Nyheter om Moa


Svenske stjerner sendes hjem

Langrennsstjernene Ebba Andersson og Charlotte Kalla (bildet) er sendt hjem fra Sveriges treningssamling i Frankrike etter mageproblemer, skriver Aftonbladet. De skal undersøkes nærmere ved hjemkomst. – Vi tror det dreier seg om maten i og med at det ikke har spredt seg i gruppen, sier landslagsrener Stefan Thomson. Moa Lundgren og Emma Ribom er også sendt hjem.

Bruttotroppen til OL er klar

Her er håndballkvinnenes bruttotropp til OL i Tokyo: Målvakter: Silje Solberg, Katrine Lunde, Rikke Granlund, Marie Skurtveit Davidsen. Kantspillere: Malin Aune, Marit Røsberg Jacobsen, Camilla Herrem, Sanna Solberg-Isaksen, Tuva Ulsaker. Bakspillere: Henny Ella Reistad, 3 Emilie Hegh Arntzen, Veronica Kristiansen, Stine R. Skogrand, Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal, Moa Høgdahl, Ingvild Bakkerud, Kristine Breistøl, Marta Tomac. Linjespillere: Marit Malm Frafjord, Kari Brattset Dale, Vilde Mortensen Ingstad.

Brutal sesongåpning for Moa og Oliver – men likevel positivt

Per Halle Invitational i Greveskogen Idrettspark samlet de aller fleste av de norske løperne til sesongstart lørdag.
Les mer om:

Personbil kjørte på elg – viltnemnda varslet

En personbil kjørte torsdag kveld på en elg i Revsnesveien på Moa i Kvæfjord. Føreren av bilen kom uskadet fra ulykken.
Les mer om:

Norsk håndballprofil i smerter – bekrefter brudd i skuddhånden

Moa Högdahl løp av banen med store smerter.
Les mer om:

Brudd for russisk stjerne

Både Frida Karlsson og Moa Lundgren slet tydelig med føret da de falt under dagens 10 kilometer. Det gjorde også russiske Natalja Neprjajeva, og hun har pådratt seg et brudd i hånden. Det bekrefter den russiske treneren Markus Cramer til Aftonbladet. Han sier at det er for tidlig å si om hun mister VM, for de vet ikke helt hvor alvorlig bruddet er. – Men det ser ikke lyst ut, sier Cramer.

Minnekonsert for skredofrene i Gjerdrum

Silya, Rein Alexander, Eva Weel Skram, Yasir Moa, Hanne Krogh og Guro Sibeko er blant kunstnerne og artistene som stiller opp på minnekonserten NRK1 sender søndag 31. januar. Innlegget Minnekonsert for skredofrene i Gjerdrum dukket først opp på ballade.no.

Vil bygge ut meir på Moa. Slik blir det nye bygget(pluss)

Amfi Moa Syd skal få finare fasade mot Borgundvegen og blir utvida med over tusen kvadratmeter.
Les mer om:

Suveren Karlsson knuste Andersson

Frida Karlsson var i en egen klasse da de svenske langrennskvinnene testet formen i Östersund torsdag. Hun slo Ebba Andersson med 27 sekunder over 10 kilometer. – Jeg er kjempefornøyd med løpet. Jeg åpnet ganske offensivt og følte at jeg kunne holde hele veien, sa Karlsson til Aftonbladet etter rennet. Halvveis på den klassiske mila ledet Karlsson med 11,5 sekunder til Andersson. Derifra og inn mer enn doblet hun ledelsen og gikk altså i mål 27,1 sekunder foran. Moa Olsson ble nummer tre, 1.34 minutter bak. – Frida viste god staking i dag, mens jeg fikk det litt tyngre.

10-åring til sjukehus etter trafikkulykke

En 10 år gammel gutt er sendt til sjukehus etter en trafikkulykke ved Moa ved Spjelkavik torsdag morgen.
Les mer om:

Avaldsnes til semifinalen

Ei scoring av Elise Thorsnes etter 13 minutt sende Avaldsnes til semifinalen i cupen med 1-0 over Arna-Bjørnar. Andrea Norheim skaut rett på keeper Moa Edrud, som måtte gi retur. Der var Thorsnes på plass og scora enkelt. – Vi er glad vi vann. Dette var ingen god prestasjon av oss, og vi må levere meir i siste seriekamp til helga, seier Thorsnes til NRK. Avaldsnes er eitt av tre lag som har gullsjanse før siste runde. Fleire mål blei det ikkje. Arna-Bjørnar hadde gode sjansar til utlikning, spesielt før pause og i sluttminutta.
Les mer om:

Det Moa (19) gjorde i Finland i sommer vakte oppsikt: – Folk får øynene opp for hva jeg driver med

Moa Abounnachat Bollerød (19) ser helst at vinteren blir snøfri.
Les mer om:

Kritisk til deling av blotte-video(pluss)

Politiet åtvarer mot å dele film og bilde av ein mann i ein kompromitterande situasjon utanfor ein butikk på Moa nyleg.
Les mer om:

Moa droppar lukrative jobbar for å arbeide med barn: – Eg kunne tent meir pengar

Mohammed «Moa» Abdellaoue kunne tent mykje meir pengar om han hadde fortsett med å jobbe i fotballen, men likevel forlèt han no det han har jobba med i 15 år.
Les mer om:

Moa (20) spilte to kamper med brukket finger – sydde om keeperhansken

Arna-Bjørnars reservekeeper Moa Edrud (20) lot ikke en brukket finger stoppe henne fra å holde nullen mot LSK Kvinner. Nå har den svenske målvakten klippet opp og sydd om keeperhansken sin på egenhånd.
Les mer om:

Keeperduoen fikk fingrene brekt samtidig: – Det hører med

ARNA (NRK): Først brakk han fingeren til førstekeeper Teagan Micah. Så måtte reserve Moa Edsrud steppe inn. Hun led samme skjebne. Keepertreneren innrømmer at han kan ha tatt litt hardt i.
Les mer om:

Moa (18) i spissen for knallsterk gjeng: – Kommer vi tomhendte hjem, gir jeg meg selv sparken

Går det som denne gjengen håper, reiser de hjem fra Kristiansand med betydelig tyngre bagasje enn det de ankom med.
Les mer om:

Slik stiller henholdsvis KFUM – LSK: I en kamp gjestene sårt trenger poengene

KFUM-Kameratene – Lillestrøm SK er den siste kampen i runde åtte av året sesong av OBOS-ligaen. I en kamp Lillestrøm trenger alle poengene, for å ikke gå på enda en smell. I et nydelig sommervær skal hjemmelaget KFUM forsøke å klatre opp på kvalik-plass igjen, etter at de ble skjøvet ned til 7. plass etter gårsdagens runde. Gjestene fra Lillestrøm har på sin side ikke vunnet på hele fem kamper. Etter syv 90 minuttere står de med totalt åtte poeng. Det holder til en 10. plass, hele ti poeng opp til Ranheim på den andre direkte opprykksplassen.

Droppar Strynefjellet – køyrer via Romsdalen(pluss)

Nattbussen til Oslo frå Søre Sunnmøre, vil ikkje lenger køyre via Strynefjellet. I staden skal han gå via Moa og Åndalsnes.
Les mer om:

Gassbeholderen ved Ålesund er tømt

Den ustabile gassflasken som førte til evakuering og stengte veier på Moa i Ålesund, er tømt for gass.
Les mer om:

Slik klarte dei å rundstele butikkar(pluss)

Iført korsett og med spesialverktøy for å fjerne alarmar, fekk ein mann og ei kvinne med seg dyre merkeklede frå butikkar på Moa og Molde.
Les mer om:

Raser: - Slutt!

Tobarnsmor og 400-meterløper Moa Hjelmer (29) ut mot kroppsidealet. Reagerer på at trenere blander seg opp i kostholdet til utøverne.
Les mer om:

Henrik (18) og Moa (18) helt i europatoppen. – Imponerende av lille Tønsberg

Med all idrettsaktivitet satt på pause kan jo de ivrigste, særlig de friidrettsinteresserte, kose seg med litt statistikk. – Tenker de langsiktig, fortsetter å jobbe hardt og holder seg skadefrie kan de nå veldig langt.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

God morgen! Takk Gud for at det er norsk musikkfredag. Denne gangen skulle vi egentlig ikke ha med noe korona i introen, men fy søder… Rona føles som ragnarokk. Heldigvis bor vi i et bittelite, styrtrikt oljeland – som skal klare seg – og som også har flere dyktige artister som ikke lar seg stanse. Her kuraterer 730.no som alltid et utvalg av dagens norske slipp innen forskjellige sjangere. Kygo feat. Tyga & Zara Larsson «Like It Is» Enda en euro-smash fra Kygolini og hans varme signatur-sound. Her med Comptons mjukeste rapper og et av Sveriges hotteste eksporthåp som gjester. Girl can sang!

Kommunen oppmodar folk om å halde seg unna bysentrum og kjøpesentra

Målingar i mobilnettet tyda på at mange menneske oppheldt seg i Ålesund sentrum og kjøpesenterområdet Moa laurdag formiddag. Kommunen sende sms til alle og bad folk halde seg heime.
Les mer om: