Nyheter om Mohamed


Mohamed Salah jakter på toppscorer-tittelen

Mohamed Salah kan bli toppscorer i Premier League for tredje gang på fire sesonger.
Les mer om:

ESPN: PSG satser på Liverpool-stjerne hvis Mbappé glipper

Klaffer alt for PSG, er det ikke nødvendig med et kjøp av Liverpool-spiller, men Mauricio Pochettino er fortsatt ikke trygg på at Kylian Mbappé følger PSG neste sesong. Det jobbes med planen de håper skal slippe. For Mbappé er og blir førstevalget til Pochettino, noe annet ville også vært snodig.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Starts nøkkelspiller slipper straff tross rødt kort i generalprøven

NFF har behandlet Mohamed El Makrinis røde kort mot Haugesund, og slår fast at han får spille seriepremieren mot Sandnes Ulf lørdag.

Haugesund med uavgjort i generalprøven – Start-spiller fikk to gule på fire minutter

Haugesund spilte 1-1 borte mot Start i siste testkamp før eliteseriestarten neste helg. Vertene fikk Mohamed El Makrini utvist før pause.
Les mer om:

Ikke skjedd tidligere denne sesongen

Mohamed Salah (28) og Sadio Mané (29) kombinerte for første gang i Premier League denne sesongen.
Les mer om:

Thomas Tuchel velger Liverpool stjerne foran Haaland og Lukaku

Siden før Thomas Tuchel (som er litt kjedelig, men svært dyktig) overtok Chelsea har både Erling Braut Haaland og Romelu Lukaku vært på londonklubbens shoppingliste. – Det har også vært snakk om Liverpool sin egyptiske scoringsmaskin Mohamed Salah, men inntil Team Haaland sin grådighetsturne var det «norske dyret» øverst på lista. Den tyske journalisten Christian Falk skriver at Chelsea har satt Mohamed Salah øverst på sin ønskeliste, men trolig trengs det en god dose overtalelse for å lokke Salah tilbake, det gikk ikke så bra «sist gang».

Gerrard og Rangers eide Old Firm

Det engelske kongehuset kalles litt spottende for The Firm. I Skottland svinger det mer rundt The Old Firm. Og på søndag svingte det skikkelig! Rangers har allerede sendt Celtic ned fra pidestallen i Scottish Premiership, men brukte byderbyet til å befeste sin posisjon i byen og Skottland. Les: Klart for Haaland og Sørloth-batalje 4-1 til Rangers! Mohamed Elyonoussi var bare en tverrligger unna fra å sette inn en redusering for Cetic, men det var Rangers som førte i første omgang til 2-1.

Det oser det ikke akkurat forlengelse på Mo Salah

I takt med Liverpools svake resultater (sammenlignet med to siste sesongene, vel å merke), har Mo Salahs fremtid hos klubben blitt mer usikker.

Somalias president gir etter for press og sier ja til valg

Somalias president Mohamed Abdullahi Mohamed, også kjent ved kallenavnet Farmajo, tar til orde for valg og dropper forsøket på å forlenge sin periode med to år.

Skulle ikke vært mulig på Anfield!

Da Mohamed Salah scoret etter tre minutter mot Newcastle på lørdag, skrev egypteren seg inn i Liverpool-historien. Med Salah, Firmino, Mané og Diogo Jota på plass fra start, skulle dette bli en heidundranes angrepskamp som skulle vise hvorfor Liverpool fortjener en plass blant topp fire. Så begynte Liverpool å tulle.

Vanvittig overtidsdrama - ny Liverpool-skrell

Mohamed Salah trodde lenge han skulle bli matchvinner for hjemmelaget, men Newcastle hadde andre planer. Joe Willock ble overtidshelten for bortelaget.
Les mer om:

Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane!

Den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain følger opp med ekstreme investeringer for å nå sitt mål om å vinne Champions League. – Det holder ikke å dominere den franske ligaen de skal bli best i verden. I går tapte Tottenham 1 – 3 mot Manchester United i Premier League og med det er Champions League neste år i praksis utenfor rekkevidde for London-klubben. Harry Kane har helt siden Mauricio Pochettino fikk sparken for et og et halvt år siden følt det var noe som manglet.

Vinícius senket Liverpool

Real Madrid vant den første Champions League-kvartfinalen mot Liverpool 3-1. Vinícius Júnior (2) og Marco Asensio scoret vertenes mål. Mohamed Salah var Liverpools målscorer.

«Jeg er sikker på at Steven Gerrard vil trene Liverpool»

Tidenes målscorer i Liverpool Ian Rush er sikker på at femtemann på lista Steven Gerrard en dag vil overta managerstolen på Anfield. Jürgen Klopp har enorm suksess med på Premier League og Champions League pokaler på CVn og vil ikke, selv om denne sesongen har gått tråere, under noen omstendighet bli tvunget til å gå. Denne sesongen har Liverpool legende suksess som manager for Randers og vil hente hjem seriemesterskapet i Skottland.

Niger får ny statsminister

Nigers president Mohamed Bazoum, som ble tatt i ed langfredag, har utnevnt Ouhoumoudou Mahamadou til landets nye statsminister.

Niger får ny statsminister

Nigers president Mohamed Bazoum, som ble tatt i ed langfredag, har utnevnt Ouhoumoudou Mahamadou til landets nye statsminister.

Vakker Moi-scoring da Celtic gikk videre

Mohamed Elyounoussi spilte det siste kvarteret, scoret et vakkert mål og burde hatt en assist da Celtic slo Falkirk 3-0 i den skotske cupen.
Les mer om:

Jota-dobbel senket Arsenal

Martin Ødegaard og et tannløst Arsenal tapte hjemme mot Liverpool lørdag kveld. Diogo Jota scoret to mål og Mohamed Salah ett i Liverpools 3-0-seier.

- Statister

Martin Ødegaard (22) klarte ikke å sette sitt preg på lørdagens storoppgjør mot Liverpool. Scoringer av Diogo Jota og Mohamed Salah sikret tre viktige poeng for Liverpool.

Måtte svare på spørsmålet «alle» lurer på

Mohamed Salah (28) har latt seg intervjue av spansk presse før oppgjørene mot Real Madrid i Champions League. Der ble selvsagt hendelsen med Sergio Ramos fra finalen i 2018 et tema.

Moi mener Solbakken er Lagerbäcks motsetning: – Man får høre det

Mohamed Elyounoussi (26) skjønte ikke hvorfor Ståle Solbakken (53) og støtteapparatet «tok av» etter seieren over Montenegro. Det var først da han satt i spillerbussen at det gikk opp for ham.

- Vanskelig uke

Et fantastisk forarbeid av Mohamed Elyounoussi sørget for at Norge tok tre meget viktige poeng i VM-kvalifiseringa. Samtidig kom Latvia med en hjelpende hånd til Norge. Ståle Solbakken innrømmet at det har vært en tøff uke.

Salah gir spansk avis en kommentar som ikke akkurat bør berolige Liverpool-supporterne

Liverpools desidert største bidragsyter foran motstandernes mål har rukket å score 119 på 192 kamper siden 2017. 28-åringen har i tillegg utviklet seg til å bli en av verdens beste angrepsspillere under Jürgen Klopp. Høres ut som en tilværelse i fotballparadis. Likevel har det kommet uttalelser fra Salah den siste sesongen som sender noen signaler om at alt ikke er helt på stell i Liverpool-leiren.

Kongen av Stovner: Ta vaksinen!

Mohamed Hagi Khayre (70) - kjent som Kongen av Stovner - var ikke i tvil da han fikk tilbud om å ta koronavaksinen. Han går foran og viser vei for vaksineskeptiske innvandrere.
Les mer om: