Nyheter om Moa


Kan få vaksine på Moa(pluss)

Les mer om:

Ekle bilder: Svensk håp kollapset

Moa Lundgren fikk virkelig smake på høyden i Davos. - Det er noe av det verste jeg har vært med på, sier hun. Heldigvis gikk det bra.
Les mer om:

Moa Högdahl spilte VM-kamp under eksamen

Moa Högdahl (25) kombinerer VM-spill og eksamenstid.
Les mer om:

Moa Högdahls VM-eksamen: Har kjent på nervene

CASTELLÓN (VG) Hun lader opp til Puerto Rico-kampen med psykologi-eksamen. Men Moa Högdahl (25) lurer på om nervene har spilt henne et puss i VM-starten.
Les mer om:

Utelatt fra Sveriges Davos-tropp

Charlotte Kalla blir ikke å se under verdenscuprennene i langrenn i sveitsiske Davos kommende helg. Det er klart etter at Det svenske Skiforbundet offentliggjorde troppen mandag. – Vi har i fellesskap lagt en plan som innebærer trening på hjemmebane de neste ti dagene, sier Kallas personlige trener Magnus Ingesson i en pressemelding. Kalla ble nummer 39 på ti kilometer fri teknikk på Lillehammer lørdag. – Jeg vet jeg har mer å by på, og med en kortere treningsperiode håper jeg at kroppen responderer godt i framtidige konkurranser.

Norge på tredjeplass i stafetten

Norge og Helene Marie Fossesholm ble slått av russiske Veronika Stepanova (1.plass) og svenske Moa Olsson (2. plass) på oppløpet i søndagens stafett.
Les mer om:

Svensk skiess må bli hjemme

Sveriges Anna Dyvik pådro seg hjernerystelse i et fall i finske Ruka sist helg og kommer ikke til start i helgens verdenscuplangrenn i Lillehammer. Hun slo hodet og skadet ryggen da hun suste inn i sikkerhetsnettet under lørdagens 10 kilometer klassisk og kunne ikke stille i søndagens jaktstart. – Det suger. Det er ikke så farlig med ryggen, men jeg slo meg i hodet og har kjent på det i etterkant. Jeg har hodepine og har ikke kjent meg bra etter trening. Sannsynligvis er det snakk om en lett hjernerystelse, sier Dyvik til SVT. Dyvik blir erstattet av Moa Hansson.
Les mer om:

Moa (36) skal utvikle den nye bydelen: - Unikt potensial

Kaospilot Moa Björnson (36) skal stedsutvikle Molobyen.
Les mer om:

Dette er VM-troppen

Landslagssjef Thorir Hergeirsson presenterte tirsdag troppen som skal til håndball-VM 1.-9. desember. En av overraskelsene er debutanten Maren Aardahl (27), som spiller både håndball og strandhåndball. Marit Malm Frafjord og Marta Tomac er blant de som ble vraket til.

Jones (15) fikk proffkontrakt

Jones El-Abdellaoui (15) er fetter til langt mer profilerte Moa Abdellaoui, Mos Abdellaoui og Omar Elabdellaoui. Mandag signerte angriperen sin første proffkontrakt med Vålerenga.
Les mer om:

Kritikk mot Sp då polarguide og eventyrar fekk fritak: – Moa Hundseid ville ikkje vera politikar

Sjur Heggen (Frp) nytta høvet til å gje eit skikkeleg spark til Senterpartiet i Vindafjord då kommunestyret behandla ein søknad frå den kjende polarguiden og eventyraren Monica «Moa» Hundseid om å få fritak frå vervet som kommunestyrerepresentant.
Les mer om:

Svenske stjerner sendes hjem

Langrennsstjernene Ebba Andersson og Charlotte Kalla (bildet) er sendt hjem fra Sveriges treningssamling i Frankrike etter mageproblemer, skriver Aftonbladet. De skal undersøkes nærmere ved hjemkomst. – Vi tror det dreier seg om maten i og med at det ikke har spredt seg i gruppen, sier landslagsrener Stefan Thomson. Moa Lundgren og Emma Ribom er også sendt hjem.

Bruttotroppen til OL er klar

Her er håndballkvinnenes bruttotropp til OL i Tokyo: Målvakter: Silje Solberg, Katrine Lunde, Rikke Granlund, Marie Skurtveit Davidsen. Kantspillere: Malin Aune, Marit Røsberg Jacobsen, Camilla Herrem, Sanna Solberg-Isaksen, Tuva Ulsaker. Bakspillere: Henny Ella Reistad, 3 Emilie Hegh Arntzen, Veronica Kristiansen, Stine R. Skogrand, Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal, Moa Høgdahl, Ingvild Bakkerud, Kristine Breistøl, Marta Tomac. Linjespillere: Marit Malm Frafjord, Kari Brattset Dale, Vilde Mortensen Ingstad.

Brutal sesongåpning for Moa og Oliver – men likevel positivt

Per Halle Invitational i Greveskogen Idrettspark samlet de aller fleste av de norske løperne til sesongstart lørdag.
Les mer om:

Personbil kjørte på elg – viltnemnda varslet

En personbil kjørte torsdag kveld på en elg i Revsnesveien på Moa i Kvæfjord. Føreren av bilen kom uskadet fra ulykken.
Les mer om:

Norsk håndballprofil i smerter – bekrefter brudd i skuddhånden

Moa Högdahl løp av banen med store smerter.
Les mer om:

Brudd for russisk stjerne

Både Frida Karlsson og Moa Lundgren slet tydelig med føret da de falt under dagens 10 kilometer. Det gjorde også russiske Natalja Neprjajeva, og hun har pådratt seg et brudd i hånden. Det bekrefter den russiske treneren Markus Cramer til Aftonbladet. Han sier at det er for tidlig å si om hun mister VM, for de vet ikke helt hvor alvorlig bruddet er. – Men det ser ikke lyst ut, sier Cramer.

Minnekonsert for skredofrene i Gjerdrum

Silya, Rein Alexander, Eva Weel Skram, Yasir Moa, Hanne Krogh og Guro Sibeko er blant kunstnerne og artistene som stiller opp på minnekonserten NRK1 sender søndag 31. januar. Innlegget Minnekonsert for skredofrene i Gjerdrum dukket først opp på ballade.no.

Vil bygge ut meir på Moa. Slik blir det nye bygget(pluss)

Amfi Moa Syd skal få finare fasade mot Borgundvegen og blir utvida med over tusen kvadratmeter.
Les mer om:

Suveren Karlsson knuste Andersson

Frida Karlsson var i en egen klasse da de svenske langrennskvinnene testet formen i Östersund torsdag. Hun slo Ebba Andersson med 27 sekunder over 10 kilometer. – Jeg er kjempefornøyd med løpet. Jeg åpnet ganske offensivt og følte at jeg kunne holde hele veien, sa Karlsson til Aftonbladet etter rennet. Halvveis på den klassiske mila ledet Karlsson med 11,5 sekunder til Andersson. Derifra og inn mer enn doblet hun ledelsen og gikk altså i mål 27,1 sekunder foran. Moa Olsson ble nummer tre, 1.34 minutter bak. – Frida viste god staking i dag, mens jeg fikk det litt tyngre.

10-åring til sjukehus etter trafikkulykke

En 10 år gammel gutt er sendt til sjukehus etter en trafikkulykke ved Moa ved Spjelkavik torsdag morgen.
Les mer om:

Avaldsnes til semifinalen

Ei scoring av Elise Thorsnes etter 13 minutt sende Avaldsnes til semifinalen i cupen med 1-0 over Arna-Bjørnar. Andrea Norheim skaut rett på keeper Moa Edrud, som måtte gi retur. Der var Thorsnes på plass og scora enkelt. – Vi er glad vi vann. Dette var ingen god prestasjon av oss, og vi må levere meir i siste seriekamp til helga, seier Thorsnes til NRK. Avaldsnes er eitt av tre lag som har gullsjanse før siste runde. Fleire mål blei det ikkje. Arna-Bjørnar hadde gode sjansar til utlikning, spesielt før pause og i sluttminutta.
Les mer om:

Det Moa (19) gjorde i Finland i sommer vakte oppsikt: – Folk får øynene opp for hva jeg driver med

Moa Abounnachat Bollerød (19) ser helst at vinteren blir snøfri.
Les mer om:

Kritisk til deling av blotte-video(pluss)

Politiet åtvarer mot å dele film og bilde av ein mann i ein kompromitterande situasjon utanfor ein butikk på Moa nyleg.
Les mer om:

Moa droppar lukrative jobbar for å arbeide med barn: – Eg kunne tent meir pengar

Mohammed «Moa» Abdellaoue kunne tent mykje meir pengar om han hadde fortsett med å jobbe i fotballen, men likevel forlèt han no det han har jobba med i 15 år.
Les mer om: