Nyheter om Moen


Maria (28) fortalte åpenhjertig om trakassering – nå renner meldingene inn

Denne helgen tok influenser Maria Moen Nordli et kraftig oppgjør med seksuell trakassering og manglende grensesetting. Responsen har vært overveldende, og til tider hjerteskjærende.
Les mer om:

Nordstad Moen viste gode takter

Langdistanseløperen Sondre Nordstad Moen leverte en 10 kilometer på 28.39 i Rekordløpet på Spikkestad søndag. Nordstad Moen hadde før løpet varslet at han ville forsøke å nå en tid på 28-tallet. Det klarte han. Tiden holdt til seier i Rekordløpet, som ble arrangert på Spikkestad, der Nordstad Moen nå bor. Bestenoteringen hans på distansen er 27.55. De neste store målene for Nordstad Moen er halvmaraton 24. oktober og helmaraton 5. desember, som begge går i Valencia.
Les mer om:

Moen overlegen på halvmaraton

Sondre Norstad Moen hektet av resten av feltet tidlig på halvmaratondistansen i Oslo maraton. Norgesrekordinnehaveren klarte ikke ny rekord, men løp smilende i mål på tiden 1.02,42. – Jeg hadde litt å gå på. Jeg følte meg bra. Jeg følte meg ti ganger så bra som i OL. Trening hjelper, men du kan trene deg dårligere og. Det er jeg et godt bevis på, men i dag fungerte det bra, sier Moen til NRK. – Det var digg å få et gateløp med masse tilskuere og sånn, det har jeg savna. NRKs ekspertkommentator Sindre Buraas skrøt av tiden til Moen.
Les mer om:

Bjøro i sorg - vil likevel gjennomføre konsert i Tvedestrand

Tirsdag denne uka mistet Bjøro Håland sin kone Liv. Selv om den folkekjære countryartisten er i sorg, vil han likevel gjennomføre en konsert i Tvedestrand som har vært planlagt i lang tid. Det sier Tore Moen i Holt Pensjonistforening.

Ny «Knock Out» fra Tuva

Det har vært storløp på Bjerke travbane i helgen. Den største prestasjonen stod Tuva Moen Lien og ponnien LA Knock Out for.
Les mer om:

Petter scoret fire i storseier

Petter Setså toppet Joakim Moen Lund sitt hat-trick på onsdag da han satte inn fire mot Røst lørdag.
Les mer om:

God debut for ny trener

Heidi Moen sendte ut en ny elev på Bjerke tirsdag denne uken. Aske Eira er ei spennende hoppe som hun har fått i sin varetekt.
Les mer om:

Slagverker Åsmund Moen kåret til Årets musiker i Ungdommens musikkmesterskap

Slagverker Åsmund Moen kåret til Årets musiker i Ungdommens musikkmesterskapKonkurransen hadde også tre vinnere i klassen Årets talent, og en i Beste kammermusikkgruppe.
Les mer om:

Geir kan miste den eneste medisinen som fungerer på de uutholdelige smertene: – Jeg føler på en frykt

Da Geir Roger Moen prøvde medisinsk cannabis, følte han det som å få livet tilbake i gave. Nå risikerer han å miste den eneste smertelindringen han mener fungerer.
Les mer om:

Har fått bud på det gamle sykehjemmet(pluss)

Kommunedirektør Frode Skuggedal bekrefter at Målselv kommune nå har fått inn et bud på eiendommen de forsøker å selge på Moen. Men han kan ikke bekrefte at budet vil føre til salg.
Les mer om:

Solide svenskekroner med hjem

Heidi Moen tok den lange turen til Gävle i Sverige forrige lørdag. Det kunne ikke gått bedre. Med hjem i bagasjen ble det en V75-seier.
Les mer om:

– Det har vært morsomt, lønnsomt, slitsomt og usikkert, sier kjøpmann

Bjørn Andre Moen Drift As er selskapet bak Rema 1000 på Hassingen. Denne Rema-butikken hadde en omsetningsøkning på 37 prosent i fjor viser årsregnskapet.
Les mer om:

De to små betyr alt for Sprint-kapteinen

Joakim Moen Lund kunne feire seieren sammen med sine to små barn onsdag.
Les mer om:

Skal bruke fire år på restaurering: - Brenner det her kan 800 år med historie gå tapt over natta

Restaureringsarbeidet er godt i gang i Holt kirke. De lumske rørovnene under benkene er allerede skiftet ut. Nå er Bøylestad Moen i gang utvendig med kirkebygget, og denne uken fikk KrFs stortingsrepresentant Jorunn Lossius se hvordan statlige bevilgede midler brukes for å få bukt med råteskader og andre kirkelige problemområder.
Les mer om:

- Vi synes slike prosjekter er ekstra stas når utgangspunktet på bygget var så dårlig

Bøylestad Moen AS er ferdig med å restaurere det lille, skakke bryggerhuset i Måneveien i Tvedestrand. Det har vært en omfattende jobb.
Les mer om:

Risør: Brann i båtmotor

Politi og brann rykket ut til Moen.
Les mer om:

Morten (31) skrapte seg til bil: – Jeg har aldri eid en BMW før

Morten Rakeie Moen skrapte seg fram til en helt ny BMW X5 fra senga.
Les mer om:

Jørn-Vidar mistet både internett, fasttelefon og mobilnett – nå legger Telenor seg flat

Etter at Telenor stengte ned kobbernettverket, hadde ikke Jørn-Vidar Moen noen mulighet til å kommunisere med omverden. Nå unnskylder Telenor seg.
Les mer om:

Moen falt av tidlig – Kipchoge vant

Et meget sterkt felt stilte til start i Sapporo med hele 30 løpere som har løpt et maraton på under 2.07 denne sesongen. En av dem var Sondre Nordstad Moen. Nordmannen lå som nummer 41 etter 15 kilometer og begynte på det tidspunktet å miste kontrakten med den store tetklyngen.

Kipchoge forsvarte OL-tittelen - hylles som den beste langdistanseløperen gjennom tidene

Sondre Nordstad Moen fikk det tøft i varmen og ble nummer 40 da kenyanske Eliud Kipchoge fulgte opp sitt forrige OL-gull på øvelsen.
Les mer om:

Knalltøff OL-maraton i Sapporo: Kipchoge overlegen – Moen på 40.-plass

Sondre Nordstad Moen hadde en tung dag i maratonløpet i OL i Sapporo. Han ble nummer 40. Favoritten Eliud Kipchoge cruiset til klar seier.
Les mer om:

Ekstrem oppladning: Spesiell egenskap kan gi fordel til Maraton-Moen

Sondre Nordstad Moen løp tre mil i 32 varmegrader med hettejakke og langbuksene på.
Les mer om:

Kristian­sander hjelper norske medal­jehåp i Tokyo-OL

Finn Kollstad (46) er med til OL som leder for kappgjenger Håvard Haukenes og maratonløper Sondre Nordstad Moen.
Les mer om:

Dobbelt kenyansk på maraton

Peres Jepchirchir fra Kenya slo lagvenninne og storfavoritt Brigid Kosgei på kvinnenes OL-maraton. Molly Seidel sikret amerikansk bronsejubel. Jepchirchir så lenge ut som en «hjelperytter» for verdensrekordholder Kosgei. Men vannhenting og drahjelp ble etter hvert lagt på is, da hun innså at gullmedaljen var innen rekkevidde. Seks kilometer før mål sa Jepchirchir takk og farvel til storfavoritt Kosgei og sikret OL-gull i Sapporo med tiden 2.27.20.
Les mer om:

Mista alt for eit år sidan: Håpar å flytta inn i nytt hus til jul

Onsdag 28. juli var det eitt år sidan familien Moen mista huset sitt i Kleivavegen på Husnes i brann. No ser Anni (6), Lilly (7), Lise Marie (30) og Eskil Moen (34) endeleg drøymehuset materialisera seg.
Les mer om: