Nyheter om Mohammad


Irans utenriksminister beklager uttalelser

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif beklager uttalelser som ble kjent da et hemmelig lydopptak ble lekket.
Les mer om:

Jordansk prins er død

Jordans prins Mohammad bin Talal er død, 80 år gammel. Han var den yngre broren til avdøde kong Hussein og tidligere kronprins i Jordan.
Les mer om:

Fritidsreisende må på karantene-hotell: – Suger å være borte fra kjæresten

GARDERMOEN (VG) Mohammad Yazdani (34) ville ikke reist til Iran, om han hadde visst at han måtte på karantenehotell etter hjemkomst.
Les mer om:

Ahmad (30) har klippet hår i 12 år, nå satser han på egen salong: – Det er en tøff tid å starte

Mens byen rundt ham stenger, åpner Ahmad Mohammad dørene til sin splitter nye barbershop.
Les mer om:

Iran hevder at Trump leter etter et påskudd for krig

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif anklager Donald Trump for å lete etter et påskudd for å gå til krig mot Iran før han forlater Det hvite hus.

Iran hevder at Trump leter etter et påskudd for krig

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif anklager Donald Trump for å lete etter et påskudd for å gå til krig mot Iran før han forlater Det hvite hus.

Det er umulig, selv for Rafael Benitez å redde to Premier League klubber samtidig

Den spanske managerlegenden Rafael Benitez er i Kina og gjør sin sikkert allerede store bankkonto enda større hos klubben Dalian Pro. – Det går ikke spesielt bra, eksperter synes det virker som om Benitez er umotivert og bare «sitter» ut kontrakten. Nå kan Benitez som har ledet storklubber som Liverpool, Real Madrid, Chelsea og Inter Milan plutselig bli stilt overfor valget å ta over roret i Newcastle til tross for at han for bare et døgn siden kom med en kraftsalve mot eier Mike Ashley «He doesn’t care about his team».

Iransk militærleder lover hevn etter likvideringen av atomforsker

Den iranske generalstabssjefen Mohammad Bagheri advarer om at det vil bli tatt hevn mot dem som sto bak attentatet på forskeren Mohsen Fakhrizadeh.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Flyttet fra fengsel til fengsel etter bråk, vold og trusler – snart slipper han ut: – Det er helt klart bekymringsfullt

For en drøy måned siden konkluderte fengselsledelsen med at permisjon ikke er forsvarlig av sikkerhetsmessige grunner. Men om et halvt års tid slipper Mohyeldeen Mohammad ut av fengsel. Selv er den kjente islamisten fra Larvik kritisk til behandlingen han har fått i soningstiden.
Les mer om:

– Asylsøker blir henrettet

Menneskerettsadvokat Mohammad Mostafaei (46) ber UDI omgjøre utvisningen av en 31 år gammel asylsøker, som skal være dømt til døden i Iran. Han påstår at mannen kan bli henrettet.
Les mer om:

Dommeren innrømmer feil: – Vekker så mange ondskapsfulle følelser

ÅLESUND (VG) (AaFK-RBK 1–2) Her klager Aalesund-spiss Sigurd Haugen til ingen nytte. Men etter kampen innrømmet dommer Mohammad Usman Aslam at dommertrioen hadde snytt AaFK for en scoring som kunne vært matchavgjørende mot Rosenborg.

Topp mot bunn i Ålesund, Hareide med fire endringer

Ålesund (Sporten) I Jungendbyen er det klart for topp mot bunn i den 19 serierunden av året Eliteserien for menn 2020-sesongen. Aalesund – RosenborgAaFK ligger fortapt i bunnen av tabellen, og har sakte, men sikkert innsett av laget kommer til å spille OBOS-ligaen 2021. Det lille de har av håp om å berge plassen i Eliteserien ligger i at både Start og Mjøndalen har hatt en mager poengfangst, men det er fortsatt 8 poeng opp til Start på kvalifiseringsplassen. Bohinen ut og Nilsen inn har ikke gitt et eneste poeng hittil.

Portrettet: Lege i krig og fred

Wael Mohammad stod på for å gi ofrene for krigen i Syria legehjelp så lenge han maktet. Nå står han på for Fauskes befolkning i kampen mot korona.
Les mer om:

Molde med åtte endringer fra Champions League-kampen, hjemmelaget stiller uforandret

Vi har kommet til runde 18 av årets Eliteserie. Når Vålerengen tar i mot Molde på Intility Arena i Oslo. Vidar Örn Kjartanssons comeback i Vålerenga-drakta var bedre enn noen turte å håpe på, med hattrick i første omgang mot Brann. Molde har på sin side tatt seg et skritt nærmere Champions League ved å slå ut Qarabag i kvalifiseringsspillet.I dag gjør Molde hele åtte endringer fra kampen i midtuken. Både Vålerenga og Molde har svingt i prestasjonene i hjemlig serie i det siste, noe som har gitt Bodø/Glimt et stort forsprang øverst på tabellen.

Jordbærplukker jobbet for 63 kroner timen – nå får han 80.000

De bangladeshiske jordbærplukkerne som jobbet i Lier får nå betalt i henhold til norsk lov. For Mohammad Fazlul Karim Khan (45) går lønnen for sommeren opp med 50.000 kroner.

Tidligere etterretningstopp i Saudi-Arabia anklager kronprinsen for mordforsøk

En tidligere rådgiver til innenriksministeren i Saudi-Arabia, Saad al-Jabri, saksøker kronprins Mohammad Bin Salman for å ha prøvd å drepe ham på samme måte som journalisten Jamal Khashoggi.
Les mer om:

Heltene fra Al-Noor-moskeen hedret med medalje

Muhammad Rafiq og Mohammad Iqbal, som overmannet Philip Manshaus i Al-Noor-moskeen i Bærum, mottok medaljen for edel dåd på ettårsdagen for angrepet.
Les mer om:

Hedret med medalje

Muhammad Rafiq og Mohammad Iqbal, som overmannet Philip Manshaus i Al-Noor-moskeen i Bærum, mottok medaljen for edel dåd på ettårsdagen for angrepet.
Les mer om:

Overlevende i Pakistan: – Hørte folk som skrek

To mennesker overlevde flystyrten i den pakistanske storbyen Karachi. Mohammad Zubair forteller hvordan han krabbet gjennom det brennende flyvraket.
Les mer om:

Overlevende i Pakistan: – Hørte folk som skrek

To mennesker overlevde flystyrten i den pakistanske storbyen Karachi. Mohammad Zubair forteller hvordan han krabbet gjennom det brennende flyvraket.
Les mer om:

Mohammad (76) overmannet Manshaus: – Han var veldig vill

Terrortiltalte Philip Manshaus (22) ble overmannet inne i moskeen i Bærum. En av heltene forklarte om den dramatiske slåsskampen.
Les mer om:

Vil bytte ut Steve Bruce med Massimiliano Allegri

Newcastle Uniteds potensielle nye eiere har satt Massimiliano Allegri øverst på sin liste over nye managere. Saudiarabiske Mohammad bin Salmans investeringsgruppe er i ferd med å fullføre et kjøp på 300 millioner pund for Premier League laget. Den saudiske prinsen er glad i glitter og stjernestøv. Glitter passer definitivt ikke som beskrivelse på nåværende Newcastle manager Steve Bruce. SportMediaset skriver at prinsen mener den tidligere Juventus manageren har alle de kvaliteter som trengs.

Kamikaze-drapsmann slippes ikke fri

Mannen som soner en forvaringsdom for drapet på Mohammad Ahssain i Club Kamikaze i Oslo i 2007, har igjen fått avslag på sin begjæring om prøveløslatelse.
Les mer om:

Gullbjørnen-vinner i Iran må i fengsel

Den iranske regissøren Mohammad Rasoulof, som nylig vant Gullbjørnen for beste film på filmfestivalen i Berlin, må sone ett år i fengsel, ifølge advokaten hans.