Nyheter om Moen


Iselin (25): - Jeg lever i konstant frykt

HELSINGBORG/PORSGRUNN: Hun er bare dager unna sine viktigste kamper på lang tid – kampene som avgjør om hun kommer til OL i Tokyo eller ikke. Iselin Moen Solheim (25) gjør nå alt for å unngå koronasmitte.
Les mer om:

Ine (18) startet sitt eget firma: – Det gikk fra å bare være en hobby, til å bli en jobb

Etter å ha fotografert venner og bekjente på fritiden fikk Ine Moen sansen for å jobbe med fotografi, nå har 18-åringen sitt eget firma.
Les mer om:

Har vært sentral i Starts nye plan. Nå er det spesielt én ting som bekymrer Teddy Moen

Teddy Moen har vært sentral i utvalget som har jobbet med en ny Start-plan. Han mener klubben har en stor utfordring i å skape engasjement og ønsker mer debatt rundt Start.
Les mer om:

Kaller vindkraftutbygging en fiasko: - Vi må si stopp nå

Rådvill Moen klarte ikke Ingebrigtsens rekord
Les mer om:

Fryktelig keepertabbe serverte Everton seieren

Rådvill Moen klarte ikke Ingebrigtsens rekord
Les mer om:

Oppvisning av Aurdal-traver

Lustra Odin, eid av Magne Haadem fra Aurdal og trent av Heidi Moen, vant på Biri tirsdag. På særdeles imponerende vis.
Les mer om:

Kan servere alkohol på fredag

(MISVÆR) Regionale smitteverntiltak for Bodø er opphevet. Det betyr at Marit Moen på Kom Inn i Misvær kan servere alkohol fra kommende fredag 16. april.
Les mer om:

Teddy Moen har fått rolle i Start: - Jeg skal ikke være redd for å si hva jeg mener

Teddy Moen har vært en av Starts største kritikere de siste årene. Nå har han meldt seg inn i klubben og hjelper blant annet lederen av valgkomiteen med å finne kompetente styremedlemmer.
Les mer om:

Teddy Moen har fått rolle i Start: - Jeg skal ikke være redd for å si hva jeg mener

Noen sider ved Kielland-saken er umulige for meg å forstå
Les mer om:

Guri (37) blir sjefen for nytt kunnskapssenter på Kavli Moen Gård(pluss)

Guri Kaurstad Skrove (37) er ansatt som leder av Fred Kavli Kunnskapssenter. - Jeg gleder meg veldig. Det er litt utavdegsjæl-opplevelse, sier hun.
Les mer om:

Moen sesongåpnet med 5.-plass

Sondre Nordstad Moen startet OL-året ved å bli nummer fem i søndagens halvmaraton i Dresden. Han håpet på seier, men greide ikke å holde tritt i sluttfasen. Trønderen klokket i mål på 1.01.42. Han var ni sekunder bak tyske Richard Ringer
Les mer om:

Konkurranse-comeback for Nordstad Moen: – Må ikke bli for grådig

Sondre Nordstad Moen (30) savner så sårt å konkurrere med nummerlapp på brystet at han – mot normalt – betaler flybilletten og startavgiften av egen lomme for å løpe halvmaraton «rundt og rundt i sirkel» i Dresden søndag.
Les mer om:

Denne historiske hytta ble kalt Slottet - slik ser det ut nå

På et utsiktspunkt i «landbruksskoleskogen» i Holt, ligger ei stor og velkjent hytte, som har klappet sammen de siste årene. Krister Moen har kommet med et forslag på hva som nå kan bygges på dette stedet.
Les mer om:

Lovende comeback av Bråtnesfaks

Han har hatt sine problemer å stri med, hesten til Heidi Moen, men tirsdag leverte han en innsats som var lovende for resten av sesongen.
Les mer om:

-Trenger ikke OL-vaksine

Sondre Nordstad Moen frykter ikke å reise til OL i Tokyo uvaksinert.
Les mer om:

Maraton-Moen om OL: – Trenger ikke vaksine for å sette meg på flyet

Sondre Nordstad Moen sier han ikke vil være redd for å bli koronasmittet dersom han reiser til OL i Tokyo uvaksinert.
Les mer om:

Wenche har vært besøksvenn siden hun var 16 år gammel: – Det betyr alt for meg, at jeg har henne

Bare Vestfold er det omtrent 6000 mennesker som sitter ufrivillig alene. Dette ønsker Christina Moen i Vestfold Røde Kors å gjøre noe med.
Les mer om:

Kø av semitrailere på E16 fortsetter å skape trafikkproblemer. Slik ser det ut ved Kvismo torsdag formiddag

– Bildene er tatt heime hos meg i Ryfoss, forteller Sven Ingar Moen til avisa Valdres. Problemene med semitrailere fortsetter torsdag formiddag, ettersom mange andre fjelloverganger fortsatt er stengt. E16 over Filefjell «leverer», som dermed skaper økt trafikk gjennom Valdres.
Les mer om:

Kvinne overfalt av fremmed mann i Målselv i Troms

En kvinne på Moen i Målselv i Troms ble onsdag kveld overfalt og rispet med kniv i sitt eget hjem av en fremmed mann. Ingen er pågrepet i saken.
Les mer om:

Skal avgjøre hva som skjer med gården: – Jeg fikk med meg gode minner, god oppvekst gode livsverdier

TOKKE: Moen gard er en historisk gård på Dalen i Tokke og betyr mye for flere personer. Nå skal saken om gårdens framtid opp i kommunestyremøtet 16. mars. – Det som for meg er viktig nå er at Moen – tun og bygninger kan tas i bruk som en læringsarena for skolene som ligger rundt tunet.
Les mer om:

Endelig kan disse damene avsløre hemmeligheten de har båret på

PORSGRUNN: For kort tid siden fortalte «Pure»-driver Linda Sem Brårmo at hun la ned driften av Pure Juicebar på Klosterøya og på Down Town. Sammen med «With love by Moen»-driver Anette Moen, avslører kvinnene hva de nå har i gjerde.
Les mer om:

Skjervøyværing klar for Eliteserien i håndball(pluss)

Stig-Tore Moen Nilsen har signert en toårskontrakt for Elverum Håndball.

Samler inn penger: - Det er godt å kjenne på at man kan gjøre noe

For russejentene Emma Moen Kristensen (18) og Guro Elise Neset (18) var det lett å si ja til å være med i aksjonskomiteen "Krafttak mot kreft". Begge vet godt hva kreft kan gjøre med mennesker.
Les mer om:

Trippelt norsk etter drama

Gyda Westvold Hansen blir historisk som første norske verdensmester i kombinert! – Det er stort. Dette er en dag vi kommer til å huske for alltid. Dette er det første i historien, sier sportssjef Ivar Stuan. Søstrene Leinan Lund fulgte gullvinneren som katt og mus gjennom alle de fem kilometerne, og spørsmålet var hvem som tok sølvet. Uheldigvis falt Marte Leinan Lund på vei inn på stadion, men hentet seg tappert inn og sikret tredjeplassen. Mille Moen Flatla endte på 15. plass.
Les mer om: