Benitez er i Kina og gjør sin sikkert allerede store bankkonto enda større hos klubben Dalian Pro. – Det går ikke spesielt bra, eksperter synes det virker som om Benitez er umotivert og bare «sitter» ut kontrakten. Nå kan Benitez som har ledet storklubber som Liverpool, Real Madrid, Chelsea og Inter Milan plutselig bli stilt overfor valget å ta over roret i Newcastle til tross for at han for bare et døgn siden kom med en kraftsalve mot eier Mike Ashley «He doesn’t care about his team».

Iransk militærleder lover hevn etter likvideringen av atomforsker

Den iranske generalstabssjefen Mohammad Bagheri advarer om at det vil bli tatt hevn mot dem som sto bak attentatet på forskeren Mohsen Fakhrizadeh.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Flyttet fra fengsel til fengsel etter bråk, vold og trusler – snart slipper han ut: – Det er helt klart bekymringsfullt

For en drøy måned siden konkluderte fengselsledelsen med at permisjon ikke er forsvarlig av sikkerhetsmessige grunner. Men om et halvt års tid slipper Mohyeldeen Mohammad ut av fengsel. Selv er den kjente islamisten fra Larvik kritisk til behandlingen han har fått i soningstiden.
Les mer om: